Monday, February 8, 2016

25 Superb Home Remedies To Get Rid van spierpijn Fast

25 Superb Home Remedies To Get Rid van spierpijn Fast

1 3148

Bron afbeelding: //wp-content/uploads/2014/07/Dollarphotoclub_63576116.jpg

Spierpijn komt zeer vaak voor en veroorzaakt ongemak. Als elk deel van het menselijk lichaam spierweefsel; men kan pijn in de spieren overal. Wanneer het bloed niet spieren op de juiste wijze bereikt, beginnen ze paining. Laag kaliumgehalte is een van de belangrijkste oorzaken die leiden tot spierkrampen. Als je wanhopig willen om zich te ontdoen van spierpijn, probeer een aantal eenvoudige huismiddeltjes. Hier zijn een aantal effectieve ideeën van uw keuken, waardoor je je beter voelt.

Home remedies voor Spierpijn

1. Apple Cider Vinegar

Appelazijn heeft een anti-inflammatoire en alkalizing eigenschappen die helpen verminderen ontstekingen. Mensen gebruiken voor de behandeling van hun krampen in de benen en pijnlijke spieren, want het is rijk aan kalium en geladen met een aantal voedingsstoffen. Combineer 2 theelepels appelazijn, 1 theelepel honing, een takje verse munt en 8 -10 ounces van gekoeld water. Meng ze goed en verbruikt.

Als alternatief kunt u gewoon voeg 2 eetlepels appelazijn in een glas warm water en drink het.

Bovendien kunt u ook de azijn direct wrijven op het getroffen gebied.

Trouwens, voeg 2 kopjes van appelazijn aan het lauwe water in een bad. Weken in het voor 20 minuten. Doe dit dagelijks totdat je volledig te herstellen.

2. Kruidnagelolie

Kruidnagel olie bevat anti-inflammatoire eigenschappen die gespierde kramp te verminderen en pijn te verlichten krachtdadig. Massage lauw kruidnagelolie op het getroffen gebied ten minste 5 minuten.

3. Epsom Salt

Epsom zout bevat magnesium dat pijn geneest van spieren en zorgt voor ontspanning. Vul het bad met warm water. Voeg vervolgens 2 kopjes Epsom zout en meng het goed. Geniet van het getroffen gebied het voor 20 minuten. Inname van deze bad eenmaal per dag zal zeker uw probleem op te lossen.

4. koud kompres

De koude temperatuur kan de pijn te verdoven, aangezien het pijn vermindert en ontspant de aangetaste spieren. Wikkel enkele ijsblokjes in een dunne handdoek en leg ze op het getroffen gebied voor ongeveer 15 minuten. Herhaal dit proces elke twee uur gedurende enkele dagen.

Bovendien kunt u ook terecht voor een koude douche, om uw pijnlijke spieren te ontspannen.

5. Massage

Om de stijfheid en spierpijn, massage op de aangetaste spieren verlichten. Ontspan je spieren door het gebruik van lange halen en wikkel het gebied met een warme handdoek.

Daarnaast kunt u ook voorbereiden massageolie door het mengen van vier delen van plantaardige olie in een deel van wintergreen olie. Wintergroen olie bevat methylsalicylaat die de doorbloeding stimuleert en verlicht de pijn.

6. Rekoefeningen

Strekken de betreffende spier gedurende 15 tot 30 seconden per keer. Het uitvoeren van eenvoudige stretching workout kan de spierkrampen te verlichten.

Als alternatief, ga dan voor zwemmen als de spieren te strekken in water gemakkelijk, die ontstekingen en pijn vermindert.

NB - Als het uitrekken oorzaken meer pijn, vermijden.

7. Tart Cherry

Anti-inflammatoire en antioxidanten in zure kersen verminderen van de ontsteking en afschrikken van de post-oefening spierpijn. Drink een kopje taart kersensap (zonder zoetstoffen) tot spierpijn en tederheid te verminderen.

Als alternatief, eet 1½ kopjes zure kersen na de training.

8. Banana

Het tekort aan kalium veroorzaakt vermoeidheid, spierzwakte en krampen. Omdat het een goede bron van kalium, banaan vermindert spierpijn. Eet een of twee rijpe bananen op dagelijkse basis om pijnlijke spieren te behandelen.

Trouwens, drink een glas vol met bananen milkshake. Het bevat zowel kalium en calcium die een belangrijke rol bij het behoud van gezonde spieren speelt.

9. Melk

Melk is een uitstekende bron van calcium. Het is essentieel om een voldoende hoeveelheid calcium in uw dagelijkse voeding. Men moet drink minstens 2-3 glazen melk per dag.

10. Cafeïne

Een kopje koffie kan helpen verminderen spierpijn bij vrouwen na een inspannende training. Het werkt door het blokkeren van adenosine, een chemische vrijgegeven door het lichaam in reactie op letsel. Doe dit niet overdrijven, want te veel cafeïne kan spierspasmen veroorzaken.

11. Kokosolie

Kokosolie is een echte aanrader voor de behandeling van diverse aandoeningen. Gebruik 2-3 eetlepels vierge kokosolie elke dag in de keuken om de voordelen ervan maken.

12. Take a Break

Soms is de beste remedie om spierpijn te verlichten is niet om iets te doen. Als u een onderbreking van uw dagelijkse schema en rust voor een paar dagen in beslag nemen, dan gemeenschappelijke spierpijn zal doorgeven natuurlijk.

13. Mosterd Olie

Mosterd olie is een natuurlijke rubefacient dat de bloedstroom verhoogt, los van de spieren en helpt pijn te verlichten. Crush 10 teentjes knoflook en verwarm ze in 4 eetlepels mosterd olie tot aan de tenen goudbruin. Nu, zet een klein stukje van kamfer erin. Laat het mengsel daarna afkoelen en stam. Zachtjes masseren van de olie op de pijnlijke plek. Doe dit meerdere keren per dag, gedurende enkele weken.

14. Kurkuma

Kurkuma is een krachtige pijnstiller en werkt als een anti-inflammatoir middel. Neem vers geraspte kurkuma, citroensap en zout in gelijke verhouding tot een kompres te maken. Breng het op de pijnlijke spieren en laat het gedurende 30 minuten. Daarna afspoelen met warm water. Doe dit twee keer per dag.

Als alternatief, voeg een theelepel kurkuma poeder in een glas warme melk. Drink het twee keer per dag voor een snelle interne herstel.

15. Black Tea

Brew een kopje zwarte thee om uw spieren te ontspannen na een zware training. Theaflavin, een antioxidant gevonden in zwarte thee, helpt de ontsteking te verminderen en elimineert vrije radicalen uit de spiercellen ook. kook gewoon een half kopje water. Voeg 1 theelepel theeblaadjes en laat het op de laag vuur. Roer de oplossing goed en de spanning na 2 minuten. suiker naar smaak toe.

16. Ginger

Ginger verbetert de circulatie van de bloedstroom, waardoor verlicht spierpijn. Snijd een klein stukje gemberwortel en laat het aan de kook in twee kopjes water voor 8-10 minuten. Zeef de infusie. honing toe te voegen aan de smaak te zoeten.

Als alternatief, wikkel 4 el van vers gemalen gember in een strakke stuk katoenen doek of tas. Zet deze in heet water ½ minuut en laat hem afkoelen. Nu, zet het op de pijnlijke plek gedurende 15 minuten. Herhaal het meerdere malen per dag gedurende 3 dagen.

17. Cayenne Pepper

Cayennepeper is geladen met analgetische en anti-inflammatoire eigenschappen die ontsteking, spierpijn en stijfheid te verminderen. Neem 5 theelepel cayennepeper toevoegen aan kop kokosolie ½. Enigszins warm dit mengsel en laat het gedurende 24 uur. Daarna stam van de olie en bewaar het in een luchtdichte verpakking. Zachtjes masseren het getroffen gebied met deze olie 2-3 keer per dag gedurende enkele dagen.

Of anders, neem een eetlepel olijfolie en meng een theelepel cayennepeper poeder erin. Toe te passen op het getroffen gebied. Nu, bedek het met een verband en laat het 's nachts. Volg deze remedie voor 2-3 dagen.

Bovendien, strooi er wat gemalen cayenne peper vlokken in je soep, salade, of andere gerechten te versnellen het herstel.

Kruidengeneesmiddelen voor Spierpijn

18. Rummelasse

Rummelasse is een uitstekende bron van kalium en calcium. Neem een glas warme melk en voeg 1 eetlepel van rummelasse erin. Drink het om onmiddellijke hulp te krijgen. Deze oplossing versterkt de spieren.

19. Rosemary

Rozemarijnbladeren bieden comfort aan de gespannen spieren door het verminderen van ontstekingen. Hoewel je ofwel gedroogd of verse bladeren kunnen gebruiken, maar verse blaadjes hebben meer vluchtige oliën. De verwarmende effect van rozemarijn geven een gevoel van ontspanning en vanwege zijn anti-ontstekingseigenschappen; Het kalmeert de ontstoken spierweefsel.

Neem een kop heet water en voeg twee theelepel gedroogde rozemarijn in. Doe een deksel op kop en steile voor ongeveer 10 minuten. Daarna Filtreer de oplossing. Drink deze thee 2-3 keer per dag.

Doe een handvol rozemarijn bladeren in een pot en vul deze met het kokende water. Nu bedek het met een deksel en wacht 30 minuten. Dompel een handdoek in dit warme water en zet het op het getroffen gebied gedurende 15 minuten. Volg het met een koud kompres.

20. Kamille Thee

Kamille is verpakt met een antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die het een effectieve spier relaxer te maken. Het geniet de spieren door het verhogen van de hoeveelheid aminozuren. Drink 3 kopjes van deze thee om je spieren te ontspannen.

Als alternatief, masseer de pijnlijke spieren met kamille olie.

Kamille balsem kan ook worden gewreven op het getroffen gebied.

Notitie

Overmatige doses van kamille thee kan allergische reacties en braken veroorzaken.

Vermijd tijdens de zwangerschap en voor / na de operatie.

21. Wood Betony

Betonie is een milde relaxer dat spierspanning, alsmede bloeddruk verlaagt. Kook een kopje water en voeg 1 theelepel gedroogde betony bladeren erin. Laat het steil voor 5 minuten. Zeef de oplossing en drinken. Het smaakt hetzelfde als zwarte thee, maar bevat geen cafeïne.

Of anders, masseer het getroffen gebied met een zalf.

22. Meadowsweet

Moerasspirea bevat salicylzuur. Het is een mild kruid en heeft gunstige ontstekingsremmende eigenschappen. Brouw moerasspirea thee om je lichaam te ontspannen. Meng 1 theelepel gedroogde moerasspirea bladeren in een kop heet water. Bezielen gedurende 10 minuten. Nu, stam deze infusie en drinken warm. U kunt citroen, honing of kaneel toe te voegen aan de smaak te verbeteren.

NB - Mensen die geen aspirine kan nemen moet voorkomen dat de consumptie van moerasspirea.

23. Hyssop

Hysop is een heerlijke evergreen kruid dat wonderen werkt voor het verminderen van pijn van de spieren en het gewricht. Een slokje van Hysop thee helpt strijd spierontsteking; en dus te bestrijden irritante pijnen. Giet 8 ounce kokend water over een eetlepel gedroogde hysop bladeren. Laat het steil voor 10 minuten door het bedekken van de container. Drink het twee keer per dag.

Bovendien kunt u citroen en honing toe te voegen.

24. Marshmallow

De wortel van de marshmallow wordt gebruikt om ontstekingen en spierpijn te verlichten. Kook een middelgrote pot water. Voeg een vierde kopje gehakte droge wortel erin. Sudderen het voor 10 minuten en vervolgens filter instellen voor het afkooksel. Drinken gedurende de dag.

Als alternatief, schar een katoenen doek in de thee. Breng het op de getroffen gebieden om ongemak te verminderen.

25. Willow Bark

bereiden gewoon een extract door het weken 3/1 theelepel wilgenbast in wat koud water gedurende 3-5 uur. Laat het steil in het water. Daarna Filtreer de oplossing. Neem eens een derde beker driemaal per dag.

do's

Drink een glas warme melk per dag voor u de zak te raken.

Omvatten vitamine A, E en magnesium in de voeding.

Eet waterbasis groenten en fruit, om de kans op uitdroging die anders veroorzaakt spierkrampen verminderen.

Drink veel water.

Vermijd gewichtheffen tot de pijn is verdwenen.

vorige artikel

20 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment