Monday, January 11, 2016

37 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van fibromyalgie Pijn

Bron afbeelding: / 2013/10 /

Fibromyalgie is een aandoening gekenmerkt door een pijnlijke en gevoelige retort tot een druk die gepaard gaat met slapeloosheid, stemmingswisselingen, vermoeidheid en geheugenproblemen. Het is een syndroom opgevat als een ziekte. Personen tussen de 20 en 50 jaar zijn meer vatbaar voor fibromyalgie. Hoewel de exacte oorzaken van deze aandoening is nog onbekend, maar experts zijn van mening dat de lijst involves- indolente levensstijl, overgewicht, roken, stress, depressie, slaapstoornissen, fysiek en seksueel misbruik, psychologische factoren, trauma, verwonding, darm de groei van bacteriën en erfelijkheid. De symptomen die een persoon ervaart terwijl die lijden aan deze aandoening zijn - chronische pijn in het hoofd, kaken, nek, schouder, onderrug en heupen, verminderde concentratie, darm stoornissen, dermatologische aandoeningen, myoclonische samentrekkingen, interstitiële cystitis, onvermogen om te multi-tasken , verminderd concentratievermogen, verminderde snelheid van de prestaties, angst en duizeligheid, zwakte in de ledematen, hartkloppingen, langdurige samentrekken van de spieren, tintelingen van de huid, hypoglykemie, de gevoeligheid van de huid, stijfheid, menstruatiepijn, gevoeligheid voor geluid en fel licht. Eenvoudige dieetverandering verlicht een persoon uit deze chronische klachten in belangrijke mate. In dit artikel hebben we eenvoudige huismiddeltjes ingeroepen om zich te ontdoen van fibromyalgie pijn te krijgen.

Home remedies voor Fibromyalgie Pijn

1. Ginger

Gemberwortels zijn zeer effectief in het verbeteren van de bloedsomloop. Kook een kopje water en voeg gemalen wortel in het. Sudderen het voor een paar minuten. Zeef en drink dit kruidenthee twee keer per dag om de ernst van fibromyalgie verminderen.

Als alternatief kunt u ook mengen 4-6 ounces gemberpoeder in het warme badwater en geniet in het. Het zal zweten, die helpt spoelen van gifstoffen uit het lichaam en dus kalmeert spieren induceren.

2. Castor Oil

Solliciteer wonderolie rond het getroffen gebied. Het werkt als een natuurlijke pijnstiller en dus vergemakkelijkt ontsteking. Je kan iets lauw de olie voordat masseren.

3. ananassap

Ananas plant bevat een enzym genaamd bromelaïne dat is anti-inflammatoire in de natuur en verlicht pijn. Geniet van een glas ananassap op een regelmatige basis totdat u een verbetering merken.

4. Kurkuma

Een combinatie van kurkuma en gember blijkt zeer gunstig voor fibromyalgie worden. Kook een kopje melk; Voeg beetje kurkuma poeder en gemalen gember aan. Sudderen gedurende 10 minuten. Zeef dit mengsel en drink het langzaam. Hebben het een keer per dag.

5. Knoflook

Knoflook is zeer effectief in rustgevende spierpijn. giet er gewoon een lepel olie in een pan en voeg paar teentjes knoflook erin. Heat zowel de ingrediënten op een laag vuur voor een paar minuten. Later wrijf deze lauwe olie op de pijnlijke kant.

6. Kamfer

De anti-krampachtige effecten van kamfer verlichten krampen, spasmen en geeft onmiddellijke verlichting van pijn in de gewrichten en rugpijn. Meng kamfer in je normale olie en toe te passen over het getroffen gebied. Voor het beste resultaat, laat het 's nachts. Herhaal deze methode dagelijks tot je verlichting te vinden. In plaats daarvan kunt u ook gebruik maken van kamfer olie met enkele vervoerder olie.

7. Cayenne Pepper

Cayenne bevat capsaïcine, die vertraagt de afgifte van neurotransmitters; verantwoordelijk voor het communiceren van pijn sensaties in het lichaam. Om verlichting van spierpijn krijgen, breng dan een mengsel van cayenne poeder en wintergroen olie op de pijnlijke plek.

Bovendien kan capsaïcine crème worden aangebracht op de pijnlijke plek.

Let op: Was uw handen grondig na het gebruik van deze crème, omdat dit ernstige irritatie aan de ogen kan veroorzaken.

Kruidengeneesmiddelen voor Fibromyalgie Pijn

8. White Willow

Witte wilgenbast bevat salicin, een natuurlijke pijnstiller die wordt omgezet in salicylzuur wanneer verbruikt. Het helpt bij de behandeling van de ontsteking geassocieerd met reumatoïde artritis, spierspasmen, menstruatiepijn, osteoporose, en jicht, enz. Er wordt voorgesteld om 50 mg van de witte wilgenbast nemen driemaal per dag.

9. Valeriaan

Kook valeriaan roots in 250 ml water. Steile het voor 8 uur en filteren van de oplossing. honing toe te voegen voor een betere smaak. Drink tweemaal daags. Het probleem van slapeloosheid kunnen worden genezen met deze kruiden afkooksel.

10. Lavender

Meng een paar druppels lavendelolie samen met de drager olie. Masseer dit op het getroffen gebied en houdt het 's nachts. Voor het beste resultaat, verhit de olie voor gebruik. Het zal ontsteking en pijn te verlichten in het getroffen gebied en verzacht spieren. Trouwens, het geneest slapeloosheid, hoofdpijn en depressie

11. Druivenpittenextract

Deze zijn rijk aan krachtige antioxidanten en anti-inflammatoire stof genaamd, procyanidinen, die de ernst van de symptomen opgewekt door fibromyalgie vermindert. De aanbevolen doseringen zijn 50 tot 300 mg.

12. Licorice Roots

Zoethout wortels bevatten glycyrrhizinezuur, dat is een van de belangrijkste componenten die dit kruid voorzien zijn helende eigenschappen. Het verhoogt cortisol activiteit in het lichaam, resulterend in hogere energieniveaus. Afgezien van dit, het helpt reactie lichaam om stress te verminderen en regelt verteringsproces. Dus een afkooksel bereid uit de wortels verschaft significante verlichting van de symptomen van fibromyalgie.

13. Dandelion

Brew thee door het koken van de paardebloem wortel in een kopje water. Steil en stam na 10 minuten. Drink driemaal per dag om het immuunsysteem te verbeteren.

14. Skullcap

Het is een oude Chinese geneeskunde voor de behandeling van spierspasmen, allergieën en infecties. Daarnaast behandelt ook angst en kan worden gebruikt als een milde relaxerend. Kook 250 ml water en voeg een theelepel van het kruid in poedervorm. Sudderen gedurende 15 minuten en steile later gedurende 30 minuten. Drink dit infuus twee keer per dag.

15. Sint-Janskruid

De bladeren en bloemen van de kruiden worden vaak gebruikt voor de behandeling van de symptomen van fibromyalgie. Het kalmeert zenuwpijn, migraine, misselijkheid, menstruatiepijn, chronisch vermoeidheidssyndroom, prikkelbare darm syndroom, etc. Maak een kruiden afkooksel of te consumeren haar gestandaardiseerde tinctuur of capsule.

16. Cat's Claw

Tannines aanwezig in cat's claw releases alkaloïden die effectief de symptomen van fibromyalgie verlichten. Meng ¼ kopje claw kat met ¾ kopje water en het hebben. U kunt ook 1 eetlepel elk van citroensap en azijn voor een betere smaak toe te voegen.

17. Rhodiola

Rhodiola is een geneeskrachtig kruid dat verheft de stemming en de-benadrukt een persoon. Verlicht noodzaak van voorgeschreven geneesmiddelen voor de behandeling van fibromyalgie. Echter, is het raadzaam om een arts te raadplegen alvorens het te gebruiken in plaats van over-the-counter drugs. Daarnaast zijn antioxidant is een uitstekende immuniteit booster.

18. Passiebloem

Dit kruid effectief behandelt de langdurige symptomen van fibromyalgie - zoals slapeloosheid, angst en stress. De matige hoeveelheid van dit kruid is zeer gunstig en wordt beschouwd als veilig. U kunt de capsules verbruiken of hebben het in de vorm van thee.

Opmerking: zwangere en zogende vrouwen moeten het verbruik te vermijden.

19. Calendula

Massage calendula olie op de pijnlijke plek 2-3 keer per dag om hulp te krijgen van de symptomen die gepaard gaan met fibromyalgie.

20. Chlorella

Chlorella is zoetwateralgen vol eiwitten, vitaminen, mineralen en enzymen. Verbruiken dagelijks in de vorm van tabletten of neem haar extract. De doseringen zijn bij benadering 100 ml chlorella extract of 10 gram van de tablet, die kunnen worden genomen op regelmatige basis totdat verbetering.

21. Groene Thee

De aanwezig in groene thee anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen en uw lichaam te beschermen tegen de schadelijke effecten die kunnen leiden tot celbeschadiging. Regelmatige consumptie van groene thee verbetert de energie-niveaus in je lichaam en voorkomt vermoeidheid.

22. Ginko biloba

Dit kruid verhoogt de cognitieve functies en regelt de bloedcirculatie. Het uitroeit problemen, zoals gebrek aan concentratie, vermoeidheid, korte termijn geheugenverlies, etc. Al deze symptomen van een fenomeen genaamd fibro mist, die nauw verwant aan fibromyalgie. De aanbevolen dosering is 120-600 mg eenmaal per dag.

23. Goldenseal

Dit kruid is effectief in het verminderen van ontstekingen en pijn veroorzaakt als gevolg van spierspanning. Drink de kruidenthee de intensiteit van pijn te verminderen.

Let op: het gebruik op lange termijn van dit kruid is niet aan te raden vanwege de mogelijke bijwerkingen.

24. Kamille Thee

Dit kruid induceert slaap, vermindert angst en verlicht menstruatiepijn Het kan zelfs je immuunsysteem te stimuleren en is zeer effectief in de lange termijn. Drink kamille thee regelmatig om zijn vruchten te plukken.

25. Nettle

Chew gestoofde brandnetelbladeren dagelijks of bereid zijn afkooksel. Brandnetel thee helpt omgaan met de symptomen van artritis, jicht, reuma en fibromyalgie, etc.

26. Kava kava

Dit kruid voorkomt angst, nervositeit en depressie. Ook, het reguleert de spijsvertering en de menstruatiecyclus. Voeg een eetlepel van de wortel poeder in een kopje water, de juiste roer en drink het. U kunt ook verbruiken de capsules.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u kava kava als het een allergische reactie bij sommige mensen kunnen leiden.

27. Rosemary

Rozemarijn etherische olie wordt gebruikt om de pijn bij artritis, ischias, neuralgie, enz verlichten rozemarijnolie wrijven over het getroffen gebied om onmiddellijke hulp te krijgen van de spierpijn.

28. Astralagus

Dit kruid wordt gebruikt door patiënten met fibromyalgie vermoeidheid te bestrijden en verstoringen in het spijsverteringskanaal. De anti-bacteriële eigenschappen weert bacteriële infecties en boost immuniteit. De adequate dosering van dit kruid verschilt van persoon en persoon.

29. Melissa Herb (Citroenmelisse)

Dit kruid helpt bij het verminderen van angst, spanning en verkramping van de spieren. Personen die lijden aan fibromyalgie kan consumeren in de vorm van pillen.

30. Bijvoet

Dit kruid werkt als een uitstekend spierverslapper die kunnen worden genomen in de vorm van tinctuur of thee. De kalmerende effecten van bijvoet kalmeren zenuwen. Ook helpt het regulariseren menstruatie cyclus en normaliseert de spijsvertering.

Opmerking: Vermijd het tijdens de zwangerschap.

31. Pink Bark

Dit kruid wordt gebruikt in gedroogde en poedervorm en is zeer effectief in het verminderen van ontsteking en pijn.

32. Dong Quai

Dit kruid verlicht vrouwen uit menstruatiepijn en regelt de periode cyclus. Het kan oraal worden genomen of kunnen worden aangebracht op het getroffen gebied. Trouwens, het geneest het probleem van onvruchtbaarheid ook.

33. Saw Palmetto

Dit kruid is vooral handig voor mensen die lijden aan fibromyalgie en heeft ook de urinewegen problemen. Het is raadzaam om een zorgverlener voor de adequate dosering te raadplegen.

34. Cannabis

Chronische pijn die optreedt bij fibromyalgie kunnen effectief worden behandeld met een verbinding genaamd THC, dat in cannabis. Ook medische marihuana voorkomt depressie, pijn en angst.

35. Echinacea

Deze plant en de bloemen zijn nuttig in de versterking van het zenuwstelsel en het verlichten van een individu van chronische pijn en vermoeidheid. Het elimineert ook giftig afval. U kunt de kruiden afkooksel of slikken zijn tabletten.

36. Boswellia

Dit kruid wordt veel gebruikt voor de behandeling van artritis, myositis en rugpijn U kunt pijnstillende pillen bereid uit Boswellia na raadpleging van een arts verbruikt.

37. Siberische Ginseng

Consumptie van Siberische ginseng kruid helpt de stress van een persoon en bestrijdt vermoeidheid geassocieerd met fibromyalgie. Klik hier voor de gestandaardiseerde Siberische ginseng extracten en consumeren 100 tot 200 mg driemaal per dag.

Notitie:

Gebruik dit kruid tijdens de menstruatie en zwangerschap niet verbruikt.

Vermijd het als u een patiënt van een hoge bloeddruk

do's

Pijn te verlichten met behulp van massage en warmte therapie.

Eet een gebalanceerd dieet.

Drink veel water en vers sap om je lichaam te hydrateren.

Voer yoga en meditatie om je lichaam te ontspannen.

Luister naar goede muziek of lees uw favoriete boek om je gedachten af te leiden.

Wees positief over je leven.

Neem een regelmatige massage.

Neem rust wanneer nodig.

Vermijd suiker, verpakt voedsel, alcohol, transvetten, geraffineerde koolhydraten en geraffineerde olie.

Zeg nee tegen frisdrank.

Laat uw lichaam niet fysiek en mentaal overdreven in een dag uit te oefenen.

Vermijd veelvuldige inname van medicatie.

May 20, 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment