Tuesday, January 19, 2016

15 Super Foods om bloedarmoede te overwinnen

Bron afbeelding: / slideshows / images / slides / 125/708/8 / S1257088 / slug / l /

Krijg je moe na elke kleine lichamelijke activiteit of ervaring zwakte, geheugenverlies, depressie en tintelend gevoel op de benen en handen? Als dat zo is, zou je kunnen lijden aan bloedarmoede. Wanneer hemoglobinegehalte en RBC (rode bloedcellen) in het bloed keldert onder de normale, het leidt tot bloedarmoede. Dit bloed stoornis kan optreden voor iedereen ongeacht geslacht en leeftijd, maar in vergelijking met mannen, zijn vrouwen voldeden meer te worden beïnvloed door bloedarmoede. Dan hoe om deze aandoening te pakken? Hier hebben we een lijst van enkele super voedingsmiddelen die de bestrijding van bloedarmoede te helpen op een natuurlijke wijze samengesteld.

1. Seafood

Seafood heeft een overvloed aan ijzer. Men moet schelpdieren eten zoals oesters en mosselen en vette vis zoals tonijn en zalm te versnellen het proces van cel reparatie. Naast het uitharden van het tekort aan ijzer, zeevruchten bieden u ook verlichting van vermoeidheid, duizeligheid en kou.

2 eieren

Eieren zijn een uitstekende pakket van eiwitten en antioxidanten, vitaminen herstellen die verloren tijdens anemie. Wanneer eieren worden geconsumeerd met een glas jus d'orange, het verhoogt de opname van ijzer. Naast deze regelmatige inname van eieren versterkt botten en gewrichten.

3. Peanut Butter

Verspreid pindakaas op je boterham en eet het samen met een glas jus d'orange bij het ontbijt. 2 eetlepels pindakaas bevatten 0,6 mg ijzer. Munch op een handvol geroosterde pinda's als je niet van de smaak van pindakaas.

4. volkoren brood

Een sneetje volkoren brood vervult zes procent (6%) van het dagelijkse behoeften van ijzer. Sinds volkoren brood is geladen met een aantal andere voedingsstoffen, het helpt bij het verbeteren van biologische functies en vechten tegen verschillende kwalen.

5. Rood vlees

Het hart, lever en nieren van rood vlees (zoals varkens- en rundvlees) worden geladen met heem ijzer die gemakkelijk kan worden geabsorbeerd door het lichaam. U zult verrast zijn om te weten dat rundvleeslever bestaat uit meer dan 600% van uw dagelijkse ijzer eisen.

6. Tomaten

Eet minstens een tomaat per dag of drink een glas tomatensap om het vermogen van je lichaam om ijzer te absorberen verbeteren. Vitamine E en beta-caroteen gehalte van tomaten doet wonderen voor je haar en de huid.

7. Bieten

Rode biet, of geconsumeerd als salade of sap, helpt bij het verbeteren van de telling van rode bloedcellen. Je moet bieten op te nemen in uw dagelijkse voeding tot bloedarmoede en reparatie te verlichten en te reactiveren RBC.

8. Honey

Behalve dat een goede hoeveelheid ijzer, honing heeft ook tal van magnesium en koper, die hemoglobine telling te verhogen in het bloed. Je hoeft alleen maar een eetlepel honing toe te voegen aan een glas vers citroensap. Drink het vroeg in de ochtend als de eerste ding om bloedarmoede af te weren.

9. Noten

Noten, vooral abrikoos noten en pistache, verhoging van de niveaus van ijzer in het bloed. Neem ze dagelijks als ontbijt snack of een snack in de middag.

10. Sojabonen

Alle bonen zijn een uitstekende bron van ijzer. Maar voor hen te koken, moet je ze weken in warm water voor een 's nachts om zo de inhoud van fytinezuur (een verbinding die de absorptie van ijzer remt) te verminderen. Van alle bonen, soja de hoogste hoeveelheid ijzer. Ze zijn ook een eiwitrijke en vetarme voeding.

11. Spinazie

Spinazie is goed-off in beta-caroteen, vezels, ijzer, calcium en vitamine A, B9, E en C. Al deze maken het een perfecte super voedsel voor het vervullen van een tekort aan ijzer. Het versterkt ook het immuunsysteem. Onder meer spinazie in uw groene veggie salade of soep voor te bereiden door het koken van de spinazie in een kopje water; en voeg kruiden.

12. Granaatappels

Granaatappel effectief behandelt uitputting, duizeligheid, zwakte en andere symptomen van anemie. Rijk aan vitamine C en ijzer, het verhoogt de stroom van bloed in het lichaam. U kunt knabbelen op granaatappel zaden of drinken het sap op dagelijkse basis, voor betere resultaten.

13. Dark Chocolate

Verwen uzelf met donkere chocolade tot bloedarmoede op afstand te houden en verbeteren van de slechte circulatie van het bloed. 100 gram pure chocolade bevat 17 mg ijzer. Maar, de consumptie van chocolade alleen zal je niet helpen. Moet het in combinatie met andere ijzer-rijke voedingsmiddelen.

14. Molasses

1 eetlepel melasse heeft bijna 3,2 mg ijzer. melasse toevoegen aan bakken, om de smaak versterken en aan de ontoereikendheid van ijzer.

15. Droge Vruchten

Eet gedroogde vruchten in plaats van nieuwe te krijgen als ze meer ijzer. Vruchten zoals gedroogde perziken, dadels, gedroogde abrikozen en rozijnen bevatten goede hoeveelheid vitamine C en ijzer. Ijzer verbetert de hemoglobine belangrijk en vitamine C verhoogt de opname van ijzer in het bloed.

Je zou ook graag

9 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment