Saturday, February 6, 2016

28 Handige Home remedies om zich te ontdoen van Milia

Bron afbeelding: / cosmetica-diensten / microdermabrasie-and-schillen /-milia gedetailleerde-informatie /

Een vlekkeloze, spot vrije huid is het grootste verlangen naar elk individu. Uw huid vergt regelmatig onderhoud; anders verscheidene huidproblemen ontstaan bij afwezigheid van adequate zorg. Een dergelijk probleem is Milia of melk vlekken. Dit zijn harde gele of witte builen die meestal op het gezicht, met name op de wangen, borst, voorhoofd en neus. Het treedt op wanneer de huid poriën verstopt raken als gevolg van accumulatie van dode cellen. Deze worden met keratine gevulde cysten die bij een zuigeling heel gewoon zijn, maar kan ook invloed hebben mensen van alle leeftijden. (1)

Overmatige afscheiding van talg, hormonale veranderingen, gebruik van zware make-up, lange-termijn gebruik van steroïden crèmes, blootstelling aan de zon voor lange, zinderende blessures, niet genoeg peeling, enz. Zijn de oorzaken van Milia. Echter, milia zijn niet kwetsend op enigerlei wijze, maar het wegwerken van hen kan een hard-hitting taak zijn. Deze lelijke hobbels zijn zeer koppig, omdat ze de laatste weken, maanden en soms langer. De meesten van u zou willen weten hoe zich te ontdoen van milia thuis. Dus, hier zijn enkele effectieve natuurlijke remedies om melk vlekken of milia te overwinnen.

Home remedies voor Milia

1. Honey

Honing houdt vocht vast en voorkomt uitdroging met zijn anti-oxidant en bevochtigingsmiddelen eigenschappen. (2)

U kunt gewoon toepassen ruwe honing op je gezicht. Voor het verkrijgen van het beste resultaat, gebruik het op een dagelijkse basis. Het zal zeker wonderen doen in combinatie met een aantal andere ingrediënten. U kunt mengen een eetlepel jojoba olie met twee eetlepels honing. Spreid het op je gezicht en houd het op voor 15 tot 20 minuten. Herhaal drie tot vier keer per week.

2. Havermout Scrub

Havermout scrub unclogs de verstopte poriën. Vele studies hebben aangetoond dat havermout is een zeer nuttig ingrediënt voor huidverzorgingsproducten. (3)

Neem een eetlepel kristalsuiker en ruwe honing en 3 eetlepels havermout. Meng alle ingrediënten en zachtjes scrub je huid voor een paar minuten. Daarna afspoelen.

3. Suiker-Citroensap Scrub

Deze eenvoudig zelfgemaakte scrub vereist 2 eetlepels suiker, half citroensap en 1 theelepel olijfolie Meng alle drie ingrediënten en zachtjes scrub je gezicht met dit mengsel. Laat het 20 minuten en afwassen. Het is een zeer heilzaam middel dat de huid verwijdert dode huidcellen en helpt u zich te ontdoen van milia te krijgen. (4)

Bovendien wordt Citroensap gebruikt in vele gezichtsreiniging producten. (5) (6)

4. Castor Oil

Aangezien castor olie is antibacterieel in de natuur, kan het een aantal huidproblemen genezen. Het helpt ook de controle van de productie van overtollige olie. (7)

Solliciteer ½ theelepel van castor olie en zachtjes masseren in een cirkelvormige beweging. Laat het totdat het wordt geabsorbeerd in de huid.

U kunt ook een mengsel van ricinusolie en olijfolie te gebruiken in een gelijke verhouding.

Als alternatief kunt u een pasta van ricinusolie en zuiveringszout te maken. Toe te passen op het getroffen gebied. Was het uit na 30 minuten.

5. Pomegranate Peel Powder

Granaatappel is een rijke bron van vitamine C, die helpt exfoliëren de huid en kalmeert acne en milia. Granaatappel schil poeder is een van de meest geliefde home remedies voor de genezing van milia. (8)

Voor het gebruik van dit middel, moet u de schillen van de granaatappel roosteren, totdat ze donkerbruin. maal ze vervolgens tot een poeder. Neem 2 eetlepels van dit poeder en voeg citroensap of rozenwater tot een pasta. Wrijf het op je gezicht en laat het gedurende 20 minuten. Gebruik deze remedie driemaal per week.

6. Steam

Een mooie stoom kan de poriën ontstoppen en verwijdert het puin en dode cellen van de huid. Het is een eenvoudig proces. vochtig slechts een handdoek in heet water en knijp het overtollige water. Nu, zet deze handdoek op je gezicht voor een paar minuten en verwijder deze vervolgens. Herhaal dit proces een paar keer. (9)

7. maïszetmeel en Apple Cider Vinegar

Maïzena absorbeert extra olie uit de huid. Derhalve kan een mengsel van deze twee het probleem van milia verminderen. Voeg 1 theelepel van appel cider in 3 theelepels maïszetmeel tot een pasta te maken. Na 30 minuten, verwijder de pasta met een natte doek.

8. Baking Soda

Neem voldoende hoeveelheid zuiveringszout en voeg water toe tot een dikke pasta te maken. Solliciteer over je hele gezicht en wachten tot het droog wordt. Dan, je gezicht wassen met lauw water.

9. Lemon

Het citroenzuur in citroen helpt opent de poriën en droogt de overtollige olie. U kunt een schijfje citroen wrijf op je gezicht. (11)

Bovendien, knijp een citroen en voeg een snufje zout aan. Geniet van een katoenen bal erin en dep op milia gevoelige huid. Laat het gedurende 20 minuten. Dan, spoel het gezicht met warm water.

10. Tomato

Tomaat bevat een overvloed aan vitamine C, die uw huid gloeien maakt en vermindert de saaiheid. (12) (13)

knippen gewoon een plakje tomaat en strooi er wat suiker op. Dan, wrijf het op je huid. Volg deze oplossing gedurende ten minste een maand. Bovendien kunt u ook de pulp gebruiken.

11. Tandpasta

Tandpasta bevat fluoride dat helpt bij het verwijderen van de symptomen die gepaard gaan met milia. (14)

Breng een dun laagje op het getroffen gebied en laat het op voor ongeveer 25 minuten. Het kan u een gevoel van brandend gevoel geven, maar het is heel normaal en zal snel voorbij zijn. Reinig de pasta met koud water.

12. Aardappelen

Schil de aardappelen en rasp het. Nu, massage met deze geraspte aardappel op je gezicht en afwassen na 20 minuten. Bovendien kunt u ook wrijven zijn plakken op je gezicht.

13. Rice Scrub

Geniet van wat rijst in melk voor ongeveer 4 tot 5 uur. Vervolgens stamp ze in een blender tot een pasta. Breng het op je gezicht en scrub zachtjes. Het zal zeker geven de effectieve resultaten.

Rijstzemelen vanwege zijn anti-oxidant en hydratatie van de huid eigenschappen wordt gebruikt in veel huidverzorgingsproducten. (15)

14. Cinnamon Mask

Kaneel heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij het genezen van vele huidproblemen. (16)

Meng de helft eetlepel kaneelpoeder en één eetlepel, elk van zuiveringszout en citroensap in een kom. Gebruik wat water tot een pasta te maken. Toe te passen op het getroffen deel of de gehele gezicht. Laat totdat het droogt. Later, wassen met lauw water. Voor het verkrijgen van effectieve resultaten, volg deze remedie twee keer per week.

15. Green gram bloem en Jojoba olie Scrub

Meng groene gram vier en jojoba olie in gelijke verhouding (1 eetlepel van elk). Voorzichtig scrub je gezicht met dit mengsel. Doe dit dagelijks om milia te verlichten.

Jojobaolie bezitten ontstekingsremmende eigenschappen en kan daarom worden gebruikt voor diverse huidaandoeningen. (17) (18)

16. Egg Mask

Neem ½ theelepel amandelolie, eiwit van een ei, 1 eetlepel biologische yoghurt en 1 eetlepel ruwe honing (warm). Combineer alle ingrediënten, en een dunne laag van dit mengsel op het gezicht. Afspoelen met warm water na een half uur.

Retinol en Retinol ester zijn van nature in eieren. Deze twee componenten worden het meest gebruikte ingrediënten in huidverzorgingsproducten. (19)

17. Milk Pack

Melk bevat retinol en retinol ester, daarom is het zeer nuttig voor de gezondheid van de huid. (20)

Neem twee eetlepel volle melk en voeg een eetlepel elk van zout en citroensap aan. Meng ze goed. Nu wrijf dit mengsel op je gezicht in cirkelvormige beweging. Na 15 minuten, je gezicht wassen met gewoon water.

18. Amandelen

Amandelen bevatten vitamine E die essentieel is voor het handhaven van een gezonde huid. (21) (22)

Het behandelt niet alleen-eters, maar vermindert rimpels en andere huid probleem ook. Crush enkele amandelen en meng een theelepel van havermout. Verder, voeg wat rozenwater tot een pasta te maken. Gebruik het op de milia naar voren gebogen gebied. Was na 15 minuten met koud water.

19. Citroen, knoflook en Orange Peel Scrub

Bereid een scrub die 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels citroensap en de helft sinaasappelschil poeder vereist. Stamp ze in een menger tot een dikke pasta. Nu toe te passen op het getroffen gebied. Na 10 minuten schoon met lauw water. De zure inhoud van de citroen is zeer nuttig om zich te ontdoen van melk vlekken. (23)

Knoflook bezitten anti-inflammatoire eigenschappen die zijn zeer nuttig voor de huid. (24)

Sinaasappelschil bevat polymethoxyflavonoids dat de huid beschermt tegen UV-schade. (25)

20. gram bloem gezichtsmasker

Neem een theelepel van rauwe melk of rozenwater en voeg wat gram bloem aan. Solliciteer dit pakket op je hele gezicht. Wacht totdat deze volledig droog is. Later, wassen met warm water. (26)

21. Yoghurt

Studies hebben aangetoond dat yoghurt is zeer gunstig voor de huid. Het geeft vocht en maken de huid gloeien. (27)

Combineer twee eetlepels havermout, drie eetlepels yoghurt en een eetlepel elk van citroensap en olijfolie. Roer het mengsel goed en verdeel het op het gezicht en nek. Na vijf minuten, spoel af met koud water.

22. kleimasker

Kleimasker verwijdert de dode cellen en helpt bij het verminderen van de melk vlekken. Trouwens, het kalmeert de huid, wegneemt vlekken en geeft je een stralende look. (28)

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Milia

23. Tea Tree Oil

De antifungale en antibacteriële aard van de tea tree olie doodt alle bacteriën de huid en voorkomt ook verdere groei van Milia. Het is een natuurlijk ontsmettingsmiddel en doet wonderen voor je huid. (29)

Neem voldoende hoeveelheid olie in een kom. Geniet van een katoenen bal in de olie en toe te passen op het getroffen gebied. U kunt deze remedie elke dag te gebruiken voor het slapen gaan. Als alternatief kan deze kruidenolie worden toegevoegd aan uw gezichtsmasker

24. fenegriek bladeren

Fenegriek bladeren zijn uitstekende kruiden remedie om milia te verminderen, acne, mee-eters en puistjes. Aangezien fenegriek bladeren zijn anti-oxidant, antiseptisch en anti-inflammatoire in de natuur, ze worden gebruikt om verschillende problemen huid te genezen. (30) (31)

Crush wat verse fenegriek bladeren, samen met een beetje water. Verdeel de pasta op de milia gevoelige huid en laat het gedurende 15 minuten. Later, reinigen met gewoon water.

25. sandelhout en Rose Water

Een combo van rozenwater en sandelhout poeder kan je een perfecte look te geven. Het verwijdert de overtollige olie en dode cellen van uw huid en vermindert milia ook. (32) (33)

Neem twee eetlepels van sandelhout poeder en meng het met rozenwater tot een gladde pasta. Breng het over je hele gezicht en 15 minuten wachten. Daarna, schoon uw gezicht met koud water. Gebruik het dagelijks, totdat je ziet verbeteringen.

26. Aloe Vera

Aloë vera gemakkelijk genezen melk die lelijke vlekken op de huid als gevolg van de antioxidante en anti-inflammatoire eigenschappen. Het wordt gebruikt in veel huidverzorgingsproducten. (34) (35)

Masseer de aangetaste huid met aloë vera gel. Laat het op voor de hele nacht en was dit dan in de ochtend. Gebruik deze remedie regelmatig, totdat je het verschil merken.

Daarnaast kunt u ook een mix van aloë vera gel en groene thee toe te passen. Meng beide ingrediënten in gelijke hoeveelheid en laat het gedurende 15 minuten. Het zal zeker werken voor je huid.

27. Koriander Bladeren

Neem een handvol verse korianderblaadjes en stamp ze fijn. Nu, voeg een scheutje van kurkuma poeder en water om het tot een pasta te maken. Gebruik deze pasta een keer per week om zich te ontdoen van milia te krijgen.

28. Theezakjes

Leeg een theezakje en wrijf de inhoud op je gezicht in cirkelvormige beweging. Doe het twee keer per week om het probleem van milia verminderen.

Kamille heeft samentrekkende eigenschappen, dat is waarom het wordt gebruikt in veel beauty producten. (36)

do's

Drink veel water, kruidenthee en verse sappen in het oog te spoelen alle giftige stoffen uit je lichaam. (37)

Verwijder make-up voor het raken van het hooi.

Verkrijg matige blootstelling aan zonlicht regelmatig. (38)

Neem regelmatig buien.

dagelijks te oefenen. (39)

Houd je haar schoon te maken.

Gebruik een milde scrubber driemaal per week.

Verander de kussenslopen eenmaal een zwak.

Bevochtig de huid op een regelmatige basis.

Neem regelmatig gezichtsbehandelingen.

don'ts

Afzien van het gebruik van zware gezicht cosmetica.

Heeft vitamine D-supplementen niet innemen.

Vermijd alcohol, chocolade, koolzuurhoudende dranken, koffie, kruidig en vettig voedsel.

Raak je gezicht met de vuile handen.

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment