Sunday, February 7, 2016

26 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van astma

Als je allergisch bent voor veranderende weersomstandigheden, stofdeeltjes of moeilijkheden ondervinden zijn met ademhalen vaak en voelen verstikt of verstopt, dan zijn er nog kans dat u lijdt aan astma. Deze ziekte is niet leeftijdsgebonden, en iedere persoon uit een nieuw geboren oud kunnen er last van hebben. Belangrijke oorzaken van astma - allergieën, tabaksrook, luchtvervuiling, zwaarlijvigheid, spanning en depressie, erfelijkheid, longontsteking, vroeggeboorte of bepaalde voedingsmiddelen zoals eieren, vis, soja, pinda, enz symptomen van astma omvatten ademhalingsmoeilijkheden , piepende ademhaling of fluitend geluid tijdens het ademhalen, aanhoudend hoesten en vermoeidheid terwijl het doen van een lichamelijke activiteit, moeilijkheden bij het tillen gewicht, en slapeloosheid Deze ziekte heeft geen permanente genezing of een voorgeschreven medicatie, en de symptomen kunnen opflakkeren elke dag. Maar, door voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u de symptomen te onderdrukken. Hieronder volgen enkele vertrouwde home remedies om zich te ontdoen van astma te krijgen, en een gezond en gelukkig leven.

Home remedies voor de behandeling van astma

1. Clove

Kook 5-6 kruidnagels in een kopje water. Voeg een eetlepel honing aan. Dit moet 2 maal per dag worden ingenomen om de symptomen van astma.

2. Ginger

Rasp wat gember in een kop kokend water. Laat het steil voor 5-10 minuten. Sip deze thee 2-3 keer per dag na het afkoelt.

Als alternatief kunt u meng gelijke hoeveelheden van gember sap, granaatappelsap en honing. Neem dit mengsel 2-3 keer per dag.

Of anders, kauwen rauwe gember mix met wat zout.

3. Fenegriek Seeds

Kook sommige fenegriek zaden in een kop kokend water. Voeg 1 eetlepel van gember sap en honing aan. Drink dit minstens een keer per dag om de symptomen van astma te overwinnen.

4. Mosterd Olie en kamfer

Verhit wat mosterd olie met weinig kamfer. Masseer het op de bovenste rug en borst. Dit moet een paar keer gedaan worden per dag totdat de symptomen verdwijnen.

5. Vijgen

Was 3 vijgen en week ze in een kopje water 's nachts. Drink dit water in de ochtend. Doe dit regelmatig om zich te ontdoen van astma te krijgen.

6. Koffie / thee

Sip 1-2 koppen zwarte koffie of thee per dag. Dit werkt als een natuurlijke luchtwegverwijder; dus helpen te ontspannen en duidelijk de paden.

7. Knoflook

Kook 2-3 teentjes knoflook in ¼ kopje melk. Laat hem afkoelen. Drink dit mengsel ten minste eenmaal per dag. Dit is een natuurlijk middel dat duidelijk congestie zal helpen bij de keel als ze in een vroeg stadium van astmatische aanval.

8. Uien

Chew rauwe uien als salade of kook ze als de smaak is niet draaglijk. De anti-inflammatoire eigenschappen verminderen vernauwing in de keelholte en het strottenhoofd; Aldus vermindert de ontsteking in de longen.

9. Fish

Zijn vis zoals kabeljauw, tonijn, zalm, sardines, haring en makreel in uw dieet minstens twee keer per week. Al deze maken je longen beter functioneren en de strijd tegen astmatische probleem.

Als alternatief kunt u kiezen voor visolie die samen met melk kan worden genomen, als u niet wilt vis. Deze zijn rijk aan omega-3 vetzuren en werken op dezelfde wijze als leukotriene remmers.

10. Honey

Meng 1 eetlepel honing in een glas warm water en drink het 2-3 keer per dag. Een andere optie is om te mixen ongeveer 1 eetlepel honing met 1 eetlepel kaneelpoeder en neem het in bed tijd. Dit is de beste natuurlijke remedie om zich te ontdoen van astma als het slijm uit je keel zal verwijderen en laat je goed geslapen.

11. Lemon / Vitamine C

sap van een halve citroen toe te voegen aan een glas water. suiker of honing toe te voegen als per uw smaak. Drink dit regelmatig om de symptomen van astma te beteugelen.

Eet vitamine C rijke vruchten zoals bosbessen, aardbeien, papaya en sinaasappelen. Als alternatief, snijd al deze groenten en strooi er wat citroensap en suiker over hen. Dit heerlijke combinatie is een zeer effectieve behandeling voor astma.

Voeg 3 eetlepels honing, ½ eetl kaneel en 1 eetlepel citroensap / Meng ze samen en neem het voor het slapen gaan. Dit is uitstekend recept voor de behandeling van luchtwegaandoeningen.

12. Carambole Seeds

Kook een eetlepel van carambole zaden in 1 kopje water en inhaleer de stoom. Dit mengsel is ook goed om te drinken.

Als alternatief, wikkel sommige carambole zaden in een katoenen doek en verwarm het in de magnetron totdat het heet wordt. Zet dit op uw borst en nek tot hij afkoelt.

Of anders, maken een pasta van carambole zaden en verwarm het. Voeg wat jaggery aan. Eet 1-2 eetlepels van deze pasta dagelijks totdat je verlichting van astma.

NB - Mensen met diabetes moeten deze remedie te voorkomen.

13. Radijs Juice

Rasp wat radijs en halen het sap. Voeg wat honing en citroensap aan. Drink het 1-2 keer per dag een duidelijk luchtwegen.

14. bittere pompoen

Rasp wat bittere pompoen. Voeg wat basilicum pasta en honing aan. Meng ze goed en eenmaal per dag te consumeren. Dit is een van de beste natuurlijke behandelingen voor astma.

15. Zaden van de venkel

Venkel zaden worden gezegd dat flavonoïden en antioxidanten zoals quercetine en kaempferol die vechten tegen vrije radicalen in ons lichaam, samen met de behandeling van infecties en het opruimen van de luchtwegen hebben.

16. Warm de melk

Voeg 1 eetlepel elk van olijfolie en honing om een glas warme melk. Drink deze melk samen met een paar teentjes knoflook voor het ontbijt in de ochtend.

17. Kurkuma

Meng 1 eetlepel kurkuma in 1 glas warme melk en drink het 2 keer per dag om hulp in de keel congestie en astmatische piepen krijgen.

Meng ½ eetlepel kurkuma poeder met 2 eetlepels honing; en neem op een lege maag in de avond. Dit helpt bij het elimineren van de belangrijkste symptomen van astma.

18. ACV (Apple Cider Vinegar)

Voeg 1-2 eetlepels appelazijn tot 8 liter water. Voeg ook 1 eetlepel honing aan. Neem het regelmatig voor de maaltijd. Het zal de longen, spijsvertering en het immuunsysteem versterken.

19. Chili Pepper

De anti-inflammatoire eigenschappen van chili peper maakt het een zeer nuttig middel tegen de astmatische probleem.

Kruiden Remedies voor Astma

20. Evening Primrose Oil

Teunisbloemolie heeft anti-inflammatoire eigenschappen en zijn een van de beste natuurlijke remedies voor astma. Het is ook beschikbaar in de vorm van capsules. Twee 500 mg capsules moet 3 keer per dag worden ingenomen.

21. Licorice Root Tea

Kook sommige zoethout in water voor een paar minuten. Voeg citroensap en honing en consumeren het meerdere malen per dag per eis. Dit is een natuurlijke oplossing voor het behandelen van astma. Het verzacht ook de borst en keel congestie.

22. kruisbes

Crush enkele kruisbes en voeg wat honing aan. Consumeer dit twee keer per dag. Deze oplossing werkt als een wondermiddel voor astma.

23. Eucalyptusolie

Eucalyptus olie is een van de effectieve etherische oliën voor astma. Giet een paar druppels van eucalyptus olie op een tissue papier / papieren handdoek en inhaleer het. Als alternatief, houdt het je nachtkastje, zodat je de geur kunnen inademen. Dit zal uw neusholte te wissen en kunt u gemakkelijk te ademen; of anders doe er een paar druppels van eucalyptus olie in een pan met kokend water en inhaleer de stoom.

24. Peterselie Leaf Tea

Kook wat verse peterselie bladeren in een kopje water. Zeef en drink het te hoesten tijdens astma-aanvallen.

Als alternatief, kook peterselie blad in het water gedurende 10-15 minuten en inhaleer de stoom. Dit is een zeer effectieve natuurlijke remedie voor astma.

25. Ginkgo Biloba

500mg - 800mg van ginkgo biloba poeder, bladeren of bloemblaadjes kunnen worden gekauwd om hulp te krijgen van piepende ademhaling en ademhalingsproblemen. De beste tijd om deze dosering te nemen is tijdens de lunch of in de avond.

26. Mullein

Bereid thee van toorts door het koken van bloemen en bladeren van het kruid in een kop kokend water. Drink het twee keer per dag. Dit is zeer effectief bij de behandeling van luchtwegaandoeningen waaronder astma.

do's

Onder meer kruiden en specerijen zoals rozemarijn, salie, gember, oregano, kurkuma tijdens het koken.

Raadpleeg uw arts voordat u omega-3 supplementen.

Eet zo veel verse groenten en fruit als je kunt.

Ontvang regelmatig en de juiste immunisatie tegen longontsteking en griep.

Gebruik inhalers onmiddellijk in geval van een astma-aanval of een plotselinge congestie.

Ga voor een allergietest minstens een keer per maand.

Praktijk meditatie, yoga en diepe ademhaling.

Noteer uw dieet plan voor een maand en mijden voedingsmiddelen die allergie veroorzaken.

Wikkel je neus en mond met een wollen sjaal bij koud weer om koude lucht te vermijden als het kan uw astmatische symptomen kunnen verergeren.

Eet kleine frequente maaltijden en op de juiste kauwen.

Installeer een airconditioner in uw kamer als het helpt filter instellen voor het pollen.

Regelmatig stofzuigen de matrassen, gordijnen en kussenslopen.

In het geval dat je woont in een vochtige klimaat, gebruik luchtontvochtigers.

Neem contact op met uw arts in het geval dat u last heeft van zure reflux (maagzuur) en gastro-oesofageale reflux (GERD).

Drink veel water.

Beperk de consumptie van soja, tarwe, maïs of suiker.

Omvatten gember en kurkuma in uw dieet omdat ze hebben uitstekende anti-inflammatoire eigenschappen.

don'ts

Vermijd bewerkte voedingsmiddelen, junkfood, en additieven.

In het geval dat u allergisch bent voor eiwitten melk, beperken de inname van melk en andere zuivelproducten in uw dieet.

Blijf weg van de rook en stof.

Vermijd eten voordat je naar bed gaat.

Minimaliseer outdoor bezoek tijdens het pollenseizoen.

Vermijd de vorming van schimmelsporen. Houd badkamer en keuken droog. Regelmatig te ontdoen van vochtige brandhout indien van toepassing.

Vervang dierlijke eiwitten met plantaardige eiwitten.

20 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment