Wednesday, January 27, 2016

14 Verbazingwekkende DIY Aloe Vera Gezicht Maskers om verhaal Uw Huidproblemen

Bron afbeelding: / winkelen / diy-Skin79-aloe-aqua-maskers-for-huid-en-haar-behandeling /

Of u nu op zoek bent naar een natuurlijk ingrediënt voor het verhogen van de gloed en billijkheid van uw huid, of op jacht naar een kruiden-behandeling voor acne littekens, donkere vlekken, rimpels, zon tan of pigmentatie, aloë vera is de beste remedie voor al uw huid-gerelateerde problemen. Het beste ding over aloë vera is dat het geschikt voor alle huidtypes. Aloë vera fungeert als een uitstekende exfoliator, moisturizer en anti-aging agent voor de huid. Afhankelijk van uw huidtype, kunt u aloë vera gezichtsmasker voor te bereiden op uw comfort thuis. Hier hebben we een aantal recepten van aloë vera gezichtsmaskers verstrekt. Kies een als per textuur van uw huid.

1. Aloë Vera gezichtsmasker voor puistjes en acne

Dit masker heeft antiseptische, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen die ziektekiemen en bacteriën te doden, waardoor, het voorkomen van uitbarsting van puistjes en acne.

ingrediënten

Een handvol van de heilige basilicumblaadjes

Een handvol Indische Lilac (margosa) bladeren

Methode

Grind margosa en heilige basilicum met behulp van een beetje water. Voeg aloë vera gel aan dit mengsel. Goed mengen. Toe te passen op het getroffen gebied en laat ze drogen. Daarna afspoelen met lauw water.

2. Aloë Vera Face Mask voor het verwijderen van Whiteheads en mee-eters

Dit masker diep doordringt je huid en het verwijdert cellen, stof, vuil en overtollige olie, dus meegeven gloed op je gezicht.

ingrediënten

Methode

Meng de kristalsuiker bruine suiker en aloë vera gel. Breng het op je gezicht en wrijf in cirkelvormige bewegingen voor 3-4 minuten. Afspoelen met water.

3. Aloe Vera Facial Mask aan de Skin Radiance Boost

Papaja in dit masker lichter je huidskleur en geeft je een stralende gloed. Aloë vera herstelt de beschadigde huid.

ingrediënten

Aloe vera - 2 eetlepels

Methode

Blend aloe vera gel en rijpe papaja in een blender tot een gladde pasta. Masseer de pasta op je nek en het gezicht in een opwaartse richting. Laat het gedurende 15-20 minuten. Afspoelen met koud water.

4. Aloë Vera Masker voor Tan Removal

Het vitamine C-gehalte van citroensap en sinaasappelschil vermindert de tan en verlicht de donkere vlekken en patches. Aloë vera gel, daarentegen, geneest en verzacht de uitslag, ontsteking en roodheid geleid door blootstelling aan de zon.

ingrediënten

Citroensap - 2 eetlepels

Methode

Meng alle ingrediënten om een pasta te krijgen. Breng het op de verbrande gebieden. Spoel af met koud water na 15-20 minuten.

5. Aloë Vera Masker voor Flaky en droge huid

Dit masker bevat hydraterende stoffen die ervoor zorgen dat uw huid gehydrateerd en voorkomt troebelheid en droogte.

ingrediënten

Kleine en middelgrote rijpe banaan - 1

Amandelolie - 3 theelepels

Methode

Mash een rijpe banaan. Voeg amandelolie en aloë vera gel aan het. Meng grondig. Breng het op je nek en gezicht. Laat het voor een ½ uur. Verwijderen door zachtjes te wrijven. Daarna afspoelen met lauw water.

6. Aloë Vera Masker voor het verwijderen van huidpigmentatie

De ingrediënten gebruikt in deze gezichtsmasker de bestrijding van de infectie huid, verlichten de gepigmenteerde gebieden en het herstel van de natuurlijke kleur van de huid.

ingrediënten

Komkommer - een paar stukken

Methode

Blend komkommerstukjes tot een pasta. Voeg nu rozenwater en aloë vera gel aan het. Meng naar behoren en verspreid over de donkere huid pigmenten. Laat het verblijf voor 25-30 minuten. Gebruik lauw water te wassen.

7. Aloë Vera en Tomatensap Facial Mask

Tomaten, rijk aan vitamine A en C, vermindering van acne littekens en vlekken.

ingrediënten

Methode

Meng beide ingrediënten. Breng het mengsel op je gezicht. Zachtjes masseren voor 2-3 minuten. Laat het gedurende 15-20 minuten voor het afspoelen met koud water.

8. Anti-Aging en huidverstrakking Aloë Vera Face Mask

Dit masker verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor, waardoor de fijne lijntjes en rimpels. Het hydrateert ook en voedt de huid.

ingrediënten

Methode

Crack een ei en giet de inhoud in een kom. Meng aloe vera gel erin. Roer tot je een zachte pasta te krijgen. Breng het op je nek en gezicht. Laat het drogen voor 15-20 minuten. Dompel een katoenen in koud water en gebruik deze om de verpakking te verwijderen.

9. Aloe Vera Facial Pack voor Fair Skin Get

Alle bestanddelen die in dit pakket zijn gebruikt sinds eeuwen om de eerlijkheid van de huid te verbeteren.

ingrediënten

Methode

Meng alle ingrediënten en breng de resulterende pak op je nek en gezicht. Na 30 minuten, spoel af met koud water.

10. Aloë Vera Face Pack voor de droge huid

Dit masker zal dode huidcellen te verwijderen en te voorkomen dat de uitbraak van acne en puistjes.

ingrediënten

Cottage cheese - 2 eetlepels

data

Komkommer

Methode

Meng aloe vera gel en kwark. Voeg een paar druppels citroensap, plakjes komkommer en een paar data (zaadloze). Meng alle ingrediënten in een blender. Breng de pasta op je gezicht. Afspoelen na 30 minuten, met koud water. splash dan lauw water en ten slotte, wassen met koud water opnieuw.

11. Aloë Vera gezichtsmasker voor Combinatie en droge huid

ingrediënten

Methode

Meng alle ingrediënten goed tot een pasta te bereiden. Breng het op je nek en gezicht. Laat het blijven gedurende 15-20 minuten en spoel na met koud water. Het zal het vocht te herstellen in je huid, waardoor het schoon en fris.

12. Aloë Vera Face Mask voor de vette huid

Dit pakket werkt als een uitstekende rejuvenator voor de vette en vette huid

ingrediënten

Honing

Methode

Neem wat aloë vera bladeren en verwijder de doornen. Nu kook ze in water voor een paar minuten. maal ze dan. Voeg wat honing aan deze pasta. Breng het gedurende 20 minuten. Indien gebruikt elke week, kan wonderen doen voor uw vette huid.

13. Aloë Vera Masker voor ontgifting van de huid

Dit pakket verfrist je huid en geeft het een natuurlijke glans.

ingrediënten

Methode

Blend aloë vera gel met limoensap en mango pulp. Breng de resulterende pak op je gezicht. Afwassen na 20 minuten.

14. Aloë Vera en etherische olie gezichtsmasker

ingrediënten

Vitamine E capsulevormige 1

Raw honing- ½ eetlepel

Poedervorm zeewier- 1 eetlepel

Methode

Meng alle ingrediënten behalve vitamine E capsule. Knijp het sap van vitamine E capsule en toe te voegen aan het mengsel. Breng het op je gezicht en hals. Laat het gedurende 25-30 minuten. Dan spoel af met warm water, gevolgd door koud water.

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment