Saturday, January 30, 2016

18 Energizing Homemade elektrolyt Drinks

Er zijn vele elektrolyten aanwezig in ons lichaam, zoals calcium, natrium en kalium en ze een belangrijke rol spelen bij de gezonde werking (1). Een evenwichtige voeding biedt gemakkelijk deze elektrolyten, maar soms, als we zweten veel tijdens heftige fitness-sessies of tijdens het reizen in de zon, voelen we ons moe uit alsof de zon zuigt alles uit de energie van ons. Eigenlijk, verliezen we de elektrolyten. Ook hebben we de neiging om ze te verliezen wanneer we bezwijken aan een ziekte. Het lichaam wordt geconfronteerd met een tekort aan deze elektrolyten tijdens de zwangerschap ook. In hun afwezigheid, kunnen een aantal veranderingen in het lichaam worden opgemerkt zoals wit vingertoppen, snelle hartslag, en de huid die langer dan normaal duurt om terug te keren naar normale vorm te wijten aan de verminderde elasticiteit. Daarom moeten ze worden geleverd aan het lichaam als ze spieren, zenuwfunctie, pH van het bloed te reguleren, en houden onze bloeddruk controle. Na zijn de smakelijke en voedzame zelfgemaakte elektrolyt dranken die je kracht kunnen bieden en kunnen gemakkelijk worden bereid met de beschikbare in onze keuken ingrediënten. Je hoeft niet lang meer te brengen in de markt, op zoek naar elektrolyt drankjes!

Homemade elektrolyt Drinks

1. Zouten

Zouten om je lichaam elektrisch geladen en onderhouden cel voltage. Het bevat mineralen (natrium, kalium, calcium en magnesium) die door het lichaam. Hierdoor zout een actief ingrediënt van de elektrolyt drankjes. Natriumchloride is aanwezig in alle zouten maar sommige bevatten kaliumjodide die de smaak van drank verhoogt. Natrium is het elektrolyt dat we de verliezen tijdens transpiratie. U kunt mixen een snufje zout in een glas water. Drink het wanneer je weinig elektrolyten voelen. Het kan ook worden gewonnen door met een aantal chocolademelk en een broodje met pindakaas.

2. Citrusvruchten

Citrusvruchten zijn rijk aan vitamine C. Van alle, citroen is de beste citrusvruchten om als een elektrolyt (2). Fruit zoals sinaasappel, limoen en grapefruit werken ook groot voor het aanvullen van de verloren elektrolyten. Deze vruchten zijn ook overvloedig aanwezig in de essentiële mineralen zoals kalium en calcium. U kunt deze vruchten consumeren in de ruwe vorm of drinken hun sap om de hoeveelheid elektrolyten in je lichaam te herstellen. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan verschillende recepten om hun smaak te verbeteren.

3. Basic elektrolyt Drink

Velen van ons zijn opgegroeid drinken van deze heerlijke drank, vooral tijdens de zomers. Dit is de basis zelfgemaakte elektrolyt drank voor dehydratatie die kunnen worden bereid met eenvoudige ingrediënten zoals water, suiker en zout (3). Neem een kopje water. Voeg 2 eetlepels suiker en een theelepel zout aan. Meng goed en drinken op te frissen. Het geeft onmiddellijke kracht om ons lichaam.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van honing in plaats van suiker. Om de smaak te verbeteren, kunt u een aantal gepureerde mango toe te voegen. U kunt zelfs plakken van bepaalde vruchten toe te voegen aan een rustgevende smaak van die vrucht te bieden.

4. Coconut Water

Het saldo van elektrolyten in coconut water is hetzelfde als elektrolyt balans van onze bloed. Dus, deze werkt als elektrolyten drank (4). Op hetzelfde moment, het is verfrissend en heerlijk. Een andere naam voor kokoswater is Nature's Gatorade "vanwege zijn extreem hoge niveau van kalium. Het is een power-bank van kalium en bevat andere essentiële elektrolyten. Geen toegevoegde suiker maakt het vetvrij en een natuurlijke manier om de verloren mineralen aan te vullen.

5. Watermelon

Deze vrucht bevat 90% vloeistof. De watermeloen sap is een grote opluchting voor de spierpijn die voortvloeit uit een zware training. De vrucht is rijk aan lycopeen, een antioxidant die het hart gezond houdt. Watermeloen bevat belangrijke elektrolyten die essentieel zijn voor zenuw functie en gezondheid van het hart dat wordt uitgeput door transpiratie zijn. Consumptie van dit vruchtensap verrijkt het lichaam met vitaminen en elektrolyten, de vloeistof helpt bij het bestrijden uitdroging en beschermt tegen vocht onbalans.

Smakelijke zelfgemaakte recepten te maken Gezond elektrolyt Drinks

6. Ginger Electrolyte Sports Drink

Na een lange training, als je uitgeput voelen en willen om energie terug te winnen probeer dan deze drank, die gember water gebruikt als basis. Deze pittige kruiden kalmeert je maag en gember is nuttig bij het verminderen van spierpijn.

dingen Vereist

Water - 1 kopje + extra

Zeezout - 1/4 theelepel

Raw Honey - 2 eetlepels

Hoe maak je?

Giet het water in een pan en zet de kachel op. Voeg de gember plakjes aan het. Verwarm het voor 5 minuten. Schakel de vlam en koelen van de gemberthee. Overbrengen naar een kolf en voeg 2 kopjes water aan. Nu, voeg citroensap, zeezout en honing. Watermeloensap, coconut water en groene thee zijn enkele van de ingrediënten die aan deze fundamentele gemberdrank kunnen worden toegevoegd om de smaak te verbeteren en het gehalte van elektrolyt te verhogen.

7. Cranberry Maple Drink

Cranberry is een goede optie om de uitgeputte elektrolyten te verjongen. Zijn zoete en zure smaak samen met een mix van steranijs maakt de drank verteerbaar voor een persoon met een lage niveaus van elektrolyt. Cranberry sap is nuttig bij het reinigen van de nieren en de blaas, terwijl ontgiften van het lymfestelsel.

dingen Vereist

Zeezout - 1/2 theelepel

Maple Syrup - 2 eetlepels

Steranijs - 1

Hoe maak je?

Meng alle bovenstaande ingrediënten. Als u gebruik maakt van steranijs, laat dan in het mengsel voor een uur en zeef het. Deze drank kan worden geconsumeerd na een zware training of wanneer u uitgeput en uitgeput van alle voedingsstoffen te voelen.

8. Chia Seeds Drink

Chia zaden maken een zeer goede energie eten- vol met omega-3 vetzuren, eiwitten en vezels. Deze zaden hebben de mogelijkheid om uitdroging te voorkomen, omdat ze 9 keer hun gewicht kan houden in water. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen, die geen koeling nodig hebben en kan worden uitgevoerd naar de sportschool of een andere plaats. Kokoswater kan worden gecombineerd met Chia zaden om een power booster elektrolyt te maken. Het drankje is vol met voedingsstoffen. U kunt een vruchtensap toe te voegen op basis van uw smaak. Deze gezonde drankje kunt u blijven power-verpakt voor uren.

Dingen die nodig zijn:

Chia Zaden- 3 eetl

Water 1 kop

Hoe maak je?

Neem een kopje warm water en voeg chia zaden aan. Wanneer de zaden krijgen verspreid in het water, koel de beker. Laat de zaden blijven in het water voor de overnachting. De volgende dag zou Chia zaden worden gezwollen in grootte en het water zou een dikke consistentie te krijgen. Voeg het sap dat een beroep op uw smaakpapillen aan de geleiachtige chia zaden-watermengsel en serveer gekoeld.

dingen Vereist

Fresh Water - 2 kopjes

Hoe maak je?

Meng alle bovenstaande ingrediënten in een staafmixer en boven de drank met enkele ijsblokjes. Het drankje smaakt en tegelijkertijd, levert energie aan het lichaam.

dingen Vereist

Zout naar smaak

Hoe maak je?

Combineer alle ingrediënten in een kom en klop goed. Drink dit drankje wanneer je weinig energie. Alle citrusvruchten zijn goede bronnen van elektrolyten. Daarom is deze sinaasappel en citroen drank vernieuwt onze energie door middel van een kalmerend effect (5).

dingen Vereist

Zout naar smaak

IJsland 1 cup

Hoe maak je?

Doe alle ingrediënten in een container en uitvoeren van een blender overheen tot een gladde pasta wordt gevormd. Een combinatie van de kokosnoot en aardbei geeft een heerlijke smaak.

Recept Bron - Meer ...

12. Herbal Cooler

(A) dingen die nodig zijn

Red Clover Flowers (gedroogd) - 1/4 kop

Oat Straw - 1/4 kop

Hoe maak je?

Houd alle kruiden in een container en dek af met een liter gekookt water.

Laat het blijven zoals die 's nachts, zodat de kruiden krijgen toegediend in het water. Zeef de oplossing en giet het in een container. Voeg limoensap aan het. Bewaar het in de koelkast en verbruikt door het toevoegen van honing of stevia als dat zou de smaak te verbeteren.

Root gember (vers) - 4 plakken

Himalaya zeezout of Celtic Zout- 1/8 theelepel

Sap van 1 Oranje

Hoe maak je?

Doe alle kruiden in een container en giet een kopje gekookt water erin. Laat het mengsel staan voor 's nachts, zodat de voedingsstoffen en mineralen of kruiden worden geabsorbeerd door het water. Zeef de vloeistof door een fijn gaas verwijderen van de kruiden. Knijp het sinaasappelsap in de thee en een eetlepel honing kan worden toegevoegd om het te zoeten. In de koelkast tot gebruik. De kruiden elektrolyten bevatten antioxidanten zoals vitamine E, carotenen en vitamine B die belangrijke rol in het functioneren van lever speelt.

Recept Bron - Meer ...

13. Banana Drink

U.S. Department of Agriculture National Nutrient Database heeft laten weten 100 g bananen bevat 5 mg calcium, 22 mg fosfor, kalium 358 mg en 1 mg natrium.

dingen Vereist

Hoe maak je?

Steile Chia zaden in water gedurende vijf minuten en laat ze uitlekken. De zaad oranje en gesneden boerenkool bladeren in kleine stukjes. Snijd banaan in grote stukken. Doe oranje, boerenkool, en Chia zaden in een blender. Voeg een beetje water en verbruiken om energie terug te winnen.

dingen Vereist

Coconut Water 1 kop

Oranje sap- 1/4 kop

Sea Zout- 1/4 theelepel

Hoe maak je?

Meng alle ingrediënten en bewaar in de koelkast. Je kunt het gebruiken in geval van ziekte of tijdens het uitgaan in de zon. Honing worden gebruikt elektrolyt in plaats van suiker bevat drie natuurlijke suikers - glucose, fructose en maltose. Elk van deze suikers in het bloed opgenomen op verschillende niveaus.

Zeezout - 1/2 theelepel

Water 4 kopjes

Hoe maak je?

Giet een half kopje gedestilleerd water in de pan en laat het koken. Zet de vlam.

honing en zeezout toe te voegen. Roer het goed totdat alle ingrediënten goed te krijgen opgelost. Voeg alle andere ingrediënten en bewaar het op een grote fles in de koelkast. Verbruiken wanneer je lage voelen.

Hoe maak je?

Zet stengels bleekselderij en appel in een pot en meng tot een gladde puree maken. De groen gekleurde gezonde drank moet vers worden geconsumeerd. Dit is een zelfgemaakte elektrolyt vervanging drankje. Selderij is rijk aan natrium, kalium, magnesium, chloride en fosfor. Apple bevat bepaalde elektrolyten en zoet de smaak die helpt vullen de verloren elektrolyten.

Kale- 1 cup

Hoe maak je?

Blend boerenkool en bevroren banaan met een kleine hoeveelheid van amandelmelk. Zodra een fijne puree wordt gemaakt, voeg de resterende amandelmelk. De smoothie is klaar om de persoon te verrijken met alle kracht en sterkte. Banaan en amandelen zijn uitstekende bronnen van magnesium en kalium terwijl boerenkool is rijk aan calcium en magnesium. Dit is de beste zelfgemaakte elektrolyt sportdrank.

Recept Bron - Meer ...

18.Lemon Pomegranate Drink

Zeezout - 1/4 theelepel

Cold Water - 2 kopjes

Hoe maak je?

Doe alle ingrediënten in een container en garde. Serveer chill. Deze drank bevat grote hoeveelheden natrium, kalium en calcium ook. Het is een van de beste elektrolyt drankjes voor uitdroging.

do's

Tijdens uitgebreide trainingssessies, water werkt geweldig in hydraterende ons lichaam. Als u niets anders, dan wonen op het water. Drink minstens 8 glazen water per dag om gehydrateerd te blijven.

Een kleine hoeveelheid zuiveringszout kan ook worden toegevoegd in de bovenstaande recepten zoals verschillende mineralen van zeezout bevat.

Naast de verschillende dranken die een als een elektrolyt kan hebben, kunnen verschillende etenswaren ook rekening worden gehouden voor de aanvulling, zoals avocado, broccoli, yoghurt, tofu, en abrikozen.

Onderzoekers hebben bewezen dat een calciumrijke voeding is gelijk aan een elektrolyt drankje.

Magnesium helpt bij het bestrijden vermoeidheid. Als je laag bent op het mineraal, je lichaam vraagt om meer zuurstof en energie tijdens lichamelijke activiteit, en dus je sneller moe. Daarom proberen om magnesium rijk voedsel verbruikt.

don'ts

Vermijd dranken met cafeïne.

Koude dranken geen mineralen of elektrolyten bevat en die niet aan de behoeften van het lichaam te voorzien. Dus, niet afhankelijk zijn gehydrateerde krijgen.

Volgende artikel

1 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment