Tuesday, January 26, 2016

31 gezondheid en schoonheid voordelen van Coconut

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/06/shutterstock_172803476.jpg

Kokosnoot, een bruine haired tropisch fruit, belooft een stralende huid, gezond strengen en helpt schuur paar pond. Het is een zeer voedzaam superfood, ingepakt met vetzuren die gemakkelijk kunnen worden verteerd. Of het gebruik in de keuken of therapeutisch gebruik, is het ieders favoriet. Het kan alles zijn van cardiovasculaire aandoeningen tot dementie te genezen. Het medium keten vetzuren in kokos zijn onschadelijk tegenstelling langketenige vetzuren gewoonlijk in onze voeding. De rijkdom van vezels, ijzer, vitamine C, E, B1, B3, B5, B6, calcium, magnesium maakt het een geweldige keuze om een gezonde levensstijl te leiden. Afgezien hiervan, anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen versterken ons immuunsysteem. In dit artikel, zult u te weten komen over spruitstuk gezondheid en schoonheid voordelen van kokosnoot.

1. verbetert de spijsvertering

De anti-inflammatoire eigenschappen van kokosolie helpen verbeteren van de spijsvertering en genezing van andere maag stoornissen zoals het prikkelbare darm syndroom door het ondersteunen van de opname van voedingsstoffen, zoals aminozuren, vitaminen en mineralen. Dus, nemen kokosolie in uw dagelijks dieet.

2. Immuniteit Booster

Anti-virale, anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen coconut maken het een uitstekende immuniteit booster. Dit is omdat het bevat gezonde laurinezuur die in monolaurin wordt omgezet door het lichaam en daardoor weert virussen en pathogenen zoals influenza, cytomegalovirus, candida, helicobacter pylori, HIV, etc. U kan rauw kokosnoot consumeren, de melk, en water ; of gebruik maken van haar olie en boter om te koken.

4. Instant Energizer

In plaats van een kopje koffie, drink kokoswater om instant energie te krijgen. MCFA vetten in kokos worden verbrand en omgezet in energie in plaats van steeds opgeslagen. Aldus kokosnoot blijkt een grote bron van energie en verlicht vermoeidheidsverschijnselen.

5. Houdt het hart gezond

Coconut bevat middellange keten vetzuren (MCFA), die LDL (slecht cholesterol) en verhoogt de goede cholesterol vermindert. De aanwezigheid van 50% laurinezuur in coconut helpt het risico op hart- en vaatziekten verlagen.

6. belemmert verlangen naar suiker

Als u een zoetekauw bent of extreme drang naar suiker, neem dan een theelepel virgin kokosolie. Het zal zeker versla je suiker verlangen. Het verhoogt stofwisseling die op zijn beurt ontlast insuline. Dit vertraagt de snelheid waarmee suiker wordt vrijgegeven in het bloed, waardoor minder zoet cravings.

7. averts Alzheimer

Alzheimer is een van de meest voorkomende ziekten bij ouderen. Ketonen gevonden in coconut worden beschouwd als goed voor de gezondheid van de hersenen. Ze dienen als een alternatieve energiebron voor de cellen die niet kunnen gebruiken glucose.

9. Geneest Schildklier

In tegenstelling tot andere oliën, kokosolie heeft een positief effect op de schildklier. Aangezien bevat laurinezuur die zelden wordt gevonden in de natuur voorkomen helpt schildklier normaal functioneren. Het enige wat u hoeft te doen is - vervang ongezonde oliën met kokosolie.

10. Voorkomt nieren en lever Disorders

Middellange keten triglyceriden vetzuren (MKVZ) in coconut fungeert als een ontgiftende middel en bevordert de goede werking van de nieren en de lever. Afgezien hiervan, anti-virale en anti-schimmel eigenschappen coconut verbeteren van de stofwisseling.

11. uitroeit Candida

De uitstekende schimmelwerende eigenschappen kokosolie afweren Candida die wordt veroorzaakt door overmatige groei van Candida gist maag. Caprinezuur, caprylzuur en laurinezuur in kokos geven anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen die helpen vernietigen Candida gistcellen.

12. No More Diaper Huiduitslag

Kokosnoot antivirale en anti-schimmel. Laurinezuur en caprylzuur in kokosolie doodt de schimmel die luieruitslag veroorzaakt. Zo, het geneest de luieruitslag en kalmeert de huid van je baby.

13. Opstanden Osteoporose

Osteoporose is een aandoening waarbij de botten verliezen hun dichtheid en dun. Coconut verbetert het vermogen van het lichaam om calcium en magnesium te absorberen. Ook is een goede bron van eiwitten en vetzuren die botten te versterken.

14. hormonale balans

Medium keten vetzuren in de kokosnoot houden de hormonen in toom. Daarom consumeren ¼th kopje kokosolie per dag balanceert op natuurlijke wijze je hormonen.

15. Voorkomt HIV

Omdat anti-inflammatoire en anti-virale aard, coconut heeft het potentieel om virus dat AIDS veroorzaakt doden. Hoewel kokosnoot is geen remedie voor, maar het kan voorkomen dat hiv / aids.

16. dwarsboomt Cancer

De antimicrobiële eigenschappen van de kokosnoot voorkomt spreiding en ontwikkeling van kankercellen.

Schoonheid Voordelen van Coconut

17. lichter Rimpels

Coconut bevat vezelig eiwit genaamd collageen, dat het verbinden van weefsels van de huid sterk houdt, en daarmee voorkomt rimpels Het toepassen van kokosolie op de huid op dagelijkse basis lichter fijne lijntjes en voegt gloed op je gezicht.

18. Dump Roos

Coconut is van nature anti-schimmel dat het een perfecte remedie voor de behandeling van roos thuis maakt. Solliciteer kokosolie om uw hoofdhuid 's nachts en afspoelen met shampoo volgende dag. Doe dit minstens twee keer per week tot je te ontdoen van roos

19. Anti-Aging

Huid begint te verliezen elasticiteit door de aanwezigheid van vrije radicalen in het lichaam. Anti-oxidanten Cocos niet alleen de vorming van vrije radicalen, maar ook te elimineren zo verhindert voortijdige veroudering.

20. Gezonder Hair

Het masseren van uw haar hoofdhuid met kokosolie verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de toevoer van zuurstof naar je haar te voeden.

22. Hydrateert droge huid

Omdat het een natuurlijke moisturizer kokos behandelt de droge huid heel goed zonder nadelige effecten; dus, maakt je huid zacht en soepel. Naast deze, kokosnoot is een goede bron van vitamine E die helpt voorkomen droogheid.

23. Dental Care

Coconut is goed af met calcium dat is een essentiële voedingsstof voor de tanden. Zo effectief bij het handhaven van de tandheelkundige zorg en geeft je sterker en gezonde tanden U kunt ook swish kokosolie rond je mond om zich te ontdoen van schadelijke bacteriën die tandplak kan leiden.

24. Controles Acne

Kokosnoot is een ontgiftende middel dat de opbouw van bloed toxines voorkomt en regelt de overmatige productie van sebum die acne veroorzaakt. Bovendien verwijdert dode huidcellen en reinigt de verstopte poriën.

25. Geneest Burns

Kokosolie is een effectieve burn genezer. De koelende effect kalmeert de verbrande gebied, wonden en snijwonden; dus, houdt de huid gehydrateerd. Trouwens, dit therapeutische olie verlicht de pijn en geneest littekens of merken.

26. Afscheid van Split-Ends

Kokosolie gevonden meer effectief te zijn in vergelijking met andere oliën het voorkomen gespleten uiteinden. Laurinezuur combineert haar eiwit en voorkomt haarlokken van breuk.

27. Controles vergrijzing van het haar

Worden verpakt met anti-oxidanten, kokosolie kan grijze haren te keren wanneer het wordt gebruikt op regelmatige basis. Het voegt glans aan het droog haar, stimuleert de haargroei, en weert infecties.

28. Sla uw Falling Hair

Om uw strengen gezond te houden en gevoed, gelden kokosolie en wat citroensap aan. Het biedt eiwitten en voorkomt haaruitval Zo beschermt uw sloten tegen beschadiging.

29. Vermindert droogheid van Hair

Kokosolie hydrateert strengen en beschermt tegen hitte en vervuiling, omdat het diep doordringt in de haarschacht. Anti-oxidanten en voedingsstoffen in de kokosnoot je haar zacht en zijdeachtig.

30. stimuleert de haargroei

Masseer je haar met warme kokosolie gedurende ten minste drie minuten. Bedek je haar met een douche cap voor 20-30 minuten of 's nachts; en spoel af met een conserveringsmiddel gratis shampoo. Toepassing van kokosolie op regelmatige basis glad uw sloten en bevordert een gezonde groei.

31. Beschermt Hoofd van Luizen

Geef een hete olie behandeling om je hoofd als je wilt om zich te ontdoen van hoofdluis Deze olie verstikt luizen en haar smeren natuur lost de greep van de luizen op haar en staat hen niet toe om vrij te bewegen. Het voorkomt ook dat de vermenigvuldiging van eieren.

24 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment