Tuesday, January 26, 2016

20 Simple Home remedies voor de versterking van zwakke nagels

Mooie nagels zijn een add-on voor je charme. Velen van ons zijn echt dol op styling nagels door nail-art of andere middelen. Maar wat als je nagels zijn niet sterk genoeg om goed te groeien? Je kunt niet eens voorstellen om te experimenteren met broze nagels. Er kunnen verschillende redenen zijn voor zwakke nagels, zoals langdurig gebruik van nagellak, overmatige blootstelling aan water, veroudering, hyper of hypothyreoïdie, psoriasis, longaandoeningen, eczeem, bloedarmoede, schimmelinfectie, enz. Wat de reden ook moge zijn, broze nagels ongemak veroorzaken altijd als ze worden gekraakt en gemakkelijk afgebroken. Het goede nieuws is dat je zwak en broze nagels meteen thuis kunnen behandelen. Hier is een lijst van natuurlijke remedies voor de versterking van broze nagels.

Home remedies voor broze nagels

1. Vitamine E Olie

Nagels dikwijls verzwakt door het gebrek aan vochtinbrenger. Nagels gehydrateerd en gehydrateerd, vitamine E olie is echt nuttig. Het voedt en versterkt je nagels. Pak de olie uit vitamine E capsule. Toepassen op uw nagels. Masseer het zachtjes om de bloedcirculatie te verhogen. Herhaal deze dagelijks gedurende 2-3 weken om de resultaten.

Of u kunt vitamine E capsules oraal te nemen.

NB - Voor betere resultaten, gebruik maken van deze remedie voor het slapen gaan.

2. Kokosolie

Kokosolie is een van de beste home remedies voor nagel versterken. Het bevat verzadigd vet dat je nagels hydrateert en houdt nagel infectie op de baai. U kunt lauw kokosolie direct toepassen op uw nagels en massage op een zachte manier gedurende 5 minuten. Het verbetert de bloedcirculatie in het nagelbed. Doe het twee of drie keer per dag.

Als alternatief, voeg een paar druppels citroensap tot een kwart kopje warme kokosolie. Geniet van je nagels in het voor 10 minuten voordat het naar bed gaan. Draag handschoenen 's nachts. Doe het regelmatig tot je sterker en gezonder nagels.

3. Apple Cider Vinegar

ACV is een andere effectieve remedie tussen alle natuurlijke remedies voor zwakke nagels. Het bevat veel voedingsstoffen zoals ijzer, calcium, vitaminen, kalium, magnesium, enz. Het heeft ook azijnzuur en appelzuur die helpen voorkomen nagelinfecties. Meng rauw en ongefilterd ACV met water in gelijke hoeveelheden. Geniet van je nagels in het voor een paar minuten. Duw de nagelriemen terug onmiddellijk na het. Doe dit eenmaal per dag voor een paar dagen naar sterkere nagels te krijgen.

4. Zeezout

Zeezout is echt nuttig om broze nagels te behandelen. Het voegt glans aan je nagels en maakt ze sterker. Neem warm water in een kleine kom. Voeg 2 eetlepels zeezout aan. Pour 2 druppels elk van wierook, tarwekiemen olie, citroen, mirre en etherische oliën in. Zet uw nagels in het voor 10-15 minuten. Spoel het af met warm water. Moisturizer van toepassing na klopte droog. Doe het twee of drie keer per week naar de effecten merken.

5. Beer

Bier is een van de beste remedies om sterke nagels groeien. Verhit 1/4 kopje olijfolie. Voeg 1/4 kop van ACV en 1/2 kop van bier aan het. Geniet van je nagels in het voor 10-15 minuten. Doe het of twee keer per week.

6. citroensap

Citroensap helpt versterken van uw nagels en verheldert ze net zo goed. Voeg 3 eetlepels olijfolie tot een eetlepel citroensap. Verwarm dit mengsel totdat het warm aan te raken. Gebruik een katoenen bal toe te passen op je nagels en draag je handschoenen 's nachts naar de broze nagels te genezen.

Als alternatief, meng vers citroensap en arganolie in gelijke hoeveelheden. Plaats uw nagels erin en geniet gedurende 20 minuten. Oefen beide remedies per dag gedurende 2-3 weken.

7. Olijfolie

Hete olie kan je nagel kwaliteit en structuur te verbeteren. Voeg gelijke delen van jojobaolie, amandelolie, en olijfolie. Verwarm dit mengsel totdat het warm aan te raken. Geniet van kleine wattenstaafjes in dit mengsel en leg deze ballen op je nagels. Laat ze gedurende tien minuten. Het laat de olie de nagels penetreren en voeden hen.

8. eigeel

Als uw nagels zwak als gevolg van droogte, dit is de beste huis remedie voor u. Meng eigeel met melk om een mengsel te bereiden. Masseer het op je nagels voor een paar minuten. Spoel het af met zoet water. Het zou de benodigde vocht aan uw nagels.

9. Plantaardige Olie

Deze remedie is effectief als je nagels zijn over-blootgesteld aan water. Neem een plantaardige olie en toepassen op uw nagels met behulp van een watje. Masseer het zachtjes gedurende vijf minuten. Doe het 3-4 keer per dag om gezonder nagels.

10. Orange Juice

Sinaasappelsap foliumzuur die essentieel is voor de groei van nagels. Extract verse jus d'orange. Geniet van je nagels in het voor 10 minuten. Spoel het af met warm water. Moisturizer van toepassing na klopte droog. Doe het dagelijks sterkere nagels.

11. Tomaten

Tomaten zijn rijk aan biotine, die helpt om de nagels dikker en sterker. Neem een kom en meng twee eetlepels olijfolie met een half kopje van tomatensap. Zet uw nagels in het voor 10 minuten. Doe het elke dag om de gewenste resultaten te krijgen.

12. Shea Butter

Shea boter is een prachtige moisturizer. Wrijf natuurlijke shea boter op uw nagelbed en nagelriemen gedurende 20 minuten. Het helpt voeden ze en houdt ze sterk. Het geneest ook beschadigde nagel bedden en nagelriemen.

NB - Het is beter om dit middel te gebruiken voordat u een nagel onderhoud.

13. Lijnzaad

Lijnzaad bevat micronutriënten zoals vitamine B, magnesium en kalium samen met omega-3 vetzuren. Deze zijn essentieel voor nagel gezondheid. U kunt lijnzaadolie direct wrijven op je nagels. Masseer het zachtjes voor een paar minuten. Doe het voor het naar bed en draag handschoenen 's nachts.

Of u kunt ook lijnzaad in uw dagelijkse voeding. Voeg 2 eetlepels van lijnzaad aan uw smoothies of granen.

14. Castor Oil

Castor olie versterkt niet alleen uw nagels, maar fungeert ook tegen schimmelinfecties. Meng een paar druppels pepermuntolie met ricinusolie. Voeg Epsom zout aan het. Week je vingers in dit mengsel gedurende 10 minuten. Was uw handen met gewoon water.

Kruidengeneesmiddelen voor Zwak Nails

15. Tea Tree Oil

Tea tree olie kan broze nagels veroorzaakt door een schimmelinfectie genezen. Voeg een paar druppels tea tree olie tot 1/2 theelepel van vitamine E olie. Wrijf het op je nagels en massage voor een paar minuten. Wacht ongeveer een half uur. Moisturizer van toepassing na het spoelen het af met lauw water en droog deppen. Voer het twee keer per dag regelmatig voor een maand.

16. Paardestaart

Paardenstaart is rijk aan silica die een essentieel mineraal voor sterke nagels. Het helpt ook te ontdoen van de witte vlekken op je nagels. Neem een kop heet water en voeg 2 theelepels van gedroogde paardestaart kruid aan. Dek af en laat het steil voor 10 minuten. Wacht tot het afkoelt. Geniet van je nagels in het voor 20 minuten. Wrijf olijfolie op je nagels na klopte ze droog. Draag handschoenen voor overnachting. Doe het 3-4 keer per week.

17. Kamille en pepermunt

Deze kruiden thee mengsel voedt je nagels en geeft ze een geur. Voeg een theelepel elk van kamille en pepermunt thee om een kop kokend water. Laat het steil voor 2 uur en de stam daarna. Nu, voeg een theelepel olijfolie en 2 eetlepels tarwebloem aan dit mengsel. Meng alle ingrediënten goed en de pasta toe te passen op de nagels. Een uur wachten. Spoel het af met gewoon water. Doe het een of twee keer per week voor de beste resultaten.

18. Groene Thee

Groene thee heeft anti-oxidanten die je nagels sterk en gezond te maken. Neem een kopje water. Voeg een paar groene theebladeren om het brouwen en voor bepaalde tijd. Laat het afkoelen. Geniet van je nagels in deze thee gedurende 10-15 minuten. Doe het tweemaal per week.

Als alternatief, mix 2 theelepels van groene thee met een paar druppels van tarwekiemen olie en een snufje zout. Geniet van je nagels in het voor 5 minuten. Veeg het af met een droge doek. Herhaal dit twee keer per week.

Een andere optie is, voeg een paar druppels groene thee essentiële olie om kokosolie of aloë vera gel. Masseer je nagels met het voor een keer of twee keer per week.

19. Nettle Tea

Het voorkomt broze nagels door de aanwezigheid van silica. Neem een kop heet water en voeg 2-3 theelepels van gedroogde brandnetelbladeren aan. Bedek het en laat het steil voor 10 minuten. Voeg wat honing aan het na uitpersen. Verbruiken mondeling. Doe het elke dag voor een paar dagen.

20. Grape Seed Oil

Het hydrateert je zwakke nagels en geneest de gebarsten Ones. Wrijf druivenpitolie om je nagel bedden en nagelriemen. Het zal uw schrale nagels te genezen. Doe het tweemaal per dag voor een paar weken om de resultaten te zien.

do's

Intake voedingsmiddelen rijk aan biotine, zoals volle granen, eieren, tomaten, amandelen, bloemkool, linzen, aardbeien, soja, melk, enz. Of u kunt ook consumeren biotine supplementen na overleg met uw arts.

Eet eiwitrijk voedsel, zoals vis, gevogelte, rundvlees, varkensvlees, zaden, noten, spinazie en andere groene groenten. U kunt ook drinken eiwit shakes voor dit doel.

Masseer je nagels met vaseline regelmatig. Het zal hen te houden gehydrateerd.

Doe regelmatige lichaamsbeweging om een betere doorbloeding te behouden. Het zal helpen je nagels gezond blijven en sneller groeien.

Houd je nagels kort om de oppervlakte te verminderen, zodat het minder water of chemicaliën absorbeert.

Kies voor een goed merk van nagellak.

Houd nagels blootgesteld aan zonlicht dag gedurende enkele minuten, zodat ze vitamine D.

Drink veel water om uitdroging te voorkomen.

Duw de nagelriemen terug om besmetting te voorkomen in plaats van het snijden van hen weg.

Gebruik nagelriem crème om hen gehydrateerd te houden.

Bestand uw nagels regelmatig om te voorkomen dat chippen en peeling.

Draag handschoenen tijdens het werken met water of chemicaliën.

don'ts

Vermijd overmatige blootstelling aan water of chemicaliën.

Gebruik geen nagellakken dat agressieve chemicaliën, zoals aceton en formaldehyde bevatten.

Vermijd het gebruik van kunstnagels zoals ze schimmelinfectie kunnen veroorzaken.

Heeft handdesinfecterende met alcohol niet als ze je nagels droog kan verlaten.

Niet bijten je nagels of kies de hangnails ook niet krassen uw nagels omdat het hen zwak kan maken.

Vermijd het gebruik van te veel van nagellak remover.

19 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment