Friday, January 15, 2016

18 Home Remedies To Get Rid Of verstuikte enkel

Bron afbeelding: / 2013/10 / Perth-fysiotherapie-for-enkel-verstuikingen /

De enkels handhaven het gewicht van ons lichaam en zijn een van de meest gevoelige organen. Van alle letsel aan gewrichten, enkelletsel is heel gebruikelijk. Dit kan worden veroorzaakt tijdens het sporten of andere fysieke activiteit. Enkele andere oorzaken van enkelletsel zijn ongevallen, het dragen van hoge hakken schoenen, het tillen van zware gewichten, en wandelen of hardlopen op oneffen terrein. Het doet pijn de ligament- een weefsel dat de botten met elkaar verbindt.

Symptomen van een verstuikte enkel zijn ernstige pijn, ontsteking, blauwe plekken, zwelling en moeilijke beweging. Je moet bereid zijn om te weten hoe zich te ontdoen van de verstuikte enkel thuis? U kunt uw verstuikte enkel te behandelen met zelfzorg en een aantal eenvoudige home behandelingen. Echter, ernstige schade in je ligament vereist dringend consult van een arts. Voor de frequente verstuikingen, hier zijn enkele eenvoudige huismiddeltjes.

Home Remedies te genezen verstuikte enkel

1. Kurkuma

Kurkuma geeft niet alleen voedsel een unieke smaak, maar verzacht ook verstuikte spieren en ontstoken gewrichten. Naast de anti-inflammatoire eigenschappen van kurkuma, het voorkomt ook de bloedstolling, verbetert de bloedsomloop, en behandelt huid en spijsverteringsproblemen. Vul een kommetje met lauw water. Voeg een eetlepel limoensap en twee eetlepels kurkuma poeder om een dikke pasta te maken. Gebruik deze pasta op het getroffen deel en bedek het met een verband. Houd het voor 10 uur. Volg deze remedie voor een week en herhaal dezelfde procedure na elke 10 uur.

Als alternatief, meng kalksteen poeder en kurkuma poeder in gelijke mate en voeg wat warm water tot een dikke pasta te maken. Nu, verwarm deze pasta en toe te passen op uw verstuikte enkel. Gebruik een bandage om de pasta te wikkelen. Laat het voor de hele nacht en verwijder in de ochtend. Voor het beste resultaat, herhaal deze continu gedurende drie dagen.

Bovendien kunt u een theelepel kurkuma poeder toe te voegen in een glas lauwe melk en drink het om hulp te krijgen van de pijn. Hebben het twee keer per dag voor een week.

2. Olijfolie

Olijfolie bevat bepaalde fenolische verbindingen die de ontsteking te verlichten en versnellen het genezingsproces. Neem een theelepel vol met olijfolie. Opwarmen en laat hem afkoelen. Nu, gelden lauwe olie op de pijnlijke plek en masseer het voor een paar minuten. Doe dit driemaal per dag om je spieren te ontspannen.

Als alternatief, meng een eetlepel olijfolie met een eidooier. Roer het goed. Dan toe te passen op de verstuikte enkel. Wikkel met een schone katoenen doek. Houd het voor twee dagen. Herhaal dit proces voor een paar dagen.

3. Ice

Ice geneest krachtdadig de verstuikte enkel omdat het ontsteking en pijn kan verminderen. Veelvuldige toepassing van ijs elimineert de pijn geleidelijk. Neem gewoon een kopje ijsblokjes en omsluiten ze in een handdoek. Nu comprimeren op het gewonde gebied van de enkel 10 tot 20 minuten. Herhaal dit na elke twee uur.

Of anders, vul een emmer met ijs water en genieten van uw verstuikte voet of enkel in het.

Notitie:

Als je enkel begint te draaien wit, verwijder het ijs meteen als het koud letsel kunnen veroorzaken.

Als je diabetes hebt, raadpleeg dan uw arts alvorens ijs.

Niet direct het ijs op de huid als het je huid kunnen beschadigen.

4. Onion

Omdat het anti-inflammatoire in de natuur, kan uien helpen bij de behandeling van de verstuikte enkel door het verminderen van de pijn. Neem een groot formaat ui en zet het in de koelkast gedurende 2 uur. Daarna, snijd deze in kleine stukjes en meng een lepel vol met zout. Meng ze goed. Doe dit mengsel op de zere enkel en sluit deze af met een plastic bandage. Na 8 uur, dit mengsel vervangen door een nieuwe. Volg deze remedie tot je opgelucht voelen.

Hak de ui in kleine stukjes. Doe ze in een mousseline doek en gebruik een rubberen band om het te binden. Plaats de doek op de pijnlijke gedurende ten minste 2 uur. Bevestig de doek met tape. Herhalen indien nodig.

5. Knoflook

De anti-inflammatoire eigenschappen van knoflook te genezen van de symptomen van een verstuikte enkel krachtdadig. Trouwens, het versterkt het lichaam en versnelt het herstelproces. Neem een theelepel knoflookolie en meng het met een theelepel amandelolie. Masseer op de verstuikte gebied minstens driemaal per dag.

Neem een eetlepel knoflook sap en meng het met kokosolie. Wrijf dit mengsel op het getroffen gebied. Laat het voor een ½ uur en spoel af met lauw water. Breng het driemaal per dag voor betere resultaten.

6. Castor Oil

Castorolie bevat voornamelijk ricinolzuur dat anti-inflammatoire aard. Het is een triglyceride die is gebruikt voor decennia om hulp te krijgen van verstuikte enkel. Giet wat castorolie in een container. Vouw een katoenen doek om een dikke pad te maken. Dompel dit pad in de ricinusolie container. Daarna, plaats het op het getroffen gedeelte en wikkel het met een plastic tape. Vul een fles met warm water en plaats het op de castorolie pack voor 30 minuten. Daarnaast verheffen je enkel voor een paar minuten. Na een half uur verwijdert de verpakking en masseer met de rest van de olie. Doe dit driemaal per dag, gedurende ten minste twee dagen.

7. Epsom Salt

Epsom zout is geladen met magnesium waardoor het een uitstekende remedie voor de verstuikte enkel maakt. Het kristal in Epsom zout effectief kalmeert de pijnlijke spieren. Neem een kopje Epsom zout en giet het in het lauwe badwater. Meng het goed met je hand om het zout deeltjes in het water op te lossen. Dompel je enkel in dit water voor ten minste een half uur. Volg deze remedie 2 keer per dag gedurende ongeveer drie dagen.

8. Kool

De anti-inflammatoire effecten van kool maken het een krachtig middel voor de behandeling van eenvoudige verstuikingen. Door het comprimeren van kool, kunt u de ontsteking en pijn geassocieerd met verstuikte enkel verminderen. Rijk aan fytonutriënten en vitaminen, het versnelt het genezingsproces. Verwijder eerst de buitenste bladeren van de kool. Neem een deegroller en crush de bladeren om het sap te krijgen. Verwarm de koolbladeren in de oven door het bedekken van hen in folie. Vermijd oververhitting. Leg de lauwe koolbladeren over het getroffen gebied. Gebruik een gaasverband om ze veilig te stellen. Om de warmte te behouden, de gehele ruimte met een plastic folie. Houd het voor 30 minuten. Met deze oplossing tweemaal daags gedurende ten minste 2 dagen.

9. compressie

Wanneer je gewond bent, bandage de verstuikte enkel zo snel mogelijk. Dit voorkomt verdere schade en regelt ook pijn. Krijg een elastische bandage van uw nabijgelegen medische winkel. Wikkel het van tenen tot halverwege de kuit. Voorkomen dat over aanscherping. Laat het voor de hele dag en verwijder deze voordat u het hooi hit.

Opmerking- Als het getroffen gebied blauwe verandert of je voelt gevoelloosheid, verwijder het verband meteen.

10. Ginger

Gemberwortels zijn zeer effectief in het verminderen van de symptomen van een verstuikte enkel. Vul gewoon een container met 8 kopjes water en voeg 2-3 inch gesneden gember aan. Kook het voor 5 minuten en laat het dan tot het lauw wordt. Nu genieten van een schone doek in deze oplossing en wikkel het rond je enkel.

Notitie:

Gebruik de bovenstaande oplossing na 2-3 dagen van de schade.

Niet te warm oplossing niet gebruiken als het je huid kunnen irriteren en het weefsel beschadigen.

Herbal Behandelingen voor verstuikte enkel

11. Helichrysum etherische olie

Rijk aan antioxidanten, anti-hematomatic, anti-inflammatoire en weefsel regeneratieve eigenschappen, helichrysum vermindert de pijn verstuikte enkel. Toepassen helichrysum essentiële olie direct aan het gewonde gebied tweemaal daags. Bovendien kunt u rozenbottel zaad olie en hazelnoot olie toe te voegen met helichrysum essentiële olie om een effectieve mix te maken.

12. Lemongrass Oil

Citroengras etherische olie is geladen met antiseptische, analgetische, anti-bacterieel, samentrekkend en schimmelwerende eigenschappen die de pijn in gewrichten en spieren geassocieerd met de verstuiking verlichten. Neem een deel van citroengras olie en vier delen van olijfolie. Meng ze naar behoren en massage met deze mix op de verstuikte enkel. Volg deze remedie driemaal per dag.

13. Sweet Marjolein Olie

Sweet marjolein olie heeft verschillende therapeutische eigenschappen zoals anti-krampachtige, pijnstillend, antiseptisch, anti-bacterieel, antivirale en anti-schimmel, die u bevrijden van de verstuikte enkel. Neem een klein bad en vul het met koud water. Voeg zoete marjolein olie erin. Nu, weken een handdoek in deze oplossing en knijp het extra water. Later, plaats deze handdoek op het getroffen gebied. Het zal ontsteking en pijn te verminderen.

14. White Fir etherische olie

Witte spar olie niet alleen een sterke anti-inflammatoire maar ook een krachtige antioxidant. Het wordt veel gebruikt voor de genezing pijnlijke en vermoeide spieren. Neem de witte spar en plantaardige olie in gelijke verhouding. Meng ze goed en giet een paar druppels op het getroffen deel. Masseer zachtjes 5-7 minuten. Opnieuw toe te passen ervan 3-4 keer per dag.

15. Rosemary / witte wilgenbast

Rosemary is een uitstekende anti-inflammatoire kruid dat je kan verlichten van de pijnlijke verstuikte enkel. Neem een handvol rozemarijn blaadjes en hak ze goed. Leg ze in een pot en vul deze met graan alcohol. Bewaar het in een donkere plaats en bedek het met een deksel. Daarna stam van de oplossing met behulp van kaasdoek. Nu houdt het in een donker gekleurde glazen fles. Breng dit op je verstuikte enkel, wanneer dit nodig is. U kunt ook gebruik maken van witte wilgenbast in plaats van rozemarijn.

16. Aloe Vera

Aloë vera heeft uitstekende helende eigenschappen die het nuttig zijn voor een aantal sportblessures te maken. Neem een blad van aloë vera en pak de gel. Nu genieten van katoen in deze gel en plaats het op het getroffen gebied. Laat ze drogen. Glycerine kan worden toegevoegd bij gel te dikker.

17. Olie Blend

Om onmiddellijke hulp te krijgen van pijn, neem 3 druppels elk van wierook olie, pepermuntolie, wintergroen olie, kruidnagel olie, en gember olie. Voeg 2/1 theelepel vervoerder olie zoals olijfolie, jojoba, kokos of amandelolie. Meng ze goed en masseer over het getroffen gebied. Herhaal dit drie keer per dag of zoals vereist.

Als alternatief kan een oliemengsel van Duitse kamille olie, lavendelolie en kruidnagelolie ook bereid om de ontsteking te verminderen.

Opmerking- Als je het gevoel irritatie of ongemak, stoppen met het gebruik.

18. Arnica

Arnica wordt veelvuldig gebruikt voor het versterken van onze gewrichten en spieren. Het verhoogt ook de doorbloeding en voorkomt blauwe plekken Masseer de verstuikte enkel met arnica etherische olie en wikkel het met een pleister. Laat het gedurende 5 uur. Herhaal dit na enkele uren. U kunt ook gebruik maken van arnica zalf of balsem driemaal per dag.

NB - Sommige mensen zijn gevoelig voor arnica, dus voordat u het op het hele gebied, het uitvoeren van een test. Niet gebruiken als uw huid heeft een open bezuinigingen.

do's

Neem een voetmassage om de bloedstroom te reguleren.

Drink veel water.

Voorzichtig strek je ligamenten.

Vermijd acties die pijn, ontsteking of onbehagen veroorzaken.

Niet drinken of eten koud eten als het vertraagt het genezingsproces.

Af te zien van de consumptie van cafeïne en zout.

22 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment