Wednesday, January 27, 2016

28 Effectieve Remedies To Get Rid van Gingivitis

Heeft plaque opgebouwd over uw tand? Heb je tandvlees die bloeden tijdens het poetsen opgezwollen? Bent u geïrriteerd met aanhoudende slechte adem en pijn tijdens het kauwen voedsel? Als antwoord op een van deze vragen ja is, dan zijn er kansen die je hebt gingivitis. De andere symptomen van deze ziekte zijn terugwijkende tandvlees lijnen, roodheid en irritatie in het tandvlees en diepe zak tussen tandvlees en tanden. Indien onbehandeld, kan dit leiden tot de ontwikkeling van parodontitis (tandvleesontsteking), die zal leiden tot uw tandvlees weg van je tanden te trekken. Dit zal geleidelijk leiden tot losraken en dalen van de tanden. De waarschijnlijke oorzaken van gingivitis zijn droge mond, genetica, bepaalde medicijnen, overmatig roken, slechte voeding, gebroken vullingen, scheve tanden, diabetes, enz. Lees dit artikel, worden verschillende home remedies om zich te ontdoen van gingivitis te krijgen.

Home remedies voor Gingivitis

1. Zeezout

Meng ½ kopje zeezout in 1 kopje water en gorgelen met deze oplossing. Dit moet meerdere keren per dag en speciaal na de maaltijd worden gedaan. Deze remedie helpt effectief te behandelen gingivitis.

NB - Gebruik deze oplossing niet slikken.

2. Theezakje Comprimeren

U kunt hergebruiken het theezakje na het maken van thee. Plaats deze op je tandvlees en verwijder na 15-20 minuten. Dit is een zeer natuurlijke en effectieve home behandeling voor gingivitis.

3. Honey

Wrijf wat honing over het geïnfecteerde tandvlees nadat u uw tanden te poetsen in de ochtend. Dit is een van de geteste huismiddeltjes die gemakkelijker in het genezen gingivitis eerder thuis.

4. Cranberry Juice

Consumeer minstens 4 glazen cranberrysap elke dag. Het zal de plaquette elimineren veroorzakende bacteriën, en fungeren als een mond luchtverfrisser en reinigingsmiddel.

5. Zout en Lemon Paste

Mix ½ eetlepel zout en het sap van 1 citroen tot een fijne pasta te maken. Deze pasta moet worden aangebracht op tandvlees en tanden. Dan, afwassen na een paar minuten. Het vitamine C-gehalte in citroensap helpt breken plaque en appelzuur verwijdert vlek.

6. Bakpoeder

Een pasta van bakpoeder met warm water helpt bij het verwijderen van de plaque en fungeert als natuurlijke tandpasta voor gingivitis.

7. Coconut en sesamolie

Massage tanden en tandvlees met een mengsel van kokosnoot en sesamolie het bloedverlies tandvlees tijdens het poetsen van tanden verminderen.

Een andere optie is om je mond met sesam en kokosolie mengsel swish en spuug het uit. Spoel je mond met warm water. Dit moet gebeuren voordat het tandenpoetsen, voor een maand. Deze oplossing vermindert de tederheid en pijn als gevolg van bloedend tandvlees.

8. Kruidnagelolie

Masseer enkele kruidnagel olie op het tandvlees te verminderen zwelling en bloeden.

Als alternatief, kauwen 2-3 teentjes per dag voor een paar weken om zich te ontdoen van de pijn resulteerde als gevolg van gingivitis.

Of anders, voeg een paar druppels van kruidnagel olie tot warm water en gebruik dit water om je mond spoelen. Dit helpt pijn en ontsteking.

9. Mosterd olie en zout

Mix ½ eetlepel zout in 2 eetlepels mosterd olie; en masseer het over uw tandvlees in cirkelvormige beweging. Laat het voor enige tijd en spoel af met warm water. Deze oplossing vergemakkelijkt ontsteking en versterkt het tandvlees.

10. Cayenne Powder

Meng wat cayennepeper poeder in uw gewone tandpasta en poets je tanden twee keer per dag. De antimicrobiële eigenschappen cayennepeper doodt alle micro-organismen in de mond en voorkomt het ontstaan van parodontitis.

11. Waterstofperoxide

Neem ½ kopje water en meng ½ kop van waterstofperoxide in. Spoel uw mond met deze oplossing, maar niet consumeren. Dit werkt als een natuurlijke reiniger die effectief reinigt de tanden door het verwijderen van oude plaque.

12. Aluin

Ontbinden sommige aluin in 1 glas water. Mond spoelen met deze oplossing ten minste 3 maal per dag. Het zal de bacteriën in de mond te doden, waardoor de plaque onder controle.

13. Guava

Neem een rijpe guave. Rooster het. Strooi er wat zout over en eet het als een salade.

Als alternatief, kauwen sommige guave bladeren. De bladeren zijn een rijke bron van calcium, vitamine C, lycopeen, luteïne en cryptoxanthine enzymen. Al deze helpen bij het bestrijden van de vrije radicalen en verwijdering van plaque.

14. Citroensap

Knijp het sap van 1 citroen in een glas warm water en gebruik dit water om je mond spoelen. U kunt ook gebruik maken van limoensap in je dagelijkse voeding.

15. Cosmetische klei

Meng ¼ kopje van cosmetische klei, ¼ eetlepel zuiveringszout, een paar druppels tea tree olie, 1½ kopjes glycerine, 1/8 kopje zeezout en mirre oplossing. Blend deze ingrediënten tot een gladde pasta. Gebruik het als tandpasta te behandelen gingivitis.

16. Kurkuma

Meng 50 gram van kurkuma met 2 eetlepels aluin poeder, 100 gram Azadirachta indica poeder en 1 eetlepel zout. Wrijf dit poeder over je tanden en tandvlees. U kunt ook wat water toe te voegen aan het poeder tot een gladde pasta te maken. Wrijf uw tandvlees en tanden met deze pasta en spoel je mond met water na enige tijd. De anti-bacteriële eigenschappen van kurkuma en Azadirachta indica afweren ziektekiemen en tandvlees infecties.

Als alternatief, meng 1 eetlepel kurkuma, ½ eetlepel elk van zout en mosterd olie. Masseer je tanden en tandvlees met deze pasta twee keer per dag.

Of, meng ½ eetlepel kurkuma poeder met wat water en vitamine E olie. Breng de resulterende pasta en bewaar deze voor tenminste 10 minuten. Herhalen eenmaal daags gedurende een paar weken tot positieve resultaten te observeren.

simpelweg toevoegen van water aan de kurkuma poeder. Poets je tanden met deze pasta voor een paar minuten en dan je mond spoelen met water. Dit moet tweemaal daags worden gedaan voor enkele weken.

17. Ongezoet Yoghurt

Probiotica zoals yoghurt worden beschouwd als uitstekend voor gezond tandvlees. Eet yoghurt elke dag. U kunt ook kleine hoeveelheid yoghurt toe te passen op uw tandvlees.

18. Apple Cider Vinegar

Meng een eetlepel van organische ACV in een kopje water. Gebruik deze oplossing als mondspoeling.

Opmerking- Niet onverdund ACV gebruiken omdat dit het tandglazuur kunnen schaden.

19. Aardbeien

De zure aard van aardbeien voorkomt de opbouw van tandsteen op de tanden. Blend wat aardbeien met citroensap. Met de hulp van een tandenborstel, wrijf het vlezig mengsel op tandvlees. Afspoelen goed na een paar minuten.

20. Knoflook

De anti-schimmel en antibiotische eigenschappen van knoflook houden tandvlees infectie op de baai. Gewoon een uitgeperst teentje knoflook op de getroffen tandvlees voor een paar minuten.

Kruidengeneesmiddelen voor Gingivitis

21. Aloe Vera

Breng wat aloë vera gel over het getroffen gebied en laat het zitten voor 10 minuten. Tot slot, wassen met warm water.

22. Peppermint Leaves

Geniet van een aantal pepermunt blad in het water gedurende 30 minuten en dan zeef het mengsel. Gebruik het om uw mond spoelen. Oefen het minstens 2-3 keer per dag.

U kunt pepermunt thee bereiden en te drinken tussen de maaltijden.

Een andere optie is om pepermunt op smaak tandpasta gebruiken.

23. Kava Root en Mirre Gum Poeder

Meng kava wortel poeder met mirre gom poeder. Voeg 5-8 druppels van een essentiële olie en 1 eetlepel witte eikenschors oplossing tot een pasta. Deze pasta moet worden gebruikt om je tanden regelmatig te poetsen totdat de bacteriële infectie verdwijnt.

24. Tea Tree Oil

Breng een paar druppels tea tree olie over uw tandvlees in cirkelvormige beweging. Dit dient als een uitstekende behandeling voor gingivitis infectie. Als alternatief, voeg een paar druppels tea tree olie aan uw gewone tandpasta en gebruik deze om je tanden tweemaal per dag te poetsen.

25. Acacia Catechu

Solliciteer pasta van dit kruid gelijkmatig over uw bloeden en gezwollen tandvlees. Spoel uw mond met water na 5 minuten. Dit kruid heeft helende eigenschappen die effectief geneest bloedend tandvlees.

26. Herbal Poeder

Meng ¾ eetlepel pepermunt blad poeder, 1/8 eetlepel kruidnagelpoeder en 2 el witte eik poeder. Masseer je tandvlees met deze kruiden poeder. De frisse geur van pepermunt de slechte adem te dumpen; en het analgetische effect van kruidnagel zal de pijn te verminderen veroorzaakt door verzwakking van de tand.

27. Sage Powder

Voeg 1 eetlepel van salie poeder om een kopje water en laat het aan de kook. Voeg wat zout aan deze oplossing. Laat hem afkoelen en drink het eenmaal per dag na het tandenpoetsen. Dit helpt kalmeren de ontstoken tandvlees.

28. Echinacea-extract

Voeg 1½ eetlepel van Echinacea extract om een glas warm water. Gebruik dit water om je mond spoelen. Echinacea verbetert immuniteit en ontsteking vermindert.

do's

Wrijf uw tandvlees met je vinger elke ochtend naar de pijn die als gevolg van het losmaken van de tand voordoet te verlichten.

Poets je tanden per dag gedurende 2 minuten.

Maak gebruik van tongreiniger na het tandenpoetsen. En krijgen een zachte tandenborstel om je tanden te poetsen

Maak er een dagelijkse gewoonte om je mond spoelen met mondwater na elke maaltijd.

Drink veel water en eet veel vers fruit en groenten.

Zorg ervoor dat uw tandpasta heeft antibacteriële eigenschappen.

Vervang uw tandenborstel om de 3-4 maanden.

Tel calcium in uw dieet.

Inname van vitamine C-supplementen als het bevordert de mondgezondheid.

don'ts

Bezuinigen op kunstmatige suiker, vruchtensappen en junkfood hebben van teveel aan zout.

Do spanning niet nemen.

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment: