Sunday, January 31, 2016

14 Handige Home remedies om zich te ontdoen van termieten

Termieten thuis of op kantoor - is een van de meest voorkomende problemen die wordt geconfronteerd door bijna iedereen. Vooral wanneer er zo veel houten armaturen en meubels zoals houten deuren, rekken, rekken, ramen, eettafels en houten vloeren. Termieten zijn de insecten die over het algemeen zich voeden met dode plantaardige materialen, en mensen maken gebruik van dergelijke materialen om hun plaats in te leveren. Wanneer de termieten in contact komen met deze houten objecten, ze voeden zich met het en na een bepaalde tijd, die geteisterd houten werken krijgen zwakker en schade blijvend. Het is bewezen dat sommige termieten kan verbruiken ongeveer 15 pond van hout binnen een termijn van één week. Daarnaast kan termieten ook schade aan de kleding veroorzaken. De termieten kijk uit voor warm weer constant. Huizen met een hoog vochtgehalte in hen hebben een hoger risico van termieten. Soms kan de geografische locatie van uw huis ook van invloed op de aanwezigheid van deze griezelige wezens. Hoewel je goede zorg van uw huis te nemen, maar er is kans je mist een aantal manieren, en de termieten zal uw living binnendringen. Zodra de termieten in uw huis hebt ingevoerd, moet je hard werken aan termieten behandeling. Er zijn verschillende manieren waarop u permanent kunt voorkomen dat termieten uit uw huis. Hier zijn enkele nuttige home remedies om zich te ontdoen van de termieten.

1. Orange Oil

Oranje olie is een extract van sinaasappelschillen die onoplosbaar is in water. Het is een veel voorkomende huis remedie die veel insecten zoals termieten vernietigt; derhalve is het ook bekend als oranje olie termieten. (1)

Eenvoudig, boren gaatjes op de plaatsen aangetast door termieten en spuit de sinaasappelolie in het gat. Dit zal u helpen zich te ontdoen van termieten in 3 dagen tot een maximum van 3 weken, afhankelijk van de ernst.

Opmerking: Niet consumeren dit oranje olie, want het is schadelijk voor de gezondheid.

2. elektrocutie

Het is een eenvoudige methode om termieten roeien. Passing elektrische stroom naar de termieten doden. De apparaten voor elektrocutie zijn beschikbaar in de markt. Maar zorg ervoor dat je jezelf niet te worden blootgesteld omdat het ernstige effecten op je lichaam kan veroorzaken. (2)

3. Hot and Cold Treatment

Termieten kunnen niet overleven in extreme warme en koude temperaturen. Temperaturen van meer dan 120 graden of onder -20 graden Fahrenheit kan helpen bij de dood van de termieten. Plaats de houten voorwerp / stuk of enige andere besmette voorwerp onder de zon. Dit zal leiden tot verdamping van het vochtgehalte. Ofwel ze zullen sterven of afschaffen hout. U kunt ook gebruik maken van vloeibare stikstof voor de koudere temperatuur termieten te controleren.

Warmte is een niet toxisch werkwijze voor de behandeling van termieten. (3) (4)

4. Boorzuur

Boorzuur is een soort insecticide dat beschadigt het zenuwstelsel van de termieten en hen zeker doodt. (5)

Meng water en boorzuur poeder en toe te passen op de houten oppervlak met een kwast om zich te ontdoen van deze griezelige wezens te krijgen. U kunt uw tuin en kamers te behandelen met deze oplossing.

U kunt ook spray of verf producten die Boraat op kale houten oppervlakken, waar ze worden opgezogen afzetten gekristalliseerd boorzuur in het hout. Als termieten dit hout aan te vallen, worden ze gedood (0).

Opmerking: Het is raadzaam om maskers en handschoenen te dragen bij het behandelen van boorzuur als de inname of inhaleren van boorzuur is gevaarlijk voor de mens.

5. Kartonnen Vallen

De termieten niet alleen voeden met hout, maar ook op papier en karton, waarbij de cellulose karton kan worden gebruikt als val voor termieten controle bevat. Bevochtig het karton en plaats het in de buurt van de getroffen gebieden om termieten te trekken. Wanneer het karton vol termieten, houd het dan met handgrepen of met handschoenen en vlam het uit. Desgewenst vervolgens een aantal keren herhalen van het proces. (6)

6. termiet Bommen

Pesticide rookmachine wordt meestal aangeduid als termieten bommen. Het is een onder druk kan die vloeibaar pesticide en geeft deze in de vorm van mist die naar beneden vestigt op de blootgestelde oppervlakken bevat. Wanneer de termieten in contact komen met de vloeistof, sterven ze onmiddellijk. Echter, deze termieten bommen niet de mogelijkheid te dringen door het hout cellulose of andere oppervlakken. Het kan worden gebruikt in gebieden als termiet controlemaatregel.

Opmerking: Het inhaleren en inname van deze insecticiden zijn schadelijk voor zowel dieren als mensen. Daarom is het raadzaam om uw kinderen en huisdieren uit de producten af te houden; en tijdens het gebruik ervan dragen handschoenen en een masker.

7. Essential Oils

Een aantal essentiële oliën uit te roeien termieten effectief. Bijvoorbeeld, kruidnagel olie en vetiver olie om er maar een paar te noemen. Beiden uiteindelijk dood van de termieten en verzekeren geen herbesmetting in de toekomst. Echter, vetiver algemeen aanbevolen voor behandeling termieten. (7)

Gewoon giet olie (eventuele) in een mist spuit en gebruik deze op de aangetaste hout en andere getroffen plaatsen.

8. Aloe Vera Gel

Aloë vera doodt de termieten wanneer zij in contact met elkaar komen. Plet de gehele plant van de aloë en op te slaan in een container gevuld met water overheen. Wanneer dit nodig is, neem een deel van gemalen aloë en 5 delen water. Meng naar behoren en spritz het op de besmette gebieden met behulp van een mist spuit.

9. natriumchloride

Om deze kleine wezens te doden, spray natriumchloride rechtstreeks op gevoelig gebied van de termiet of genieten van een paar katoenen ballen in de oplossing en plaats deze in de buurt van het besmette gebied. Door de aanwezigheid van cellulose (een plantaardig materiaal) in keukenzout, krijgen termieten aangetrokken naar de watten. Deze remedie doodt niet alleen de termieten, maar ook voorkomt dat ze terugkerende.

10. Petroleum Jelly

Wrijf vaseline op de droge houten meubilair. Laat het maar voor een dag of twee en daarna met een zachte doek om uw armaturen te poetsen.

11. White Vinegar

Neem een ¼ kopje witte azijn en een kopje vol met olijfolie. Giet zowel de ingrediënten in een fles en goed schudden. Poets je oude meubels met dit mengsel met een zachte doek.

12. Termidor

Termidor is een professioneel product dat gebruikt wordt voor het doden van termieten. Het gebruik van Termidor wordt aanbevolen voor de extreme toestand. Er wordt voorgesteld om hulp deskundige te nemen om dit te verhelpen te voeren. (8)

13. Magnetron

Dit materiaal heeft elektronische golven die termieten kan doden. Draagbare magnetron apparaten zijn in de markt, die kan worden gebruikt om de termieten uit uw huizen volledig uit te roeien. (9)

De behandeling moet doorgaan gedurende 10-20 minuten, terwijl de behandeling van een houten stuk van 1-2 voet.

14. Beneficial Nematoden

Het is een product dat de worm soorten in, die zijn voortdurend op zoek naar hosts zoals termieten en andere heeft. Zij zullen ingraven in de termieten en zal leiden tot de dood in een ander 48 uur. Het is een van de grote methoden om zich te ontdoen van termieten. Maar zorg ervoor dat je het niet te consumeren bij toeval. Het is gevaarlijk voor het menselijk lichaam en kan ernstige gevolgen voor u, soms zelfs de dood tot gevolg hebben. Deze aaltjes zijn verkrijgbaar in de lokale tuin winkel waar ze insecticiden en pesticiden te verkopen. (10)

15. Bodembehandeling

Dit concept houdt totstandbrenging van een barrière tussen het hout en de grond met termieten. Chemische stof die gebruikt in de barrière zullen die termieten proberen om door het te doden. (11)

do's

Probeer om uw huis te beschermen voordat ze geteisterd door termieten. Dus, controleren op termieten in en om het huis constant. (12)

Omgehakt de takken die zijn het aanraken van de grenzen van uw huis (13, 0)

Handhaaf juiste vochtgehalte in uw huis.

Veeg alle dode plantaardige producten rond uw huis omdat het de kans op termieten toeneemt. (14)

Maak een goede drainage en beoordelingssysteem (0).

don'ts

Gebruik geen openingen niet in uw huizen, tenzij het nodig is. Vul het scheuren of gaten in de fundering met behulp van mortel of ander materiaal (15, 0).

Vermijd het gebruik van niet-toegestane producten om termieten te controleren omdat ze schade aan uw houten voorwerpen kan veroorzaken.

Niet houten stammen of houten puin in de buurt van het huis (0) op te slaan.

20 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment