Tuesday, January 12, 2016

13 Nuttige Home Remedies To Get Rid van Silverfish

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/03 /

Lepisma saccharina of zilvervisjes is een kleine, vleugelloze, en wortel-vormige insect met zilveren schubben op zijn lichaam. Het is een van die kleine actieve insecten die twee of drie borstelharen aan het einde van de buik zijn. U kunt hun aanwezigheid vermoeden door op te merken een oneffen eetpatroon op boeken en hun overgebleven uitwerpselen Ze kunnen gezien worden in de keuken, badkamer, wasplaats kamers, loft, ondergronds op te slaan, en ruimtes met vocht. Het is niet de mens direct schaden. Echter, ze voeden zich met voedingsmiddelen (zoals suiker, groenten, meel en granen), behang, muurplaat, kartonnen dozen, kleding, en dingen die bestaat uit papier, waardoor ze een echte overlast te maken. Voor het wegwerken van zilvervisjes, hebben we een aantal nuttige tips die eenvoudig uit te voeren zijn. Probeer ze uit.

Home remedies voor Silver Fish

1. Boorzuur

Boorzuur giftig en wordt gebruikt om silverfish doden. Deze methode zal uitdrijven de zilvervisjes dwalen in uw huis. Strooi boorzuur op de getroffen plaatsen. Zodra de vis mot eet het op, het zal sterven. (1) (2)

Let op - Als u huisdieren in het huis, dan in plaats van beregening de boorzuur poeder, spuit een oplossing van water en boorzuur.

2. diatomee├źnaarde

Strooi de diatomee├źnaarde over de verdachte plaatsen. Wanneer deze bugs door dit gebied passeren, zullen ze sterven van uitdroging. U kunt ook direct strooi het op de zilvervisjes om hen te doden door dorst. Een belangrijk feit is dat het geen enkele schade toebrengen aan zoogdieren. (3) (4)

3. Cedar Shavings

De spaanders van de ceder geur erg leuk. U zult genieten van dat aroma in uw woonplaats hebben. Maar, om waar te zijn, zilvervisjes hekel aan deze geur, en dit is het feit dat voor u op te vrolijken. Dus, gewoon plaats enkele ceder houtkrullen op de zilvervisjes besmette gebieden en doen weg met al uw zorgen.

Alternatief wordt cederolie ook gebruikt als een insecticide. (5)

4. Cinnamon

Cinnamon zal uw huis te vullen met een aangename geur, het houden van zilvervisjes op de baai. Zilvervisjes kan het aroma van kaneel niet tolereren. Zet kaneelstokjes in de lades, kasten van de keuken, badkamer en studeerkamer. De vis motten zal niet een bezoek aan deze plaatsen. (6)

5. Citrusvruchten

Citrusvruchten dienen als een uitstekende remedie zilvervisjes. Citroen en sinaasappelschillen zal blijken zeer nuttig voor deze nachtelijke insecten af te weren zijn. Plaats oranje of citroenschillen bij de verdachte plekken of wanneer je ze ziet. Zij zal binnenkort verdwijnen. Veranderen steeds de schillen van tijd tot tijd.

Als alternatief, de botanische insecticiden zoals Limonene kan ook worden gebruikt. Deze insecticiden zijn gemaakt van citrus olie van citroen en andere citrusvruchten schillen. (7)

6. naftaleen Balls

Naftaleen ballen kunnen in de kleding worden gehouden om zich te ontdoen van zilvervisjes bugs. Plaats ze in je kast en boekhandel, en deze kleine wezens zullen een zaak van het verleden geworden. De geur van naftaleen ballen is onweerstaanbaar voor hen; daarom zullen zij sterven. (8)

7. komkommer

Uw zoekopdracht op hoe zich te ontdoen van zilvervisjes in uw huis is nu voorbij. Komkommer schillen wordt voorkomen dat zilvervisjes stiekem in uw huis. Zilvervisjes hou niet van de geur van komkommer. Leg een aantal dikke stukken komkommer schil op de plaatsen waar ze kunnen binnenkomen, en je zult niet zien dat ze vanuit dat pad.

8. hele kruidnagels

U kunt de hele kruidnagels gebruiken om op natuurlijke wijze te ontdoen van zilvervisjes te krijgen. Plaats de hele kruidnagels op de plaats van aankomst, zoals scheuren, gaten en vochtige en donkere plaatsen. De vis mot verzet zich tegen de geur van kruidnagel en zal niet durven in te voeren uw woning.

Kruidnagels bevatten Eugenol dat is een natuurlijke insecticide en het wordt veel gebruikt om zich te ontdoen van huishoudelijke ongedierte. (9)

9. Tabel Salt

Tabel zout is een ander huis remedie om zilvervisjes te doden. Deze kleine bugs kan het zout niet weerstaan en sterven als gevolg van uitdroging. Deze remedie kan enige tijd duren om deze insecten te vernietigen, maar het is zeer effectief. Serveer wat zout aan zilvervisjes en ze zullen vervallen na het eten het. Epsomzout kunnen ook worden gebruikt.

10. Homemade Trap

Gebruik een self-made trap naar de zilvervisjes te vangen. Zodra ze raken verstrikt in deze val, gooi ze uit je huis. Neem een metselaar pot en wikkel het met een tape van buiten (het zal helpen zilvervisjes om de pot te klimmen als ze gebrek aan eventuele extra aanhangsels aan de gladde oppervlakken te beklimmen). Leg een stuk van voedsel in de pot (het kan iets als nat papier, katoen, brood, etc.). Silverfish zal het voedsel ruiken en beklim de pot. Omdat ze zwak zijn klimmers, zullen ze niet in staat zijn om weg te lopen als ze eenmaal gaan in de pot. (10)

U kunt ook een krant en vochtig is. Rol het deeg en leg elastiekjes aan beide zijden. Wat zilvervisjes wil? De vochtig papier is een perfecte feest voor hen. Zodra ze worden gevangen in de krant, ofwel gooien of branden op de motten doden.

11. silicagel

Silicagel veroorzaakt uitdroging. Het doodt zilvervisjes door het absorberen van de wasachtige coating op zijn lichaam. (11) (12)

Kruidengeneesmiddelen voor Silverfish

11. Basilicum, Eucalyptus en basilicum bladeren

Kruiden zijn de natuurlijke remedies voor zilvervisjes. Houd de bladeren van salie, eucalyptus, basilicum en rozemarijn op de getroffen plaatsen om dit ongedierte af te schrikken. Eucalyptus is een natuurlijk middel. (13)

Als u zich zorgen over de netheid van uw huis zijn, omdat deze blaadjes hier en daar kan zwerven, gebruik maken van kleine zakjes van deze bladeren.

12. Kamfer Tree

Kamfer plant wordt gebruikt als insecticide en helpt af te schrikken de zilvervisjes bugs op een natuurlijke manier. Kweek een kamfer boom in uw tuin, en u zult niet deze bugs te zien op de nabijgelegen plaatsen. (14)

13. lavendelolie

Om zilvervisjes af te weren, gebruiken lavendelolie. De sterke geur van deze olie is genoeg om ze te verdrijven. Neem een theelepel lavendelolie en giet het in een spuitfles half gevuld met water. Goed mengen. Gebruik het om de oppervlakken waar hun bestaan is duidelijker als tapijten, ramen, keuken plaat, en de muren schoon te vegen. (15)

Opmerking- Gebruik het niet op de stof als het schade aan de stof kan veroorzaken.

do's

Sluit de naden en kieren in de leidingen, ramen en muren. (16)

Houd de kelders, het dak ruimten en andere plaatsen schoon en droog. (17)

Reinig regelmatig de plaatsen zoals kasten en kasten waar u uw kleding en etenswaren te houden. (18)

Gebruik een ontvochtiger om de vochtigheid te verminderen op de plaatsen die in het algemeen zijn gesloten. (19)

Bewaar de etenswaren in een luchtdichte container.

Maak de vuile kleren onverwijld om zo het risico van besmetting zilvervisjes te beteugelen.

Het plaatsen van de objecten in de zon en de lucht periodiek zal helpen verwijderen het vocht en houdt een controle op de ontwikkeling van zilvervisjes. (20)

don'ts

Sta niet toe dat kranten en andere kartonnen materialen op te stapelen. (21)

Sta niet toe dat afval zich ophopen in de gaten van het huis.

Laat geen etenswaren liggen geopend in de keuken.

15 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment