Wednesday, January 13, 2016

12 Simple Home Remedies To Get Rid van Lizards

Hagedissen zijn de ongevraagde gasten in staat om probleemloos in uw huis zijn. Hoewel hagedissen voeden zich met muggen, plagen, en spinnen en houden de omgeving schoon, maar los van dit feit, hun aanwezigheid is verontrustend. Dit kleine griezelige schepsel veroorzaakt geen schade, maar de één oogopslag zou kunnen maken u sprint in pure angst. Ze bewegen heel snel en de grootte kan variëren van 3 tot 6 inch of groter. Als je ziet een hagedis kruipen op de muur, niet bezorgd te krijgen. Voordat u inschakelt voor elk huis remedies om zich te ontdoen van hagedissen te krijgen, schoon uit de stapels kranten, tijdschriften, wasserij, rommelige keuken en gooi de vuilnis zo snel mogelijk. De hagedis insectenwerende middelen beschikbaar in de markt kan schadelijk zijn voor uw huisdieren en kinderen. Hier zijn een aantal milieuvriendelijke manieren om hagedissen te verdrijven van uw huis.

Remedies Home for Lizards

1. Shells van het ei

Lizards een hekel aan de geur van de eieren en zal niet in uw pand als ze ruiken. Houd een aantal eierschalen rond de hoeken van uw huis, deuren en ramen. (1)

2. Coffee Powder

Dit is een zeer effectieve methode om zich te ontdoen van de hagedissen. Combineer tabak en koffie poeder en maak ballen. Houd het voorbereide ballen op elke hoek van het huis en de plaatsen waar ze het meest te verbergen. Na het eten van deze ballen, zullen ze ofwel sterven of af te stappen van uw huis. (2)

3. Knoflook

Hagedissen kan niet tegen de geur van knoflook Deze remedie kan raar klinken voor u, maar opknoping een paar teentjes knoflook rond uw huis zal de hagedissen weg te houden.

Als alternatief kunt u een aantal teentjes knoflook in de hoeken en de ingangen van het huis te plaatsen of spray knoflook sap in de hagedis-gevoelige gebieden. (3)

4. Pepper Spray

Pepperspray afstoot hagedissen. Deze remedie zal ze weglopen. Bereid een oplossing door het mengen van gemalen zwarte peper en water. Spuit deze oplossing rondom het huis en hoeken. (4)

5. Onion

Ui bevatten zwavelverbindingen die verantwoordelijk zijn voor de slechte geur zijn. Lizards kan de penetrante geur van ui niet tolereren (5)

Hang wat uien rond alle deuren, ramen en alle andere mogelijke ingangen. Of anders, houden sommige uien in de gebieden aangetast door de hagedissen. Deze griezelige reptiel zal de plaats snel te verlaten.

Als alternatief kunt u een oplossing gemaakt van ui sap en water om de hagedissen af te weren spuiten.

6. naftaleen Balls

Naftaleen ballen houden de hagedissen ver weg van huis. Gewoon plaats ze in de hoeken en de ingang van uw woning. Dit is de meest voorkomende huis remedie voor hagedissen. (6)

U kunt ook gebruik maken van mottenballen in de plaats van naftaleen ballen.

7. Vliegenpapier

Kleefpapier vangt niet alleen de vliegen, maar ook hagedissen. Plak dit papier op de muur. De hagedissen zal vasthouden aan het en dan kunt u gemakkelijk gooi ze uit de buurt van uw huis.

8. Koud Water

Spray ijskoud water op hagedis wanneer je het ziet. Dit is een van de makkelijkste en effectieve manieren om zich te ontdoen van de hagedissen. Het koude water zal ze onbeweeglijk voor een tijdje te maken. Je kunt het weggooien terwijl het nog.

9. Tabasco Sauce

Net als zwarte peper spray, hagedissen ook te weren van de geur van kruidige tabasco. Meng een bepaalde hoeveelheid van deze saus met water en vul het in een spuitfles. Spuit de oplossing op de ruiten, achter de kasten of hoeken van het huis, om de hagedissen weg te houden. (7)

10. Veren van de pauw

Plaats pauwenveren op de plaatsen waar u in het algemeen de hagedissen te zien. Sinds pauwen eet hagedissen, zodat u kunt deze reptielen bang te maken door de invoering van pauwenveren bij de ingang. (8)

11. Phenyl Tablets

Plaats het fenyl tabletten op alle mogelijke ingangen van uw huis. De geur van fenyl stoot de hagedissen en houdt ze uit de buurt van uw huis.

12. Cardboard Box Methode

Als u niet wilt dat de hagedis kwaad op geen enkele manier, dan gewoon val in een kartonnen doos en gooi het weg.

do's

Houd je huis schoon, dweilen van de vloer regelmatig en, speciaal, na elke maaltijd.

Repareer alle kloven en verzegelen alle mogelijke onderdelen. Gebruik metalen schermen aan de raamopeningen te dekken.

Licht trekt hagedissen, dus probeer te lichten af te houden wanneer u een hagedis buiten het huis te ontdekken.

U kunt ook zelf een kat. Het zal je zeker helpen.

Hou uw huis insect gratis. Als hagedissen niet hun prooi te vinden, zullen ze vanzelf vertrekken de plaats.

Plaats uw meubels 6 inches van de muur.

don'ts

Gebruik de vuilnisbakken gevuld lang niet houden, omdat deze de hagedissen te trekken.

Niet de ramen en deuren geopend voor lang.

Mors geen voedsel op de grond.

Vermijd opknoping veel foto's als hagedissen houden ervan om rond te hangen achter hen.

Giet het stilstaand water.

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment