Saturday, January 16, 2016

28 Remedies Home For voeten en gezwollen enkels

Zwelling van de voeten en enkels wordt ervaren door velen van ons. Zwangere vrouwen zijn het meest geneigd om te lijden. De factoren die bijdragen om het overgewicht, staand voor lange uren, lange ritten, menstruatie, een tekort aan kalium in het lichaam, het vasthouden van vocht, of licht letsel. Het gaat meestal gepaard met hoofdpijn, hoge bloeddruk, een verhoging van urineren en bleekheid van de huid en ogen. Ontdek enkele effectieve home remedies om de zwelling en pijn van de voeten en enkels te behandelen in dit bericht.

Home Remedies te behandelen Ankle and Feet zwelling

1. Leg Elevation en koud kompres

Een van de makkelijkste en behulpzame rechtsmiddelen been opstand oefening. Het enige wat je hoeft te doen is te rekken en verheffen je benen in de voorkant van jezelf. Terwijl verhogen van de poot, das een pak ijs op de voet met behulp van een schone doek. Herhaal dit proces om hulp te krijgen van zwellingen.

2. Azijn

Azijn helpt de voeten pijn, veroorzaakt door de zwelling. Neem azijn en water in gelijke delen en kook ze. Dompel een handdoek in de oplossing, en wikkel rond de voeten voor ongeveer 5 minuten. Herhaal dit proces 4-5 keer per dag.

Alternatief kan Appelciderazijn ook worden gebruikt voor dit doel.

3. komkommer

Komkommer heeft de eigenschap van het absorberen van de vloeistoffen, die uiteindelijk vermindert de genezingstijd. Snijd een dun plakje komkommer en bind het op de poten met behulp van een verband.

4. lecithine Seeds

Als je ervaart voeten en enkels voor een zeer lange periode, kan vervolgens het nemen van lecithine zaden u helpen een hoop. Neem ongeveer 4 eetlepels lecithine zaden voor 2-3 maanden regelmatig.

5. Feet Soak

Dit is een van de oudste en meest effectieve middelen om zwelling te verminderen. Geniet van je voeten in gekoeld water voor ongeveer vijftien minuten. Samen met zwelling, zal ook de pijn verlichten.

Of anders, kunt u de voeten weken in koud en warm water afwisselend voor een twee-minuten interval.

6. Mosterd Olie

Een dagelijkse massage met mosterd olie kan helpen verlichten van de pijn en zwelling van de voeten. U kunt ook opwarmen een beetje te snel hulp te krijgen.

7. Epsom Salt

Epsom zout is bekend om het verminderen zwelling. Vul een bad of een emmer met warm water en voeg een half kopje Epsom zout aan. Dompel je voeten in het, en je zult de wonderbaarlijke verandering voelen.

8. Draai de Ankle

Met het oog op meer bloedstroom induceren, is het raadzaam dat u de enkel draait 10 keer per half uur met de klok mee en tegen de klok richting, als alternatief. Het zal uiteindelijk de druk te verlagen en de pijn van de enkel.

9. Magnesium sulfaat

Magnesium sulfaat vermindert aanzienlijk de hersteltijd voor uw voeten. Voeg een snufje magnesiumsulfaat poeder in een kom met koud water. Dompel een handdoek in het water en dep het op uw voeten. Houd het proces herhaald gedurende 20 minuten per dag.

10. Drink water

Water is een oplossing voor elk probleem. Verbruik van ongeveer 8-10 glazen water per dag kan helpen verwijderen van het giftige afval en zouten uit je lichaam.

11. melasse en Venkel Drink

Melasse en venkel De combinatie is een goede remedie om de zwelling te verminderen. Neem ongeveer de helft eetlepel melasse en een eetlepel venkelzaad. Voeg ze toe aan 2 glas water en kook het. Wanneer de hoeveelheid reduceert tot de helft, laten afkoelen en dan drinken. Drink de bereide oplossing ongeveer 2-3 keer per dag voor een korte adempauze.

12. koolbladeren

Koolbladeren kan het overtollige vocht absorberen uit je lichaam. Bedek de gezwollen voeten met koolbladeren en wikkel het met een pleister.

Als alternatief kunt u aardappelschijfjes gebruiken om de noodige te doen.

13. Corn Cob Hair

Gezwollen voet en enkel kunnen zeer gunstig worden genezen met maïskolf haar. Neem wat maïskolf haar en kook ze in een kopje water. Na dat, stam het water en drinken. Het zal helpen de pijn verminderen, behalve zwelling,

14. Vitamine E

Vitamine E rijke voedingsmiddelen verminderen het overtollige vocht concentratie in de voeten. U kunt olijven, zoete aardappelen, spinazie, pinda's en andere vitamine E rijke voedingsmiddelen in uw dieet om de effectieve resultaten te zien.

15. Citroensap

Lemon is een van de beste oplossingen voor de behandeling van oedeem helpt absorberen de vloeistoffen uit de voeten. Pak het sap van een citroen en meng het in een glas warm water. Drink de voorbereide mix, dagelijks.

16. Knoflook

Consumeer 2-3 teentjes rauwe knoflook elke dag om de zwelling te verminderen. Het absorbeert de vloeistoffen uit het weefsel, waardoor de gevoeligheid verlichten.

17. Zaden van de koriander

Korianderzaad zijn een uitstekende anti-ontstekingsmiddel. Meng drie theelepels korianderzaad in een kopje water en kook het totdat het water reduceert tot de helft. Na het afkoelt, drinken. Herhaal dit proces tweemaal daags.

18. Lijnzaad

Lijnzaad is een effectieve remedie voor de behandeling van zwellingen. Ze zijn anti-inflammatoire aard en ontgiften lichaam. Het enige wat u hoeft te doen is een aantal malen lijnzaad (een theelepel) en strooi het op granen of salades.

19. Rice Water

Het consumeren van rijst water is ook een truc om de zwelling snel genezen. Drink rijst water per dag.

Als alternatief kunt u rijst water gemengd met een theelepel bakpoeder op de voeten en de enkel van toepassing op de giftige stoffen uit de huid te verwijderen.

Herbal Remedies voor het genezen van de enkel en Feet zwelling

20. Dandelion Root Tea

Paardebloem wortel metaboliseert de samengestelde vloeistoffen in het lichaam. Meng een theelepel gedroogde of verse paardebloem bladeren in een kopje water en kook het. Drink de bereide koffie na het uitpersen deze twee tot drie keer per dag.

21. Peterselie Tea

Voeg een theelepel droge peterselie in een kopje water. Kook het. Zeef de thee en drink het minstens 2 keer per dag. Het is een prachtige kruidenmiddel om zich te ontdoen van de gezwollen voeten en pijn.

22. Nettle Leaves

Zwelling van de voeten kan eenvoudig worden verminderd door het consumeren van brandnetelbladeren thee. Om dit kruidenthee te bereiden, voeg een eetlepel van de brandnetel bladeren in een kopje water en kook het. Drink de thee 3-4 keer per dag.

23. Barley Water

Hoog in diureticum eigenschappen, gerst water vermindert de duur van de behandeling van gezwollen voeten en enkels. Het drinken van gerst water in goede bedrag zal de plassen te verhogen, uiteindelijk het verminderen van het vasthouden van water in het lichaam.

24. etherische olie

Sommige van de essentiële oliën helpen verminderen en verzachten de zwelling van de voeten. Neem pepermunt essentiële olie, citroen essentiële olie en eucalyptus essentiële olie in gelijke delen en masseer de voeten met de vingertoppen, regelmatig. Regelmatige massage zal de circulatie van het bloed te verhogen en de hoeveelheid opgesloten water te verminderen.

25. Sandalwood Oil

Massage met sandelhout olie voor het verlichten van de zwelling van de voeten. U kunt ook genieten van uw voeten in lauw water met sandelhout olie gedurende 15-20 minuten tot een geruststellende effect te hebben.

26. Olijfolie, Kaneel en Milk Mix

Toepassing van een pasta gemaakt van deze ingrediënten vermindert de ontsteking en zwelling op je voeten. Meng een theelepel melk en olijfolie. Voeg een snufje kaneelpoeder aan. Toe te passen en laat het rusten voor bepaalde tijd. Gebruik dit middel op dagelijkse basis.

27. Lavender Bath

Voeg een paar druppels lavendelolie in een emmer lauw water. Weken in het voor een half uur per dag. Het zal hulp te verlenen aan uw voeten.

28. pepermuntolie

Om een kop kokend water, voeg een paar druppels pepermuntolie. Met een katoenen doek, de oplossing aanbrengen op het getroffen gebied 2-3 keer per dag.

U kunt ook direct de olie toe te passen en masseer het gedurende 20-30 minuten per dag.

do's

Neem voldoende rust en slaap gedurende minstens 8 uur.

Eet thuis gekookt voedsel.

Gebruik een kussen om je voeten te verheffen tijdens het slapen voor een goede doorbloeding te bevorderen.

Eet veel kalium-rijk voedsel zoals bananen, rozijnen, tomaten, witte bonen, sojabonen, enz.

Drink kruidenthee twee of drie keer per dag.

don'ts

Rook niet als het de situatie nog erger kunnen maken.

Vermijd het te zout of gekruid eten.

Drink geen alcohol, koolzuurhoudende of cafeïnehoudende dranken.

Voorkom bloot aan plotselinge veranderingen in temperatuur.

Vermijd zitten of staan voor een zeer lange tijd.

Je zou ook graag

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment