Thursday, January 28, 2016

25 Verrassende Health en Beauty Voordelen van Chia Seeds

Chia zaden hebben aan populariteit gewonnen vanwege hun medicinale gebruik sinds lang. Ze werden gebruikt in de Maya's en Azteken diëten voor duizenden jaren. In de Maya, zijn chia zaden aangeduid als 'kracht' en ze helemaal aan hun naam zijn de energie-booster. Deze kleine donkere bruine of zwarte zaden zijn een powerhouse van voedingsstoffen zoals calcium, mangaan en fosfor en omega-3 vetzuren, zink, vitamine C. En het beste deel is dat je niet hoeft om compromissen te sluiten met de smaak, met het oog op krijgen hun voordelen voor de gezondheid, omdat ze neutraal smaken. Lees dit artikel om een aantal van de gezondheid en schoonheid voordelen van chia zaden, die je zal aanmoedigen om dit superfood nemen in uw dagelijkse voeding te leren kennen.

3. Disorders Prevent Heart

Omega-3 vetzuren in chia zaden maken ze gezond voor hart. Het helpt verminderen ontstekingen en verhoogt HDL (goed cholesterol) in het lichaam. Daarom kan regelmatige consumptie van deze zaden een aantal cardiovasculaire aandoeningen op afstand te houden.

Anti-inflammatoire eigenschappen van chia zaden doet wonderen in het helen van pijn in de gewrichten en reumatoïde artritis. Het fungeert als een smeermiddel stijfheid vermindert. Bovendien zijn deze zaden verpakt met koper en zink, en beiden zijn noodzakelijk voor het genezen artritis Beide mineralen steun in de productie van deze enzymen, die vrije radicalen te neutraliseren en afweren ontsteking.

5. verbeteren van de spijsvertering

Het hoge gehalte aan oplosbare vezels in chia zaden vergemakkelijkt de spijsvertering. Ze helpen absorberen cholesterol en spoel het uit door middel van ontlasting. Bovendien houdt het lichaam gehydrateerd en voorkomt verstopping

6. Energy Booster

Chia zaden verhoogt het metabolisme en releases voedingsstoffen heel langzaam. Dit maakt je energiek en actief voor een lange tijd voelen. Dat is de reden waarom het steeds het favoriete voedsel van de atleten.

7. ontgiftende Agent

Chia zaden zijn geweldig detoxifier. Ze zitten vol anti-oxidanten en reinig het systeem grondig door het absorberen toxinen in het lichaam.

8. eetlust onderdrukker

Chia zaden zijn bekend op eetlust omdat deze zaden in combinatie met water absorberen 10 keer hun gewicht en vormen een volumineuze gel in de maag. Als gevolg hiervan, voel je je voller en minder eten.

9. Verminder verlangen naar suiker

Zoals chia zaden vertragen de snelheid waarmee suiker wordt vrijgegeven in het bloed, hoef je niet hunkert naar suiker. Trouwens, het voedt je hele lichaam en satiates uw zoete tand.

10. Mood Lifter

Chia zaden hebben een hoge minerale inhoud en uitstekende omega 3-vetzuur profiel boost-up van uw humeur. Bovendien verbetert concentratie en werkingsmechanisme van de hersenen.

11. Fight Cancer

Rijk aan alfa-linoleenzuur, een type omega vetzuur chiazaden voorkomt niet alleen de groei van kankercellen, maar vernietigt ze zonder schade aan gezonde cellen.

12. Voorkom Alzheimer

Een krachtige stoot van omega-3 vetzuren, vezels en mineralen in chia zaden is wat hen essentieel voor de gezondheid van de hersenen maakt. Ze zijn ook voedsel voor de hersenen "dat helpt uw geheugen te verbeteren en te voorkomen dat de ziekte van Alzheimer genoemd.

13. Veroorzaakt Sound Sleep

Chia zaden bevatten een essentieel aminozuur tryptofaan, wat leidt tot de productie van melatonine en serotonine. Het balanceert ook uw slaap-waak cyclus, en bevordert een betere slaap.

15. De stress uw Body

Chia zaden zijn krachtige stress buster als gevolg van de grote hoeveelheid magnesium in hen, die cortisol niveau controleert. Het voorkomt ook vermoeidheid en hoofdpijn

Schoonheid Voordelen van Chia Seeds

16. Dental Care

Chia zaden zijn vol van calcium, zink, fosfor en vitamine A. Zink schimmelwerende eigenschappen die de vorming van plaque op de tanden te voorkomen. Calcium is de bouwsteen van de tanden, terwijl fosfor en vitamine A houdt tanden en mond gezond.

17. de behandeling van acne

Zink in chiazaden vermindert symptomen van acne met anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen. Het helpt de productie van sebum op het huidoppervlak, en is belangrijk voor de vorming van collageen.

18. Anti-Ageing

Chia zaden zijn rijk aan anti-oxidanten die vrije radicalen en oxidatieve stress af te weren.

Zo helpt de jonge kijken, gezonder en soepele huid.

19. Skin Tone

Chia zaden hebben een hoge omega-3 vetzuren inhoud, dat is een essentiële voedingsstof voor een glanzende huid Integreer chia zaden in uw dagelijkse voeding om de huid te verfraaien van binnenuit.

21. gezonde nagels

Chia zaden zijn geweldig bronnen van plantaardige eiwit, dat essentieel is voor de regeneratie van cellen en bevorderen van de groei van de nagels.

22. Glanzend haar

Zink in chiazaden reguleert-olie-afscheidende klieren, die verantwoordelijk is voor het leveren van sebum op de hoofdhuid. Daarom maakt het haar zacht en glanzend door de aanwezigheid van voldoende voedingsstoffen.

23. verzachten Lips

Chia zaden kunnen hydrateren gesprongen lippen Masseer het met de lippen voller en laat ze drogen. Breng nu chia serum op. Dit zal je lippen minder gevoerd uiterlijk te geven.

24. Stop Haaruitval

Eiwit, zink, koper, ijzer en vitaminen in chai zaden niet alleen voorkomen dat haaruitval induceren maar ook de productie van nieuwe haarcellen. Het zinkgehalte in deze zaden te herstellen beschadigd haar en vecht tegen de hoofdhuid infecties.

25. Voedt droge huid

Chia zaden hydrateren droge huid. Voeg een paar druppels van chia zaden olie aan uw moisturizer en toe te passen over de droge huid. Zachtjes masseren.

Volgende artikel

27 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment