Monday, February 1, 2016

25 Superfoods Voor Prettier Nails

Hoewel nagels zijn dood weefsel, maar ze vereisen ook aandacht. Het is een noodzakelijk element van schoonheid en hygiëne en weerspiegelt onze algehele gezondheid. Het merendeel van de vrouwen vergeten om nagels vanwege hun drukke werkschema verwennen. Net coating nagellak of twee keer per week is niet genoeg, onze nagels meer nodig dan dit. Bij het ontbreken van de juiste voeding, nagels droog en breekbaar. Om ze gezond en sterk te houden, is het essentieel om goed te eten en voedzaam voedsel. In dit artikel hebben we vermeld aantal fantastische superfoods die nagel groei veroorzaken en maakt ze sterk en glanzend.

1. Wortelen

Het gehalte aan vitamine A in wortels voorkomt uitdroging van de nagels en verbetert hun uiterlijk. Munch zijn ruwe vorm of drink een glas van zijn sap.

2. Beans

Bonen zijn goed af met biotine dat glans onderhoudt van de nagel en bevordert hun groei. Omvatten verschillende soorten bonen in al uw dagelijkse voeding, zoals bruine bonen, pinto, wit en navy bonen wendt frequent breuk handhaven algehele nagel gezondheid.

3. Eieren

Eieren zijn de rijke bronnen van eiwitten en vitamine D, dat ze een uitstekend eten voor nagel gezondheid. Omvatten twee porties van eieren in uw dagelijkse voeding, hetzij in gepocheerde of gekookte vorm.

4. Pompoenpitten

Het zinkgehalte in pompoenpitten speelt een integrale rol in het stimuleren van het immuunsysteem, en helpt bij het structureren van het bindweefsel van het lichaam. Consumeer zink rijke pompoenpitten eiwit niveaus in uw lichaam, die nagel groei induceert verbeteren.

5. Melk

Melk verrijkt uw lichaam met voldoende calcium en verbetert uw broze nagels. Dus, drink een glas melk op dagelijkse basis voor een gezondere nagels.

6. Broccoli

Broccoli is goed af met ijzer, dat is een noodzakelijk onderdeel voor een gezonde nagels. Iron verhoogt zuurstofgehalte van de weefsels en voorkomt verkleuring van de nagels. Omvatten gekookt of rauw broccoli in uw dieet.

7. zoete aardappelen

Eet zoete aardappelen geroosterd, gebakken, gestoomd of gebakken om gezonder nagel groei te stimuleren.

8. Tomaten

Lycopeen en biotine aanwezig in tomaten te maken nagels dik en glad. Daarnaast worden tomaten vol met vitamine A en C, die niet alleen het versterken van nagels, maar ook behoud van de gezondheid van de huid.

9. Bananen

Bananen worden geladen met silica en zink die de textuur van je nagels verbetert en versterkt hen. Eten rauwe banaan voor gezonde nagels.

10. Water

Drink 8-10 glazen water per dag om uitdroging te voorkomen. Gebrek aan water in je lichaam veroorzaken slechte nagelriemen en geef ze een doffe uitstraling.

11. Spirulina

Het is een diepe zee-algen die beschikbaar is in poedervorm is. De chlorofyl, ijzer, B12 en vitamine-gehalte in spirulina helpen stimuleren van de groei van de nagels. Strooi er wat op smoothies om zijn voordelen te verkrijgen.

12. Kale

Ook op deze groene veggie in uw dieet om je lichaam te verrijken met een overvloed aan vitaminen en mineralen. Kale voorkomt uitdroging en maakt je nagels sterker.

13. paprikapoeder

De overvloed van vitamine-E, C, beta-caroteen en B-vitamines maken van dit kruid uitstekend voor nagel gezondheid. Voeg een paar lepels in uw dieet om de voordelen ervan te verwerven.

14. Havermout

Begin de dag met een kom van voedzame havermout om zijn verschillende voordelen te verkrijgen. Vitaminen en mineralen gevonden in haver bevorderen van een gezonde nagels.

15. Green Peas

Om te stimuleren tot je nagel gezondheid, voeg zeer voedzaam erwten in uw dieet. Eiwitten daarin verhoogt de snelheid van de nagelgroei en ze sterker.

16. Zaden van de Zonnebloem

Vitaminen en mineralen gevonden in zonnebloempitten bevorderen nagelgroei en voorkomen broosheid.

17. Salmon

Rijk aan omega-3-vetzuren, het evenwicht bloedstroom in het lichaam en een gezonde groei van de nagels.

18. Bloemkool

De biotine in bloemkool bevordert een gezonde nagels. Het helpt de behandeling van broze nagels, wendt droogte en hun groei induceert.

19. Spinazie

Spinazie bevat voldoende ijzer en calcium, die noodzakelijk voor een gezonde nagels zijn. Als u wilt saai en breekbare nagels te behandelen, dan verbruiken ijzerrijke groene groenten.

20. Yoghurt

Heeft u een kom van magere yoghurt. Top het met vers fruit en geniet van een eiwitrijk traktatie. Aangezien yoghurt wordt verpakt met meerdere voedingsstoffen; het helpt je nagel te beschermen tegen schade.

21. Amandelen

Eet een handjevol van deze heerlijke moer dagelijks om zich te ontdoen van zwakke en saaie nagels te krijgen. Bovendien houdt het hart gezond en voorkomt veelvuldig breuk van nagels.

22. Lijnzaad

Om de voordelen te verkrijgen, voeg de grond lijnzaad in je havermout en granen of motregen een theelepel van de olie op uw salade. Omdat het rijk aan eiwitten, lijnzaad voorkomen droogte van nagels en glans toe te voegen aan hun uiterlijk.

23. Asperges

De component van silica in asperges versterkt je nagels en voorkomt broosheid. Bovendien is de vitamine E en C doet wonderen voor nagels en voedt ze net zo goed.

24. Kokosolie

Kokosolie induceert nagel groei en maakt ze sterker. Trouwens, het is vol met verschillende voedingsstoffen die nagelplaat te voeden. Om je nagels extra glans te geven, week ze in een kruidenmengsel. Neem een vierde kopje elk van biologische kokosolie en honing; Voeg vier druppels rozemarijn etherische olie. Roer het mengsel goed en magnetron het voor 20 seconden. Dompel je nagels in het voor 10-15 minuten. Doe dit twee keer per week voor mooie nagels.

25. Olijfolie

Magnetron wat olijfolie in een kom voor een paar seconden. Week je nagels in het voor 15-20 minuten. Masseer het zachtjes om je nagels hydrateren. De extra vergine olijfolie geeft glans aan je broze nagels en bevordert de groei. Doe dit te verhelpen voordat u het hooi hit en draag katoenen handschoenen 's nachts.

Volgende artikel

Je zou ook graag

3 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment