Wednesday, January 20, 2016

26 Easy Home Remedies To Get Rid Of urineweginfectie

Voel je je een branderig gevoel of stekende pijn in je blaas, terwijl je plassen? Als het antwoord ja is, kunt u misschien lijden aan de infectie van de urinewegen (UTI). Terwijl zowel de mannen als vrouwen het probleem van de UTI te ervaren, is het waarschijnlijk dat het vaker ervaren dan mannen. UTI optreedt, wanneer de blaas en urethra geïnfecteerd door bacteriën. Verschillende andere redenen, zoals die de urine gedurende een langere periode heeft katheter, menopause of niet urineren na geslachtsgemeenschap, kan leiden tot het probleem. UTI gaat gepaard met symptomen zoals, frequente aandrang om te plassen, branderig gevoel tijdens het plassen, en het passeren van kleine hoeveelheden urine. Andere symptomen kunnen buikpijn, verandering in de urine kleur, koorts, misselijkheid en braken omvatten-. UTI kan heel gemakkelijk schadelijk zijn voor de nieren op een slechte manier. Dus, voordat dit probleem wordt een overlast, is het noodzakelijk voor u om een actie tegen het te nemen. Om u te helpen uit, hier zijn enkele eenvoudige naar huis remedies proberen te genezen UTI.

Huismiddeltjes TO TREAT urineweginfectie

1. Water

Kuren vrijwel elke gezondheid gerelateerde kwestie en houdt je lichaam fit en fijn. Veel artsen raden voldoende inname van water bij het lijden aan UTI, want het zal het spoelen van de bacteriën tijdens het urineren.

2. Indiase kruisbes

Meng een eetlepel van de Indiase kruisbes poeder en een eetlepel kurkuma poeder in een glas water. Laat het mengsel koken tot water reduceert tot de helft. Laat het mengsel afkoelen en zich te vestigen. Hebben het 3 keer per dag gedurende 3-5 dagen. Het zal de problemen verminderen en voorkomen dat de infecties te voorkomen in de toekomst.

3. Verwarming Pad

Infectie van de urinewegen wordt vaak gepaard met pijn, irritatie en branderig gevoel rond de schaamstreek. Het aanbrengen van een verwarming pad naar het getroffen gebied zal u verlichting geven.

4. Apple Cider Vinegar (ACV)

ACV, zijn bestaande uit enzymen, kalium en andere nuttige mineralen, fungeert als een uitstekende urineweginfectie huisremedie. Om de voordelen te bereiken, drink een oplossing van 2 theelepels van ACV, een glas water, een kleine hoeveelheid - elk van citroensap en honing.

5. Cranberry Juice

Bessensap is een van de beste behandelingen voor urineweginfectie, omdat het voorkomt dat de bacterie het bereiken van de wand van urethra. Het enige wat je hoeft te doen is drinken ongeveer 3-4 glazen cranberry sap per dag. U kunt mengen sommige appelsap met het naar de smaak te verbeteren.

Opmerking- Drink niet de cranberry sap als u een geschiedenis van nierstenen

6. Baking Soda

Zuiveringszout brengt het zuur-base concentratie van de urine naar een neutrale niveau. Meng ongeveer een theelepel bakpoeder in een glas water en regelmatig drinken.

NB - Raadpleeg uw arts voordat u dit verhelpen.

7. Bosbessen

Deze bessen, naast dat smakelijk, kan wonder werken bij de behandeling van UTI. Bosbessen stoppen met de groei van bacteriën en zelfs uw immuunsysteem te verbeteren. Omvatten veel van deze bessen in uw dieet, zij het in ontbijt met granen of sap bij elke maaltijd.

8. Pineapple

Ananas is bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen, die helpen de symptomen van UTI aanzienlijk. Net onder een kom vol met ananas of het sap in uw dieet en u zult wonderbaarlijke veranderingen opmerken.

9. frequent urineren

Als je je plas te houden voor een langere duur, geeft u een open uitnodiging om de bacteriën te wonen en te verblijven in je lichaam. Urineren elke keer dat je zin hebt is een proces van het herstellen zodra zij alle bacteriën te elimineren.

10. Zaden van de selderie

Kauwen selderij zaden is opnieuw een uitstekend middel voor de behandeling van UTI thuis. Selderij zaden niet alleen het verbeteren van je spijsvertering, maar ook het aantal keren dat je plassen verhogen. Om de gewenste resultaten te bereiken, schrokken een handvol van de selderij zaden direct na een maaltijd, op een regelmatige basis.

Als alternatief, maak een selderij zaad oplossing. Kook 2 kopjes water en voeg een kopje selderij zaden aan. Na het brengen op kamertemperatuur, en zeef het drinken.

11. Komkommers

Deze leuke veggie kan uw leven gemakkelijker te maken door vermindering van het aantal bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de UTI te maken. Komkommer heeft diuretische eigenschappen en een zeer hoog gehalte aan water dat rechtstreeks het aantal keren dat je gaat plassen kan verhogen. Het enige wat je hoeft te doen is pak een verse komkommer uit de koelkast, snijd het, en te eten.

12. Tandsteen en Lemon Cream

Een van de oudste en effectieve natuurlijke remedies voor de behandeling van UTI thuis is om tandsteen en citroen crème te gebruiken. Deze crème wordt de pH van de urine te reguleren en het overleven van de bacteriën moeilijk. Neem ongeveer 1-1½ theelepels tandsteen room in een kopje water en op de juiste roeren. Voeg een paar druppels citroensap om het regelmatig drinken.

13. Knoflook

Knoflook is een van de beste remedies voor de behandeling van infectie van de urinewegen thuis met gemak. Knoflook bevat een stof genaamd allicine, die antifungale en antibacteriële eigenschappen bezit. Het doodt E. coli bacteriën die verantwoordelijk zijn voor deze infectie. Eet ongeveer 3-4 teentjes dagelijks om volledig te behandelen UTI.

14. Ginger

Gember is een sterke antioxidant, antibacteriële en anti-inflammatoir middel dat de urineweginfectie behandelt uit wortels. Het enige wat je hoeft te doen is voor te bereiden gemberthee door het toevoegen van een bepaalde hoeveelheid van gember in een glas water en kook het voor ongeveer 10-12 keer. zeef het dan en te drinken. Verbruiken per dag.

NB - Drink niet gemberthee voor meer dan 3 keer per dag.

15. Levertraan

Rijk aan vitamine D en A, levertraan maakt een perfecte remedie voor UTI. Zowel vitamine A en D-werkzaamheden op de micro bacteriën in de blaas en zorgen voor snelle verlichting.

16. Probiotica

Probiotica voorkomen repetitieve optreden van UTI bij vrouwen. Dus, onder meer kefir, kombucha, en yoghurt in uw dieet. Deze voedingsmiddelen elimineren de infectie-veroorzakende bacteriën uit het lichaam.

Kruidengeneesmiddelen voor urineweginfectie

17. peterselie

De diuretische eigenschappen van peterselie maken het een van de uitstekende home remedies voor UTI. Het elimineert meer natrium tijdens het urineren. Neem ongeveer 2 kopjes water en breng het aan de kook. Voeg ongeveer een kopje verse peterselie aan. Houd het op sudderen voor ongeveer 5-6 minuten. U kunt drinken het warm. Als u wilt om het te drinken als ijsthee, houd het in de koelkast voor bepaalde tijd. Verbruiken op dagelijkse basis.

18. Mierikswortel

Mierikswortel is een lid van de kool familie. Dit kruid is bacteriedodend in de natuur, dus zal het verbruik helpen bij het spoedig herstel. Rasp ongeveer ½ theelepel het en verbruiken op dagelijkse basis.

NB - Als het te pikant voor u om te consumeren, meng het met wat water of melk.

19. Uva Ursi

Uvaursi is een van de beste natuurlijke remedies voor UTI, omdat het niet alleen verwijdert de infectie, maar vermindert ook de irritatie op het getroffen gebied. Het enige wat je hoeft te doen is innemen uvaursi op dagelijkse basis.

Let op: De zwangere of zogende vrouwen, kinderen en mensen met lever- en nieraandoeningen mag niet consumeren uvaursi.

20. Tea Tree Oil

Rich met antibacteriële eigenschappen, tea tree olie houdt allerlei blaasontstekingen op afstand, met inbegrip van UTI. Meng ongeveer 10 druppels tea tree olie in uw zwemwater en genieten in het voor ongeveer een half uur.

Als alternatief voor een betere behandeling, kunt u twee eetlepels yoghurt en 6 druppels tea tree olie in warm bad water toe te voegen en genieten in het.

21. Kamille Thee

Kamille kruid is bekend om op natuurlijke wijze te behandelen UTI. Het afgezien van een versoepeling van het zenuwstelsel biedt ook een rustgevend effect op de blaas voering. Om thee te bereiden, neem 2 delen van elk van kamille en cranberry, 1 deel van Echinacea, 1 deel Uva Ursi en het sap van een citroen in een container. Giet heet water in. Na laten afkoelen 8-10 minuten, zeef het en drink. Verbruiken regelmatig tot UTI volledig is genezen.

22. Marshmallow Root Tea

Heemstwortel thee kan het slijmvlies van de urinewegen te kalmeren, remmen de groei van bacteriën en detox de blaas. Neem ongeveer 1-2 eetlepels heemstwortel en bind het in een doek. Hou het in een beker en giet er wat warm water in. Na afkoeling het voor 10 minuten, verwijder het doek zak en drink de thee.

23. Ginger en Peppermint Tea

Het brandende gevoel dat je ervaart terwijl het hebben van UTI gemakkelijk kan worden voorkomen met behulp van thee bereid met gember, pepermunt en jeneverbes. Voeg 2 eetlepels geraspte gember, 1/3 kopje verse muntblaadjes, en 2 theelepels van gedroogde jeneverbessen in ongeveer 4 kopjes water en laat de oplossing koken voor ongeveer 7-8 minuten. Na het uitpersen van de thee drinken. Consumeer 3 kopjes per dag.

24. Paardebloem en Paardestaart Tea

Paardenstaart en paardebloem thee is een uitstekende remedie voor de behandeling van UTI zoals tannine, die helpt draai de weefsels en verwijdert gifstoffen uit het lichaam bevat. Om de thee te bereiden, meng 1 theelepel elk van gedroogde paardestaart en paardebloem in een mok hete water. Laat het rusten voor ongeveer 10 minuten voor het drinken. Herhaal dit proces tweemaal daags.

25. Sage

Sage is een uitstekende kruid dat UTI snel geneest. Je kunt het regelmatig consumeren in de vorm van thee en zal het verschil in korte tijd te zien als gevolg van de anti-inflammatoire, antibacteriële, anti-microbiële en samentrekkende eigenschappen.

Opmerking- Het is niet aangeraden om te consumeren salie voor een langere periode, tenzij u worden voorgeschreven door een arts.

26. Goldenseal

Goldenseal kruid is verpakt met anti-bacteriële eigenschappen en kunnen derhalve worden gebruikt om de symptomen van UTI tegengaan. U kunt goldenseal consumeren in de vorm van een tablet, capsule, vloeibaar extract of tinctuur.

Opmerking- verbruik van goldenseal kan leiden tot het probleem van lichtgevoeligheid geven waar het lichaam gevoelig is voor de blootstelling aan de zon wordt. Dus, een arts raadplegen alvorens het.

do's

Handhaaf een goede hygiëne en netheid. Altijd schoon van voor naar achter na het plassen.

Veeg de genitale en anale gebied na de seks te doen.

Draag ondergoed van katoen.

Neem voldoende slaap, d.w.z. ten minste 8 uur per dag.

Om chemische reacties te voorkomen, gebruikt ongebleekt en ongeparfumeerde wc-papier.

don'ts

Niet genieten van elke seksuele activiteit als u lijdt aan UTI, want het zal vertragen het genezingsproces.

Vermijd het gebruik van badkuipen. In plaats daarvan nemen douches.

Niet consumeren citrusvruchten, cafeïne en koolzuurhoudende dranken.

Niet roken of alcohol consumeren, omdat het kan leiden tot uitdroging van het lichaam.

2 februari 2016

22 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment