Tuesday, January 19, 2016

24 Superb Home Remedies To Get Rid van donkere kringen

Je zou beschaamd gevoeld hebben toen een vriend gevraagd u- Hey! Zijn deze donkere kringen onder je ogen? "De echte vernedering ontstaat wanneer ze beginnen om u zo nu en dan te plagen, ondanks uw fair kleur. Ogen zijn de zwakste deel van ons lichaam en ze te behandelen met de grootste zorg is onze verantwoordelijkheid. Mensen die zijn licht en hebben een relatief dunnere huid onder de ogen, krijgen meer merkbaar schaduwen. Naarmate we ouder worden, lijken ze meer te wijten aan het verlies van collageen en accumulatie van de bloedvaten onder de ogen. Hieruit volgt met gezwollen en gezwollen oogleden. Gebrek aan slaap, vermoeidheid, veroudering, erfelijkheid, langdurig huilen, blootstelling aan de zon, psychische of lichamelijke stress, ongezonde voeding, en wrijven van ogen zijn enkele van de redenen van de donkere kringen. Een goede nachtrust en een gezond dieet kan nuttig zijn om hen een bod adieu zijn. Hier hebben we u al het mogelijke home remedies om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen.

Home remedies voor Dark Circles

1. amandelolie

Amandelolie is rijk aan vitaminen, onverzadigde vetzuren en mineralen die goed zijn voor de zachte huid onder de ogen. Zoete amandelolie is licht en niet vet. Breng het rond je ogen en masseer de oogleden, alvorens naar de zak. In de ochtend, splash koud water op je gezicht. Doe dit tot donkere kringen zijn verdwenen.

2. Kokosolie

De vochtinbrengende eigenschappen van kokosolie, rimpels, fijne lijntjes en donkere kringen onder de ogen te voorkomen. Masseer de ruimten onder je ogen met pure kokosolie tweemaal daags. Laten we het daar te zitten voor 2 tot 3 uur en daarna spoelen met water. Herhaal dit proces, totdat u de gewenste resultaten te krijgen.

3. komkommer

Komkommer bevat ascorbinezuur en cafeïne zuur, die pigmentatie van de huid vermindert en lichter de kleur rond je ogen. Snij omcirkelde plakjes gekoelde komkommer en bewaar ze op uw ogen gedurende 10 minuten. Herhaal tweemaal daags gedurende een week of totdat het probleem is genezen.

4. Potato

De bleekmiddelen gevonden in aardappelen helpt verlichten de donkere kleur onder de ogen. Rasp een aardappel, en knijp het sap. Dompel een katoenen bal in dit sap en zachtjes toe te passen op de donkere kringen. Volg hetzelfde proces tweemaal daags gedurende een paar weken tot het verschil.

5. Rose Water

Rozenwater is een uitstekende huid toner. Het revitaliseert de huid en werkt als een natuurlijke reiniger. Het voorkomt rimpels en vroegtijdige veroudering van de huid. Voor vermoeide ogen, het is de beste natuurlijke remedie. Neem twee katoenen ballen en week ze in zuiver rozenwater. Dit op de gesloten ogen gedurende ongeveer 15 minuten. Herhaal dit twee keer per dag tot je te ontdoen van donkere kringen.

6. Tomaat

Tomaat wordt beschouwd als een super voedsel voor veel gezondheidsproblemen. Het tellers verkleuring van de huid. Het heeft samentrekkende en koeling eigenschappen die helpen te reageren op de donkere kringen. Neem een theelepel tomatensap en meng met een halve theelepel citroensap. Employ dit mengsel op de donkere kringen en laat hem zijn werk doen gedurende 10 minuten. Nu, afspoelen met koud water. Doe het twee keer per dag voor een paar weken. U kunt ook van toepassing vlakte tomatensap in plaats van het mengsel.

7. Lemon

De rijkdom aan vitamine C en de huid lichter eigenschappen van citroen maakt het de beste keuze voor het verlichten van de donkere kringen. Solliciteer citroensap op de getroffen gebieden met behulp van katoenen ballen. Laat het 10 minuten en dan afwassen met gewoon water.

U kunt ook de voorbereiding van een gezicht pack door het mengen van 1 eetlepel citroen extract, 2 eetlepels tomatenpuree, een beetje gram bloem en kurkuma poeder. Breng de resulterende pasta op de gebieden rond de ogen voor de belichting van de donkere huid.

8. Theezakjes

Theezakjes kunnen helpen zich te ontdoen van de lelijke donkere kringen. Antioxidanten en cafeïne aanwezig in thee comprimeren de bloedvaten. Tannines verminderen de zwelling en verkleuring. Neem twee gebruikte theezakjes (groene of zwarte thee) en bewaar ze in de koelkast voor een half uur. Nu, plaats ze op je gesloten ogen.

9. koud kompres

Koud kompres contracten de bloedvaten onder de ogen, waardoor vermindert de wallen. Neem een washandje en doopt het in het gekoeld water. Zet het op de gesloten ogen en ontspannen voor bepaalde tijd.

Als alternatief kunt u ook een paar ijsblokjes en maak een ijs comprimeren door ze te omwikkelen in een zakdoek.

Bovendien kan een koude lepel ook worden gebruikt om de oogpijn kalmeren door het comprimeren van de achterkant ervan.

10. Kurkuma

Kurkuma antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen. Het beschikt ook over anti-oxidanten. Maak een gezicht pack door het mengen van 2 tl kurkuma poeder in een beetje ananassap. Breng de dikke pasta op de donkere kringen. Reinig het met een vochtige doek na 10 minuten.

11. koude melk

Melk, behalve een natuurlijke reiniger, verbetert ook de teint van de huid en krimpt de huid poriën. Het is ook nuttig bij problemen, zoals huidirritatie, fijne lijntjes en rimpels. Het is ook gunstig voor de wallen onder de ogen. Neem katoenen ballen en bevochtig ze met koude melk. Leg ze op het getroffen gebied om verbazingwekkende resultaten te krijgen.

Daarnaast is, kunt u ook dip de katoenen ballen in yoghurt of karnemelk.

12. Orange

Oranje bevat vitamine C, die dient als huidbleekmiddel. Gebruik sinaasappelsap aan de vlekken verminderen onder de ogen. Je kunt mixen een paar druppels glycerine in het sap. Breng deze oplossing op de donkere huid onder de ogen.

13. Yoga

Stress kan depressie en angst redenen van donkere kringen. Het is een algemeen geaccepteerd feit dat geen enkele aandoening kan worden genezen met behandelingen, tenzij uw geest en ziel in vrede. Neem daarom enige tijd uit uw drukke agenda en wijden aan meditatie. Doe aan yoga om je lichaam, geest en ziel te kalmeren. Als gevolg hiervan zal donkere kringen verdwijnen zichzelf.

14. Egg

Eiwit helpt draai de huid rond je ogen om ze te laten zien er prachtig uit. Neem wat eiwit en met de hulp van je vingers, verspreid het op de donkere kringen. Laat het drogen en spoelen met water daarna.

15. Banana

Banana is een van de natuurlijke remedies voor donkere kringen. Het bevat vitamine E die nodig is om de veroudering vlekken en fijne lijntjes beteugelen. Neem een banaan, schil het en pureer het. Pas deze banaan pulp op de donkere gebied aan de jeugdige uitstraling terug te brengen.

16. Avocado

De vetzuren in de avocado helpen zich te ontdoen van donkere kringen. De vitamine K, E en B2 gevonden in avocado behandelt de droge huid probleem dat een reden voor de donkere kringen kunnen zijn. Het hydrateert de huid en stimuleert de bloedsomloop. Neem twee plakjes avocado en leg ze op je beide ogen.

Als alternatief, meng sommige gepureerde avocado en amandelolie. Breng het mengsel op het getroffen gebied.

17. acupressuur

Acupressuur is een erkende behandeling voor vele ziekten. Het kan voorkomen dat veroudering symptomen en ook helpen verwijderen donkere kringen. Druk op het bot onder je ogen met behulp van uw wijsvinger gedurende 3 seconden. Herhaal dit proces tien keer elke ochtend met elk oog.

18. Castor Oil

Castor olie heeft een paar eigenschappen van de wallen onder de ogen te verwijderen. Deze olie is een natuurlijke bron van vetzuren en heeft een grote genezende vermogen. Het ontstekingsremmende en vermindert de donkere kringen onder de ogen. Masseer de oogleden met deze dagelijks om de resultaten te zien.

Herbal remedies voor Dark Circles

19. Muntbladeren

Munt werkt als een cleanser, toner, moisturizer, en samentrekkend. Mint heeft een belangrijke positie in de behandeling van de huid kwalen. Neem wat vers geplukte muntblaadjes en was ze om het vuil te verwijderen. Maal hen om het sap te extraheren. Spreid het op de donkere kringen om zich te ontdoen van het probleem.

20. Arnica

Deze aromatische kruiden is antifungale, antibacteriële en heeft ook samentrekkende eigenschappen. Arnica gel en crèmes worden op grote schaal gebruikt om verstuikingen, kneuzingen, zwellingen te genezen, etc. Gebruik 1-2 druppels arnica olie aan je donkere kringen en wallen rond de ogen te verwijderen. Gebruik het niet voor een langere tijd.

Opmerking- Vergeet niet om 1 eetlepel toe te voegen van een vervoerder olie, zoals amandelolie, olijfolie, etc. om de arnica olie te verdunnen voor gebruik, omdat onverdund arnica olie giftig kunnen zijn.

21. Night Jasmine

Voor de gevoelige huid problemen, wordt 's nachts jasmijn aanbevolen. Omdat de huid rond de ogen is delicaat, met behulp van jasmijn olie op het geneest de donkere kringen. Night Jasmine is bekend om zijn anti-inflammatoire en adstringerende eigenschappen. Neem twee druppels van jasmijn essentiële olie en meng dit met 2 eetlepels vervoerder olie. Wrijf het op het getroffen gebied en afwassen na 20 tot 30 minuten.

22. Witch Hazel

Een natuurlijke samentrekkende, toverhazelaar, is gebruikt als een kruidenmiddel voor zwellingen, wonden en kneuzingen. Tannine, galluszuur, catechinen, flavonoïden, choline, saponinen, etc. gevonden in toverhazelaar maken het de beste keuze voor het verwijderen van de donkere kringen. Geniet van 2 katoenen ballen in toverhazelaar olie en leg ze op de ogen gedurende 5 tot 8 minuten.

23. Nootmuskaat

Nootmuskaat een aromatische specerij, die wordt gebruikt in het genezen van een aantal medische aandoeningen. Het is rijk aan antioxidanten, etherische oliën, vitamine A, C, B complex en verschillende mineralen zoals ijzer. Nootmuskaat poeder verlicht de huid rond je ogen. Neem een theelepel nootmuskaat poeder en voeg voldoende melk om een pasta te maken. Breng deze pasta op de donkere kringen en wassen met warm water na 20 minuten. U kunt deze remedie dagelijks herhalen, of totdat de donkere kringen verdwijnen.

24. Aloe Vera

Aloë Vera is een natuurlijke bron van antioxidanten. Het verwijdert vrije radicalen en geeft de huid een eerlijke toon. Het wordt gebruikt in een groot aantal cosmetische crèmes. Solliciteer pure aloë vera gel op de donkere kringen om snel te ontdoen van hen.

do's

Drink veel water.

Eet voedzaam voedsel.

Beperk de inname van cafeïne.

Vermijd zuipen en roken.

Vermijd tv kijken of het doen van het werk op de computer voor lange uren.

27 juli 2015

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment