Friday, January 15, 2016

33 Home Remedies To Get Rid van donkere vlekken

We hoeven alleen maar aan het feit dat we niet allemaal gezegend met onberispelijke huid te accepteren. De meesten van ons tegenkomen pigmentaties en vlekken op de huid. Het ergste vijanden zijn de donkere vlekken. Ze kan overal zijn - op het gezicht, lippen, enz. Het gebeurt doorgaans door de overmaat secretie van melanine in de huid. Factoren, zoals overmatige blootstelling aan de zon, hormonale onbalans, een bepaald type van de geneeskunde, zwangerschap, vitamine en voedingstekorten, gebrek aan slaap en een hoop stress van invloed op de mate en de hoeveelheid zwarte vlekken. Deze vlekken kunnen een reden zijn voor schaamte en maak je terughoudend om een deel van de sociale bijeenkomsten zijn. Mensen vragen zich vaak af hoe zich te ontdoen van donkere vlekken veroorzaakt als gevolg van acne en te zoeken naar een effectieve behandeling. Gelukkig zijn er vele huismiddeltjes kan aanpassen, om het uiterlijk van deze plekken te verminderen. Laten we gaan door het artikel.

Home remedies voor Dark Spots

1. Citroensap

Lemon juiceworks als een van de beste donkere vlek verwijderaars. Het is rijk aan vitamine C, die helpt verlichten de donkere vlekken (al dan niet veroorzaakt als gevolg van acne of een andere reden) op het gezicht en lichaam. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een katoenen bal in het verse citroensap en wrijf het op het getroffen gebied. Zodra het droogt, was het af. Herhaal dit regelmatig voor twee weken, om verbeteringen te zien.

2. Buttermilk

Het melkzuur in de karnemelk helpt fleuren uw teint. Het verdwijnt uit de donkere plekken zonder enige vorm van een branderig gevoel aan de huid. Vandaar dat blijkt een krachtdadige donkere vlek behandeling. Geniet van een katoenen bal in de karnemelk en vervolgens toe te passen op je gezicht. Verwijder het na tien minuten met water. Herhaal deze dagelijks gedurende twee weken.

Als alternatief, mix 2 eetlepels verse tomatensap met karnemelk. Breng het op je gezicht. Afwassen na het droogt. Tomaat heeft een uitzonderlijke natuurlijke bleken kwaliteiten die je huidskleur zal ophelderen.

3. Haver

Haver is een uitstekende exfoliators die dode huidcellen te verwijderen. Maal een half kopje van haver en voeg drie eetlepels citroensap tot een pasta te maken. Nu, schrobben op uw huid en wassen na het droogt. Volg Deze behandeling tweemaal per week, gedurende ten minste vier weken.

4. Sandalwood

Sandelhout heeft verzachtende eigenschappen die je huid soepel en glad. Meng sandelhout poeder, glycerine en rozenwater (u kunt ook rozenwater vervangen door melk en honing) in gelijke proporties. Breng deze pasta over de getroffen gebieden en als het eenmaal begint te kraken op je huid, was dit dan met lauw water. Volg deze remedie een keer per dag tot je een belangrijke vermindering van de donkere vlekken.

5. Amandelen

Neem 10 amandelen en week ze in het water 's nachts. De volgende ochtend, pellen hun huid af en stamp ze fijn. Voeg vervolgens een halve eetlepel sandelhout poeder en honing (of melk), tot een pasta te maken. Breng de pasta over de hele getroffen gebied en dan was het na dertig minuten. Amandelen fungeren als een goede moisturizer en dus houdt uw huid gloeien.

6. Potato

Aardappelen hebben grote huid te verbeteren kwaliteiten. Zij zijn een van de prachtige home remedies voor donkere vlekken. Rasp wat aardappelen en meng ze met honing. Breng het op je huid en spoel af na een tijdje. Doe het zo vaak als je kunt, om het probleem snel te genezen.

Of anders, kunt u een aardappel schillen te plaatsen op je gezicht voor een tijdje. Blijf dit regelmatig te doen.

7. Tomaten

Neem een gekoelde tomaat en zet een stukje ervan op uw huid zo lang als je je voelt het vocht op het schijfje. Voor het beste resultaat, herhaal het twee keer per dag.

8. Kurkuma

Kurkuma is een bekende huid lichter middel. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van een pasta van kurkuma poeder, citroensap, en melk. Breng het op de vlekken. Laat het gedurende een paar minuten en dan was dit dan met het lauwe water. Doe dit twee keer per week.

9. Onion

Maal een ui (geschild) in een blender om het sap te extraheren. Dompel een wattenstaafje in het sap en toe te passen op de getroffen gebieden. Laat het gedurende twintig minuten en spoel het dan uit.

Of anders, breng dan een mengsel van ui sap en honing om de verschijning van vlekken verminderen.

10. Papaya

Papaya heeft alle enzymen die nodig zijn om uit te faden de donkere vlekken en maak je eerlijker in een zeer korte tijd te kijken. Neem de pulp van een rauwe papaya en toe te passen op je gezicht. Laat het gedurende twintig minuten en spoel af met koud water. Om het proces te versnellen, kunt u zelfs voeg wat limoensap aan de pulp.

11. Pineapple

Gebruik verse ananassap die geen extra suiker of conserveringsmiddelen heeft. Breng dit sap op je gezicht; laat het op twintig minuten, en spoel. Dit helpt verdwijnen de vlekken.

12. Kikkererwten

Kook een half kopje kikkererwten door hen te koken. Wanneer afgekoeld, prak ze en maak een pasta. Breng dit op je huid regelmatig voor 4 weken, en u zult versteld staan van de resultaten.

13. White Vinegar

Witte azijn is echt een effectieve remedie voor donkere vlekken. Daarnaast voorkomt ook acne die soms veroorzaakt donkere vlekken. Meng een eetlepel azijn met water en vervolgens toe te passen op de getroffen gebieden. Laat het gedurende tien minuten en spoel af met koud water.

14. Kokosolie

Kokosolie heeft grote voedende kracht, en het helpt zelfs verwijderen van verkleuring. Alleen van toepassing kokosolie aan de getroffen gebieden en massage tot het is gedrenkt in de huid. Doe het zo vaak als je kunt.

Opmerking: als je een vette huid, hebben deze remedie niet gebruiken.

15. Water

Drink veel water en was je gezicht minstens twee keer per dag. Hoe schoner je bent, hoe beter je huid zal zijn en hoe meer water je hebt, hoe meer je huid gloeien.

16. Yoghurt

Neem yoghurt en toe te passen op uw huid. Laat het blijven twintig minuten en spoel af met de normale water. Herhaal deze oplossing tweemaal daags gedurende ten minste vier weken. Als je een vette huid, yoghurt is het beste voor uw huid.

17. Vitamine E Olie

Vitamine E is een antioxidant die helpt de huid vrij te houden van elke vorm van verkleuring. gelden enkel vitamine E olie op de aangetaste huid en in de loop van 3-4 maanden, zal u het verschil te zien.

18. Milk and Honey Paste

Melk en honing in combinatie, blijkt een zeer effectieve donkere vlek melk en honing in een kom, en de oplossing toe te passen op de donkere vlekken. Was het na 10 minuten. Gebruik deze pasta regelmatig aan de vlekvrij huid te krijgen.

19. Orange Peel Powder

Droog de sinaasappelschillen in de zon voor een paar dagen. Crush ze in een molen om het poeder te bereiden. Nu op te slaan in een luchtdichte verpakking. Voor het beste resultaat, gebruik het met een paar druppels citroensap, en regelmatig toe te passen

20. Castor Oil

Castor olie is het beste voor het verminderen van donkere vlekken op het gezicht en heeft een uitzonderlijke helende kwaliteiten. dip gewoon een watje in de ricinusolie en toe te passen op de getroffen gebieden. Masseer het goed. Doe dit twee keer per dag om uw huid toon even.

21. Ginger

Ginger bestaat uit gingerol, dat is zeer effectief in het bestrijden van de huid te beschadigen radicalen. Breng een paar plakjes gember na het reinigen van uw huid en laat het op voor twintig minuten. Regelmatig gebruik helpt zich te ontdoen van donkere vlekken en voorkomt ook acne.

22. Watermeloen

Neem de schillen van watermeloen en wrijf ze tegen de zwarte vlekken op je huid. Breng dit op zijn minst twee keer per week. Watermeloen heeft een hoge hydraterende eigenschappen en waardevolle vitaminen die de huid te verjongen.

23. komkommer

Komkommers hebben lovenswaardig voedende en hydraterende eigenschappen. Om het masker te maken, rasp van een komkommer met de huid op. Voeg een halve eetlepel honing aan. Reinig je gezicht en het masker toe te passen. Was het na twintig minuten met lauw water. Solliciteer hydraterende crème als je het gevoel droogte.

24. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide, omdat het een zeer bekende bleekmiddel, helpt zich te ontdoen van de donkere vlekken. Breng het rechtstreeks op de huid en spoel na twintig minuten.

25. Glycerine

Glycerine brengt uw huid oorspronkelijke textuur terug. gewoon gebruik maken van een op basis van glycerine zeep, of neem een kruiden crème en voeg dan een paar druppels glycerine aan.

26. Peach

Neem een van uw favoriete room en voeg een gepureerde perzik aan. Breng dit op je huid en laat het op voor twintig minuten. Spoel en voel het verschil in je huid. Bij regelmatig gebruik, zult u zien de vlekken verdwijnen binnen een maand!

Herbal remedies voor donkere vlekken

27. Aloe Vera

Aloë vera is gebruikt sinds lang voor zijn helende eigenschappen. Het is een natuurlijke donkere vlek remover. Breng de aloe vera gel of sap direct op de huid en zachtjes masseren voor een paar minuten totdat het wordt geabsorbeerd door de huid. Herhaal dit eenmaal per dag aan vermindering van de donkere vlekken te observeren.

28. Indian Lilac

Neem verse bladeren van de Indiase lila en plet ze. Mengen met limoensap en toe te passen op de getroffen gebieden. Doe dit twee keer per week. U vindt er een lichte tinteling voelen, maar maak je geen zorgen. Het betekent alleen dat de remedie werkt!

29. Duindoorn Seed Oil

Duindoorn zaad olie wordt op grote schaal gebruikt in cosmetische producten als gevolg van de hydraterende eigenschappen. Massage totdat het wordt geabsorbeerd door de huid. Doe dit herhaaldelijk.

30. Rozenbottel Oil

Rozenbottel olie moet worden toegepast voordat je het bed te raken. Binnen een week, zult u een verrassende daling van de donkere vlekken te zien. Voor vlekkeloze huid, verlengt het gebruik ervan tot een maand.

31. thee-extracten

Extracten van rode, groene of zwarte thee worden gebruikt als een natuurlijk donkere plek van de uittreksels van toepassing zijn op uw huid en verwijder het na een tijdje. Met nul bijwerkingen, het geeft uitstekende resultaten.

32. peterselie

Hak een kopje verse peterselie en kook ze in water. Zeef het water. Voeg een paar druppels citroensap wanneer het afkoelt. Breng deze vloeistof met een watje en dan was het na 15 minuten.

33. Dandelion Roots

Neem een paardebloem wortel sap en toe te passen direct op uw plaatsen, 3-4 keer per dag. Ook u kunt gebruik maken van paardebloem wortels zeep, voor het verwijderen van de donkere vlekken.

do's

houdt uw huid altijd schoon en gehydrateerd.

Exfoliëren de huid regelmatig.

Probeer die je gezicht als in barre weersomstandigheden.

Eet gezonde en evenwichtige voeding, waaronder veel van citrus en bladgroenten.

niet doen

Eet niet te veel junk en gebakken voedsel.

Niet compromis met de slaap.

Niet ten prooi vallen aan chemische behandelingen.

22 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment