Thursday, January 28, 2016

20 Onverwachte gezondheid en schoonheid voordelen van Watermeloen

Watermeloenen zijn over het algemeen gekoppeld aan de hete zomer seizoen, maar we kunnen de heerlijke zoete smaak in elk seizoen niet vergeten. Afgezien van dit, het heeft een groot aantal geneeskrachtige eigenschappen die omvat de behandeling van oedemen, verlagen van de bloeddruk, de huid schimmel en nog veel meer. Ze zijn rijk aan vitamine B, bètacaroteen, vitamine C en verscheidene noodzakelijke mineralen zoals fosfor, calcium, kalium, magnesium, mangaan en jodium. Een andere reden om watermeloen te consumeren is de lage calorie-inhoud, die kunnen helpen die wil wat gewicht te verliezen. Laten we eens kijken naar een aantal andere gezondheid en schoonheid voordelen van watermeloen.

Voordelen van de Gezondheid van de watermeloen

1. Verbetert Eye Health

De consumptie van voldoende watermeloen op een dagelijkse basis doet wonderen in het verbeteren van uw visie, omdat het een aantal anti-oxidanten, zoals zeaxanthine, luteïne, vitamine C en beta-caroteen bevat. Zij bewaken onze ogen van verschillende problemen in verband met de leeftijd; bijvoorbeeld glaucoom, nachtblindheid en maculaire degeneratie.

2. Hydraten Body

Watermeloen bevat ongeveer 90% van het water, en het heeft veel positieve elektrolyten. Dus, verbruiken veel watermeloenen elke dag vooral in de hete zomer seizoen om uitdroging te voorkomen.

3. verscherpen Brain andStay Gelukkig

Watermeloenen zijn rijk aan vitamine B6, die nodig is voor de productie van een aantal chemische stoffen in de hersenen zoals dopamine, serotonine, gamma-aminoboterzuur (GABA) en norepinefrine, verantwoordelijk voor onze stemming en acties. Lage niveaus van vitamine B6 leidt tot angst, stemmingswisselingen, kan de ziekte van Parkinson en depressie deficiëntie ook leiden tot verminderde kortetermijngeheugen

4. Afvallen

Watermeloen is een prachtige fruit vooral voor degenen die bereid zijn om een deel van hun extra calorieën te werpen. Het heeft lage calorie-inhoud en het bevat ook citrulline, dat wordt omgezet in arginine, een aminozuur dat helpt bij vetverbranding.

5. voorkomt kanker

Watermeloenen zijn rijk aan lycopeen, een krachtige carotenoïde die helpt bij het verminderen van het risico op borst-, prostaat, uterus, long- en darmkanker.

6. vermindert ontsteking

Watermeloen is een goede bron van carotenoïden, zoals lycopeen, flavonoïden en triterpenoids. De aanwezigheid van lycopeen bleek gunstig in het neutraliseren van vrije radicalen en het verminderen van ontstekingen zijn. Kijk voor rijpe watermeloenen, omdat ze rijk zijn aan deze anti-inflammatoire componenten.

7. Alkalizes Body

Iedereen houdt eten junkfood, zuivelproducten, vlees, verwerkte voedingsmiddelen en gebakken voorwerpen, maar deze voedingsmiddelen leiden tot de productie van zuur in ons lichaam, wat het risico op bepaalde ziektes zoals diabetes, kanker, hartkwalen en de ziekte van Alzheimer verhogen. Bovendien zijn deze voedingsmiddelen zijn ook verantwoordelijk voor gewichtstoename Rijpe watermeloenen alkalisch van aard en helpt bij het neutraliseren van deze schadelijke en schadelijke zuren.

8. De gezonde zenuwen en spieren

Watermeloen bevat citrulline en kalium dat de werking van zenuwen en spieren op passende wijze te onderhouden. Het controleert de spieren samentrekken en voorkomt pijnlijke spieren, vooral na zware trainingen. De citrulline wordt omgezet in arginine door ons lichaam, die de bloedvaten afwikkelt en verbetert de bloedsomloop.

9. Verbetert de vruchtbaarheid van de man

10. Uitstekend voor een gezond hart

Watermeloen neutraliseert het effect van vrije radicalen. Het voorkomt cholesterol te plakken aan de wanden van bloedvaten, vermindert waardoor het risico van hartkwalen.

11. Stress Buster

Watermeloen verlicht u van angst, stress en vermoeidheid als gevolg van de rijkdom van vitamine B6.

12. Controls Bloeddruk

Watermeloenen zijn rijk aan beta-caroteen, die wordt omgezet in vitamine A. Vitamine A is verantwoordelijk voor celgroei en de productie van sebum, die haar gehydrateerd en gezond houdt. Het onderhoudt ook het welzijn van de hoofdhuid.

14. hydrateert de huid

De olie van watermeloen zaden is licht in textuur en deblokkeert de huidporiën. Het hydrateert de huid en helpt bij het goed functioneren.

15. Onderhoudt de elasticiteit van de huid

Watermeloen vermindert het effect van veroudering en verjongt de huid. Het houdt ook de huid stevig door het behoud van haar elasticiteit.

16. Fresh Look

Watermelon verjongt je huid en herstelt de frisheid van het gezicht na een lange vermoeiende dag op het werk.

17. lichter Teint

Watermeloenen hebben een laag caloriegehalte en de overvloed aan vitamine C en water. Of het nu regelmatig gegeten of twee keer per week worden toegepast, kan watermeloen uw teint te verbeteren en behouden van de natuurlijke glans van het gezicht.

18. Cures Acne

Bereid een masker door het toevoegen van yoghurt of honing aan de watermeloen sap. Toe te passen op de acne gevoelige huid om het probleem te behandelen.

19. Controles vroegtijdige veroudering

Vitamine A, C en lycopeen inhoud van watermeloen controle vrije radicalen en voorkomen donkere vlekken, rimpels en fijne lijntjes.

20. Natuurlijke Toner

Wrijf een plak van verse watermeloen op je gezicht te gestemde huid te krijgen.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

Je zou ook graag

6 januari 2015

30 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment