Friday, January 8, 2016

Wonderen van zuiveringszout voor acne

Heeft u geprobeerd alle mogelijke behandeling om zich te ontdoen van die lelijke zits, maar nog steeds niet tevreden met het resultaat? De exorbitante cosmetische producten niet alleen een tol op uw zak, maar ook de huid poriën te blokkeren op de lange termijn, waardoor de acne (1) verslechtering. Wat als je te weten komen over een product dat acne zal genezen, dat ook, zonder de uitgaven veel geld? Ja, u hoort het goed! Zuiveringszout of natriumbicarbonaat is de beste huis remedie voor acne genezen en littekens Laten we bespreken in detail hoe zuiveringszout gebruikt moet worden en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, terwijl het gebruik van voor het verlichten van acne.

Is Baking Soda echt effectief voor de behandeling van acne?

Hoewel zuiveringszout is gemakkelijk te gebruiken en kosteneffectief alternatief voor dure cosmetica en medische behandelingen, is het niet bedoeld voor iedereen die het probleem zich voordoet van acne. Langdurig of continu gebruik van deze witte poeder kan scheuren, droogte of irritatie op de huid (2) veroorzaken.

Baking soda is mild schuurmiddel in de natuur. Hoewel het heeft een grote textuur, de chemische stoffen die het bevat zijn gevaarlijk voor de huid. Het beïnvloedt de moleculaire samenstelling, structuur, de olieproductie en probiotische evenwicht van de huid, waardoor de huid voorkomen doen goede "dingen zodanig (3).

De effectiviteit van zuiveringszout afhankelijk van de ernst van acne en de huidconditie. Dus, alvorens het te gebruiken, moet u eerst de patch-test. Als je observeert roodheid, ontsteking of als de puist verslechtert, onmiddellijk stoppen met het gebruik en de rush naar een dermatoloog voor het zoeken naar advies.

Hoe Baking Soda Helpt Deal met acne?

1. Soaks Overmatige Oil

Overmatig vette huid is een van de belangrijkste oorzaken van acne (4). Hier, zuiveringszout aan de redding komt. Plaatselijke toepassing van zuiveringszout voorkomt dat de overproductie van talg uit de talgklieren, waardoor puistjes, acne en comedonen (mee-eters en whiteheads) onderdrukken.

2. Exfolieert de Skin

Het proces van het verwijderen van de dode huidcellen van het huidoppervlak wordt genoemd exfoliatie (5). De korrelige deeltjes van zuiveringszout, wanneer zachtjes gewreven op de huid, helpen bij het verwijderen van de dode cellen en geven een frisse en stralende look aan uw huid

3. antibacteriële werking

Baking soda heeft een anti-bacteriële eigenschappen die helpen om een controle op bacteriële infectie (6). Bacteriën algemeen groeien in een zure omgeving. Zuiveringszout werkt als een alkalisch middel en voorkomt de vermenigvuldiging van bacteriën.

4. antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen

Bicarbonaat is antiseptische en anti-inflammatoire aard en vermindert roodheid, pijn en zwelling verbonden met acne. Blootstelling aan de zon triggers acne om oplaaien (7). Zuiveringszout kalmeert de verbrande huid, waardoor het verlichten van brandend gevoel en jeuk (8) (9).

5. Onderhoudt de pH van de huid

Een onbalans in de pH van de huid kan acne veroorzaken. Zuiveringszout, dat amfotere (kan zowel werken als een base en een zuur) in de natuur (10) neutraliseert de pH van de huid (11), waardoor het risico op ontstekingen verminderen.

Het gebruik van Baking Soda voor Acne Treatment

Er zijn vele manieren om bicarbonaat te gebruiken voor het verwijderen van acne. U kunt een baking soda masker voor te bereiden of kan het gebruiken met shampoo.

1. Baking Soda als Face Mask

Dit masker is gemakkelijk te bereiden en helpt openen van de verstopte poriën.

ingrediënten

Routebeschrijving

Meng water en zuiveringszout tot een gladde pasta te bereiden. Nu, schoon uw gezicht met lauwwarm water en dep ze droog. Masseer de pasta in cirkelvormige beweging 2-3 minuten op de acne gevoelige gebieden. Laat het drogen en dan afwassen met lauw water. Breng dit masker twee keer per week.

Opmerking: Om de maximale voordelen van zuiveringszout plukken, kun je het mengen met andere ingrediënten en bereiden verschillende gezichtsmaskers.

2. Baking Soda als een Exfoliator

U kunt zuiveringszout gebruiken om de dode cellen, onzuiverheden en vuil uit de poriën te verwijderen. Meng gelijke hoeveelheid water en zuiveringszout. Voeg gemalen haver (ongeveer 1/6 van de baking soda-watermengsel). Meng goed en toe te passen op de getroffen gebieden in een cirkelvormige beweging met je vingertoppen. Het zal stimuleren van de bloedsomloop, waardoor het genezen van diverse huidaandoeningen, zoals acne.

3. Baking Soda Bath

Bicarbonaat bad is een effectieve oplossing voor back acne, acne op de borst en andere delen van het lichaam. Neem 1/2 kop (of 100 gram) zuiveringszout toevoegen aan het bad met warm water. Baden met dit water en dep ze droog. Breng vervolgens moisturizer. Neem dit bad dagelijks tot de acne volledig is genezen.

4. Voeg Baking Soda aan uw Shampoo

Voeg 2-3 gram zuiveringszout om de fles van uw shampoo. Meng goed voor elk gebruik. Wassen van het haar met deze shampoo vermindert de bijwerkingen veroorzaakt door het gebruik van mousse volume en werkt, die op zijn beurt op de haarlijn voorkomt acne.

5. Baking Soda met Regular Cleanser

Meng 1/2 theelepel bakpoeder in uw reguliere gezichtsreiniger. Ten eerste, spoel je gezicht met warm water. Het opent de poriën van de huid. Breng vervolgens de baking soda gemengde reinigingsmiddel op de getroffen gebieden. Masseer zachtjes voor een paar minuten. Tot slot, afspoelen met koud water en vochtinbrengende crème.

6. Baking Soda als een Scrub

Baking soda scrub verwijdert de opbouw door binnen te dringen diep door in de huid, die traktatie mee-eters, puistjes en acne helpt. Meng 2 eetlepels elk van kristalsuiker bruine suiker en bakpoeder in 1/4 kop citroensap. Breng dit mengsel op een schoon gezicht en scrub zachtjes een paar minuten met je vingers. Laat het verblijf voor 8-10 minuten en spoel af met lauw water. Gebruik het regelmatig tot je de resultaten te observeren.

7. Baking Soda Soap

Dagelijks gebruik van zuiveringszout zeep wist de zits en maakt je huid zacht. Voor het bereiden van de soap, neem een lege zeep basis of container. Vul de helft van het met zuiveringszout. Voeg vervolgens water. U kunt een etherische olie toe te voegen (als je wilt). Roer goed en laat het drogen. Het zal veranderen in een soap vorm na een paar uur.

Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het gebruik van Baking Soda voor Healing Acne

Een patch test moet vóór het gebruik van zuiveringszout worden uitgevoerd. Als het veroorzaakt een stekende of jeuk, spoel het snel af.

Zuiveringszout resulteert in een droge huid. Dus, gebruik een vochtinbrengende crème na het aanbrengen.

Vermijd krachtig wrijven op de huid.

Als u al een behandeling de huid, advies inwinnen van uw dermatoloog voordat u zuiveringszout.

17 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment