Friday, January 29, 2016

26 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Jock Itch

Liesschimmel is een schimmelinfectie die algemeen in de vochtige gebieden van het lichaam zoals de anale en vaginale gebied, billen en de dijen. Samen met rode huiduitslag rond de liesstreek, de andere belangrijke symptomen van jock itch omvatten jeuk rond de dijen en geslachtsdelen, schilferende huid, en een branderig gevoel. Mensen met diabetes, lage immuniteit en obesitas zijn het meest vatbaar voor jock itch. Het wordt meestal veroorzaakt door het dragen strakke kleding, vocht, wrijven van de huid, schimmelinfectie, allergieën, overmatig zweten, candida, en overmatige bacteriegroei. Verschillende andere factoren kunnen onder meer warmte, vochtigheid, lichaamsbeweging, het gebruik van de openbare badkamers en toiletten. Men kan gemakkelijk te ontdoen van jock itch door het nemen van de juiste zorg en het volgen van deze huismiddeltjes.

Home Remedies om zich te ontdoen van Jock Itch

1. Reinigen

Het wassen van het gebied met schoon water regelmatig is de belangrijkste manier om zich te ontdoen van jock itch. Gebruik koud water voor dit doel en dep ze droog met behulp van een handdoek dan.

NB - Gebruik een andere handdoek voor het drogen van het lichaam en voor het getroffen gebied als de infectie kan zich uitbreiden door gebruik te maken van een gemeenschappelijke handdoek.

2. Apple Cider Vinegar (ACV)

Appelazijn helpt de behandeling van veel huidziekten vanwege de wonderbaarlijke antifungale en antibacteriële eigenschappen. Meng ongeveer 2 eetlepels van het ACV in 2 kopjes warm water, en was het besmette gebied met het. Laat ze drogen op zijn eigen. Herhaal dit proces 2-3 keer per dag voor betere resultaten.

3. Alcohol

Geniet van een katoenen bal in 90% isopropylalcohol en dep het op het besmette gebied direct. Het zal de schimmels snel te doden en houden het gebied droog. Herhaal dit proces meerdere malen per dag tot de symptomen zijn verdwenen.

4. Listerine

De antifungale, antiseptische en antibacteriële eigenschappen van Listerine maken het een uitstekende remedie. Breng wat Listerine mondwater op het getroffen gebied met de hulp van katoenen bal. Het kan pijn doen een beetje in het begin, maar zal binnenkort verlichting geven.

5. White Vinegar

Meng een deel van azijn en vier delen water. Breng het op de jeuk gebied. De oplossing zal opdrogen op zichzelf, en er is geen behoefte aan het wassen. Herhaal dit proces tweemaal daags.

Als alternatief, meng gelijke delen van kokosolie en witte azijn, en toe te passen op het getroffen gebied. Was de toegepaste oplossing na 4 uur.

6. Bleach

Een andere goede remedie voor jock itch is bleekmiddel. Het enige wat je hoeft te doen is te mengen een kwart kopje bleekwater in een badkuip en genieten van het aangetaste deel in het voor 15 minuten. Na dat, dep het gebied droog. Herhaal dit proces regelmatig totdat het probleem definitief is genezen.

7. zoutbad

Zout voorkomt dat de infectie van verdere groei en zelfs behandelt blaren. In het bad, voeg ongeveer 200gm van elke vorm van zout en geniet je in het voor ongeveer 30 minuten. Daarna afspoelen met gewoon water. Herhaal dit proces elke avond tot de tekenen van de jeuk volledig zijn verdwenen.

8. Onion

Deze oplossing klinkt misschien raar, maar het is een bedrijfszeker remedie voor jock itch. Kook een ui in het water en maak een puree van te maken. Breng de puree opgesteld op het getroffen gebied voor ongeveer 30 minuten en was het later af.

Als alternatief kunt u ui olie of uiensap toepassing in plaats van de puree.

9. Knoflook

Knoflook bestaat uit schimmelwerende eigenschappen. Toepassing van knoflook pasta voor 15 minuten per dag kan blijken te zijn zeer nuttig zijn.

Als alternatief kunt u knoflookolie toe te passen. roosteren gewoon wat teentjes knoflook en meng ze met de olijfolie.

NB - Als u een gevoelige huid hebt, hoeft dit middel niet gebruiken omdat dit kan leiden tot een branderig gevoel op de huid.

10. Baking Soda

Breng een pasta van zuiveringszout en water op de jeukende gebied en laat het drogen. Na de pasta droogt, was dit dan met koud water en dep de huid droog.

Als alternatief kunt u gebruik maken van waterstofperoxide.

11. Kokosolie

Kokosolie is een goede methode om de behandeling van de jock itch. Na het wassen van het gebied met schoon water, breng een aantal kokosolie en laat het daar blijven. Herhaal deze procedure ten minste 3-4 maal per dag de gewenste resultaten.

12. Corn Starch

Maïszetmeel kan worden gebruikt als droogmiddel rond het getroffen gebied omdat het effect van de Tinea cruris groeit met vocht. Herhaal het proces na elke 3 uur of wanneer u het gebied voelt om weer vochtig.

13. Havermout Bath

Een havermout bad kan helpen genezen jock itch. Neem ongeveer 2 kopjes havermout poeder en meng dit in de badkuip. Weken in het voor ongeveer 20 minuten elke avond regelmatig.

14. babypoeder

Babypoeder houdt het getroffen gebied droog. Ook is het niet schadelijk voor de gevoelige huid. Solliciteer babypoeder op regelmatige tijdstippen totdat het probleem definitief is verdwenen.

15. Sunlight

Zonlicht doodt natuurlijk alle bacteriën en schimmels. Wandelen in het zonlicht voor enige tijd per dag wordt de behandeling van de jock itch.

16. Honey

Honing is een zeer goede huid behandeling en bestaat uit anti-inflammatoire eigenschappen die het een uitstekende remedie voor de jock itch te maken. Het enige wat je hoeft te doen is pak je de fles honing uit uw keuken plank en toe te passen op het besmette gebied voor ongeveer 30 minuten. Daarna was het gebied en dep het droog.

17. Probiotica

Het consumeren van veel van de kwark, yoghurt, kaas en andere zuivelproducten kunnen helpen bij het ontwikkelen van goede bacteriën in het immuunsysteem die gemakkelijk vecht tegen de schimmelinfectie.

18. medicijnen Soap

De schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen van de medicinale zeep helpt genezen van de jock itch. dagelijks baden uit de soap zal verdere groei van de infectie te stoppen.

19. Föhn

Houden van het gebied droog en schoon is de belangrijkste stap om vroeg en snel hulp te krijgen. U kunt föhn gebruiken voor dit doel.

Opmerking- Gebruik geen föhn zeer dicht bij het besmette gebied als het kan pijn doen.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Jock Itch

20. Tea Tree Oil

Tea tree olie, behalve een zeer effectieve natuurlijke antischimmelmiddel, is ook een droogmiddel. Tea tree olie kan direct worden toegepast met behulp van katoenen bal op het getroffen gebied, en als het ontsteking veroorzaakt, kunt u het mengen met de kokosolie voor het aanbrengen. Herhaal dit proces twee keer per dag totdat de symptomen volledig zijn verdwenen.

Als alternatief kunt u een paar druppels tea tree olie toe te voegen in het bad en genieten in het voor vijftien minuten per dag.

21. pepermuntolie

Pepermunt olie vermindert de jeuk in het getroffen gebied. Toepassen pepermuntolie op het getroffen gebied elke ochtend na het baden, om irritatie te overwinnen.

22. Jasmine Oil

Meng jasmijn olie en oranje olie elkaar en breng het op de jeuk gebied dagelijks. Het zal de ontsteking genezen en zorgen voor vroege opluchting.

23. Kamille Olie

Kamilleolie bekend miljoenen jaren zijn anti-jeuk eigenschappen en wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen. Breng deze olie op het getroffen gebied regelmatig.

24. Pompelmoespittenextract

Grapefruit zaad extract helpt bij de behandeling van de jock itch natuurlijk. U kunt zelfs gebruik maken van het lichaam wast en lotions gemaakt van grapefruit zaad extract.

25. Aloe Vera

Aloë vera is een van de beste kruidengeneesmiddelen voor jock itch. U kunt de aloë vera pulp rechtstreeks toe te passen of gebruik maken van enige vorm van het lichaam van het product gemaakt met aloë vera extract om de jeuk te behandelen.

26. Goldenseal Root

Goldenseal wortel versterkt het immuunsysteem en behandelt lichamelijke infectie zonder enige moeite. Je kan oraal te nemen voor de behandeling van de jock itch.

do's

Gebruik een aparte handdoek voor andere lichaamsdelen.

Draag altijd schoon ondergoed.

Reinig de liesstreek met behulp van pH-neutrale reinigingsmiddelen.

Consumeren fruit en groene groenten.

Probeer om de extra calorieën te verbranden, zodat de schimmel voldoende ruimte om te groeien niet krijgt.

Dont's

Niet baden met zeer warm water.

Vermijd fysieke activiteit of beweging als het de situatie nog erger zal maken.

Heeft zeer strak zittende kleding dragen.

Mis het gebied droogt niet door wrijven de handdoek. Vermijd ook krassen op het gebied met de handen.

Vermijd de inname van cafeïne, alcohol of koffie in overvloed tot het moment dat probleem blijft.

Stop de inname van chocolade, suikerhoudende en verwerkte voedingsmiddelen omdat zij de groei van schimmels te verbeteren.

16 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment