Monday, February 1, 2016

26 Home Remedies To Get Rid Of Dark Neck Fast

Velen negeren deze kleine maar meest zichtbare deel van het lichaam, d.w.z. de hals. Dark nek ziet er onaantrekkelijk en kan invloed hebben op uw persoonlijkheid. Deze donkere vlekken optreden als gevolg van slechte hygiëne, lange blootstelling aan de zon, diabetes, veroudering, of obesitas. Ontdoen van het voor de verkleuring van de nek keldert je gevoel van eigenwaarde. Voor de donkere nek behandeling, volgt u deze huismiddeltjes.

Home remedies voor het wegwerken van Dark nekvel

1. Amandelen

Vraagt u zich af hoe je donkere vlekken te verwijderen op de hals? Amandelen kan een goede optie zijn. Maak een dikke pasta door het mengen van een halve theelepel amandelpoeder en een theelepel per stuk, melkpoeder en honing. Breng het op de nek en was het na tien minuten. Herhaal dit drie keer per week.

U kunt ook genieten van vier of vijf amandelen in water. Houd ze een nacht geweekt. De volgende ochtend, maal de amandelen tot een pasta. Breng de pasta aan de nek en zachtjes schrobben voor een paar minuten. Spoelen. Gebruik deze remedie twee keer per week.

Of anders, Verhit wat amandelolie en masseer je nek zachtjes om de bloedcirculatie te verbeteren. Doe dit 4-5 keer per maand.

2. Cucumber

Solliciteer geraspte komkommer of komkommer sap over je nek. Was het met rozenwater of normaal water na tien minuten.

Als alternatief, meng komkommer sap met citroensap en toe te passen op je nek met een watje. Afwassen na een kwartier.

3. Walnoten

Walnoten zijn een ander antwoord op hoe zich te ontdoen van donkere vlekken op de hals. Mix gemalen walnoten en yoghurt. Breng de pasta op je nek en wassen met koud water na tien minuten. Herhaal dit twee keer per week.

4. citroensap

Solliciteer citroensap direct op de nek en spoel af met koud water na een paar minuten.

Of, meng gelijke delen citroensap en rose water en vervolgens toe te passen op de hals voor het slapen gaan.

5. Haver

Haver is een van de beste remedies voor donkere nek huid lichter maken. Neem twee eetlepels van geaard haver en meng het met tomatenpuree. Spreid het op de hals en spoel af met koud water na twintig minuten. Moisturizer van toepassing daarna. Doe dit twee keer per week.

Als alternatief, mix in poedervorm haver, melk en honing. Breng de pasta, en dan was het na 30 minuten met lauw water. Doe dit twee keer per week.

6. Honey

Meng de honing en tomatensap en de pasta van toepassing op uw nek vijftien minuten, terwijl zachtjes schrobben. Was het af met warm water. dagelijks herhalen.

7. Yoghurt

Voeg verse melk room in yoghurt en toe te passen op je nek. Masseer zachtjes gedurende 5 minuten. Wassen met warm water vermengd met limoensap. Herhaal dit driemaal per week.

8. Olijfolie

Meng olijfolie met een paar druppels citroensap en toe te passen over je nek om een nog toon te krijgen. Was na twintig minuten. dagelijks herhalen.

9. Kokosolie

Meng kokosolie met een beetje water en breng dit aan de vlekken op je nek. Masseer gedurende vijf minuten en laat het vervolgens op voor een paar uur voor het wassen. Herhaal dit regelmatig.

10. Orange Peel

Droog enkele sinaasappelschillen in de zon. Maal hen om een poeder te maken. Meng het met melk en toe te passen op de hals. Was het af met koud water na 10-15 minuten. Gebruik het twee keer per week.

Een andere optie is om geraspte sinaasappelschil en sinaasappelsap mengen. Toe te passen op het getroffen gebied en afwassen na tien minuten. dagelijks herhalen.

11. Baking Soda

Meng drie delen van zuiveringszout en een deel van het water. Breng deze pasta direct op de hals en spoel het na een paar minuten. U krijgt de resultaten binnen twee weken te zien.

12. Aardappelen

Solliciteer geraspte aardappel of aardappelsap op je nek en was het na vijftien minuten.

Of, meng citroensap met aardappelsap en toe te passen op je nek. Laat het gedurende maximaal vijftien minuten en dan afwassen met koud water. Gebruik deze remedie elke dag.

13. kikkererwtenmeel

Neem twee eetlepels bloem kikkererwten en voeg een snufje kurkuma aan. Maak een pasta door het toevoegen van water. Breng deze pasta op de donkere vlekken op je nek en was het na twintig minuten. Regelmatig gebruik zal u verbluffende resultaten.

14. Rose Water

Mix rozenwater met een paar druppels van eucalyptus olie en toe te passen op je nek. Masseer gedurende vijf minuten en spoel het af met gewoon kraanwater. Doe dit driemaal per maand.

15. Banana

Prak rijpe bananen en meng het met olijfolie. Breng het masker op je nek. Na vijftien minuten was het af met water.

16. Strawberry Papaya Mask

Neem twee eetlepels gepureerde papaya pulp en meng het met twee geplette aardbeien. Breng het masker op je nek. Spoel het na tien minuten. Doe dit een keer per week.

17. Raw Papaya Mask

Rasp een rauwe papaya. Knijp het sap uit de geraspte papaya, met een fijne doek. Voeg een beetje water om het sap. Breng dit aan de nek en was het na twintig minuten.

18. Rice Starch Massage

Kook een kopje rijst in twee kopjes water. Zodra de rijst gaar is, haal hem door een zeef en houd het water opzij om af te koelen. Breng dit water op je nek voordat het baden en massage zachtjes gedurende tien minuten. Herhaal het regelmatig tot je de gewenste resultaten te observeren.

19. Milk

Neem gewone melk en wrijf je nek met deze dagelijks te exfoliëren. Het zal de teint van je nek te verlichten.

20. Gram Meel

Meng bloem gram met verse room en gebruik deze pasta om je nek te wrijven. Daarna afspoelen met water na een kwartier.

21. Vitamine E Olie

Neem wat vitamine E olie en verwarm het. Bij warm genoeg, masseer het op je nek voordat je naar bed gaat. Heeft masseren elke dag voor minstens vijftien minuten.

22. Eiwit

Meng een eiwit met citroensap en deze pasta toe te passen royaal op je nek. Laat het op voor ten minste dertig minuten en spoel het daarna af met water. Doe dit een keer per week.

23. Kurkuma

Meng kurkuma poeder met water en maak een pasta. Spreid het op je nek en na een kwartier van het verzoek, was het af met koud water. Herhaal dit drie keer per maand.

Kruiden Remedies voor Dark Neck

24. Aloe Vera

Aloë Vera is een natuurlijke remedie voor bijna al onze kwalen. Uittreksel pure gel uit het blad en toe te passen direct op de hals. Laat het gedurende twintig minuten en dan was het. Herhaal dit elke dag.

25. Muntbladeren

Maak een pasta door het combineren van water, geplet muntblaadjes en citroensap. Na twintig minuten van de toepassing van deze pasta op je nek, was dit dan met gewoon water. Herhaal aan de andere dag.

26. Sandalwood

Neem wat sandelhout poeder en meng het met rozenwater tot een pasta te maken. Bedek je hals met deze pasta en dan was het na een paar uur. Gebruik het twee keer per week.

do's

Draag zonnebrandcrème tijdens het uitgaan.

Drink veel water.

don'ts

Vergeet niet te hydrateren en exfoliëren uw nek tijdens het wassen van je gezicht.

Heeft kunstmatige kettingen niet dragen te vaak.

Niet sjaals en halsdoeken dragen voor een zeer lange uren.

Niet uit te stappen in de zon direct na je hebt toegepast citroensap.

27 maart 2015

4 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment