Monday, January 18, 2016

43 Verbazingwekkende Home remedies voor erectiestoornissen behandeling

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/04 /

Erectiestoornissen kunnen een vraag over uw mannelijkheid te markeren. Is het niet zo? Het is zeker van invloed op de waardigheid van een individu en verlaagt zijn gevoel van eigenwaarde. Impotentie is één van de typische omstandigheden die een mens niet in staat het handhaven van een erectie van de penis die essentieel is voor een bevredigende seksuele relatie maken. Sommige van de meest voorkomende oorzaken van erectiele dysfunctie - ouderdom, slechte bloedtoevoer naar de penis, hormonale veranderingen, alcoholmisbruik, vernauwing van de bloedvaten van de penis, vermoeidheid, obesitas, verlamming van parasympathische zenuwen door drugs, nicotineverslaving, stress, faalangst, roken, misbruik of verkeerd gebruik van het geslachtsorgaan voor een lange periode, devitalized toestand van het systeem, relatie problemen, of eventuele schade. Verschillende medische aandoeningen ook leiden tot impotentie. Sommigen van hen zijn - diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, depressie, hoge cholesterol, etc. Lagere seksuele drift en slechte erectiele functie zijn tekenen van machteloosheid. Dus, als je niet in staat om uw echtgenoot te voldoen in bed bent of als u zich van de consumptie van die nutteloze siropen en pillen op de markt beschikbaar om Spice up your relatie worden gevoed, zijn hier een aantal fantastische natuurlijke home remedies om zich te ontdoen van erectiestoornissen. Probeer ze uit!

Home remedies voor erectiestoornissen

1. Witte Ui

De afrodisiacum aard van uien maakt hen een van de beste erectiestoornissen kuren. Neem 1-2 grote witte uien en snijd ze in stukken. In geklaarde boter, bak deze plakken op laag vuur tot ze lichtbruin. Voordat uw diner, verbruiken ze samen met 1 eetlepel honing op een dagelijkse basis.

Of anders, hak twee uien en steile ze in 2 kopjes warm water voor ongeveer tien minuten. Consumeren ½ kopje deze bereide oplossing drie keer per dag voor een maand.

2. Knoflook Kruidnagel

Kauwen 3-4 teentjes knoflook per dag voor de behandeling van erectiestoornissen. Of anders, bak een paar teentjes knoflook in een kleine hoeveelheid van de geklaarde boter op laag vuur tot ze bruin. Consumeren ze dagelijks.

Of anders, meng 1 theelepel elk van cayennepeper poeder en knoflookpoeder. Eet dit mengsel samen met water een paar uur voordat je het bed te raken.

3. Lady Finger

Voeg 5 gram wortel poeder van de dame vinger in een glas lauwe melk. Voeg ongeveer 2 theelepels suiker aan de oplossing toe en roer het goed. Drink regelmatig om op natuurlijke wijze te ontdoen van de symptomen van erectiestoornissen te krijgen.

4. Amandelen

Amandelen zijn belangrijk voor erectiestoornissen behandeling beschouwd en zijn gebruikt voor duizenden jaren. Neem een glas warme melk en meng 1 eetlepel poedersuiker amandel erin. Verbruiken elke dag voordat je naar bed gaat.

Of anders, genieten van een handvol amandelen in water voor een paar uur en ze dagelijks verbruiken, een half uur voor het raken van het hooi. Gebruik deze remedie continu voor een maand om de seksuele begeerte en kracht te verbeteren.

Als alternatief, meng een handvol elk van pistache noten, gedroogde datum, kweepeer zaden, en amandelen. Stamp ze fijn tot een fijn poeder te vormen. Voeg dit poeder om een glas melk en drink het elke dag.

5. Wortelen

Door hun afrodisiacum zijn wortelen beschouwd als een van de eenvoudigste home remedies voor erectiestoornissen. Neem een sapcentrifuge en meng 3 stengels bleekselderij, 3 middelgrote wortelen, 1-2 teentjes knoflook, ½ en middelgrote rode biet. Verbruiken glas dit sap 1 of 2 keer per dag. Of anders, drink een glas lauwe melk met 2 eetlepels geraspte wortel.

6. granaatappelsap

drink gewoon een glaasje granaatappelsap op een dagelijkse basis om erectiestoornissen te genezen natuurlijk.

7. Bekkenbodemoefeningen

Dit behoort tot de top erectiestoornissen remedies die wonder kan werken in het leveren van een oplossing op lange termijn voor dit probleem.

Let op - Zorg ervoor dat je deze oefeningen leren van een professionele trainer en ze niet proberen op uw eigen.

8. Ginger

Meng een zacht gekookt ei, ½ theelepel gember sap en 1 eetlepel honing. Laat dit brouwsel dagelijks voor het slapen gaan. Blijven eten het voor ongeveer een maand.

Als alternatief, mix 2 theelepels elk van honing en gember pasta en eet het driemaal per dag gedurende 1-2 maanden.

Of anders, drink 2-3 kopjes gemberthee op een dagelijkse basis.

9. Data

Data zijn rijk aan voedingsvezels, koolhydraten, vitamine B1, B2, B3 en B5. Al deze ingrediënten verhogen seksuele macht, de totale energieprestaties en uitharden van de erectiele dysfunctie.

10. Acupunctuur en erectiestoornissen

Acupunctuur is een andere prachtige manier om het probleem van erectiestoornissen te genezen.

Zoek hulp van een professionele acupuncturist.

11. Fenegriek

Regelmatige consumptie van fenegriek verhoogt het niveau van testosteron en wekt de seksuele begeerte. Fenegriek verbetert libido, waardoor uw seksuele gezondheid te verbeteren.

12. Black Rozijnen

Neem ongeveer 30 gram van goede kwaliteit zwarte rozijnen en was ze in warm water. Kook ze in 200 ml melk tot ze gezwollen krijgen. Consumeer de gekookte rozijnen en drinken de melk.

14. Olijfolie

Masseer je voortplantingsorgaan met olijfolie om de circulatie van het bloed te verbeteren. Deze essentiële olie voor erectiele dysfunctie is zeer effectief.

15. zinkhoudende Foods

Zink verbetert de mobiliteit sperma en induceert de productie van testosteron hormoon in het lichaam. Daarom is verhoging van de inname van zink rijk voedsel, zoals tarwekiemen, knoflook, sesamzaad, squash, lam, rosbief, krabben, melk, oesters, enz. Regelmatige consumptie van voedingsmiddelen verrijkt met zink helpt genezen erectiestoornissen.

16. watermeloenzaden

Snack op de watermeloen zaden. De voedingsstoffen in deze knapperige zaden helpen bij de behandeling van het probleem van erectiestoornissen.

17. Noten en Honey

Voor snelle resultaten, eet 3 ounces van honing, samen met walnoten elke dag. Na het verbruiken van walnoten en honing, drink een kopje warme melk.

18. Saffron

Saffraan heeft een ontspannende werking op het lichaam. Het verbetert de vruchtbaarheid bij mannen door de kwaliteit van het sperma. U kunt een aantal saffraan toe te voegen aan de massage olie en toe te passen over je hele lichaam.

Of anders, deze toevoegen aan uw dagelijkse voeding aan te wakkeren de seksuele begeerte.

19. Honey, wortelen, en van het Ei

Neem een kom en voeg ½ kopje fijngesneden of geraspte wortelen, ½ ei (gekookt), en 2 eetlepels honing. Roer goed en eet het eenmaal daags. Ga door het eten van dit mengsel voor de komende 30 tot 45 dagen om uw seksuele gezondheid te verbeteren.

20. Zaden van de pompoen

Het enige wat je moet doen is consumeren een handvol pompoenpitten dagelijkse Het bevordert de bloedsomloop en kalmeert het bloedvat. Het zink in het helpt genezen van de erectiele dysfunctie.

NB - Als u gevoelig bent voor astma of diabetes, kan dit middel niet geschikt voor u zijn.

21. Black Plum

Meng dit heerlijke fruit met melk en voeg een kleine hoeveelheid honing. Drink het regelmatig aan de libido stimuleren en normaliseren van de hormonale onbalans.

22. Coconut Water

Coconut water is de beste manier om het probleem van erectiele dysfunctie te behandelen aangezien verschillende elektrolyten natrium, magnesium en kalium bevat. drink gewoon een glas van de kokosnoot water op een dagelijkse basis.

23. Papaya

Deze smakelijke vruchten verhoogt het seksuele verlangen van een man. Daarom eet papaya elke dag op natuurlijke wijze behandelen van de erectiele dysfunctie.

24. Castor Oil

Het wordt beschouwd als een van de beste etherische oliën voor erectiestoornissen. Masseer simpelweg uw penis met deze olie om zich te ontdoen van het probleem.

25. Avocado

Avocado's zijn rijk aan vitamine C en E, die helpen genezen van de erectiestoornissen. Aangezien dit super voedsel zit vol met magnesium, kalium en beta-caroteen, dat vermindert de impotentie.

26. Aniseeds

Chew 1 theelepel anijszaden samen met water, 2-3 keer per dag. Blijf dit doen voor de komende 3 weken op een regelmatige basis.

27. Zwarte bes

Voeg 10-15 zwarte bessen in een glas melk en breng het mengsel aan de kook. Consumeer deze lauwe melk elke dag om het probleem op te lossen.

How to Get Rid van erectiestoornissen met kruiden?

28. Indian Ginseng

Dit kruid verhoogt de productie van zaadcellen, testosteron niveaus en de groei van de testes. Een matige consumptie van de Indiase ginseng heeft aangetoond dat een toename van 60% in de mogelijkheid om de erectie en libido te bereiken. Gewoon eet 150 mg ginseng driemaal daags.

29. Drumstick Bloemen

In een glas melk, voeg een handvol drumstick bloemen. Simmer dit mengsel voor een paar minuten. Zeef en laat hem afkoelen. Tot slot, sip deze lauwe mengsel. Neem het voor 1-2 maanden.

30. Asperges Roots

Neem een kopje melk en voeg 15 gram gedroogde asperges wortel tot het. Breng het mengsel aan de kook. Zeef en drink het warm. Herhaal deze procedure tweemaal daags.

31. Yohimbe

Start met behulp van het extract van Yohimbe, die wordt beschouwd als een alternatief geneesmiddel voor de behandeling van impotentie, en observeer de verbeteringen snel.

32. Ginkgo

Ginkgo is geteld in de bovenste kruiden die de bloedtoevoer naar de penis, die op zijn beurt geneest de erectiele dysfunctie te verhogen. De aanbevolen dosering voor ginkgo extract is 40-80 mg driemaal per dag.

33. Hop Plant

In een glas kokend water, voeg 1 eetlepel van de hopplant thee. Bedek het met een deksel en laat het afkoelen voor de volgende 15 minuten. Strain en drinken ½ kop van deze thee twee keer per dag voor de maaltijd. Herhaal dit proces voor maximaal 10 dagen en zie de veranderingen. Stop met dit proces voor 1 week na 10 dagen worden afgerond en begin opnieuw.

34. Agnus Castus

Deze oplossing werkt met name voor die mannen die extreme en regelmatige seksuele activiteit hebben meegemaakt voor meerdere jaren en worden nu geconfronteerd met moeilijkheden bij het instandhouden van een erectie. De standaard dosering van dit kruid is tussen 150 mg en 250 mg.

35. Astragalus

Algemeen bekend als melk wikke of Astragalus vliezig, het helpt verbeteren van de vitaliteit, seksuele functie en het aantal zaadcellen.

NB - Het is zeer belangrijk om een arts te raadplegen voordat u begint met het innemen van dit kruid op een regelmatige basis.

36. Kuisboom

Dit kruid is nuttig in het genezen van onvruchtbaarheid en impotentie veroorzaakt als gevolg van overmatige masturbatie of seksuele verwennerij op oudere leeftijd, of na venerische probleem. Het helpt vooral verhoging van de zaadcellen, het reguleren van de hypofyse, en het verhogen van de testosteronspiegel. 20 tot 40 mg van kuis boom vruchten extract kan worden genomen.

37. Cordyceps sinensis

Het werkt wonderen in het verbeteren van de seksuele functie, het wegwerken van de problemen in verband met impotentie, het verhogen van de sperma-activiteit en het vrijgeven van de reproductieve hormonen. De adequate dosering van Cordyceps sinensis varieert als gevolg van verschillende factoren, zoals gezondheid, leeftijd, enz. Daarom zou het beter zijn om een gezondheidszorg arts te raadplegen.

38. Damiana

Het helpt de gevoeligheid en stimuleert de doorbloeding van de clitoris en penis, wat resulteert in het verbeteren van de seksuele prestaties, versterking van het zenuwstelsel, het balanceren van de hormonen en verlichten de angst De kruidenthee bereid uit damianabladeren is een van de beste natuurlijke middelen voor erectiestoornissen.

39. Maca

Dit kruid heeft een breed scala van voordelen, zoals het verbeteren van de erectiele dysfunctie, het verhogen van de libido, de versterking van het seksuele uithoudingsvermogen; het verhogen van het aantal zaadcellen, en het verbeteren van de fysieke kracht. Neem 3 theelepels van gepoederde maca op een dagelijkse basis. Of anders, een 450 mg capsule van gedroogde maca extract kan worden driemaal daags ingenomen.

Let op: Dit kruid wordt afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen.

40. Sarsaparilla

De aanwezigheid van voorlopers in Sarsaparilla is handig bij het synthetiseren van de mannelijke geslachtshormonen. Het verhoogt niet alleen de spiermassa maar fungeert als een afrodisiacum. Bereid een afkooksel van de wortel en hebben het drie keer per dag voor de behandeling van impotentie. Daarnaast kan je ook verbruikt de tinctuur en capsules.

Opmerking: Mensen met nieraandoeningen moet voorkomen dat het gebruik Sarsaparilla als het kan het probleem verergeren.

41. Muira Puama

Dit kruid verhoogt de productie van geslachtshormonen, verhoogt de seksuele begeerte en helpt het behoud van de erectie. Kook een kopje water en voeg een theelepel van de wortel of schors. Sudderen deze oplossing gedurende 15 tot 20 minuten. Sip het dagelijks.

Opmerking: Mensen met een bloeddruk of hartaandoeningen moet voorkomen dat het gebruik van dit kruid.

42. Schisandra

Dit kruid verlicht stress, stimuleert de libido en verbetert de algehele uithoudingsvermogen en een lange levensduur. Het is een zeer effectieve tonicum dat geslachtsorganen versterkt en ontspant het gehele lichaam.

43. Tribulus

Het helpt verminderen van impotentie en onvruchtbaarheid bij beide geslachten. Daarnaast verbetert het functioneren van lever, hart en nieren. Het verhoogt ook de oestriol en testosteron niveaus. Men 250 mg van het kruidenextract naar een verbetering te observeren.

Opmerking: Voordat u een kruidenmiddel, wordt voorgesteld om een arts te raadplegen.

do's

dagelijks te oefenen.

Doe aan yoga.

Houd je lichaam ontspannen.

Verhoog de inname van voedsel rijk aan L-arginine, zoals kip, vlees, vis, noten, zaden, en erwten. Ook verhoging van de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn in water oplosbare vezels zijn.

Inclusief veel fruit, zaden, granen, noten en verse groene groenten in uw dieet.

Er dient een ruimte van een of twee dagen tussen geslachtsgemeenschap.

don'ts

Vermijd het drinken van alcohol voor de seks.

Stoppen met roken en de consumptie van drugs.

Vermijd verwerkt en gefrituurd voedsel dat een hoge natrium en suiker bevatten.

Niet te veel stress niet te gebruiken.

Masturbatie moet worden vermeden.

22 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment