Monday, January 25, 2016

16 Verbazingwekkende manieren te gebruiken Tea Tree Oil voor acne

Acne is een veel voorkomend probleem voor de mensen in de leeftijd van 12 tot 25. Deze puistjes of vlekken niet alleen stelen de gloed van uw huid, maar ook schadelijk voor het in een lichte of ernstige manier. Het beïnvloedt zowel de seksen in gelijke mate. Deze huid probleem wordt vaak veroorzaakt door de escalatie van androgene hormonen tijdens de puberteit. Het maakt de talgklieren produceren meer talg die verder resulteert in puistjes. Tevens houdt de acne zwangerschap, bepaalde geneesmiddelen die lithium of androgeen, vette cosmetica, hormonale veranderingen, etc. (1, 2). Acne is niet alleen beperkt tot het gezicht, kunnen ze ook op je rug, borst, nek, schouders, of een ander lichaamsdeel. Het is verstandig om acne te behandelen in een eerdere fase als vaste littekens kan worden overgelaten aan de huid niet behandeld lang. Wanneer we praten over tea tree olie, het komt als een bundel van geneeskrachtige eigenschappen, zoals schimmeldodende, antimicrobiële, anti-inflammatoire, antibacteriële, en anderen. Voor dergelijke redenen, tea tree olie is aanzienlijk goed voor acne. Om de toepasbaarheid van deze olie in de behandeling van acne, lees de gepresenteerde artikel bekleding belang en de procedure van het gebruik van tea tree olie voor acne.

Waarom Tea Tree Oil is Beter dan Drug Treatment voor je huid?

Geneesmiddelen op recept bevatten chemische stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid in een of andere manier. Omdat anti schimmel en antibacteriële, tea tree olie is goed voor acne littekens. Studies tonen aan dat tea tree olie is ook effectief tegen schimmelinfecties, jeuk, voetschimmel (3). Dus waarom uw gevoelige huid in een gevecht met de chemische stof bevattende geneesmiddelen, terwijl de zegen in vermomming, zal tea tree olie de spijker.

Procedure te gebruiken Tea Tree olie voor Acne:

Omdat tea tree olie antimicrobiële en schimmelwerende kan direct of in een samenstelling worden gebruikt in meer dan één manier (4). Check out volgende punten die demonstreren hoe u tea tree olie te gebruiken voor acne.

1. Tea Tree Oil

Als je last hebt van puistjes die er de oorzaak van ontstekingen, vervolgens tea tree olie is uw beste inzet (5). De methode is eenvoudig. Gebruik een zachte katoenen bal overgoten met tea tree olie, een paar druppels toe te passen op het getroffen gebied, en laat gedurende 4-5 uur of meer. Herhaal dit proces op dagelijkse basis.

2. Tea Tree olie met Water

Droge huid veroorzaakt jeuk (6). Deze methode is bruikbaar voor zowel gezicht spoelen en behandelen van acne. Voeg een mengsel van 10% tea tree olie en 90% water. Was je gezicht met water en droog het met een zachte doek. Breng nu het mengsel op de getroffen gebied zacht en grondig. Laat het een half uur en spoel opnieuw met koud water. Na droging toepassing vochtinbrengende crème. Herhaal dit twee keer per dag.

3. Met behulp van Tea Tree Oil met Aloë Vera

Aloë Vera is een rijke bron van antioxidanten, vitamines A (beta-caroteen), C en E. Studies hebben aangetoond dat Aloë Vera gel verminderen de schade van de huid genomen tegen schadelijke straling van de zon. Het is antibacterieel en verlicht ontsteking van de huid (7). Meng een deel van tea tree olie met twee delen van aloë vera gel en voorzichtig toe te passen op de acne getroffen gebied. Laat het voor 5-6 uur of langer en spoelen met water. pat langzaam droog je gezicht daarna. Herhaal het op een dagelijkse basis.

4. Neem een bad met Tea Tree Oil

Acne kan de borst beïnvloeden en rug en (8). Als u last heeft van de acne op rug en borst, kijk dan uit naar het nemen van een bad met tea tree olie als het effectief voor de behandeling van acne (9) is bewezen. Giet een paar druppels tea tree olie aan warm water en gebruik deze om te baden. Herhaal dit op een dagelijkse basis om betere resultaten te krijgen.

5. Mengsel van Tea Tree Oil en eiwit

Eiwit is antiseptisch en antibacterieel (10). Het werkt ook als een anti-toxine middel bij toepassing op acne poriën. Meng twee eiwitten met een halve eetlepel tea tree olie toe en roer goed. Het Masker van het getroffen gebied met het mengsel en wassen met warm water na 15-20 minuten. Het geeft betere resultaten als dagelijks toegepast.

6. Tea Tree Oil en Olive Oil Mengsel

Gezien de voordelen indigestie, ontsteking, obesitas en immuunsysteem, kan olijfolie worden gekarakteriseerd als een superfood (11, 12). Maak een mengsel van 6 druppels tree olie en 4 eetlepels olijfolie, en hetzelfde toe te passen op het getroffen gebied met behulp van een delicate katoenen bal. Na een half uur, was je gezicht teder en dep droog. Pas dezelfde procedure elke dag voor de beste resultaten.

7. Tea Tree en kokosolie Mengsel

Kokosolie heeft een goede hoeveelheid verzadigd vet en wordt gebruikt als een vertrouwde fopspeen voor de droge huid, diarree, en borstkanker (1 3, 14). Meng 10 druppels tea tree olie met 5 eetlepels kokosolie. Na het wassen en drogen van je gezicht, neem een schone doek gedrenkt in warm water. Mantel het doek over je gezicht en laat het afkoelen. Soepel massage het mengsel op uw huid met uw vingertoppen. Na vijf minuten, goed naspoelen. Herhaal dit twee keer per dag.

8. Honing en Tea Tree Oil

Honing is gebruikt sinds de oudheid als een natuurlijke wond genezer vanwege zijn antimicrobiële en anti-infectieuze eigenschappen, dankzij de waterstofperoxide enzymatische productie (15). Na ontelbare voordelen, honing maakt ook een fervent samensmelting met tea tree olie die kan worden gebruikt om acne te genezen. Meng 1 theelepel tea tree olie en vier theelepels van ruwe honing toe en roer het goed. Breng het mengsel op je gezicht voorzichtig met een katoenen bal en laat gedurende 4-5 uur of meer. Spoel je gezicht met schoon water en droog met een zachte en schone doek. Voor het beste resultaat, regelmatig te herhalen het proces.

9. toverhazelaar en Tea Tree Oil Mixture

Hamamelis, een anti-inflammatoire stof, die ook bevat etherische olie, safrol, en gallotannins is nuttig gebleken behandelen van acne (16, 17). Meng een halve theelepel tea tree olie met acht theelepel toverhazelaar en het mengsel toe te passen op acne getroffen gebied met een zachte en schone katoenen bal. Herhaal dit proces tweemaal daags.

Notitie:

1) Overdrijving van deze methode kan uw huid uitdrogen en maken de symptomen verergeren.

2) Vermijd direct zonlicht.

10. Yoghurt en Tea Tree Oil

Volgens bepaalde medische studies gehouden afgelopen jaren jodium is, dat een essentiële rol in de ontwikkeling van het kind en fatale spelen en het is ook verantwoordelijk voor de productie van schildklierhormonen. Povidon-jodium wordt gebruikt als wondgenezer en antimicrobiële en huidpreparaat oplossing gedurende lange tijd (18). Yoghurt is een uitstekende bron van jodium en wanneer gemengd met tea tree olie, het maakt een prachtige huid fopspeen. Daarvoor eerst je gezicht afspoelen met schoon water en dep ze droog met een zachte handdoek netjes. Neem nu een eetlepel tea tree olie, meng het goed met een half kopje yoghurt, en toe te passen op de acne getroffen gebied. Na 25-30 minuten, je gezicht wassen met lauw water. Voor een betere behandeling, herhaal het proces op een dagelijkse basis.

11. Face Mask van Tea Tree Oil en Groene Klei Poeder

Groene klei is gebruikt als een huid healer en antibacteriële sinds oude tijden. Studies tonen aan dat groene klei is een uitzonderlijke manier om infecties te huid te behandelen (19). In combinatie met tea tree olie, groene klei kan worden gebruikt als een effectieve gezichtsmasker voor de behandeling van acne. Het beste ding is dat het gemakkelijk beschikbaar en kan worden thuis voorbereid op elk gewenst moment. Meng vier eetlepel groene klei poeder met 6-8 druppels tea tree olie en voldoende water tot een pasta te bereiden. Bedek je gezicht en hals gelijkmatig met de pasta en wacht tot het droogt. Eenmaal gedroogd, was het met schoon en warm water en dep ze droog. Voor het beste resultaat, herhaal dit dagelijks.

12. Scrub Tea Tree olie, suiker, olijfolie en honing

Een van de grote eigenschappen van suiker is dat het ontgift de huid als het verwijdert dode huidcellen (20). Olijfolie en honing worden ook bewezen antibacteriële en door het combineren van deze met suiker en tea tree olie, kan een uitstekende suiker scrub bereid zijn om de behandeling van acne. Aan het mengsel te formuleren, neem een kopje suiker, half kopje olijfolie, een theelepel tea tree olie, en twee theelepels honing. Masseer het getroffen gebied voorzichtig met het mengsel met behulp van uw vinger voor 3-6 minuten. Wassen met lauw water en dep ze droog met een schone handdoek. Beste als regelmatig herhaald.

13. Steam Behandeling met Tea Tree Oil

Ongetwijfeld is tea tree olie werd gebruikt als een effectieve huid uithardingsmiddel, dankzij terpinen-4-ol dat het een krachtige antimicrobiële (21) maakt. Omdat stoom krijgt meer penetratie dan die van het water op de huid, aldus, tea tree olie stoom gezicht bad opent de poriën en behandelt effectiever acne. Om dat te doen, koken schoon water voor 10 minuten en giet het in een grote pan en meng 5-7 druppels tea tree olie in zit. Mantel je hoofd met een handdoek en leun over de stoom voor 4-6 minuten. Herhaal deze procedure dagelijks voor de beste resultaten.

14. Jojoba olie en Tea Tree Oil Face Mask

Jojobaolie wordt gevonden en fungicide eigenschappen bezit van een huidverzorgingmiddel (22). Anderzijds is tea tree olie bekend om zijn anti schimmel werking (23). Maak een mengsel van twee theelepels jojoba-olie, 6-10 druppels tea tree olie en dikke plakken van een tomaat Breng de pasta op de acne getroffen gebied. Na 15-20 minuten, grondig te wassen met schoon en fris water. Gebruik een hygiënische en zachte doek droog te deppen. Dit proces geeft betere resultaten bij regelmatig herhaald.

15. Tea Tree Oil met Regular Moisturizer

Puistjes zijn lelijk en koppig en zomaar een willekeurige lokale behandeling kan de toestand nog erger te maken en schadelijke effecten veroorzaken. Anderzijds, moisturizers ontstekingsremmende en de ernst van acne (24) verminderen. Met behulp van tea tree olie met een vochtinbrengende crème is een geweldige manier om de niet aflatende puistjes op een afstand te houden. Meng 3-7 druppels tea tree olie met uw moisturizer en reinig je gezicht ernstig. Grondig wassen met gewoon water en dep ze droog met een schone handdoek. Voorzichtig toe te passen moisturizer aan getroffen gebied acne. Dit proces helpt puistjes te verminderen bij herhaling op een regelmatige basis.

16. Tea Tree olie met sesamolie

Verschillende uitgebreide studies en onderzoeken tonen aan dat sesam (S. indicum) is een anti-oxidant, anti-inflammatoire en anti-mutageen dus vermindert de ontsteking en celbeschadiging veroorzaakt door oxidanten (25). In combinatie met tea tree olie, wordt het nog effectiever en helpt bij het verminderen van puistjes. Meng zes druppels tea tree olie met twee eetlepels sesamolie. Breng het mengsel voorzichtig via acne aangetaste plek met behulp van een zachte en schone katoenen bal. Na een half uur spoelen met water en dep ze droog met een handdoek. Herhaal dit regelmatig voor betere resultaten.

Do's:

Zorg ervoor dat pure en authentieke tea tree olie te gebruiken.

Double-controleren of de producten die u gebruikt zijn vers of verlopen.

Voer patch test om te weten als u bepaalde allergieën met een product.

Gebruik tea tree olie extern alleen.

don'ts

Verdunde tea tree olie moet worden voorkeur omdat onverdunde tea tree olie kan droge huid, jeuk en roodheid veroorzaken. Negeer het gebruik van geconcentreerde tea tree olie rechtstreeks. Gebruik water of aloë vera gel voor verdunning.

Tea tree olie is giftig en schadelijk als intern genomen. Vermijd direct contact met de ogen en de eventuele inname.

Als jeuk of roodheid optreedt na het aanbrengen, dan is het gebruik stopzetten.

6 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment: