Thursday, February 4, 2016

15 prachtige voordelen kokosolie For Hair

Kokosolie wordt veelvuldig gebruikt in schoonheidsbehandelingen. Het wordt steeds zeer populair als het consumeren van het verbetert de innerlijke gezondheid, terwijl de externe applicatie doet wonderen voor huid en haar. Hier hebben we de voordelen kokosolie aanbiedingen voor het haar aangeworven. Ons haar maakt een belangrijk onderdeel van onze persoonlijkheid en ze kunnen ons uiterlijk volledig veranderen. Glanzend en lange haren zijn zeker op ieders verlanglijstje. Kokosolie is gebruikt voor haar voor leeftijden en heeft laten zien verbazingwekkende verbeteringen. De olie is rijk aan middellange keten triglyceriden, wat geweldig is voor gezond haar (1) zijn. Kokosolie is zeker een traktatie voor uw lokken. Lees hieronder om te ontdekken wat doet kokosolie te doen voor je haar. Is kokosolie goed voor je haar?

Is Coconut Oil echt gunstig voor haar?

Kokosolie niet effectief voor iedereen, maar voor het grootste deel van de bevolking, de olie blijkt een zegen. Er zijn geen ernstige bijwerkingen geassocieerd met de olie. Laurinezuur in de olie wordt in het haar aan het eiwit gehecht, bewaken de wortels en haar tegen breuk. De olie werkt vergelijkbaar met talg, zoals zij stelt de juiste hoeveelheid vocht in de hoofdhuid, beschermt tegen droge en ruwe haar en helpen haar replenish (2). Bovendien is deze olie een reservoir van antioxidanten en voedingsstoffen die de hoofdhuid en het haar gezondheid. Een regelmatige massage met de olie verhoogt de bloedsomloop en kan de hoofdhuid meer voedingsstoffen.

Hoe te Kokosolie gebruiken?

1. Werkt als een Conditioner

Kokosolie is een natuurlijke conditioner die wordt beroofd van agressieve chemicaliën die het haar beschadigen. Afgaande op de gepubliceerd in het tijdschrift van cosmetische wetenschap studie, kokosolie overwint de minerale olie en zonnebloemolie, de enige olie die eiwitverlies (3) vermindert. Door eiwitverlies, haar wordt droog en beschadigd raakt. Laurinezuur en linolzuur in kokosolie penetreert diep in de weefsels en voedt het haar door hun laag molecuulgewicht. De olie voorziet het haar met middellange keten vetzuren, vitamines en ijzer. Kokosolie kan worden gelaten voor uur na het aanbrengen om de voeding te leveren aan de hoofdhuid en het haar.

Geraffineerde olie is een bewerkte vorm van de olie, die wordt beroofd van enige van de natuurlijke verbindingen die passen bij het haar. Ook oplosmiddel Schroot kokosolie bevat sporen van schadelijke hexaan oplosmiddel. Ongeraffineerde kokosolie is gezond om te gebruiken als het is puur, dat bestaat uit alle natuurlijke stoffen. Dit is de beste methode over hoe je kokosolie gebruiken voor haar. Verhit een kleine kom op laag vuur voor een minuut. Haal van het vuur en zet 3-5 eetlepels kokosolie in de kom. De hoeveelheid kokosolie kan worden aangepast aan de lengte van het haar. Als je kort haar, gebruik dan 3 eetl. In het geval van lang haar, gebruik 5 eetl. Laat het smelten. Masseer het in de hoofdhuid en het haar met je vingers. U kunt een kam om de olie gelijkmatig. Bedek je haar met een douche-cap, en te wachten voor een minimum van 2 uur of 's nachts voordat je voor een douche.

Opmerking: Kokosolie helpt behouden eiwitten, maar als je haar al op zit boordevol eiwitten, kan dit resulteren in droog of broos haar.

2. Kokosolie voor de haargroei

Als u up van dun haar, dat al te vaak te breken en ontwikkelt zich niet in lange strengen worden gevoed, dan kokosolie kan helpen langer en sterker haar te krijgen. Laurinezuur en andere voedingsstoffen uit de olie te krijgen in de hoofdhuid cellen, de verbetering van de gezondheid van haar. Een andere versie van kokosolie virgin kokosolie dat polyfenolen en vetzuren (4) bevat. Deze polyfenolen resulteren in haargroei Gebruik kokosolie voor styling en conditioneren je haar. Een massage met de olie verbetert de bloedsomloop en verhoogt het vocht vasthoudende potentieel. Het houdt het vocht intact in de hoofdhuid en voorkomt dat haar ontsnappen. Hierdoor blijft het haar zacht en zijdeachtig en niet gevoelig voor breuk. Neem een theelepel van de olie en masseer het in het haar gedurende 10 minuten. Herhaal dit proces, driemaal per week.

3. Verwijdert Roos

Vele malen, de witte poederachtige substantie, dat wil zeggen, roos op onze kleren in de buurt van de schouders landt ons in pijnlijke situaties. Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een droge hoofdhuid en blootstelling aan agressieve chemicaliën. Commerciële shampoos bevatten chemische stoffen, zoals natrium laureth sulfaat, magnesium-aluminium-silicaat, die schadelijk zijn voor onze gezondheid systeem. Middellange keten vetzuren, zoals laurinezuur en caprinezuur hebben antimicrobiële eigenschappen die de groei van bacteriën die infecties (5) remmen. Toepassen kokosolie regelmatig de droogte en schimmelinfecties die in de hoofdhuid te verwijderen. Dit zal de aandoening in een week te verbeteren.

4. Voor Styling Beschadigd Haar

We willen ons best uitzien als we gaan voor een feestje of een bijeenkomst. Voor dat, stylen we onze haren door gevaarlijke apparatuur, zoals een haardroger, warme rollers en steiltang. Deze elektronische items absorberen al het vocht uit het haar en maak ze droog en pluizig. De beschadigde haar is broos en droogt door het verlies van eiwitten. Eiwitrijke stoffen kunnen blijken te zijn een goede conditioner voor dergelijke haar (6) zijn. Kokosolie voorkomt dat de schade als gevolg van hitte door het leveren van de follikels met essentiële voedingsstoffen en proteïnen. Om de kroeshaar te beheren, breng dan een theelepel olie en masseer het zachtjes. Nu, stylen van je haar. Het kan een beetje langer duren om je haar te stylen, maar de olie zal het een glanzend en glanzend uiterlijk te geven.

5. Beschermt tegen de zon

De zonnestralen zijn sterk genoeg om de huid en het haar beschadigen. Kokosolie is een natuurlijke zonnefilter met een SPF 8 (7). Als u van plan bent om uit te gaan, of zijn in een baan die vereist dat u om te reizen in de zon, breng dan een theelepel van kokosolie op uw strengen voor de bescherming. Als u wilt, kunt u een kleine hoeveelheid toe te passen op je gezicht en handen ook. Het is een effectieve zonnebrandcrème en veilig om te worden gebruikt door kinderen.

Opmerking: Degenen met dun haar moet een kleine hoeveelheid gebruik van olie, als grotere hoeveelheden het haar plakkerig zal maken.

6. Ontwart de Hair

Er wordt heel vaak dat het haar wordt messed up door middel van wind, vocht, etc. gezien, waardoor u een vreemde blik. Wanneer u probeert om het haar te ontwarren, het resulteert meestal in het haar breuk. Kokosolie verbetert de haarschacht en voorkomt haaruitval als gevolg terwijl ontwarren het haar. De olie is gebleken dat de trekeigenschappen van haar (8) ten goede. Toepassing kokosolie vergemakkelijkt de knopen lossen.

Opmerking: Gebruik een grove kam.

7. Luizen Preventie en behandeling

Het fokken van luizen is een veel voorkomend probleem bij kleine kinderen. Luizen problemen door het hoofd jeuken. Volgens de studie gepubliceerd in European Journal of Pediatrics studie, kokosolie is effectiever dan de gebruikelijke luizen behandeling permethrin (9). Een andere studie gepubliceerd in Israel Medical Association bleek een groter succes worden, maar deze keer zijn ze een kleine hoeveelheid van ylang-ylang olie toegevoegd aan kokos en anijs olie. De behandeling opgenomen succes in 92,3% van de studenten, en het heeft geen ernstige bijwerkingen (10) veroorzaken. Kokosolie verdrijft luizen en voorkomt dat de eicel raken aan de haren.

Meng 3 eetlepels kokosolie met een theelepel elk van ylang-ylang, anijs en tea tree olie. Breng de oplossing aan het haar, kammen met een grove kam. Bedek het hoofd met een douche-cap en laat het blijven gedurende 2 uur. Probeer te zitten in de zon voor bepaalde tijd. Aan het eind van 2 uur, meng een kopje water met 2 kopjes van appelazijn Giet het mengsel in een spuitfles en spuit het op je hoofdhuid en masseer zachtjes. Buig naar beneden over een wastafel op het water druipt uit je hoofd op de vloer te voorkomen. Spoel en kam je haar, nogmaals. Breng een kleine hoeveelheid olie, en laat het blijven totdat je je haar wast. Herhaal het proces in elke 5-10 dagen om zich te ontdoen van luizen krijgen.

8. kokosolie als een uitvalsbasis voor haarkleuring

Kokosolie reist diep in de weefsels veel sneller. Het is een uitstekende uitvalsbasis en beschermt de haarkleur tegen verbleken, waardoor het levendig. Echter, moet haarkleuring worden vermeden omdat teveel haarkleuring kan ook leiden tot kanker (11).

Neem een kleine en een grote kom. Doe er een paar theelepels kokosolie in de kleinere kom. Vul het grotere kom met wat heet water. Nu, dompel de kleinere schaal in de grotere schaal zodanig dat het water niet in de kleinere schaal krijgt. Wacht enige tijd, omdat de olie smelt. Combineer de gesmolten kokosolie met een aantal kleuren kruiden. Ga op de gebruikelijke wijze door het toepassen van de kleur op haar en wassen na een uur of zo met shampoo om zich te ontdoen van olie en kleurstoffen te krijgen.

9. Verwijdert gespleten haarpunten

Het probleem van de gespleten punten is heel gebruikelijk en vaak bij vrouwen. De beschermende cuticula op het puntje van de haarlokken wordt opgelicht als gevolg van agressieve behandelingen (12). Regelmatig trimmen wordt geadviseerd om zich te ontdoen van hen. Maar als de gespleten haarpunten zijn niet ernstig en een aantal van de haren zijn gevoelig voor, dan kunt u kiezen voor eenvoudige home remedies om het te genezen te krijgen. Masseer je haar met een mengsel van kokosolie en amandelolie voor een paar minuten. Hoewel veel van de etherische oliën zitten op de hoofdhuid, kokosolie dringt diep in, hydraterende het haar geheel. De methode zal verlichting te brengen van het probleem van de gespleten haarpunten.

10. Controles Prematuur Gray Hair

Niemand verlangt van oud en hebben hun mooie sloten draaien grijs. Het haar beurt grijs wanneer melanogenetic klok vertraagt, verminderen van de hoeveelheid melanine pigment (de verdeling ervan maakt de originele haarkleur), die de haren te ontvangen (13). Maar, veel mensen van middelbare leeftijd en jongeren te ontwikkelen grijze haren als gevolg van hormonale onbalans, roken of stress. Soms, grijze haren zijn het resultaat van bepaalde ziekten, zoals schildklier, of variatie in glucosespiegels. Een van de beste remedies is pure kokosolie masseren op het hoofd elke dag en was het de volgende ochtend. Om het effectiever massage met een mengsel van currybladeren en kokosolie maken.

11. Kokosolie als Shampoo

Shampoos zijn essentieel voor de hoofdhuid vrij van vuil en vetvrij blijft, samen met andere milieuverontreinigende stoffen (14). De toepassing van olie wordt vaak gevolgd door wassen. De shampoo geladen met sterke chemicaliën beschadigt het haar. Wat als, kon je shampoo thuis te bereiden door het gebruik van olie, zoals kokosolie? Het kan een beetje moeilijk te verteren, omdat we zijn gewend aan het zien van de vette look van de olie. Hieronder vindt u het recept dat shampoo bar zorgt voor haar met behulp van kokosolie.

Essentiële oliën- 1 / 2-1 Ounce

Doe kokosolie in een crock-pot en zet deze op laag vuur. water toe te voegen aan een middelgrote kom en voeg loog om het voorzichtig te mengen. Laat de dampen niet inademen. Het mengsel wordt heet en troebel te krijgen. Laat het afkoelen 5-10 minuten. Voeg het loog opgelost in water om de crockpot. Roer de oplossing totdat het de consistentie van pudding bereikt. Nu, deksel op de pan en kook gedurende 45 minuten. Op dit moment wordt het mengsel stijgen aan de zijkant als golven. Op het einde, moet zeep doorschijnend Vaseline zonder oliedruppeltjes lijken.

U kunt een van de volgende manieren proberen om te controleren of de soap is bereid of niet. Voer de lakmoesproef waarin je wordt verondersteld dat de lakmoespapier dip om de pH te controleren. De pH van de vloeistof moet tussen 7 tot 10 vallen. Als het meer dan 10, moet meer worden bereid. Een andere methode is om een kleine hoeveelheid zeep op handen wrijven; het moet een beetje wasachtig zijn. Voeg de essentiële oliën af en meng goed. Haal de zeep voorbereid en afkoelen. Snijd de stukken zeep zodra het een beetje hard. Wacht niet voor een lange tijd als de bar te hard om te snijden kan krijgen. De bar duurt ongeveer 1 jaar. Bewaar op een koele en droge plaats.

12. Cures Kookt

Veel mensen ervaren kookt op de hoofdhuid, die voornamelijk wordt veroorzaakt door een blootstelling aan hitte. Om gezond haar te hebben, is het nodig om de hoofdhuid schoon te houden. De antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen van kokosolie helpen zich te ontdoen van een dergelijke infectie van haarzakjes (15). Toepassing van kokosolie verwijdert ringworms of kookt van de hoofdhuid en houdt het gezond en geluid.

13. Verhoogt de bloedcirculatie

Kokosolie verrijkt met veel voedingsstoffen en antioxidanten die het haar ten goede. Vitamine E voedt het haar en hoofdhuid gezondheid verbetert (16). Het masseren van de olie op het hoofd zal bloedsomloop dat betekent meer voedingsstoffen en zuurstof zou je haarzakjes te bereiken, helpen in de haargroei te verbeteren. Kokosolie wordt verondersteld een koeleffect op het hoofd bieden. In de Ayurvedische systeem, wordt vermeld dat een gezond lichaam het hoofd koel en warme voeten moet hebben. Die mensen die bezwete scalpen moeten hun hoofd massage met kokosolie.

14. Coconut Oil voor haaruitval en kaalheid

In het algemeen, mensen krijgen kaal als de ouderdom hen benadert. Maar vandaag, veel jongeren en mensen van middelbare leeftijd last van haaruitval en kaalheid. De reden hiervoor is een infectie, emotionele stress, drugs, neerstortingsdiëten of hormonale veranderingen (17). Kokosolie kan helpen voorkomen dat haar val. Deze olie heeft veel proteïnen en essentiële vetten die het haar te versterken. Probeer de volgende oplossing om te vechten met het probleem van de haren vallen. Smelt kokosolie en een etherische olie van uw keuze met Shana zaden tot een pasta te maken. Breng dit mengsel op de hoofdhuid gedurende ongeveer 20 minuten. Was het af met een milde of kruidenthee shampoo.

15. Coconut Oil Hair Treatment

Dit is een zelfgemaakte haarmasker dat de juiste voeding om je lokken geeft. Het haar masker is een geweldige manier om je haar met voedingsstoffen bezielen. Honing die in het masker wordt gevuld met koper, jodium, zink en fosfaat, samen met vitamine A, C, H en vitamine B-complex (18). Biotine, een deel van vitamine B-complex is effectief in het genezen van haaruitval (19). Het is heel gemakkelijk om dit effectief masker met behulp van twee basisingrediënten, dat wil zeggen, organisch ruw honing- 1 eetlepel en organische kokos olie 1 eetlepel maken. Een weinig meer hoeveelheid ingrediënten voor haar dat beschadigd. Meng zowel de oliën en warmte in een pan. Het is relatief eenvoudig om het masker toe te passen op nat haar. Laat het verblijf in uw haar voor 30-40 minuten. Was het masker met behulp van een shampoo, en u zult verrast zijn om zacht en glanzend haar te zien.

Woord van waarschuwing

Heb magnetron niet voor het smelten van de olie, omdat het vernietigt de bioactieve verbindingen.

Het toepassen van een grote hoeveelheid kokosolie kan je een vette look en verstoppen de poriën dat een kleine hoeveelheid van je haar kan geven de glanzende look die een lange weg te gaan, zodat je haar de zorg die ze nodig hebben.

8 juni 2015

3 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment