Thursday, January 21, 2016

23 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van losse velletjes

Bent u geïrriteerd van die itsy-bitsy stukjes van de huid die aan de zijkanten van je nagels verschijnt? Dit zijn de losse velletjes die optreden wanneer de huid rond je nagel bedden loslaat. Ze veroorzaken vaak pijn, en bestaat het risico van infectie als onbedekt. Vele malen wordt ook vergezeld door de rode kleur van de huid, pus of zwelling. Nijnagels worden veroorzaakt als gevolg van slechte verzorging van handen en voeten, bijten gewoonten, het gebruik van detergenten en synthetische zepen als ze veroorzaken huidallergieën Een tekort aan essentiële vitaminen en mineralen, zoals foliumzuur en vitamine C en met een droge huid (als het pelt gemakkelijk af ) kan ook een aantal van de meest voorkomende oorzaken van losse velletjes zijn. De symptomen van losse velletjes gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd. Zwelling, intense pijn en opbouw van geel-groene tint rondom de nagelriem. Hier zijn een aantal effectieve home remedies om zich te ontdoen van losse velletjes die u kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Home remedies voor nijnagels

1. Vitamine E Olie

Het is een van de meest efficiënte en betrouwbare home remedies om hangnails genezen. Het bevochtigt de nagel bedden en geneest beschadigde huid. Het enige wat u hoeft te doen is gewoon pure vitamine E olie rechtstreeks van toepassing op het getroffen gebied en laat het op voor enige tijd totdat het volledig geabsorbeerd. Opnieuw toe te passen deze olie voor een paar keer in een dag, totdat het volledig genezen is.

Bovendien kan je het met oliën, zoals ricinusolie, olijfolie of jojoba-olie.

2. Honey

De makkelijkste manier om zich te ontdoen van losse velletjes is om je nagel bedden gehydrateerd te houden. Als één van de natuurlijke bevochtigingsmiddelen, trekt en behoudt vocht. Daarnaast heeft het verschillende aantal anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen die helpt de infectie te bestrijden en tegelijkertijd, vermindert de ontsteking. Solliciteer ruwe honing om de problematische gebied en laat het op voor een paar uur. Het zal de nagelriemen te verzachten. Herhaal dit elke dag om losse velletjes te voorkomen.

3. Avocado

Avocado bevat gezonde vetten, vitamine E, en diverse andere voedingsstoffen die nuttig zijn bij het houden van uw huid gevoed zijn. Zoals honing, maar fungeert ook als bevochtigingsmiddelen voor uw huid. Graaf de pulp van ½ een avocado en prak deze met een vork. Voeg 2 eetlepels kokosolie in de gepureerde pasta. Nu, gelden deze bereid vochtinbrengende crème op je nagels en laat het op 's nachts. Spoel het als je wakker wordt in de ochtend. Herhaal dit dagelijks of 3 tot 4 keer per week.

4. Yoghurt

Yoghurt kan ontstoken en pijnlijk hangnails krachtdadig genezen. Het is rijk aan probiotica dat talrijke anti-inflammatoire eigenschappen. Bovendien werkt ook als een fijne crème. Dep yoghurt naar de getroffen site en laat het op voor een paar uur. Na enige tijd was het af. Uit te voeren dit proces op een dagelijkse basis, totdat je volledig te ontdoen van losse velletjes.

5. White Clay

Witte klei werkt het beste voor de gevoelige en droge huid, biedt bepaalde mineralen om de huid te genezen, zodat losse velletjes te voorkomen. Combineer een theelepel elk van olijfolie en witte klei, en voeg drie druppels lavendelolie op een zachte pasta te maken. Masseer dit bereid plakken op je nagel bedden. Laat het gedurende ongeveer 15 tot 20 minuten en vervolgens afspoelen. Herhaal deze procedure minstens driemaal per week.

6. Almond Hand Mask

Amandelen hebben een hoog gehalte aan vitamine E die gunstig zijn voor het genezen van hangnails zijn. Ook hebben ze ook essentiële vetzuren die ontsteking en zwelling. Geniet sommige amandelen in water de hele nacht. De volgende ochtend, schil van de huid van de amandelen en vermalen. Meng 1 losgeklopt eierdooier, een beetje honing en gemalen amandelen. Voordat je gaat om te slapen, gelden de voorbereide mengsel op je handen en op je nagels en bedek ze met behulp van katoenen handschoenen. Laat het op voor de hele nacht en was het af de volgende dag. Voer deze voor een paar keer in een week herhaald.

7. Epsom Salt

Een ander zeer gunstig remedie voor de genezing van geïnfecteerde hangnails is - Epsom zout. Het verwijdert schadelijke toxines en vermindert ontsteking en zwelling. Combineer 1 theelepel Epsom zout in 1 beker gevuld met warm water. Dompel uw beïnvloed nagel aan de bereide oplossing gedurende ongeveer 15 minuten. Laat het drogen en vervolgens een antibacteriële zalf toe te passen, en bedek het met een verband. Doe hetzelfde voor 3 tot 4 maal per dag regelmatig een paar dagen, totdat de infectie volledig is uitgehard.

8. bijenwas Balm

Bijenwas verzacht niet alleen uw huid, maar het versterkt ook je nagels. Wanneer gemengd met olie, is een beschermende en verzachtende gevormd op de huid, het voorkomen ervan scheurt. Combineer 2 theelepels elk van amandelolie, kokosolie en olijfolie, drie eetlepels bijenwas, en drie theelepels honing. Verwarm het mengsel in een dubbele ketel of een magnetron. Laat het afkoelen en voeg een paar druppels etherische oliën, zoals lavendel, tea tree, pepermunt, of weegbree olie. Breng de voorbereide vochtinbrengende crème op je nagelriemen en nagels en laat het op voor de hele nacht. Herhaal dit elke dag.

9. Havermout Scrub

Bereid een exfoliërende havermout scrub dat de ruwe, droge en dode huidlaag van de handen, alsmede rond de nagels vermindert. Crush een kopje havermout in een blender, en leeg het dan in een ondiepe kom. Leg je handen in de kom, en masseer tussen je handpalmen en langs de achterkant van je handen, evenals rond de nagelriem website. Na enige tijd was het af en droog uw handen. Pas alle hydraterende crème op het getroffen gebied.

10. verzachtende crème

Masseer het gebied getroffen door nijnagel behulp van een verzachtende crème en bedek het met een plastic wrap. Laat het gedurende de nacht als de plastic zal het gehydrateerd te houden.

11. Zout water

Vul een kom met een kopje water en voeg 1 eetlepel zout in. Dompel je nagels in de oplossing na elk een uur aan een infectie te voorkomen.

12. Water en olie Soak

Vul een halve liter warm water in een ondiepe kom en voeg een kleine hoeveelheid van het lichaam van olie in de kom. Dompel je vingertoppen in het voor 10-15 minuten. Was daarna je handen en dep ze droog. Snijd de verweekte hangnails, en masseer het gebied rond de nagelriemen met een hydraterende crème. Als alternatief kunt u ook een aantal druppels citroen toe te voegen.

13. Aluin

Meng aluin in een moisturizer of kalmerende crème en toe te passen op de afgepeld gebied van losse velletjes.

14. Kurkuma

Gebruik kurkuma om elke kans op besmetting te minimaliseren. Verhit wat hoeveelheid kurkuma in mosterd olie. Breng dit hete mengsel aan de nagel randen en laat het op voor ongeveer een uur. Voor snelle resultaten, laat de pasta voor de hele nacht, terwijl het afdekken met een verband.

Daarnaast kunt u ook drank heet water of warme melk met een aantal kurkuma eenmaal per dag.

15. Petroleum Jelly

De hydraterende eigenschappen van vaseline effectief te behandelen de hangnails. Meng een theelepel vaseline en een halve theelepel sesamolie. Wrijf dit op je nagels voordat u het hooi hit. Afwassen in de ochtend. Doe dit op regelmatige basis aan die pijnlijke hangnails genezen.

Kruiden Remedies te genezen nijnagels

16. Herbal Nagelriemenverzorging

Dit kruidenmiddel hydrateert en verzacht je nagel bedden. Gewoon meng twee druppels elk van eucalyptus olie en jojoba-olie, een druppel tea tree olie en twee eetlepels warme olijfolie. Masseer dit Nagelriemenverzorging op je nagelriemen en nagels en laat het op tijdens de nacht.

Als alternatief Verhit 2 of 3 eetlepels olijfolie in een au bain marie of magnetron. Voeg een eetlepel cacaoboter of kokosolie en glycerine. Verwarm dit mengsel nogmaals. Voeg vervolgens 2 of 3 druppels van een etherische olie zoals lavendel olie of eucalyptus. Nu, dompel je handen in warm water voor een paar minuten voor de toepassing van dit waterontharder. Herhaal dit proces dagelijks totdat het probleem volledig opgelost.

17. Aloe Vera

Aloë Vera heeft genezing, rustgevende en hydraterende eigenschappen die nuttig zijn voor het helen van hangnails zijn. Gemengd met kurkuma poeder, zal het behandelen hangnails helpen zowel bestanddelen hebben anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen. Meng een bepaalde hoeveelheid van kurkuma poeder met een theelepel aloë vera gel en vervolgens toe te passen op de betrokken regio. Laat het op voor een minimum van 30 minuten en daarna, was het af. Herhaal dit proces elke dag gedurende enkele dagen.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van verse, sappige aloe vera gel haalde uit een aloë blad. Breng het op je hangnails en laat het op voor een periode van maximaal mogelijk te maken. Gebruik het op een dagelijkse basis om hangnails snel genezen.

18. Echinacea en Knoflook

Knoflook is een van de meest krachtige antibiotica die worden gebruikt om te genezen of te voorkomen vele infecties. Meng het met enige antiseptische kruid, zoals Echinacea, voor een snel resultaat. Pureer wat knoflook en pak het sap. Voeg wat tinctuur van Echinacea in. Dompel een schaar in de voorbereide mengsel en reinigen. Nu, verwijder de losse velletjes met de schaar.

19. Goldenseal

Om het bloeden en de kans op infectie te voorkomen, kunt u dit antibioticum kruid te gebruiken. Het stopt het bloeden en doodt eventuele verdere kans op bacteriële infectie. Neem extracten van goldenseal en verdeel het over de hangnails. Bedek het gebied met behulp van gaas. Wassen met lauw water na 15 minuten.

20. Calendula

Het is een van de meest populaire kruiden die aantal geneeskrachtige werking hebben gevarieerd. Het dient om blessures, droge huid en wonden te genezen. Om een mengsel te bereiden, neem wat calendula bloesems en deze combineren met driemaal het bedrag van een essentiële olie of amandelolie. Bewaar dit mengsel in een plaats verwijderd van de zon voor ongeveer 15 dagen en schud het goed af en toe. Draai het mengsel en toe te passen.

Als alternatief kunt u ook een reinigingsmiddel voor te bereiden door middel van een beker vol calendula thee en meng het met aloë vera gel. Masseer het in de huid.

21. White Cedar

Dit kruid bevat thujon, die nagels voorkomt het krijgen van broos. Het is beschikbaar in de vorm van capsules en tinctuur.

22. Lavender

Olie die uit lavendel heeft tal antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen. Voeg 4-6 druppels lavendelolie in een kopje water en spuit het op het droge gebied rond de nagel. Verricht hetzelfde proces gedurende de dag. U kunt ook een toner te maken door het mengen van lavendel en kamille olie.

23. Olive

Take 2 kopjes lauw water en voeg wat olijfolie kruiden aan. Nu, voeg twee eetlepels olijfolie. Dompel je vingers in de voorbereide mengsel en herhaal het 5 tot 6 keer per dag.

do's

Maak gebruik van nagelschaar zorgvuldig af te knippen de nijnagel.

Gebruik katoenen of vinyl handschoenen tijdens de afwas of het gebruik van een schoonmaakmiddel.

Houd je nagel bedden gehydrateerd zo vaak als nodig.

Get manicures regelmatig.

Klare levensmiddelen die zijn verrijkt met calcium, vitamine B en ijzer.

Solliciteer transparante nagel verf aan het gescheurd uit randen van de huid af te dichten.

Gebruik alleen producten van goede kwaliteit op je nagels.

Gekapt het gebruik van giftige chemicaliën in de nagel make-up en behandelingen.

Massage nijnagels met lauw olie.

don'ts

Vermijd het snijden van je nagelriemen.

Blijf uit de buurt van het gebruik van synthetische wasmiddelen.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

10 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment