Saturday, February 6, 2016

41 krachtdadige Home Remedies To Get Rid van slechte adem

Bron afbeelding: /files/2015/01/08/786/n/1922507/41fa4e8ba59f5d0f_shutterstock_240243799.jpg

Halitose is de andere naam gegeven aan een slechte adem en soms wordt de enige reden voor uw lage betrouwbaarheid en beïnvloedt uw persoonlijkheid slecht. Belangrijkste oorzaak van slechte adem is de bacterie aan de achterkant van je tong, of het voedsel deeltjes die vast tussen je tanden. Andere oorzaken van halitose zijn slechte mondhygiëne, alcoholisme, grote doses vitamine, roken, tonsillitis, bloedstoornissen, gebitten, menstruatie, een keel of longontsteking, sinusitis, kanker, tandvleesontsteking, een dieet met weinig koolhydraten, holten, gal blaasaandoeningen of medicijnen. Symptomen van slechte adem zijn een bittere metaalachtige smaak, dik speeksel, post-nasale druppelen, en een witte coating op de tong. Om deze symptomen te voorkomen moeten we de gewoonte van regelmatige tanden flossen, borstelen en tong reinigen of sloop te cultiveren. In het algemeen wordt de geur vrijgemaakt uit het bovenste spijsverteringsstelsel waarbij maag, tanden, mond, slokdarm en tandvlees. Het is zeer essentieel om de mondhygiëne te behouden om zo te ontdoen van slechte adem te krijgen. Neem een kijkje op deze effectieve en getest huismiddeltjes.

Home remedies voor slechte adem

1. Zaden van de venkel

Chew ongeveer ½ eetlepel venkelzaad na elke maaltijd op te frissen uw mond.

Als alternatief kunt u ook voor te bereiden venkel thee. Steile 1-2 el venkelzaad in een kop heet water voor ongeveer 5-10 minuten. Laat dit drankje na het afkoelt. Dit is een uitstekende remedie tegen halitose.

2. Fenegriek

Kook één eetlepel fenegriek zaden in een kopje water en zeef het. Drink deze thee 2-3 keer per dag totdat je te ontdoen van slechte adem. De bacteriedodende eigenschap zal de slechte geur uit de mond te verminderen en te voorkomen dat het verdere optreden van bacteriën.

3. Apple Cider Vinegar

Meng een eetlepel van ruwe en ongefilterde appelazijn in een glas water en laat het voor je maaltijden. Dit zal helpen bij de spijsvertering en verminderen ook de slechte adem.

Als alternatief kunt u gorgelen met dit mengsel tot slechte geur belemmeren.

4. Kruidnagel

Chew paar teentjes en daarna spugen hen. Dit is zeer natuurlijke remedie voor slechte adem.

Als alternatief, kook een kopje water en voeg 1 theelepel gemalen kruidnagel, laat het sudderen 5-10 minuten. Dit kan worden genomen als thee of kan worden gebruikt als mondspoeling tweemaal daags.

5. citroensap

Knijp een citroen in een glas water en spoel je mond met deze oplossing. Dit is een van de beste huis remedie om zich te ontdoen van slechte adem, omdat de groei van bacteriën remt. Daarnaast kunt u wat zout toe te voegen.

Citroenschil kan ook af en toe worden gekauwd voor het vernieuwen van uw mond smaak.

6. Guava

Eten rauwe guave of verse kleine guave bladeren. Het is rijk aan mangaan, calcium, oxalaten, mineralen, ijzer, appelzuur en oxaalzuur die helpen om uw tanden en tandvlees gezond. Deze vrucht zal uw mond diep te reinigen door middel van haar schrobben actie.

7. Baking Soda / Soda Bicarbonaat

Het helpt de balans van de zuurgraad in de mond. Meng de helft eetlepel bakpoeder in een glas lauw water. Swish deze oplossing overal in uw mond.

U kunt ook gebruik maken van bakpoeder zo droog tandpasta en je tanden poetsen met haar slechte adem te stoppen.

Opmerking: Dit mag niet worden ingeslikt.

8. Cardamom

Chew sommige kardemom zaden op te frissen uw adem. Het rijke aroma en therapeutische eigenschappen helpen om de slechte adem op de baai.

9. Avocado

Avocado kan worden gegeten als rauw fruit om halitose te bestrijden. Als alternatief kunt u het sap te bereiden en voeg banaan om het smakelijk te maken. Het helpt ook te ontdoen van bacteriën en voedselresten vast in uw tand en darmen. Dus, heb een dag om je mond schoon en fris te houden.

10. ananassap

Drink een glas ananassap elke dag. Dit helpt effectief te behandelen het probleem van de slechte adem.

11. Yoghurt

Onder meer yoghurt in uw dagelijkse voeding. Probeer deze methode voor ongeveer 6 weken, en u zult zich te ontdoen van slechte geur altijd. De gezonde bacteriën in yoghurt weert slechte adem en je lichaam te ontgiften

12. Apple

Er wordt terecht gezegd, Een appel per dag houdt dokter weg. "Als we zeggen, een appel per dag houdt slechte adem weg," die ook wordt gehouden om waar te zijn. De anti-bacteriële eigenschappen en vezelgehalte combineert samen met speeksel en het verminderen van de slechte adem in de mond. Eet 1-2 appels elke dag voor de behandeling van halitose.

13. Zaden van de Zonnebloem

Chew sommige zonnebloempitten, gevolgd door een glas water. Dit is een van de meest eenvoudige en effectieve huis remedie om zich te ontdoen van slechte adem.

14. Aniseeds

Chew een eetlepel van anijszaden. Het helpt bij de spijsvertering en helpt bij de bestrijding van slechte adem.

15. Berries

De antioxiderende eigenschappen van de bessen frissen uw adem. Het schrikt de stinkende bacteriën in de mond. U kunt top deze bessen in een kom met suikervrije yoghurt.

16. Gezonde Salade

Hak sommige appels, wortelen, selderij, walnoten en veenbessen. Meng ze in een grote kom en voeg 4 eetlepels yoghurt. Strooi er wat kaneel en serveer. Alle gebruikte materialen onder deze salade ingrediënten zullen helpen voorkomen dat de vieze geur uit de mond.

17. Honey

Knijp het citroensap en voeg beetje honing aan. Laat dit twee keer per dag op een lege maag.

18. Water

Drink veel water. Zelfs als je elke keer niet kan poetsen, swish wat water in je mond na elke maaltijd en dan je mond goed schoon. Water helpt draai de voedsel deeltjes die vast komen te zitten tussen de tanden. Trouwens, het helpt bij de speekselvloed proces en voorkomt slechte geur.

19. Waterstofperoxide

Meng waterstofperoxide samen met water en gebruik het als een mondspoeling voor het poetsen. Dit is een zeer goede remedie om slechte adem te genezen.

20. Milk

Drink wat melk voor of tijdens de maaltijd het sulfidegehalte die slechte adem veroorzaakt in de mond te neutraliseren.

21. Chewing Gum

Probeer een suikervrije kauwgom, het effectief voorkomt slechte adem. U kunt ook gebruik maken van het tandvlees met xylitol; Het dwarsboomt de replicatie van bacteriën in de mond.

22. Koriander

De smaak van koriander voorkomt de sterke geuren veroorzaakt door de ingrediënten zoals uien en knoflook.

Als alternatief, voeg wat zout aan de geroosterde hele korianderzaad en kauwen ze als een mond luchtverfrisser.

23. Banana

Banana is een zeer voedzaam voedsel. Zij strijdt tegen de bacteriën die slechte adem veroorzaken. Zo zijn onder andere bananen in uw dagelijks dieet.

24. Beans Coffee

Roosteren sommige koffiebonen en kauw ze vieze geur in je mond te voorkomen.

25. Mosterd

Slik halve theelepel mosterd zaden. Of anders neem twee theelepels mosterd olie en voeg wat keukenzout. Swish het rond je mond voor een paar seconden en spuug uit het speeksel.

26. Cinnamon

Voeg een eetlepel kaneelpoeder in een kop heet water. Steil, dus voor ongeveer 5-10 minuten en zeef het mengsel. U kunt ook kardemom en laurierblaadjes toe te voegen. Laat het afkoelen en dan slis uw mond met deze oplossing om op adem te vernieuwen.

Als alternatief kunt u kauwen kaneelstokjes aan de slechte adem veroorzakende bacteriën te doden.

27. Kaas

Heeft u een stukje kaas na de maaltijd. Het voorkomt mond geur, en neutraliseren van een aantal dieet zuren. Maak een magere kaas om het probleem van slechte adem genezen.

Kruidengeneesmiddelen voor slechte adem

28. peterselie

De chlorofyl in peterselie helpt af te schrikken van de bacteriën in de mond en te bestrijden slechte adem. Kauw wat verse peterselie takje.

Als alternatief kunt u ook duik peterselie in wat azijn en dan kauwen ze grondig.

In plaats daarvan, neem handvol peterselie bladeren en plet ze in een mixer. Drink het sap om op adem te vernieuwen. Kruidnagel kan ook worden toegevoegd.

29. Tea Tree Oil

Meng paar druppels pepermuntolie, citroenolie samen met tea tree olie in een glas water en spoel in de mond.

Als alternatief, mix paar druppels tea tree olie in uw tandpasta en gebruik het regelmatig.

30. Oregano Olie

Om halitose te genezen, giet er een paar druppels oregano olie in een glas water. Drink deze oplossing twee keer per dag om zich te ontdoen van slechte adem.

31. Mint

Muntblaadjes fungeert als een prachtige mond luchtverfrisser. Chew paar muntblaadjes vaak het probleem van slechte adem weg te houden.

32. Eucalyptus Leaves

Eucalyptus bladeren effectief te behandelen het probleem van de slechte adem. Munch sommige bladeren; of anders, kook handvol eucalyptus bladeren in wat water. Gebruik deze oplossing als mondspoeling. Het is een uitstekende mond luchtverfrisser die helpt het probleem van de slechte adem te verminderen.

33. margosa

Poets je tanden met behulp van de twijgen van margosa. Het helpt bij het verwijderen van de voedsel deeltjes die vast komen te zitten tussen de tanden, dat wil zeggen, de belangrijkste oorzaken van een slechte adem.

34. Groene Thee

De antioxidant aanwezig in groene thee ontgift je lichaam en voorkomt verdere optreden van bacteriën. Zo helpen bij het houden van afstand een slechte adem. Steile groene thee bladeren in heet water gedurende 5 minuten en zeef dit mengsel. Drink het twee keer per dag.

Als alternatief kunt u ook terecht voor zwarte thee.

Opmerking: Thee moet ongezoet, voor de beste resultaten.

35. Mirre

Voeg wat mirre tinctuur te water; of als alternatief massage uw tandvlees met een wattenstaafje gedrenkt in tinctuur. Dit zal het probleem van slechte adem genezen.

Opmerking: De helft eetlepel tinctuur in ½ kopje water moeten worden genomen driemaal per dag.

36. Brandnetel

Steile 10-15 bladeren van de brandnetel kruid in water voor ongeveer 5-10 minuten, en zeef het mengsel. Laat het afkoelen en drink het 2-3 keer per dag. Dit kruidenmiddel effectief bestrijdt halitose.

37. Basil

Brouw een thee door het koken van 10-15 blaadjes basilicum in een kopje water. Steile het voor 10-15 minuten. Zeef het mengsel en drink het driemaal daags als het afkoelt.

38. Dandelion

Knijp wortels, bladeren of bloemen van een paardenbloem om het sap te halen en hebben het een keer per dag. Dit helpt ontgiften de lever, en helpt bij het verminderen van slechte adem.

39. Koriander

Koriander is een adem deodorant als het chlorofyl bevat. Chew verse koriander kruid takje voor die frisse smaak in de mond. Of anders, voeg ze toe aan uw salade of een ander voedsel.

40. Pepermunt etherische olie

Neem een kopje water; voeg een eetlepel zuiveringszout en paar druppels pepermuntolie in. Gebruik deze oplossing als een mondspoeling.

41. Sage

Brew thee uit salieblaadjes; of knabbelen het op direct. Dit kruid frissen adem en voorkomt halitose.

do's

Verander je tandenborstel na elke 2-3 maanden.

Verhogen inname van zink, vitamine C en vitamine E rijke voedingsmiddelen.

Raadpleeg een tandarts in geval van gezwollen tandvlees, bloedend tandvlees of pus in tandvlees (een aandoening genaamd pyorrhea).

Bezoek uw tandarts ten minste twee keer per jaar voor een reguliere tandheelkundige controle.

Maaltijd moet een combinatie van fruit, noten, groenten, zaden en granen zijn. Deze helpen bij de behandeling van het probleem van halitose.

Over-the-counter medicatie zoals decongestivum of antihistaminica vermindert de productie van slijm in de neus; en dus vermijdt neusafscheiding slechte adem.

Gebruik luchtbevochtiger in de zomers aan neusafscheiding slechte adem te voorkomen.

Als geen van de remedie lijkt te werken, krijg je gecontroleerd op tonsillen stenen, trimethylaminuria, sinus, diabetes, reflux of leverproblemen.

Maak gebruik van de tong schraper of tandenborstel om je tong schoon te maken zoals bacteriën worden gegenereerd na elke maaltijd.

De-benadrukken jezelf.

don'ts

Verminder de inname van koffie.

Vermijd dan de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan sulfide zoals ui, gember en knoflook.

Blijf uit de buurt van geraffineerde suikers en geconcentreerd drankjes, omdat het de groei van anaërobe bacteriën bevordert.

Verminder de inname van eiwit in de voeding. Voedingsmiddelen zoals vlees en eieren moeten worden vermeden om slechte adem te stoppen.

Vissen zoals ansjovis, tonijn en zeewier moet worden vermeden, omdat ze een slechte adem te verbeteren.

Shun alcohol en tabak.

Vermijd gekruid eten, want het verhoogt neusafscheidingen en veroorzaakt vieze geur in de mond.

Sla geen maaltijden over.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment