Tuesday, March 1, 2016

23 Bewezen Home Remedies To Get Rid Of Markeringen van de Huid

Hoewel niet schadelijk, kan de huid tags invloed hebben op uw mooie looks. Huid tags zijn klein, rood of bruin gekleurd vervormd uitwassen van de huid die op een deel van het lichaam (dijen, oksels, neus, gezicht, borst, nek, etc.) weergegeven, op elke leeftijd. Huidmarkeringen kan worden veroorzaakt door veranderingen in hormonen tijdens de zwangerschap, krassen (door kleding, sieraden, of ontharing), erfelijkheid, overmatig gebruik van steroïden, etc. Het kan soms jeuken, maar niet pijnlijk. Het kan gemakkelijk thuis worden behandeld. Hier zijn een aantal eenvoudige home remedies om zich te ontdoen van de huid tags.

Home Remedies te ontdoen van de huid Tags

1. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn is een populaire huis remedie voor de huid tags te genezen. Neem een katoenen bal. Geniet van het in 2 eetlepels appelazijn. Knijp aan overmatig azijn verwijderen. Nu toe te passen op de huid labels. Je gezicht wassen met lauw water alvorens dit te verhelpen. Herhaal dit drie keer per dag voor de effectieve resultaten.

2. ananassap

Ananassap is een van de eenvoudigste manieren om de huid tags te behandelen. Het enige wat u hoeft te doen is toe te passen dit sap op de huid-tags met behulp van katoen ballen op zijn minst twee keer per dag.

3. Knoflook

Knoflook antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen maken het een perfecte huid tag verwijderen thuis te verhelpen. Maak een pasta door het breken van 3-4 verse knoflook teentjes. Breng de pasta op de huid tags. Gebruik bandage om de pasta op zijn plaats te houden. Breng het elke dag voordat je naar bed totdat hij genezen is.

4. citroensap

Citroensap helpt ook veel als het gaat om het verwijderen van de huid tags thuis. Citroen bestaat uit citroenzuur, helpt het probleem opgelost door het ontleden van de cellen in de huid tag. Geniet van een katoenen bal in het citroensap. Toe te passen op het getroffen gebied. Laat het drogen. Herhaal dit twee of drie keer per dag gedurende 2-3 weken totdat de huid tags zijn volledig genezen.

5. uiensap

Ui zuur van aard. Dit maakt het een effectieve huis remedie voor de huid tag. Snijd de ui in stukjes. Strooi 1½ theelepels zout op het en laat in een gesloten vat 's nachts. De volgende ochtend halen het sap en toe te passen op de aangetaste huid voor het slapen gaan. Gebruik bandage om het te bedekken. Blijf dit doen totdat de huid tags worden verwijderd.

6. Banana Peel

Bananenschillen, met hun antioxiderende eigenschappen en enzymen, wonderen op de huid tags. Snijd een bananenschil in kleine stukjes. Breng de binnenkant van het op de huid tag. Om het op zijn plaats te houden, gebruiken verband. Gebruik deze remedie elke avond voor het slapen gaan, totdat je te ontdoen van dit probleem.

7. Duct Tape

Het klinkt misschien raar, maar duct tape is een effectieve huid tag behandeling. Zet een duct tape op uw huid tag voor 10-12 dagen en verwijder deze vervolgens. De resultaten zullen u verrassen.

8. Nagellak

Het is een effectieve en interessante manier om zich te ontdoen van de huid tags. Eenvoudig toe te passen nagellak op het getroffen gebied en laat ze drogen. deze nu verwijderen. Herhaal dit proces twee of drie keer per dag totdat u de resultaten zien.

9. Dental Floss

Tandzijde is niet alleen bedoeld om te worden gebruikt voor tandheelkundige doeleinden. Het heeft zeker nog minstens één doel te dienen. Ja, flosdraad werkt goed om de huid tags te verwijderen op een lichaamsdeel. Bind een flosdraad rond de huid tag aan de basis. Het moet zeer strak zodat deze niet los. Laat het als dit voor een week en je zou merken dat de huid tag eraf valt natuurlijk.

NB - Zorg ervoor dat de tandzijde schoon is voordat u hem gebruikt. Steriliseren oplossing en handschoenen zou helpen het schoon te maken. Ook kan dit proces wat pijn veroorzaakt.

10. Baking Soda

Zuiveringszout fungeert als een milde exfoliant en helpt bij het verwijderen de huid tags thuis. Vorm een pasta door het mengen van baking soda met warm water. Voorzichtig toe te passen op de labels en laat het volledig drogen. Herhaal deze procedure ten minste tweemaal per dag gedurende 2 weken.

11. Fenegriek Seeds

Overvloed van anti-oxidanten in fenegriek zaden maakt het een robuust huis remedie voor veel gezondheidsproblemen, zoals droog haar, puistjes, en de huid tags te behandelen. Geniet 2-3 eetlepels van fenegriek zaden in warm water 's nachts. In de ochtend, drink dit water als het eerste ding. De huid-tags zou beginnen krimpen. Doe dit voor 1-2 weken tot ze volledig verdwijnen.

12. Ginger

Gember, met zijn vele medicinale voordelen, helpt genezen van de huid tags ook. Gewoon door te wrijven rauwe gember op het getroffen gebied gedurende een aaneengesloten periode van ongeveer 2 weken, kunt u zich te ontdoen van de huid tag probleem te krijgen.

13. Bloemkool Juice

Het consumeren van groenten is altijd gunstig. Bloemkool is ook zeer gunstig als het gaat om de behandeling van de huid tags. Bereid bloemkool sap door het te mengen met water. Breng het op de huid labels.

Als alternatief, meng 1 aardappel, 2 teentjes knoflook, en een paar stukken bloemkool dikke sap te maken. Breng deze pasta op uw huid elke avond voor het slapen gaan. Gebruik bandage om het op zijn plaats te houden.

14. Vitamine E Capsule

Snij het puntje van vitamine E capsule en wrijf de olie op de huid tags. U kunt een pleister over te verzegelen plaatsen. Dit zal de bloedtoevoer te stoppen en hulp labels vallen. Herhaal dit proces twee keer per dag gedurende 1-2 weken.

15. Aardappelen

Aardappelen helpen een hoop in het afschaffen van de huid tags. Snijd een aardappel in plakjes. Plaats deze segmenten op de huid labels en houd ze met behulp van bandage. Herhaal dit gedurende enkele dagen.

Of anders, aardappelsap toegepast op het getroffen gebied.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van de Huid Tags

16. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een van de beste kruiden om de huid tags thuis te verwijderen. Het heeft anti-schimmel, anti-bacteriële eigenschappen waardoor zij droogt de huid labels. Neem een katoenen bal en laat deze in het water. Knijp om overtollig water te verwijderen. Giet 2-3 druppels tea tree olie op het en wrijf je huid tag met het zachtjes. Doe deze remedie driemaal per dag gedurende 8-10 dagen.

NB - Als uw huid gevoelig is verdun vervolgens de olie met een gelijke hoeveelheid water voor het aanbrengen op de labels.

17. Fig Stem Juice

Figuur steel zuur van aard zodat het helpt de balans van de alkalische - zuurverhouding van het lichaam. Maak sap van sommige fig stelen door ze te mengen. Dit toepassen op uw huid 3-4 keer per dag. Herhaal dit proces voor 2-4 weken totdat de huid labels verdwijnen.

18. Dandelion Stem Oil

Paardebloem bloem heeft vele voordelen voor de gezondheid van de lever en de huid. Het sap gewonnen uit zijn stam doet wonderen op de huid tags. Breng dit sap op de huid labels direct. Laat ze drogen. Herhaal dit proces 3-4 keer per dag en je huid-tags zal geleidelijk vallen.

NB - Voor het gebruik van het, zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor paardebloem of een plant als goudsbloem, madeliefjes. Als dat zo is, vermijd het gebruik van deze remedie.

19. Oregano Olie

Oregano-olie is bekend om zijn anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen. Zo behandelt de huid tags zeer goed. Mix 2-3 druppels oregano olie met 4-6 druppels van kokosolie. Breng dit op de huid labels direct. Herhaal dit minstens driemaal per dag. De tags zullen beginnen steeds droog geleidelijk aan en je zou ze niet meer te vinden.

Notitie:

nooit gebruik van deze olie alleen als het irritatie en roodheid veroorzaken. In plaats van gebruik het met vervoerder olie, zoals kokosolie om het te verdunnen.

Gebruik dit middel niet gebruiken voor de huid-tags op de oogleden als ogen zijn erg gevoelig.

20. Bloodroot Paste

Bloodroot wordt veelvuldig gebruikt voor de behandeling van de huid tags thuis. Dit is een krachtige oplossing als het labels binnen 4 dagen kan verwijderen, maar moet niet worden gebruikt als er geen veranderingen plaatsvinden. Maak een Bloodroot pasta door het mengen van Bloodroot poeder in water. Breng een kleine hoeveelheid van deze pasta op uw huid tag. Bedek het met een verband en laat het gedurende 2 uur. Was daarna je gezicht naar behoren.

Opmerking - Dit huis remedie is heel succesvol, maar het kan bijwerkingen veroorzaken, zoals schade aan uw gezonde huid. Dus beschouwen het als een laatste optie.

21. Black Walnut

Niet veel weten over dit, maar de zwarte walnoot maakt een goede huis remedie voor huidaandoeningen zoals acne, mollen, wratten, huid-tags te behandelen. Neem 5-10 walnoten met groene schillen. Draag handschoenen en verwijder de schil van het zwarte walnoten. Nu zet de schillen in een pan en giet er water op hen. Breng het aan de kook en dek de pan af met een strakke deksel nadat hij de vlammen uit. Laat het maar voor een dag en vervolgens op te slaan in een fles na het uitpersen van het. Breng dit tinctuur op de huid labels 2-3 keer per dag totdat ze worden verwijderd.

22. Castor Oil

Castor olie is een uitstekend huis remedie voor huidproblemen, waaronder de huid tags. Maak een dikke pasta van ricinusolie met zuiveringszout. Breng deze pasta op uw huid-tags. Nu bedek het met een verband. Doe dit elke dag voor je slaap gedurende 10 dagen.

Of anders, gelden castor olie direct op de huid labels minstens 5 keer in een dag om de huid tags uit te roeien thuis.

NB - U kunt ook gebruik maken van citroen erin om het minder stinkende te maken.

23. Aloe Vera

hydraterende aloe vera en anti-inflammatoire eigenschappen maken het een perfect huis remedie voor het genezen van elke vorm van huidziekte. Wrijf verse aloe vera gel op de aangetaste huid zacht driemaal per dag gedurende 2-3 weken.

do's

Onder meer groenten en fruit in uw dieet.

U kunt ook gebruik maken van nagelknipper en schaar voor de huid tags, maar pas nadat ze goed steriliseren.

Houd je gewicht onder controle.

Als uw huid tags zijn irritatie, medische hulp zoeken.

don'ts

Vermijd suiker.

Zich te onthouden van vet uit dierlijke olie.

Niet te verwarren met de huid tags met een wrat als zowel vereisen verschillende behandelingen.

28 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment