Monday, February 1, 2016

23 Handige Home remedies voor Adrenal Fatigue

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/11 /

Ben je al angstig gevoel, benadrukt, en de laatste tijd uitgeput? Geconfronteerd met problemen met slapen? Is het moeilijk om gelijke tred te houden met de dagelijkse activiteiten? Zo ja, dan kun je lijden aan bijnier vermoeidheid of hypoadrenia. Hoewel de medische gemeenschap het bestaan van deze ziekte niet ondersteunt, is die wereldwijde mensen. Deze aandoening verhindert de werking van de bijnieren en maakt ze niet de benodigde hormonen afscheiden. De patiënten die lijden aan bijnier vermoeidheid ervaring symptomen zoals overmatige vermoeidheid, lage bloeddruk, lichamelijke pijn, haaruitval, vermoeidheid, gewichtsverlies, duizeligheid, zout en suiker cravings, verkleuring van de huid, en slapeloosheid. Het wordt geactiveerd wanneer de bijnieren niet in staat om een bepaalde mate van stress en spanning dragen. Bijnier vermoeidheid kan iedereen overkomen, op elk punt in hun leven. Er zijn geen specifieke medicijnen voor dit gezondheidsprobleem als artsen beschouwen het niet als een ernstig probleem, maar een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding kan helpen de symptomen te verminderen. Er zijn echter een aantal natuurlijke behandelingen voor bijnierinsufficiëntie die hieronder worden opgesomd.

Natuurlijke remedies te genezen bijnierinsufficiëntie

1. Zout

Bijnierinsufficiëntie negatief effect op de aldosteron hormoon dat water en zout niveaus regelt in het lichaam. De uitputting van zout daalt de bloeddruk en leidt tot duizeligheid. Voor de behandeling van bijnier vermoeidheid, moet u de consumptie van ongeraffineerd zout want het bevat voldoende mineralen en sporenelementen te verhogen. U kunt steenzout of zeezout Celtic gebruiken.

In plaats daarvan, voeg 1/2 tot 1 theelepel ongeraffineerd zout in een glas gefilterd water. Drink deze oplossing in de ochtend om de voordelen ervan maken.

Opmerking: hoewel het drinken van zout water zorgt voor onmiddellijke verlichting, maar het kan leiden tot braken in sommige gevallen.

2. Lemon

Bijnieren scheiden een hormoon aldosteron dat waterpeil normaliseert in je lichaam. Bijnierinsufficiëntie belemmert de werking van deze klieren die dehydratatie, angst, stress, depressie en lage energie veroorzaakt. Citroen helpt hydrateren het lymfesysteem en onderhoudt pH-balans van je lichaam. Meng het sap van een halve citroen en een snufje zout celtic een glas warm water. Drink het elke ochtend voor de behandeling van bijnier vermoeidheid.

3. Spinazie

Spinazie bevat vitamine B en kalium in overvloed die de werking van de bijnieren verbetert. Aldus activeert de stofwisseling. Onder meer spinazie in uw dagelijks dieet om bijnierinsufficiëntie te lossen. Het zal houden u energiek gedurende de dag.

4. Vlees

Rood en wit vlees induceert cholesterol in het lichaam. Dit cholesterol is één van de bouwstenen van de hormonen die door de bijnieren. In plaats van een veganistisch dieet, vlees zijn meer gunstig voor de bijnier gezondheid.

5. Bone Bouillon

Bot bouillon is een oude remedie om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Beenmerg vermindert de ontsteking, verbetert het immuunsysteem en stimuleert de productie van gezonde cholesterol. Het is rijk aan vitaminen, aminozuren en mineralen. U kunt het bot bouillon verbruiken voor een betere gezondheid van de bijnier.

6. Peppers

Paprika's zijn een rijke bron van vitamine C. Wanneer benadrukt; hebben we de neiging om vitamine C veel sneller dan normaal verbruikt. Aldus behandeling bijnierinsufficiëntie, is het noodzakelijk om een overvloed aan vitamine C. Ook helpt lager het stresshormoon cortisol.

7. gegiste dranken

Gegiste dranken verhoogt de opname van voedingsstoffen in je lichaam en het verbeteren van de werking van het spijsverteringsstelsel. Ze zijn een rijke bron van mineralen en het vergroten van uw immuniteit. U kunt kvass, kombucha, en andere gegiste dranken hebben voor de werking van de bijnieren te verbeteren.

8. Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van bijnierinsufficiëntie dieet. Velen van ons hebben een tekort aan deze voedingsstoffen, en we nauwelijks weten. De onbalans tussen omega-3 en omega-6 veroorzaakt verhoogde ontsteking die cortisol productie verhoogt. Vis en zeevruchten zijn de meest voorkomende bron van omega-3 vetzuren.

9. B-vitamines

Deze B-vitamines zijn nuttig bij het verbeteren van het immuunsysteem. Vitamine B5 helpt af te breken vetten, eiwitten en koolhydraten, terwijl vitamine B12 helpt bij de productie van energie. U kunt onder meer volkoren granen, vis, maïs, zalm, eieren en zuivelproducten aan de inname van B-vitamines te verbeteren.

10. Magnesium

Het tekort aan magnesium veroorzaakt vermoeidheid en depressie. Dit mineraal helpt je een goede nachtrust te krijgen, houdt de stroom van energie, vermindert de suiker verlangen, en het verminderen van andere symptomen van bijnier vermoeidheid. Zijn groene bladgroenten, andere voedingsmiddelen die hoog gehalte aan magnesium aan de magnesium niveau te normaliseren bevatten.

Let op: niet te veel van magnesium verbruiken omdat het nadelig kan zijn voor je spijsvertering.

11. Probiotica

Probiotica verbeteren van het spijsverteringsstelsel. Ze halen meer voedingsstoffen uit het voedsel dat we eten en ook voorkomen dat reguliere ziekte door het ondersteunen van ons immuunsysteem. Yoghurt en zachte kaas zijn de meest voorkomende oorzaken van probiotica.

Opmerking: Vermijd zuivelproducten als u allergisch zijn voor hen.

12. Stay Gehydrateerd

Bijnier vermoeidheid veroorzaakt uitdroging in het lichaam. Zo wordt het steeds belangrijker om uw vochtbalans intact te houden. Drink 8 glazen water per dag om bijnier vermoeidheid te genezen. U kunt groene limonade of cherry drinken; munt of gember gearomatiseerd water. Verminder de inname van koffie en thee als ze maken je lichaam uitgedroogd.

Kruidengeneesmiddelen voor bijnierinsufficiëntie behandeling

13. Rhodiola

De anti-stress eigenschappen van Rhodiola kruid fungeren als een stimulerend middel. Zo behandelt het disfunctioneren van de bijnieren en helpt te overwinnen stress en angst. Het verhoogt het uithoudingsvermogen en de boost immuniteit. U kunt het in de vorm van een extract, tonic, tinctuur, tabletten, enz.

14. Maca Root

Macawortel zit vol met een overvloed aan voedingsstoffen die de bloedsuiker en cortisol te reguleren. Deze pittige smaak gebracht kruid effectief verdwijnt de symptomen van bijnier vermoeidheid. Je kan ofwel eten rauwe macawortel of koken als groente. Het kan ook in de vorm van soep of kruidenthee worden geconsumeerd.

Opmerking: Mensen met de schildklier voorwaarde moet dit middel niet gebruiken.

15. Ginseng

Ginseng is een herstellende tonic die vermoeidheid en uitputting geneest. Het vermindert de ontsteking en immuniteit verbetert. Ook, normaliseert de werking van alle klieren in je lichaam. Het is beschikbaar in de markt in de vorm van tabletten, tonic, tinctuur, kruidenthee, enz.

Let op: Mensen die lijden aan hoge bloeddruk mag niet nemen.

16. Zoethout

Drop tegengaat van de symptomen van bijnierinsufficiëntie. De aanwezigheid van glycyrrhizine en glycyrrhezic zuren in dit kruid helpt verminderen ontstekingen in de weefsels van het lichaam. Het verbruik regelt de bloedcirculatie dus, moedigt bijnier goed te laten werken. Zoethout kan worden genomen in de vorm van thee, poeder, extract, enz.

Opmerking: Mensen met een hoge bloeddruk moet deze remedie te voorkomen.

17. Astragalus

Consumptie van Astragalus verbetert de eetlust, houdt de waterbalans van het lichaam, en verbetert de bloedstroming. Bovendien verbetert cardiale activiteiten en immuniteit. Dus minder vermoeiend. U kunt kruidenthee van astragalus drinken om bijnierinsufficiëntie te lossen.

18. Rehmannia

Rehmannia zit boordevol vitamine A, B & C. Het helpt verjongen van het lichaam door het verminderen van chronische vermoeidheid. Ook bevordert de goede werking van de nieren, lever en bijnieren. Het kruid is bijzonder bruikbaar bij de behandeling van aandoeningen gerelateerd aan autoimmuniteit omdat het zich richt op de verbetering van de algehele immuniteit. Het kan in de vorm van tonics, aftreksels, energiedranken, etc. worden geconsumeerd

19. ashwaganda

Ashwaganda fungeert als een adaptogene agent die angst en stress ook normaliseert, het geneest ontstekingen en bevordert de doorbloeding. Zo ontspant de bloedvaten die traktatie auto-immuunziekten te helpen. U kunt kruidenthee te maken uit zijn wortels en consumeren regelmatig aan bijnier vermoeidheid te genezen.

20. Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba helpt een betere werking van het zenuwstelsel door verbetering van de bloedcirculatie in het lichaam. Deze verbeterde doorbloeding verjongt de bijnieren vermindert daardoor de kans op vermoeidheid. Ook verbetert de algehele immuniteit. Het kan worden genomen in de vorm van tabletten, tonic, kruidenthee, extract, enz.

21. Zeewier

Zeewier is een rijke bron van fytonutriënten en mineralen. Ze kunnen worden gemengd in uw salade of roerbak. De rijkdom van magnesium in zeewier ontspant je hele lichaam. U kunt onder andere zeewier, zoals kelp, nori, wakame, enz., In uw dagelijkse voeding.

22. Groene Thee

Groene thee heeft hogere heilzame fytochemicaliën die de goede werking van de bijnieren bevorderen. Het heeft een lage niveaus van cafeïne, zodat je het kunt vervangen met een kopje koffie of thee.

23. Schizandra

Dit kruid balanceert de hormonale verstoring in je lichaam die veroorzaakt angst, stress en slapeloosheid Het helpt ook boost immuniteitssysteem en weert leverziekten. U kunt het in de vorm van tabletten.

Let op: vrouwen die borstvoeding geven en zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van dit kruid.

Conclusie: Deze kruiden kunnen bijwerkingen hebben. Het is beter om ze te gebruiken na raadpleging van een arts.

do's

Eet verse voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten om je lichaam energie.

Handhaven van een gezonde levensstijl.

Spelen met kinderen of iets creatiefs om de stress te verminderen doen.

Zorg voor genoeg rust en slaap.

Voer yoga of meditatie regelmatig.

Neem ten minste twee breaks van twintig minuten tijdens je werk.

Focus op één taak tegelijk.

Hou van jezelf.

Set slaap-waak cyclus.

Niet s

Vermijd het overslaan van maaltijden.

Vermijd intensieve training voor minstens een maand.

Vermijd inname van junk food, alcohol, frisdrank, sap, koffie en thee.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

29 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment