Tuesday, January 19, 2016

18 Easy Home Remedies To Get Rid van Suiker Mieren

Bron afbeelding: /wikipedia/commons/8/84/Black-headed_sugar_ant.jpg

Mieren zijn de meest voorkomende beestjes die gevonden kunnen worden in yards, tuin en bossen. Ze voert u uw huis door de vorming van kolonies, op zoek naar voedsel en water. Suikermieren kan variëren van 2-15mm van grootte. De mannelijke mieren zijn van zwarte kleur en vrouwtjes van de rode kleur. Suiker mieren, zoals de naam al doet vermoeden, zich aangetrokken tot snoep en voeden met brood en andere vette dingen. Ze zijn gunstig soms ook, aangezien ze zich voeden met andere insecten, ongedierte, en helpen recycleren de organische stof. Maar toen zij inbreken in uw huis, worden ze een probleem. Suikermieren kan veel dingen bederven zoals vlees, kaas, noten, honing, brood, enz. Het wegwerken van suiker mieren kan heel wat tijd in beslag nemen, maar met de volgende eenvoudige huismiddeltjes, kan het vroeg worden gedaan.

Home remedies voor Sugar Ants

1. dweilen

Dweilen de vloer na elke maaltijd, zodat al het overgebleven voedsel te verwijderen. Dweilen zullen ook hun paden die hen zal verbijsteren te verwijderen, en zij zullen niet vaak komen. (1)

2. Black Pepper

Nog een goede manier om zich te ontdoen van de suiker mieren is om zwarte peper op de paden of de plaats waar ze wonen strooien. U kunt zelfs strooi het rond de hoeken van de keuken.

3. Azijn

Meng water en azijn (witte azijn of appelazijn) in gelijke delen om een oplossing te maken. Spray de bereide oplossing op de ruiten, vloer, of op een andere dergelijke ingang, om de weg van suiker mieren belemmeren. (2) (3)

4. Trap

Het klinkt misschien raar, maar het is makkelijk om mieren te vangen door de invoering van aas voor hen. Neem een doos en maak 2-3 gaten erin. Giet wat ahornsiroop of pindakaas in. Na 2-3 uur, zie je veel suiker mieren vasthouden aan de doos en je kunt gemakkelijk de doos uit. (4)

5. Borax

Borax is een giftige mineraal voor deze kleine wezens. Meng het met wat suikerhoudend voedsel item en houd deze in de open voor bepaalde tijd. U zult de resultaten zien na een korte tijd. Regelmatig gebruik van deze methode zal u helpen de hele kolonie van de mieren te roeien. (5) (6)

6. Boorzuur

Boorzuur is een chemische stof die kan blijken te zijn giftig voor de mieren te zijn. Meng het met enige zoet. De mieren zullen de zoete om hun kolonie, waardoor ze uiteindelijk zal doden dragen. (7) (8) (9) (10)

Als alternatief, strooi de boorzuur poeder op de ant-besmette gebieden. Dit is de beste remedie om suiker mieren te doden.

Boorzuur is een mier moordenaar. Maak een mengsel van boorzuur, water en suiker. Zeep sommige papieren handdoeken in het mengsel, zet het op de gerechten en het gebruiken om zich te ontdoen van de mieren te krijgen. (11)

7. Whole Clove

Hele kruidnagel is een van de sterkste insectenwerende middelen van elke soort insect. Als de mieren niet van de geur van kruidnagel, houd ze bij alle ingangen. Je zult zien dat het aantal mieren afneemt. (12)

8. Bleach

Suikermieren, afgezien van het eten van snoep, kan aanvallen broodkruim en andere eetwaren. Afvegen van de teller en vloeren met bleekmiddel na het koken en het consumeren van de maaltijd zal helpen wissen van de sporen van de mieren en de etensresten. (13)

9. Havermout

Suikermieren kan niet verteren het maïsmeel en het creëert een probleem voor hen. U kunt wat suiker toevoegen aan maïsmeel, om het aantrekkelijk aas te maken.

10. Citroensap

Mieren kan niet tegen de citrus geur van citroensap. (14)

Sproeien het rond het huis zal helpen zich te ontdoen van hen. Het enige wat je hoeft te doen is mix citroensap en water in de verhouding 1: 3 en strooi het op de mier besmette gebieden.

U kunt de overgebleven schillen van citroen te gebruiken om een spray te maken, om de bestrijding van mieren. Het enige wat je hoeft te doen is de schillen en kook ze in de juiste hoeveelheid water gedurende 10-15 minuten. Zeef daarna de bereide oplossing na het afkoelt en spuit het op de besmette gebieden.

11. Baking Soda

Bicarbonaat is een effectief middel om zich te ontdoen van suikermieren zoals is dodelijk voor hen en de gehele kolonie. Meng poedersuiker en bakpoeder in een pot en houd hem open voor enige tijd. De mieren krijgt verzameld in de pot. Neem de pot uit het huis.

12. Cinnamon

Kaneel is een andere natuurlijke suiker mier middel. U kunt of spuiten kaneel olie of strooi gemalen kaneel rond de openingen of gaten waar u vermoedt dat de mieren te blijven. (15)

13. Aan de grond Koffie

Geaard koffie kan heel gemakkelijk helpen om de mieren af te weren. (16)

Neem wat geaard koffie en vul het in de scheuren van waar u vermoedt dat de mieren te gaan. De geur van de koffie zal hen dwingen om hun pad te veranderen.

14. Spices

Sommige kruiden in uw keuken bewaard kan gemakkelijk u helpen om de oorlog met de mieren te winnen. U kunt een borderline buiten alle hoofdingangen met behulp van cayennepeper, kaneel, krijt of rode chilipoeder te maken, en de mieren zal buiten uw huis blijven. (17) (18) (19) (20)

15. Molasses

Meng 1 eetlepel elk van suiker en gist, en 2 eetlepels melasse Zet dit aas in een overdekte container met gaten. De mieren krijgt aangetrokken. (21)

16. komkommer peelings

U kunt spuiten komkommer peelings waar sprake is van mier besmetting. Dit zal mieren natuurlijk en in een niet-giftige manier te doden. (22)

Kruidengeneesmiddelen voor Sugar Ants

17. laurierblaadjes

Een van de beste maatregelen om suiker mieren af te weren is het gebruik van laurierblaadjes Ze kunnen niet weerstaan aan de sterke geur van de bladeren. U kunt de bladeren te houden op de hoeken van het venster en andere verstandig plaatsen. (23)

18. Peppermint

Pepermuntolie helpt de mieren weg vanwege de sterke geur. Je kunt het spuiten op de vloeren of de ruiten aan de suiker mieren weg te houden. Pepermunt maakt ook uw huis ruikt goed. Het planten van een aantal mint buiten uw huis kan ook af te weren van de mieren. (24)

19. Essentiële oliën

Etherische oliën zoals citroen, sinaasappel, kruidnagel, tea tree en pepermunt olie kan fataal wenden voor mieren. Spray deze oliën rond verschillende hoeken van uw huis of in de delen waar je ze vermoedt dat om te leven. Dit is de beste manier om zich te ontdoen van suiker mieren. (25)

do's

Altijd de tellers, aanrecht, en vloeren schoon. (26) (27)

Gooi de afvalemmer prullenbak regelmatig. (28)

Houd alle etenswaren in de koelkast of luchtdichte containers. (29) (30) (31)

Vacuüm de vloermatten regelmatig, zodat geen van de overgebleven blijft. (32) (33)

Zoals vuilniszakken gemakkelijk aan de lek en worden aangevallen door mieren, dus gebruik sterke vuilniszakken.

Blok openingen in uw huis. (34)

Dont's

Laat de ramen niet open te houden te lang.

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment