Tuesday, January 19, 2016

15 Home Remedies To Get Rid van Mange

Schurft is een huidziekte gevonden bij dieren, reptielen, vogels en in sommige planten. Het wordt veroorzaakt door parasitaire mijten. Demodetic en schurft is gevonden in honden. Het laat dieren zweren en veroorzaakt onrust in sommige gevallen. Het kan verspreiden door het hele lichaam of niet op het juiste moment behandeld. Schurft kunnen aanvankelijk worden waargenomen in oren, gezicht, elleboog en benen. Het veroorzaakt korstvorming, haaruitval, constante jeuk en schaafwonden op de huid. Houd er rekening mee dat als uw hond heeft schurft dan moet worden geïsoleerd in een ruimte met de juiste weersomstandigheden. Laten we gaan door dit artikel om Mange huismiddeltjes te vinden. Deze remedies kunnen helpen, maar raadpleging van een dierenarts is een must.

Home remedies voor Mange

1. Waterstofperoxide en Borax

Maak een mengsel van 1% waterstofperoxideoplossing en borax poeder. Nu, was de betroffen hond met dit één keer per week. Laat het drogen op zijn eigen. Doe dit regelmatig voor twee weken. Zorg ervoor dat uw hond niet borax innemen.

Opmerking: Weet borax niet te verwarren met boorzuur poeder.

2. Honey

Honing is een uitstekende natuurlijke huis remedie voor Mange. Solliciteer Honing direct op de huid van het dier en afwassen in de nacht zonder mankeren als mieren kan eventueel aan te vallen uw hond.

3. Yoghurt

Neem twee eetlepels pure yoghurt en breng het zachtjes om de oren van uw huisdier te behandelen ontlading en korstvorming veroorzaakt als gevolg van Mange. Was ze aan het eind van de dag.

4. Cooking Oil

Neem een schone spons en dompel het in de kom van bakolie. Wrijf het zachtjes op getroffen gebied van uw huisdier. Dit jeuk en irritatie van de huid te voorkomen. De wasachtige effect stopt de luchttoevoer die uiteindelijk de mijten zal doden.

5. Apple Cider Vinegar

ACV is verpakt met een enorme helende eigenschappen die helpen bij het bestrijden off Mange mijten. Meng een eetlepel van ongepasteuriseerde appelazijn in de maaltijd van uw huisdier naar de roodheid en jeuk geassocieerd met Mange genezen.

6. Zeepwater

Neem een milde zeep oplossing en gebruik het op de aangetaste huid. De alkalische karakter van deze doodt alle mijten en ze zelfs te stoppen van verdere verspreiding.

Opmerking: Gebruik lauw water om de zeepoplossing te bereiden

7. Lemon

Snijd een citroen in acht partjes en kook ze in water. Houd dit 's nachts. De volgende ochtend, dip een spons in het mengsel en wrijf het op de huid van uw huisdier. De zure eigenschappen zal niet alleen de dood van de mijten, maar ook een glanzende vacht van uw huisdier te geven. Bovendien voorkomt roodheid en jeuk.

8. Knoflook

Omdat het een anti-parasitaire voedsel, knoflook helpt remmen de activiteiten van Mange veroorzaakt mijten. Neem zes citroen skins, één geheel gehakte citroen en 30-40 (gemalen) knoflookteentjes. Kook alle ingrediënten in vier liter water. Wacht tot de oplossing is afgekoeld. Breng dit op uw huisdier en doe het regelmatig voor positief resultaat. U kunt ook knoflook olie te gebruiken op het getroffen gebied.

9. Olijfolie

Olijfolie duigen off mijten en kalmeert de geïrriteerde huid. De hydraterende eigenschappen te genezen droge schilferige vlekken. Alleen van toepassing wat olijfolie op de aangedane huid van uw huisdier.

10. Visolie

Omvatten visolie in de voeding van het huisdier om zijn huid te verbeteren. U kunt ook gebruik maken van visolie capsules als het vecht tegen Mange mijten.

11. Borstel de Fur

Borstel de vacht van uw huisdier regelmatig scaling en korsten op natuurlijke wijze te verwijderen. Overdrijf het niet zoals je zou kunnen eindigen beschadiging van de situatie.

Kruidengeneesmiddelen voor Mange

12. Geel Dock

Bereid een afkooksel van dit kruid en toe te passen op de aangedane huid van uw huisdier. Het helpt de dood van de parasieten en geneest de huid geleidelijk. Voer deze oplossing meerdere keren per dag.

13. Aloe Vera

De helende eigenschappen van aloë vera behandeling van verschillende huidaandoeningen. Solliciteer aloë vera gel om de irritatie van uw huisdier te kalmeren. Doe het paar keer per dag. Gebruik deze remedie na waterstofperoxide en borax bad.

14. Indian Lilac Oil

Solliciteer Indische Lilac olie op het getroffen gebied om de mijten te doden en stoppen met de Mange verspreiden.

15. Calendula

Het gebruik van calendula thee helpt doden van de mijten die jeuk veroorzaken. Geef dit kruidenbad om uw hond aan de ontsteking geassocieerd met Mange te kalmeren.

DO's

Laat uw huisdier op de loer liggen in de natte gebieden.

houd ze altijd schoon en geef ze regelmatig baden.

Zorg voor voedzame maaltijd.

Maak regelmatig uitstapjes naar de dierenarts.

Niet houden ze de hele dag buiten of binnen uw huis gebonden.

Steriliseren kleren huisdier en beddengoed gebied zo vaak mogelijk.

DON'Ts

Gebruik geen middelen die chemische stoffen te betrekken niet uitvoeren zonder raadpleging van een dierenarts.

Geef niet op uw huisdier ingeblikt, verpakt of melkproducten.

Beperk uw huisdier uit te gaan in de buurt van andere besmette dieren.

Je zou ook graag

4 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment