Monday, January 11, 2016

27 Superfoods Om uw geheugen Boost

Dat kunnen we niet ons lichaam leeftijden tegelijkertijd ontkennen dit feit met ons. Elk deel van ons lichaam nodig heeft voedingsstoffen voor een gezonde groei. U kunt een gezonde hersenen met een aantal slimme voedingsmiddelen te behouden zo scherp geheugen vraagt om een gezonde levensstijl met dynamische eetgewoonten, regelmatige lichaamsbeweging en sociale interacties. Vitaminen en mineralen hebben het potentieel om uw geheugen te stimuleren. Echter, dieet is niet het enige dat een belangrijke rol in het verbeteren van uw geheugen speelt; je moet ook de bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol in toom te houden. Dus in plaats van slurpend van vitaminepillen of koffie op de cognitie te verbeteren, voeg hieronder gezonde superfoods in uw dagelijks dieet.

1. Rosemary

Chemische stoffen gevonden in rozemarijn verbeteren van de prestaties van de hersenen. Zelfs de geur kan wonderen doen. Plaats gewoon een rozemarijn plant op de vensterbank; of gebruik maken van haar essentiële oliën voor massage.

2. Beets

Worden verpakt met natuurlijke nitraten, bieten verbeteren van de bloedstroom in ons lichaam en hersenen. Zo verbetert de werking. Probeer het sap of boven het in uw salade.

3. Hele eieren

Voorzien van een heel ei ontbijt in uw dagelijks dieet om uw geheugen te scherpen. Eidooiers bevatten choline, dat blijken te zijn gunstig voor de gezondheid van de hersenen te zijn.

4. Fish

Sardines, zalm, kabeljauw zwart zijn enkele van de olieachtige vissen die zijn verpakt met voldoende omega-3 vetzuren, die essentieel is voor een goede werking van de hersenen. Ga voor een hoge standaard visolie supplement; of consumeren vis minstens driemaal per week.

5. Avocado

Omdat avocado's zijn goed af met enkelvoudig onverzadigde vetten, omega-6 en omega-3 vetzuren, die helpen om de doorstroming van het bloed naar de hersenen. Dat is wat leidt tot een goede opname van antioxidanten, en lager slechte cholesterol. Trouwens, het beschermt ons hele lichaam van de schade veroorzaakt door vrije radicalen.

6. Bosbessen

Deze sappige vrucht zit vol met anti-oxidanten die helpt je hersenen te beschermen tegen oxidatieve schade; en flavonoïden in bessen leidt tot een verhoogde interactie tussen neuronen. Boven een graan of smoothie met deze gezonde vrucht.

7. Onion

Nemen rauwe uien in je dagelijkse dieet om uw geheugen te verbeteren.

8. Volle granen

De combinatie van vezels, complexe koolhydraten en omega 3-vetzuren maken volkoren superfood voor de ontwikkeling van de hersenen. Bovendien is de overvloed aan vitamine B in korrels verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen.

9. Tomaten

Een zeer sterke anti-oxidant in tomaten genoemd als lycopeen - verdedigt hersencellen schade door vrije radicalen; en doet wonderen voor de algehele gezondheid. Hebben tomatensoep; of tomaten aan sandwiches, salades, omeletten of smoothies toe te voegen in uw dagelijkse voeding.

10. Groene Thee

Om uw geheugen te scherpen en verbeteren van de hersenen macht, drink 2-3 kopjes van vers bereide groene thee per dag. Deze kruiden thee kan stimuleren uw concentratie en cognitieve functies, zoals de elektrische verbindingen van de hersenen toeneemt.

11. Dark Chocolate

De krachtige punch van antioxidanten in donkere chocolade en zijn cafeïnegehalte helpt scherpen het geheugen en verbetert de concentratie. Bovendien is de rijkdom van flavonoïden in deze heerlijke superfood helpen verhogen de bloedcirculatie in de hersenen.

12. Acorn Squash

Dit is een ander superfood voor het stimuleren van uw geheugen. Eikelpompoen zit boordevol vitamine B12 en foliumzuur die de zenuwen te beschermen tegen eventuele schade. Je kan ofwel gaan voor gebakken of geroosterd eikelpompoen teneinde de voordelen voor de gezondheid te verkrijgen.

13. Walnoten

Deze knapperige noten verbetering van de zuurstofstroom en leveren essentiële voedingsstoffen aan de bloedvaten van de hersenen. Bovendien, de overvloedige omega-3 vetzuren in walnoten boost-up hersenen macht die de werking van neurotransmitters verbetert met uw geheugen verhogen.

14. Kurkuma

Een stof genaamd curcumine in kurkuma kan je geheugen te scherpen en ontstekingen te voorkomen. Het is een kruid dat voor elk soort voedsel kan worden toegevoegd; of voeg een beetje aan een glas lauwe melk en hebben het dagelijks.

15. Appels

Appels zijn een van de gezondste groenten die je helpt om fit te blijven en het verbeteren van uw geheugen ook. Zijn huid is goed af met anti-oxidanten en mineralen die het risico op dementie en de ziekte van Alzheimer te voorkomen. Daarom wordt terecht gezegd dat een appel per dag houdt de dokter weg. "Zo, smak op een appel elke dag.

16. Quinoa

Quinoa is goed af met foliumzuur; complexe koolhydraten en vezels die helpen bij het verbeteren van het geheugen. Trouwens, quinoa is een compleet pakket van alle essentiële aminozuren en beschouwd als zeer voedzaam voor de algehele gezondheid. Combineer hem met je maaltijd om de voordelen ervan te genieten.

17. Milk

Het is gebleken door de onderzoekers dat het hebben van een glas melk een keer per dag kan stimuleren van de werking van de hersenen en scherpt het geheugen. Een uitstekende bron van calcium, vitamine B6, magnesium, vitamine B12, eiwit (alfa-lactalbumine) en kalium, melk verbetert de cognitieve functies door het verhogen van de serotonine-activiteit in de hersenen. Zijn beschouwd zeer geschikt voor mensen die lijden aan een depressie

18. Zaad van de pompoen

De zaden van de pompoen zijn zeer voedzaam, zodat ze op te nemen in uw dieet voor een optimale voordelen. Aangezien pompoenpitten zijn goed af met omega-3 en omega-6-vetzuren, zullen zij zeker zorgen voor uw geestelijke gezondheid. Afgezien hiervan, de component van zink in deze zaden is noodzakelijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Chomp handvol pompoenpitten om uw geheugen te verbeteren.

19. Aubergine

Nasunin, een voedingsstof die in de huid van de aubergine houdt uw hersenen actief en scherp. Op te nemen in uw dieet om de interactie tussen boodschapper moleculen en hersencellen te verbeteren.

20. donkergroene bladgroenten

Spinazie, boerenkool, broccoli, bloemkool en kool zijn enkele van de groene bladgroenten dat helpt om de elektrische geleidbaarheid van de hersenen en verbetert het denkproces. De rijkdom van foliumzuur, vitamine B6, B12 en hoog ijzergehalte verhinderd dat reeds verschillende hersenaandoeningen. Het vermindert oxidatieve stress die het risico op cognitieve stoornissen keert. Daarom is verhoging van de inname van groenten in uw dagelijkse maaltijd voor een gezonde groei van hersencellen.

21. Zaden van de Zonnebloem

Een pons eiwit, vitamine B en omega vetzuren maakt zonnebloemzaden superfood voor de ontwikkeling van de hersenen. Het helpt tegen depressie en biedt voldoende voeding; haar tekort kan geheugenverlies veroorzaken.

22. Water

Drink veel water en gehydrateerd te blijven om je hersenen gezond te houden, want het maakt 85 procent van het gewicht van de hersenen. Het geeft elektrische energie aan onze hersenen dat ons denkproces verbetert en verhoogt de concentratie. Deze superfood heeft de neiging om ons geheugen te scherpen; verheft het functioneren van de hersenen en ontgift ons lichaam. Vandaar dat het drinken van 8-10 glazen water per dag kan je onderhouden geestelijke gezondheid.

23. Beans Kidney

Aangezien bruine bonen zijn goed af met vitamine K, ze helpen het verbeteren van de cognitieve functie en zijn gunstig voor een gezonde hersenen. Naast deze, vitamine B gehalte biedt essentiële voeding aan de hersencellen. Een kopje gekookte bruine bonen bevat 19% van de dagelijkse aanbevolen B-vitamine thiamine.

24. Honey

Honing is een rijke bron van kalium, vitamine B, mangaan, fosfor, magnesium en anti-oxidanten die een gelijk deel van fructose en glucose. De component van fructose in honing levert brandstof aan de hersenen, en verdedigt het van mentale vermoeidheid.

25. Olijfolie

Olijfolie is een onderdeel van het mediterrane dieet dat sommige buitengewone voordelen voor de gezondheid heeft. Naast het feit dat een grote bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, het remt de hersenen veroudering. Het is dus een ongelooflijke superfood dat onze hersenen macht verhoogt en houdt de ziekte van Alzheimer en andere psychische stoornissen op de baai.

26. Sage

Dit prachtige kruid heeft bewezen gunstig voor de geestelijke gezondheid te zijn en verbetert het ons geheugen aanzienlijk. Nemen verse salie in uw dieet of gebruik maken van haar essentiële oliën. Afgezien van dit, de rijkdom van ijzer in dit kruid voorkomt angst en behandelt verschillende hersenaandoeningen.

27. Knoflook

Anti-inflammatoire eigenschappen van knoflook zijn zeer nuttig zijn voor je hersenen. Gulp een aantal van haar kruidnagel dagelijkse; of nemen deze prikkelende smaak gebracht superfood in uw recepten. Het smaakt echt geweldig. Het voorkomt ook het risico van tumorgroei.

vorige artikel

24 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment