Friday, January 29, 2016

38 Home Remedies To Get Rid van Geelzucht

Geelzucht is een lever aandoening die het ontgiftingsproces ophoudt. Het is eigenlijk een geelachtig pigmentatie die vooral optreedt wanneer het niveau van de chemische bilirubine verhoging van de bloedstroom door een onderliggende aandoening. Het is heel gebruikelijk bij pasgeboren baby's.

In het algemeen, wit van de ogen en de gelige verkleuring van de huid zijn de meest prominente van alle andere geelzucht symptomen. De gele kleur wordt eerst waargenomen op de zijde die vervolgens verspreidt over het gehele lichaam. Er zijn een aantal andere symptomen die kunnen worden gezien, die jeuk, vermoeidheid, gewichtsverlies, eetlust, buikpijn, braken, misselijkheid, bleek gekleurde ontlasting, lethargie, koorts, donkergele urine, bittere smaak in de mond, pijn omvat in de lever, etc.

Er zijn verschillende redenen voor het opbouwen van omvangrijke bilirubine in het bloed. Deze omvatten een blokkade in of nabij de lever die de galstroom voorkomt, zoals pancreatitis of galstenen, een tumor in de galweg, aangeboren afwijkingen (waaronder biliaire atresie), pancreaskanker, zwangerschap of overmatige afbraak van RBC dat bepaalde vormen ontstaat van anemie en sommige besmettelijke ziekten zoals malaria. Probeer een aantal eenvoudige naar huis te gebruiken en kruidenmiddelen die kunnen helpen een te ontdoen van geelzucht:

Homemade Remedies om zich te ontdoen van Geelzucht

1. tomatensap

Lycopeen in tomaten vermindert de leverschade. Neem 500 ml water en laat het aan de kook. Voeg 4-5 tomaten in het kokende water. Laat het 15 minuten staan. Schil de huid van een tomaat en plet ze. Extract hun sap door ze te drukken op een zeef. Drink de voorbereide sap op een lege maag elke ochtend. Voor snel herstel, voeg wat zout en peper in het sap.

2. Kurkuma Poeder

Kurkuma wordt in de volksmond gebruikt voor het verlichten van de symptomen van geelzucht. Voeg twee theelepels kurkuma poeder in 1 glas water. Deze oplossing drinken minstens drie keer dagelijks.

3. Amandelen, data, Cardamoms, suiker en boter

Geniet van 7 amandelen, 2 gedroogde dadels, 3 kleine kardemom in het water 's nachts. De volgende ochtend, stamp ze fijn tot een fijne pasta te maken. Voeg 2 theelepels suiker en 1 theelepel boter. Meng goed en eet minstens een keer per dag.

4. Aluin

Voeg een stukje aluin op de pan en laat het op te warmen tot het zich uitbreidt. Crush deze uitgebreide aluin in poedervorm. Voeg een snufje van dit gepoederde aluin in een klein kopje verse wrongel. Consumeer minstens 1 kop van deze wrongel driemaal per dag.

5. Banana

Mash een rijpe banaan en voeg 1 eetlepel honing aan. Eet het twee keer voor een paar dagen.

6. Papaya

Maak een fijne pasta met behulp van tender papaya bladeren en duurt ongeveer een halve theelepel van deze pasta, samen met water.

7. Barley Water

Maak de gerst naar behoren en verwijder alle wrakstukken aanwezig. Nu, kook een kop gerst in 3 liter water en laat het voor 3 uur. Drink 4-5 glazen gerst water op een dagelijkse basis totdat je volledig te herstellen.

U kunt ook genieten van een aantal gerst 's nachts en kook ze in een snelkookpan tot 7-8 fluitjes. Laat het afkoelen. Dan, stam en voeg uw favoriete smaken zoals fruit, citroensap of een zoetstof aan.

8. Zaden van de koriander Water

Drinken 30-50 ml korianderzaad water om de symptomen van geelzucht natuurlijk verlichten. Geniet van 2 eetlepels korianderzaad in 500 ml (1/2 liter) water en laat het aan de kook. Het vermindert de geelheid van de huid.

9. Spinazie

Omdat de spinazie is verpakt met een overvloed aan ijzer, artsen raden het aan de geelzucht patiënten. Grind wat gehakte spinazie in een sapcentrifuge en hebben het sap. U kunt ook wortel voeg het sap effectiever te maken.

10. Knoflook

Verbruiken sommige teentjes knoflook vroeg in de ochtend op een lege maag te versnellen het herstelproces.

11. kruisbes

Kruisbes sap heeft geen bijwerkingen en wordt beschouwd als 100% veilig voor de behandeling van geelzucht. Om haar sap, wassen te maken en droog ze eerste en leg ze in een aparte kom. Neem een snelkookpan en voeg een en een half kopje water. Plaats de schaal met kruisbes in het fornuis. Na een fluitsignaal, neem ze uit de oven en laat de pot afkoelen. Breek de zachte kruisbes in stukken en verwijder de zaadjes. Nu, slijpen de suiker en zout samen met zijn stukken in een pot mengen tot een fijne pasta te bereiden. Voeg 2-3 eetlepels van deze pasta in een glas water; Roer goed en drink het. U kunt Kardemom poeder toe te voegen in het sap om smaak toe te voegen.

12. Suikerriet

Suikerriet heeft een aantal eigenschappen die de goede werking van de lever en de spijsvertering regelt. Om een zelfgemaakte sap te bereiden, duurt ongeveer 4 plakjes van suikerriet, schil van de buitenste laag met een mes en snijd ze in kleine stukjes. Meng ze in een pot mengen samen met een half kopje water, 1 eetlepel citroensap en een klein stukje gember. Filter de bereide sap met een doek om stam van de kleine deeltjes en voeg suiker naar smaak. Drink dit sap twee keer per dag voor de effectieve resultaten.

Opmerking: Zorg ervoor dat u het suikerriet schoon te maken voordat het extraheren van het sap.

13. Lemon

Lemon heeft anti-inflammatoire eigenschappen die genezen geelzucht helpen. Knijp twee citroenen in een glas water en drink het op. Omdat het beschermt de levercellen tegen schade, drink citroensap driemaal per dag.

14. Coconut water

Drink kokoswater twee of drie keer per dag. Hij wist niet alleen de urine, maar vermindert ook lichaamswarmte.

15. Wortelsap

Bereid een verse wortelsap en verbruiken paar keer per dag voor het genezen van geelzucht. U kunt ook opnemen in uw dagelijkse voeding.

16. Ginger

Mix ½ theelepel gember sap, 1 theelepel elk van mint sap en verse limoen. Drink dit vaak om het herstelproces te bevestigen. U kunt wat honing toe te voegen aan smaak toe te voegen.

17. Rode biet en citroen

Combineer een kopje van bietensap en citroensap in gelijke hoeveelheid. Drink dit regelmatig enkele dagen tot doeltreffende resultaten te verkrijgen.

18. Bitter luffa

Pond en knijp bitter luffa om het sap te extraheren. Leg wat sap in je handpalmen en adem door je neus. Als gevolg hiervan zal een geelachtige vloeistof opraken van de neusgaten. Bovendien kunt u ook zaden van bittere luffa gebruiken voor de soortgelijke reden.

19. Bittere pompoen

Bereid een sap van verse bittere kalebas en neem 2 eetlepels van het twee keer per dag. De geelheid van de ogen weg zal geleidelijk vervagen.

20. Pomegranate

Eet veel geripte granaatappel of, je kan ook granaatappelsap regelmatig. Dit is een van de beste oplossing voor de genezing geelzucht.

21. Buttermilk

Karnemelk geen vet bevatten en daarom goed voor de spijsvertering. Bereid een glas karnemelk en voeg een snufje elk van zwarte peper poeder, kurkuma en komijn zaden. Om het herstelproces te bevestigen, drink dit mengsel driemaal per dag.

22. Curd

Neem een kom yoghurt eenmaal per dag. Voeg een scheutje kurkuma poeder om de effectiviteit te verhogen.

Opmerking: Gebruik kurkuma stok in plaats van gewone kurkuma poeder.

Kruiden Remedies te genezen Geelzucht

23. Lemon Leaves

Neem een kopje water en laat het aan de kook. Voeg ongeveer 8 tot 10 lemon bladeren. Bedek het met een deksel en laat het 4-5 minuten. Drink de bereide afkooksel voor 4 tot 5 dagen regelmatig.

24. Zoethout

Bereid een fijn poeder door het mengen van 1 theelepel elk van gemalen zoethout, steenzout en witlof zaden. Neem ½ theelepel mengsel in water twee keer per dag.

25. Radijs Leaves

Het sap bereid uit radijs bladeren is een zeer effectief middel voor het genezen van geelzucht. Crush handvol radijs bladeren en extract sap met behulp van een dunne mousseline doek. In het algemeen wordt aanbevolen volwassenen halve liter van dit sap drinken ten minste 8 tot 10 dagen. Dit sap helpt ontgiften bloed (bij de mens) en brengt ook weer de verloren eetlust.

26. Basilicumbladeren

Voeg 7-8 gemalen basilicum in 200 ml water. Drink het minstens 2 keer per dag. Regelt de gal productie en bevordert de normale werking van de lever.

27. Bael

Neem wat Bael bladeren en stamp ze fijn tot een fijne pasta te maken. Neem een theelepel van deze pasta met een snuifje zwarte peper, gevolgd door een kopje karnemelk.

28. Geelzucht Berry

Het kruid is ook bekend als Berberis Vultaris en wordt vaak aanbevolen om geelzucht patiënten. Extract sap uit de bast van dit kruid en neem een theelepel ervan paar keer per dag.

29. Pigeon Pea Leaves

Neem een handvol duif erwt bladeren en plet ze met het oog op het sap te extraheren. Drink 60ml van dit sap elke dag. Daarnaast kunt u ook zijn peulvruchten bonen in uw dieet.

30. Kamille

Thee bereid uit kamille kruid is een effectieve behandeling voor geelzucht. Neem 2-3 theelepels gedroogde kamille bloemen en leg ze in een kop van een kamille thee te maken. Giet wat heet water in. Laat het trekken gedurende ongeveer drie minuten. Zeef het in een beker met behulp van een theezeef. U kunt ook citroensap en honing toe te voegen. Drink deze thee ten minste eenmaal per dag gedurende enkele weken.

31. Oregano

Voeg ongeveer twee theelepels oregano in een kopje water en laat het aan de kook. Simmer de kachel gedurende 10 minuten en vervolgens stam. Neem deze regelmatig.

32. Pigeon Peas Leaves

Crush enkele duif erwt bladeren en pak wat sap. Neem ten minste 60 ml van deze gewonnen sap elke dag om geelzucht te genezen.

33. Snake kalebas bladeren

Dit kruid wordt vaak aanbevolen door deskundigen voor de behandeling van geelzucht. Voeg rond 7-10 slang kalebas bladeren in een kopje water en kook het. Laat het afkoelen. Neem nu 10 tot 15 korianderzaad in een halve liter water en kook het. Combineer het met een mengsel van tevoren voorbereid. Drink het op zijn minst drie keer per dag voor het krachtdadige resultaten.

34. Indian Aloe Vera Leaves

Maak een mengsel door het combineren van de pulp van aloë vera bladeren, zwart zout en gember. Consumeer dit mengsel elke ochtend voor 10 dagen.

35. Witlof Plant

Elk deel van de witlof plant (zaden, bloemen of wortels) is nuttig bij de behandeling van de problemen met de lever. Het sap bereid uit de cichoreiplant helpt genezen van de traagheid van de lever, de uitbreiding van een milt, en bevordert gezonde afscheiding van de gal.

36. margosa Leaves

Crush een paar verse bladeren van margosa en extract het sap. Voeg ½ eetlepel van het sap en 2 eetlepel suiker in een glas water. Neem dit mengsel in de vroege ochtend.

37. Hygrophila spinosa

De wortel van deze plant is krachtig in het genezen van leverziekten zoals hepatitis en geelzucht. Maak een mengsel van de wortel in water en neem het twee of drie keer per dag.

38. Indian Sorrel (Oxalis corniculata)

Dit kruid is nuttig in het genezen van geelzucht. Het doet wonderen wanneer genomen samen met karnemelk.

do's

Drink gefilterd of gekookt water.

Neem voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium en andere mineralen zoals ijzer en magnesium zijn.

Neem de groenten en fruit in rauw of gestoomd vorm. Daarnaast kunt u ook drinken hun sappen / soepen.

Druiven, zoete aardappelen, noten gunstig zijn voor geelzucht.

Get voldoende rust.

Verhoog de inname van bittere groenten zoals bittere pompoen en de bittere verscheidenheid van drumsticks.

Eet eenvoudig eten vooral op de eerste 3 dagen van geelzucht. U kunt een maaltijd van havermoutpap met name rijst pap te nemen.

Eet een groente salade bereid uit wortel, tomaat, radijs en zijn bladeren, en omvatten 2/3 schijfjes citroen.

don'ts

Vermijd consumeren gebakken en gekruid eten.

Heeft koolhydraatrijke voeding te nemen, omdat ze de aandoening kunnen verergeren.

Vermijd gebak, chocolade, chips, gebak, cola, ijsjes.

weg te houden van de zee voedsel vooral oesters, totdat en tenzij u zeker weet dat ze afkomstig zijn van een betrouwbare bron zijn.

Vermijd het drinken van koffie, alcohol, thee, en niet-gepasteuriseerde melk.

Peulvruchten en peulvruchten worden vermeden.

Niet consumeren niet-vegetarisch voedsel voor een bepaalde periode tot aan de nawerking van geelzucht zichtbaar blijven op de huid.

Onthouden van zout als het een moeilijke spijsvertering proces vereist.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment