Tuesday, January 19, 2016

30 Wonderful gezondheid en schoonheid voordelen van groene thee

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/12 /

Tegenwoordig wordt groene thee zeker aan populariteit wint vanwege zijn vele voordelen. Ontstaan in China, heeft deze gezonde afkooksel gebruikt als medicijn voor duizenden jaren hele Azië. Of het nu gaat over het verliezen van die hardnekkige buik vet of het houden van uw hart gezond of jeugdige huid te behouden, deze kruidendrank is gunstig voor alle doeleinden. Stoom de bladeren van Camellia sinensis bij een zeer hoge temperatuur om groene thee te produceren. Behalve kruidenthee, worden alle andere soorten thee, zoals zwart, groen, Oolong gemaakt met behulp van alleen deze plant. Maar in tegenstelling tot alle andere thee, groene thee is minder bewerkt en heeft meer voedingswaarde. Het is goed af met anti-oxidanten, kalium, vitamine B, magnesium, mangaan, cafeïne, enz. Dus, kun je een normale drank te vervangen door deze gezonde drank te zijn ongelooflijke effecten te genieten. In dit artikel hebben we een aantal prachtige gezondheid en schoonheid voordelen van groene thee aangeworven.

Gezondheid voordelen van groene thee

2. Heals maagklachten

Een kopje groene thee kan meerdere spijsvertering kwalen te behandelen. Polyfenolen in deze kruidendrank bekend te versnellen het verteringsproces. Het neutraliseert gas in het spijsverteringsstelsel en verlicht een opgeblazen gevoel U kunt ook kiezen voor koude groene thee om zich te ontdoen van maagzweren Het is ook nuttig bij de bestrijding van maagkrampen, griep, en ontsteking.

3. Fight Osteoporose

Osteoporose veroorzaakt lage botdichtheid wat resulteert in zwakke botten. Dit is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. Groene thee heeft een hoge fluoride inhoud, die de gezondheid van de botten versterkt en houdt ze sterk.

4. Vermindert Hartziekten

Dagelijkse consumptie van groene thee vermindert het risico op hartziekten. Het staat met anti-oxidanten die slechte cholesterol verminderen en verhogen high-density lipoprotein in het lichaam.

5. Voorkomt Alzheimer

Alzheimer is eigenlijk een hersenaandoening die leidt tot een slecht geheugen Groene thee blijkt beschermend effect op neuronen. Het bevat L-theanine en cafeïne die verhoogt tot cognitieve prestaties, en dus verbetert de gedachte proces.

6. Anti-depressivum

Groene thee bevat theanine, waarin de geest ontspant, vermindert de fysieke stress en verlicht depressie Geniet van een kop van deze drank per dag om uw stemming te verheffen.

8. Anti-kanker

Deze kruiden drank wordt verpakt met antioxidanten genaamd catechinen, die de groei van tumorcellen te voorkomen. Aldus beschermt al deze soorten kanker - borst-, colon, blaas, slokdarm, maag, colorectale, prostaat-, long-, huid en eierstokkanker. Voorzien van een kopje groene thee in uw anti-kanker dieet plan.

9. Gum en Dental Care

Kauwen een groene thee snoep of genieten van een kopje thee deze zeer gunstig voor de opbouw van bacteriën die tandplak, gom zwelling en andere tandheelkundige problemen veroorzaakt te verminderen.

10. Treats Wratten

Anti-oxidanten in groene thee werk wonderen voor wratten. Consumeren 2-3 kopjes groene thee op dagelijkse basis. Of anders, steil een theezakje in de bijna kokend water. Laat het afkoelen en de theezakjes direct op het getroffen deel gedurende 10-15 minuten om zich te ontdoen van wratten

11. reguleert de bloeddruk

Flavonoïden in groene thee verlagen van de bloeddruk. Regelmatige consumptie van groene thee voorkomt bloedstolsels, normaliseert de bloedsomloop en ontspant de bloedvaten. Derhalve bevorderen cardiovasculaire gezondheid.

12. Ontgift Body

Groene thee werkt als een grote detoxifier. Aangezien het bevat polyfenolen die helpt je te ontdoen van de vrije radicalen die giftig zijn voor het lichaam en kan schade aan de cellen veroorzaken.

13. Verbetert Immuniteit

Polyfenolen, een antioxidant aanwezig in groene thee versterkt immuniteit. Begin de dag met een kopje van deze kruiden afkooksel en voeg de honing om de smaak te zoeten. Het zal uw lichaam te beschermen tegen vrije radicalen en vernietigen van het griepvirus, samen met andere bacteriële infecties.

15. Gevechten UTI

Urine-Track systeem speelt een belangrijke rol in het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Groene thee helpt de UTI gezond. Het doodt niet alleen slechte bacteriën, maar verhoogt ook het aantal goede bacteriën.

18. Verbetert gezichtsvermogen

Antioxidanten aanwezig in de groene thee worden geabsorbeerd door de ogen die de vrije radicalen te neutraliseren. Bovendien, vitamine C, E, luteïne en zeaxanthine in dit afkooksel beschermen uw oogweefsel van glaucoom en andere oogaandoeningen.

19. Vermindert de intensiteit van astma-aanvallen

Theofylline aanwezig in groene thee vermindert de ernst van astma-aanvallen door ondersteuning luchtwegen. Geniet van een kopje per dag om je spieren te ontspannen.

Beauty voordelen van groene thee

21. Anti-Ageing

Groene thee heeft veel anti-oxidanten, die de huid tegen schadelijke vrije radicalen die de gezonde cellen resulterende in ontnemen cellen van zuurstof, die nodig is om jonge huid te behouden beschadigen te beschermen.

22. Treats Acne

Catechinen een antioxidant in groene thee bestrijdt acne en het stimuleren van de huid hormonen verminderen. Groene thee masker is een effectieve manier om zich te ontdoen van puistjes

23. Vermindert gezwollen ogen

Groene thee is vol met vitamine K wat helpt gezwollen ogen en donkere kringen Dompel 2 katoenen ballen in groene thee en plaats ze op je ogen. Laat het gedurende 15-20 minuten.

24. exfoliates Skin

Groene thee is een natuurlijke peeling. Meng 1 theelepel van groene thee met 3 theelepels yoghurt; en masseer je huid zacht. Was na 5 minuten met lauw water.

25. Voorkomt gespleten haarpunten

Studies hebben aangetoond dat panthenol in groene thee voorkomt de vorming van gespleten Bovendien vitamine C en E in deze thee werkt als een conditioner en uw sloten zacht en glanzend. Lege 3-4 groene thee zakjes in 1 liter kokend water. Steile het voor een uur. Later, gebruik het om je haar te spoelen.

26. Tones Skin

Groene thee is een uitstekende huid toner omdat het goed af met anti-inflammatoire eigenschappen. Bereid een kopje groene thee. Laat het afkoelen en splash over je hele gezicht. Nu je gezicht wassen met koud water.

27. gezonde nagels

De krachtige punch van voedingsstoffen en anti-oxidanten in groene thee maakt je nagels sterker en voorkomt broosheid. Geniet van je nagels in de kruiden-afkooksel bereid uit gedroogde groene theebladeren om glimmende nagels.

28. Controles Haaruitval

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem onder de mensen van elke / elke leeftijd. Catechine in groene thee controles haaruitval en vertraagt de groei van dihydrotestosteron die voornamelijk veroorzaakt haar val. Trouwens, de antiseptische eigenschappen van groene thee weert diverse haarproblemen.

29. Veroorzaakt haargroei

Groene thee stimuleert de haarfollikels en vastmaakt de haargroei Aangezien het heeft vitamine E, C en polyfenolen, die uw strengen te versterken. Bereid een kruiden spoeling uit gedroogde groene theebladeren en afwassen uw sloten met dit afkooksel na het wassen. U kunt ook drinkt kruidenthee driemaal per dag om de effectiviteit van dit middel te verhogen.

30. Treats Roos

Met het oog op de behandeling van de jeukende roos, spoel je hoofd met groene thee. Het zal de droge hoofdhuid exfoliëren en helpen bij het voorkomen van roos vlokken. U kunt ook toevoegen citroenschil en de essentiële olie om het meer effectief te maken.

20 april 2015

5 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment