Saturday, January 16, 2016

30 Bewezen Remedies Home For Black Lips

Wilt u zich te ontdoen van de zwarte lippen en willen natuurlijk rooskleurig, mooi en weelderige lippen hebben? Lips verduisterd door roken, zuigen op de lippen, het drinken van cafeïnehoudende dranken zoals thee, koffie, alcohol, gechloreerde water, blootstelling aan de zon, en vochtige temperatuur. Andere oorzaken van donkere lippen zijn een verstoring van de hormonen, slechte levensstijl, en vitaminegebrek. We niet erg met dure cosmetische lippenproducten dit probleem te ondervangen. Als u op zoek bent naar natuurlijke behandeling, ga dan voor de volgende home remedies om zich te ontdoen van donkere lippen.

Remedies voor Dark Lips at Home Lighten

1. Lemon

Citroensap is de beste huis remedie voor de verlaging van de huid. Het heeft een blekende eigenschap die helpt verlichten de lippen ook. Solliciteer vers geperst citroensap op het getroffen gebied voor het slapen gaan en het spoelen met water in de ochtend. Gebruik deze eenvoudige remedie voor 1 maand of totdat de resultaten zichtbaar zijn.

Neem een frisse schijfje citroen en bestrooi suiker op. Wrijf het getroffen gebied met de suiker gecoate citroen. Gebruik deze remedie dagelijks.

Neem een ½ theelepel citroensap, honing en glycerine. Meng ze in een kom en toe te passen op het getroffen gebied voor het slapen gaan. Spoelen met water in de ochtend.

NB - De toepassing van het citroensap over de ruwe en droge lippen kunnen irritatie en pijn veroorzaken.

2. Op suiker

Suiker werkt als een natuurlijke scrub. Het enige wat u hoeft te doen is mix kristalsuiker (3 eetlepels) en boter (2 el). Voorzichtig scrubben je lippen met deze scrub. Gebruik dit middel een keer in een week.

Als alternatief, maak een mengsel van kristalsuiker (1 eetlepel), honing (1 eetlepel), en amandelolie (½ eetl). Schrob dit mengsel op je lippen. Dit maakt uw lippen zachter en lichter.

Of anders, gebruiken kristalsuiker met koude room. Scrub met het naar roze lippen te krijgen.

3. Honey

Honing is een verbazingwekkende natuurlijke remedie voor de lippen. Het heeft vele beauty ingrediënten die je lippen te bevochtigen en maken ze het licht. Solliciteer zuivere honing op je lippen voor het slapen gaan. Spoel het af met lauw water in de ochtend.

Meng honing en amandelolie (1 eetlepel elk) en wrijf het op je lippen. Spoel het af na een half uur. Herhaal deze remedie driemaal per dag.

4. gram bloem

Maak een mengsel door het combineren van ½ eetlepel elk van gram bloem, honing en yoghurt. Breng dit mengsel op je lippen en was het af met warm water na een half uur. Deze praktijk regelmatig om de gewenste resultaten te krijgen.

5. Rode biet

Rode biet heeft natuurlijke bleken eigenschappen. Neem een stuk van rode biet en schrobben op je lippen gedurende 5 minuten. Laat tot uw huid absorbeert al het sap.

Of anders, meng gelijke hoeveelheid bietensap en wortelsap of tomatensap. Breng het op de lippen. Spoel het af met lauw water na 10-15 minuten.

6. Rose

Rose heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen, die helpen om uw lippen roze. Neem wat rozenwater en honing. Meng ze en toe te passen op je lippen. Laat het 5-10 minuten. Gebruik deze remedie twee of drie keer per dag.

Neem 1 eetlepel van rozenblaadjes en 1 theelepel elk van boter, honing en melk room. Maak een pasta (voeg wat water indien nodig) en scrub je lippen mee. Erop blijft gedurende ten minste 5 minuten. Volg deze remedie twee keer per week.

Neem een paar rozenblaadjes en week ze in de rauwe melk gedurende 1 uur. Stamp ze fijn tot een pasta te maken. U kunt ook een halve eetlepel honing en een snufje saffraan toe te voegen. Breng deze pasta op je lippen en laat het gedurende 15-20 minuten.

7. Olijfolie

Natuurlijke oliën zoals olijfolie maken je lippen zacht en roze. Neem wat extra vierge olijfolie en toe te passen op je lippen voor het raken van het hooi. U kunt ook wat suiker toe te voegen aan de olie om een scrub voor te bereiden.

8. amandelolie

Amandelolie is een goede bron van vitamine E. Toepassing van deze olie voedt de lippen en helpt behouden hun oorspronkelijke kleur. Neem wat extra vierge amandelolie en meng het met wat citroensap. Breng dit op je lippen 's nachts en spoelen met water in de ochtend.

9. Pomegranate

Granaatappel helpt lippen om hun natuurlijke kleur evenals hydrateert herstellen en voedt hen. Neem 1 eetlepel gemalen granaatappel zaden, beetje melk room en rozenwater. Meng alle ingrediënten. Breng dit op je lippen en zachtjes schrobben voor 5-10 minuten. Herhaal dit middel eenmaal per dag.

Meng granaatappelsap, wortelsap en bietensap (1 eetlepel per stuk). Breng dit mengsel op je lippen elke dag.

10. komkommer

Neem een schijfje verse komkommer en wrijf op je lippen voor 2-3 minuten. Laat je lippen week de komkommer sap.

Een mix van kokoswater, komkommer sap en citroensap is ook een uitstekende huis remedie om de donkere lippen op natuurlijke wijze te verlichten.

11. Kurkuma Poeder

Neem wat kurkuma poeder en meng het met melk room, om een pasta te maken. Masseer je lippen met deze pasta.

Of anders, meng kurkuma poeder met gram bloem en wrijf het op je lippen.

Opmerking: gram bloem droogt de lippen waardoor het een slechte optie voor degenen wier lippen zijn al droog. Als je dit te gebruiken, moet u een goede vochtinbrengende crème te gebruiken na het verwijderen van de pasta.

12. Castor Oil

Neem verpletterd rozenblaadjes, glycerine en ricinusolie. Meng ze en masseer je donkere lippen mee, dagelijks. Castor olie en amandelolie mengsel is ook een grote natuurlijke remedie voor de verlaging van de donkere lippen.

13. Aardbeien

Neem 5-6 aardbeien en plet ze. Meng ze met 2 theelepels bakpoeder. Breng deze pasta voordat je naar bed en laat het 's nachts. Spoelen met water de volgende ochtend.

Solliciteer aardbeiensap op de lippen met behulp van een katoenen bal en laat het drogen voor 5-10 minuten. Gebruik deze remedie dagelijks roze pouts hebben.

Meng 1 eetlepel aardbeiensap met 2 eetlepels vaseline. Breng het op de lippen om ze zacht en roze te maken.

14. Ginger

Gembersap en eiwit mix is een geweldige remedie voor bleke lippen. Met deze oplossing op regelmatige basis voor de gewenste resultaten.

15. Amandelen

Maal amandelen en melk room samen en toe te passen op je lippen om ze te laten natuurlijk roze. Gebruik deze thuis te verhelpen totdat u het verschil voelen.

16. Homemade Lip Balm

Gebruik zelfgemaakte lippenbalsem op je lippen te voeden. Het enige wat u hoeft te doen is smelt bijenwas (2½ eetlepels) in een bain-marie. Voeg 12-15 druppels roos etherische olie, 2 eetlepels amandelolie, 4 eetlepels kokosolie, en 1 el rozenwater. Gebruik een pipet om de vloeistof gieten in een opslagkruik. Eenmaal droog, zal het eruit zien als commercieel lippenbalsem. Breng het dagelijks.

17. Fuller's Earth

Fuller's aarde helpt scrubben de dode huidcellen en opent de poriën. Neem bleekaarde en meng het met honing. Meng ze in een kom tot een pasta te maken. Breng deze pasta op uw kever en massage voor 2-3 minuten. Laat het drogen gedurende 10 minuten en goed naspoelen met water. Gebruik deze remedie regelmatig.

Als alternatief, meng aarde voller met rozenwater en toe te passen op de lippen.

18. Mosterd Olie

Mosterd olie is een grote bron van vitamine E en gemakkelijk verkrijgbaar bij iedereen thuis. Solliciteer mosterd olie in uw navel. Dit helpt om je lippen roze. Gebruik deze remedie dagelijks voor het beste resultaat.

Of anders, meng mosterd olie met kokosolie. Breng dit met de hulp van een katoenen bal. Massage voor 2-3 minuten.

19. Potato

Neem een aardappel en halen het sap. Breng het op je lippen om de duisternis te verminderen.

20. Ice Cubes

Wrijf ijsblokjes op je lippen. Het zal de gesprongen lippen te genezen door ze gehydrateerd.

21. Glycerine

Glycerine is een van de beste middelen om de natuurlijke kleur van de lippen te herstellen. Breng 2-3 druppels van het op je lippen, regelmatig.

22. Orange Peel

Wrijven de sinaasappelschil op je lippen zal ze niet alleen zacht, maar ook roze te maken.

23. Butter

Boter fungeert als een natuurlijke moisturizer voor je lippen. Dus, breng het elke dag.

24. Pineapple

Neem gelijke hoeveelheden papaya en ananas pulp. Combineer het en wrijf op je lippen.

25. Curd en Saffron

Neem wat kwark en voeg een paar strengen van saffraan aan. Laat het verblijf voor 12-15 minuten. Breng daarna voorzichtig op de lippen.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Black Lips

26. Aloe Vera

U kunt een pasta te maken door het mengen van 1-2 frambozen met 1 theelepel honing en 1-2 theelepels van aloë vera sap of gel. Zachtjes masseren je lippen met deze pasta en laat het gedurende 15 minuten. Was het af en toe te passen Vaseline of vaseline (U kunt ook gebruik maken van zelfgemaakte lippenbalsem).

27. Mint

Gebruik mint sap voor het masseren van uw lippen. Dit recept doet wonderen als het gebruikt wordt met rozenwater. Masseer dagelijks voor de natuurlijke genezing van zwarte lippen.

28. Nootmuskaat

Heat melk (1 liter) in een pot en bind de mond van de pot met een schone doek. Snijd nootmuskaat (50 gram) in stukjes en plaats het op de schone doek. Breng de melk aan de kook. Laat gedurende 10 minuten tot -15 melk damp wordt geabsorbeerd door de nootmuskaat. Verwijder de nootmuskaat stukjes en laat ze drogen. Grind nootmuskaat en kurkuma (50 gram) in een poeder en te combineren. Voeg ghee koe tot een pasta te maken. Bewaar het in een luchtdichte verpakking. Naar het getroffen gebied. Herhaal dit tot resultaten zichtbaar.

29. Tea Tree Oil

Tea tree olie geeft natuurlijke kleur aan je lippen. Breng enkele druppels het op dagelijkse basis.

30. Koriander

Wrijf korianderblaadjes of toe te passen koriander sap op de lippen. Laat het op voor de hele nacht. U ziet het verschil in de ochtend te nemen. Het is een effectieve huis remedie voor de zwarte lippen resulteerde als gevolg van roken.

do's

Gebruik een zonnebrandcrème op basis lippenbalsem met een goede SPF voor het uitgaan. Dit voorkomt dat je lippen tegen schadelijke UV-stralen.

Eet gezond dieet. Omvatten groene groenten en fruit in je eten.

Gebruik natuurlijke producten op je lippen.

Verwijder make-up voor het slapen gaan.

don'ts

Stoppen met roken als het kan een grote rol in het maken van je lippen donker, naast eroderen uw gezondheid speelt.

Gekapt inname van koffie en thee.

Heb je lippen niet zuigen.

Gebruik geen chemische beladen cosmetica.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

6 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment