Monday, January 11, 2016

35 Home Remedies om zich te ontdoen van gordelroos

Gordelroos veroorzaakt door Varicella zoster virus dat latent blijft in het zenuwstelsel jaren en wordt actief wanneer het immuunsysteem zwakker. Het leidt tot jeuk en stekende pijn. Het veroorzaakt pijnlijke uitslag op het lichaam, die ook worden aangeduid als Herpes Zoster ''. Het risico van gordelroos neemt toe met de leeftijd. De allereerste symptoom van gordelroos wordt tintelend gevoel op de huid of pijn. Na enige tijd, rode uitslag op het lichaam die worden gevolgd door de pijnlijke blaren. HIV en kankerpatiënten en de mensen die onlangs een orgaantransplantatie zijn meer vatbaar voor gordelroos ontwikkelen. Het duurt 3-5 weken. Artsen voorschrijven een antiviraal geneesmiddel voor de behandeling van gordelroos. Het kan helpen de duur van gordelroos verkorten en geeft verlichting van de symptomen. Er zijn ook enkele home remedies om zich te ontdoen van gordelroos, die u kunt proberen zonder zorgen te maken over de bijwerkingen.

Home remedies voor Gordelroos

1. Apple Cider Vinegar

ACV is een natuurlijke samentrekkend en vol met antimicrobiële eigenschappen die helpen elimineren de een washandje in appelazijn en bedek het letsel mee. U zult zeker krijgen onmiddellijke verlichting. Herhaal dit twee keer per dag totdat je volledig te genezen.

Als alternatief, voeg 2 eetlepels van ACV in een glas vers sap of water. Moeten deze dagelijks om het genezingsproces te versnellen.

2. Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver helpt de behandeling van gordelroos te wijten aan de antibiotica natuur. Neem een glas gefilterd water en voeg een theelepel van colloïdaal zilver aan. Hebben het 6-7 keer per dag gedurende drie maanden. Daarna neemt het drie keer voor de komende drie maanden. Naast deze, kan topisch worden gebruikt.

3. Cayenne Pepper

Capsaïcine verbinding die in cayennepeper blokkeert de pijn signalen van de zenuwen, gelegen onder de huid en verzacht de pijn. U kunt een pasta te maken door het mengen van cayennepeper met enige hydraterende crème of yoghurt. Dan, toe te passen op de aangetaste huid na elke 4-5 uur.

Of anders, knijp twee eetlepels verse aloe gel en voeg de helft theelepel cayennepeper aan. Breng het op de aangedane huid.

4. Waterstofperoxide

Het is een van de beste home remedies voor gordelroos. Waterstofperoxide ontsteking en infectie van de shingles verminderen. Het onderdrukt de blaren, waardoor u enige opluchting.

5. Epsom Salt en bicarbonaat

Voeg 1½ kopjes Epsom zout en een kopje zuiveringszout poeder in de badkuip en vul deze met het lauwe water. Laat het volledig op te lossen. Dompel jezelf onder in deze oplossing gedurende 15 minuten. Dit zal de ontsteking, jeuk en pijn geassocieerd met gordelroos verminderen.

Let op: niet af te drogen je lichaam met een handdoek omdat dit de uitslag en blaren kunnen irriteren.

6. Kool Kompres

Kool bladeren zijn effectief in het genezen van de pijn en ontsteking. Neem wat groene koolbladeren en vermorzelen ze met behulp van een deegroller. magnetron vervolgens op 200 graden gedurende twee minuten. Nu toe te passen op het getroffen gebied en wikkel het met plastic. Het helpt absorberen de toxinen die, ter versnelling van het genezingsproces.

7. Yoghurt

Men kan het mengsel van yoghurt en zinkoxide toegepast. Als u deze oplossing gebruiken voor de uitbarsting, zal het helpen de controle van de uitbarsting van blaren.

Of anders, verbruiken yoghurt omdat het probiotica die helpen bij het spoelen van de giftige stoffen uit het lichaam bevat.

8. Kurkuma

Kurkuma heeft een anti-inflammatoire stof genaamd 'curcumine' die helpt verzachten de pijn, en zijn antiseptische eigenschappen te voorkomen dat verdere besmetting. Bereid kurkuma plakken en toe te passen op het getroffen deel.

9. Peer

Pear bevat antivirale cafeïne zuur, die helpt bij de bestrijding van het virus en traktaties gordelroos effectief. Je kan ofwel eten een peer of drinken het sap.

10. biologische honing

De helende eigenschappen van honing hulp behandeling van de beschadigde huid en voeden het diep. Solliciteer honing op de ontstoken huid meerdere malen per dag, om zich te ontdoen van gordelroos krijgen.

Of anders, neem een bandage en giet honing op. Nu, toepassen op de blaren.

11. Virgin Coconut Oil

De antivirale en anti-inflammatoire eigenschappen van kokosolie de bestrijding van de gordelroos veroorzaakt virus. Wrijf het direct op de aangetaste huid driemaal per dag, om de zwelling en pijn te verminderen

Of anders, dip gaas in de maagd kokosolie en plaats het op de aangedane huid. Vervang deze na een paar uur.

Als alternatief, combineren twee eetlepels kokosolie en een eetlepel van eucalyptusolie. Gebruik dit mengsel om gordelroos te behandelen.

12. Nail Polish Remover

U kunt nagellak remover te gebruiken om gordelroos te behandelen. schar gewoon een watje in de basis van aceton nagellak remover en toe te passen op de huid. Was het uit na 15 minuten.

13. Knoflook

Aangezien knoflook anti-inflammatoire en antibacteriële aard; het kan de behandeling van de gordelroos infectie. Crush 10-15 teentjes knoflook (gepeld) en toe te passen direct op de aangetaste huid. Afwassen na 45 minuten met koud water. Doe dit driemaal per dag gedurende 15 dagen.

Opmerking: Gebruik geen water in de geplette knoflook.

Herbal Remedies voor Gordelroos

14. Rozenbottel Oil

Deze essentiële olie hydrateert de huid diep en voorkomt uitdroging. Meng rozenbottel olie en olijfolie in gelijke delen en wrijf zachtjes op het getroffen gebied, twee keer per dag.

15. Tea Tree Oil

De antibacteriële en antivirale eigenschappen van tea tree olie helpen bij de behandeling gordelroos infectie. Aangezien de essentiële oliën zijn sterk; je nodig hebt om ze te mixen met elke vervoerder olie. Bijvoorbeeld, meng 7 ml olijfolie 3 ml tea tree olie. Breng het zachtjes vier keer per dag, gedurende ongeveer 15 dagen.

16. Indian Lilac

De antivirale eigenschappen van de Indiase lila afweren de zoster-virus en het elimineren van de pijn. Kook water in een grote container en voeg een handvol van de Indiase lila laat aan. Sudderen gedurende 15 minuten. Laat de oplossing afkoelen en dan stam. Nu, weken een washandje erin en plaats het op het getroffen gebied. Doe het vier tot vijf keer per dag.

17. Calendula

De verdoving eigenschappen van dit kruid hulp te geven verlichting van de pijn. Vind-calendula basis lotion op de aangetaste huid, driemaal daags. Het geneest ook blaren en voorkomt jeuk

18. Weegbree

Maal weegbree in een blender en voeg lauw water tot een pasta te maken. Breng dit op de ontstoken huid om de pijn en tintelend gevoel verminderen. U kunt ook een paar muntblaadjes toe te voegen tijdens het maken van deze pasta.

19. Groene Thee

Drink kruidenthee vier tot vijf keer per dag, om de voordelen te verkrijgen. De antivirale eigenschappen te desintegreren het virus en de verdere groei te voorkomen. Trouwens, het houdt je ontspannen en stress-vrij.

20. Mirre

Breng de tinctuur van dit kruid, driemaal per dag. Bovendien verbruiken mirre tinctuur (één druppel) vier keer per dag, om het genezingsproces te versnellen. Volg deze remedie totdat je volledig te herstellen.

21. Olive Leaf Extract

Oleuropein, een stof die in olijfblad extract, onderdrukt het effect van gordelroos veroorzaken virus. Neem haar poedervorm en voeg olijfolie of oregano olie aan. Wrijf het op het getroffen gebied om hulp te krijgen. U kunt ook een tinctuur gebruiken.

22. Aloe Vera

Aloë vera gel kan helpen de blaren van de huid te verminderen. U kunt kiezen tussen de verse pulp van de bladeren of anders, koop een fles van aloë gel uit een medische winkel.

Opmerking: Probeer niet om aloë gel voor gordelroos behandeling verbruiken als het niet effectief zou zijn als intern genomen.

23. Jamaicaanse Dogwood

De aanwezigheid van actieve bestanddelen (isoflavonen) in Jamaican kornoelje blijkt nuttig bij de behandeling de zenuwpijn. De getroffen persoon kan zijn tinctuur gebruiken. Toch moet dit kruid worden geconsumeerd na raadpleging van een deskundige kruidendokter.

Notitie:

Vermijd overmatige consumptie omdat het kan leiden tot verlamming van de ademhalingsspieren.

24. Oat Straw

Haver stro wordt vaak gebruikt om gordelroos te behandelen. Het versterkt het zenuwstelsel, die daardoor de ernst van de ziekte vermindert. U kunt haar thee te zetten of te gebruiken in de vorm van vloeibaar extract, tinctuur of poeder.

25. Mullein Leaves

Kook een paar toorts bladeren in een kopje water gedurende 15 minuten. Een warm kompres afkooksel van deze kan worden toegepast op de uitslag, met een watje. Het werkt enorm aan gordelroos genezen.

26. Kamille Thee

De antibacteriële en antivirale eigenschappen van kamille helpen verminderen de ernst van deze infectie. U kunt kamille thee bad te nemen om het brandende gevoel en jeuk te verminderen.

27. Citroenmelisse

Deze niet-giftige kruid zit vol met antivirale eigenschappen die nuttig zijn bij het doden van de shingles virus veroorzaakt zijn. Brouw een kruidenthee door toevoeging van enkele bladeren van citroenmelisse in het kokende water. Steile het voor een paar minuten en stam later. Sip dit infuus langzaam.

28. Muntbladeren

Neem een handvol muntblaadjes. Plet hen en voeg water toe tot een pasta te maken. Breng het op de blaren. De koelvloeistof eigenschappen van munt werk als pijnstiller en vermindering van de branderig gevoel.

29. Passion Flower

Passiebloem helpt bij het herstellen van de beschadigde zenuwen en versnellen het proces van genezing. De daarin aanwezige flavonoïden zijn antivirale en anti-inflammatoire aard. Trouwens, het helpt om je ontspannen en stress-vrij. Net voor te bereiden een kruiden afkooksel door inweken de passie bloemen in het kokend water gedurende 10 minuten. Of anders, eet 4-8 gram gedroogde passie bloemen, driemaal per dag.

Opmerking: Het is niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen.

30. Baikal Skullcap

Het is een anti-inflammatoire kruid. Scutellaria baicalensis of Baikal skullcap wordt extern toegepast op de blaren. Maak een pasta door het mengen van de gemalen wortels met water. Er dient te worden toegepast driemaal per dag, om hulp te krijgen van de pijn.

Opmerking: Zwangere vrouwen en zogende moeders moeten dit kruid niet gebruiken.

31. Sint-Janskruid

De pijnstillende en kalmerende eigenschappen van dit kruid de zenuwen te kalmeren. Het kan ingenomen worden in de vorm van thee, capsule of tinctuur. Bovendien kan men de lotion of olie te gebruiken.

Opmerking: Vermijd blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit kruid.

32. Echinacea

Zij strijdt tegen bacteriën en virussen die op hun beurt, verhoogt het immuunsysteem. U kunt een poeder te maken uit de gedroogde bladeren, en spuit het op de laesies. Het kan ook worden geconsumeerd in de vorm van koffie, driemaal daags.

33. Dong Quai

Kook droge Dong Quai in water gedurende 5-10 minuten. Drink dit kruidenthee per dag om de pijn en irritatie, geassocieerd met gordelroos te verlichten.

34. Valeriaan Roots

Valeriaan is nuttig in het verminderen van de stress en nervositeit. U kunt een kruidenthee te bereiden door koken zijn wortels in het water.

Let op: Het drinken van deze thee voor het slapengaan is gunstiger.

35. Zoethout

Drop is effectief in het verlichten van de pijn en ontsteking veroorzaakt door gordelroos. Geniet 1-2 theelepels gemalen droge zoethout in een kopje gekookt water gedurende 10-15 minuten. Breng de bereide pasta op het getroffen gebied.

do's

Neem voldoende rust.

Was uw handen goed te.

Neem een koel bad; het zal helpen verlichten van de pijn. Maar zorg ervoor dat het water niet te koud.

Gebruik Calamine lotion om hulp te krijgen van de pijn en irritatie.

Heeft u een dieet rijk aan antioxidanten, mineralen en vitaminen, om uw immuunsysteem te versterken.

Consumeren citrusvruchten en voedingsmiddelen rijk aan lysine, zoals melk, eieren, appel, peer, abrikoos, ananas, vlees, vis, en yoghurt.

U kunt gaan voor een stevige wandeling of doe yoga, fietsen, zwemmen om stress op afstand te houden.

Kleding en andere items die in contact komen met een besmet persoon moet worden gewassen met het warme water.

Mensen van 60 jaar of ouder of moet laten vaccineren tegen gordelroos na raadpleging van een zorgverlener.

don'ts

Laat de blaren geen krassen als het pijnlijker zal zijn. Zij zal natuurlijk vallen.

Heeft een harde handdoek niet gebruiken om je lichaam af te vegen.

Vermijd eten die rijk zijn aan arginine, zoals cashewnoten, tomaten, druiven, pompoenpitten, chocolade, suikers, bramen, bosbessen, pinda's, etc.

Blijf uit de buurt van vochtige ruimtes.

Zeg nee tegen zuivelproducten, verwerkte voedingsmiddelen, vlees, junk food en geraffineerde bloem.

Vermijd kruidig en gefrituurd voedsel.

Volgende artikel

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

 1. Ik geef een getuigenis over Dr. Oba die mij van HIV genezen, toen ik dat deed de test en ik was positief bevestigd, was ik zo in de war omdat mijn zoon is net
  te jong en ik moet er voor hem, dus ik probeerde alle middelen om ervoor te zorgen dat ik
  zal er voor hem, zag ik een blog waar Dr. Oba genezen Hepatitis B, ik contact met hem
  via zijn e-mail en legde mijn problemen aan hem, en hij verzekerde me van
  helen, deed hij wat hij heeft gedaan voor andere mensen en ik was ook genezen
  toen hij vroeg me om te gaan voor de check-up ...
  Ik ben zo blij voor wat Dr. Oba deed voor mij, contact met hem via e-mail op dr.obaherbalhome@hotmail.com, (drobaherbs.webs.com) of bel / WhatsApp hem 2348151943640

  ReplyDelete