Saturday, January 30, 2016

22 Bewezen Home Remedies To Get Rid van Hives

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/04 /

Hives is een chronische huidaandoening vaak veroorzaakt als gevolg van bepaalde allergenen. Ook bekend als chronische urticaria, wordt meestal veroorzaakt wanneer sommige giftige stof slecht reageert met het lichaam en geeft histamine in de huid bloedvaten. Allergenen zoals noten, bessen, chocolade, garnalen, melk en andere zuivelproducten kan worden verweten bijenkorven. Insectensteken, bacteriële infecties, bloem pollen, huisstofmijt of blootstelling aan zonlicht kan ook leiden tot het ontstaan van de kasten. Wanneer verstoort, moeilijk te weerstaan krassen terwijl het verergert de conditie en interfereert met een geregeld en slaappatroon. Dit resulteert in het verschijnen van rode kleur, gezwollen hobbels op de huid die veel kan steken. Ze variëren in grootte, duren voor uren, dagen of zelfs weken voor vervagen, en kunnen overal op het lichaam, waarbij de tong, het gezicht, armen, borst, keel of benen. De symptomen zijn overmatige jeuk, niezen, duizeligheid, aangescherpt borst, zware adem of opgezwollen gezicht. Hoewel, antihistaminica en anti-allergenen het algemeen worden gebruikt om zich te ontdoen van de kasten, hier zijn een paar home remedies om de irritatie veroorzaakt door bijenkasten te verlichten en zorgen voor wat broodnodige opluchting.

Home Remedies voor Hives

1. Passende Outfit

Kleding speelt een belangrijke rol. Draag losse en zachte katoenen kleding om zich te ontdoen van de kasten. Katoen laat uw huid ademen, absorbeert zweet met gemak en geen wrijving veroorzaken in tegenstelling tot de zijde of strak ingerichte waarin de irritatie verergeren. (1)

2. Vitamine C

Vitamine C is zeer effectief in het verminderen van de effecten van histamine en helpt de pijn en ongemak veroorzaakt door netelroos. Dit komt omdat vitamine verbruik is zeer gunstig voor de huid en bevordert weerstand van het lichaam. Solliciteer gel of crème die mengsel van vitamine C en zink op uw huid en laten inwerken voor onmiddellijke resultaten. Doe dit twee keer per dag.

Citroenmelisse bevat vitamine C en wordt veel gebruikt voor de behandeling van herpes. (2)

3. Apple Cider Vinegar

De azijn gemaakt van appels vermengd met gist en bacteriën helpt zich te ontdoen van de kasten direct. Het bevat ook probiotica, die zeer gunstig om zich te ontdoen van de kasten zijn. (3)

Breng een pasta, bereid uit het mengsel van appelazijn en maïszetmeel, op het getroffen gebied na het bad. Aangezien de huid zacht en zeer absorberend daarna.

4. Cold Bath

In plaats van zich zorgen te maken over wat te passen of wat te drinken, een koud waterbad voor onmiddellijke verlichting. Het helpt krimpen van de huid bloedvaten en biedt troost uit de jeukende huid. (4)

Voor een beter effect, voeg geslepen havermout aan het koude water en laat deze in. Afspoelen een keer gedaan. Neem deze koud waterbad een keer per dag voor ontspanning. (5)

5. De ongekookte havermout

Krabben bevordert chronische netelroos agressief. Jeuk veroorzaakt irritatie en moet binnenkort worden behandeld voordat de toestand verslechtert. Ongekookte havermout helpt de jeukende gevoel en kalmeert de roodheid. (6) (7)

Wrijf een oplossing van zuiveringszout en ongekookte havermout op de problematische gebied om pijn te verlichten en het herstel van de zachtheid van de huid. Bescherm de aangetaste huid gebied door het plaatsen van een koude doek op het na het aanbrengen van de oplossing.

6. Ice Bags (koud kompres)

Het is raadzaam om ice-koud kompres aanvraag voor 15-20 minuten om hulp te krijgen van jeuk veroorzaakt als gevolg van netelroos. Ice-bag helpt krimpen de bloedvaten. Zo creëert hinder in het vrijkomen van histamine in de bloedbaan en bieden onmiddellijke verlichting. (8)

Het toepassen van koude melk kompressen op het problematische gebied is gunstig vanwege de verzachtende eigenschappen van melk.

7. Baking Soda

Een bad met zuiveringszout is altijd een goed idee vanwege de uitharding eigenschappen als het gaat om de huid kwalen. Als alternatief, het aanbrengen van een verdunde pasta van zuiveringszout en water op gezwollen striemen biedt onmiddellijke verlichting. (9)

8. Draag handschoenen

Het dragen van handschoenen te voorkomen dat u krassen op de open striemen, en laat de infectie verder te verspreiden.

9. Vermijd Triggers

Als u met succes hebben bedacht welke stof allergische reactie veroorzaakt in je lichaam, zorg ervoor dat je volledig te vermijden in de toekomst. In geval er sprake is van insecten of mieren in je huis, op de hoogte van de lokale ongediertebestrijding bureau en krijgen ze verwijderd van het huis. (10)

10. Probiotica

Deze microben hebben voordelen voor de gezondheid als verbruikt dagelijks. De levende bacteriën en gisten die aanwezig zijn in probiotische levensmiddelen zo gering ergerlijk reacties veroorzaakt door milieu-allergenen. (11)

11. Visolie

Visolie capsules zijn rijk aan onverzadigde vetzuren en netelroos vernietigen. (12)

Zalm, tonijn, forel en bluefish zijn een aantal rassen die helpen verminderen ontsteking veroorzaakt als gevolg van netelroos.

12. Kurkuma

Kurkuma behandelt verschillende huidaandoeningen, waaronder netelroos. Het ontstekingsremmende eigenschappen en antihistamine natuur helpt genezen dit probleem. (13) (14)

Gewoon, voeg een theelepel van kurkuma in een glas lauwe melk en drink het twee keer per dag. Daarnaast kunt u de supplementen te consumeren als een arts dat adviseert of toe te voegen tijdens het koken uw dagelijkse maaltijd.

Let op: Als u voorgeschreven om de bloedverdunner te nemen, vermijd het gebruik van kurkuma.

Herbal Remedies voor Hives

13. Brandnetel

Breng het extract van een stekende naald op de kasten gevoelig gebied. Bereid de stekende naald te extraheren heel voorzichtig, omdat fijne haartjes van de brandnetel de conditie van de huid kan verergeren en de zwelling te verminderen. (15)

Met deze remedie daags om de gewenste resultaten te verkrijgen.

14. Aloe Vera

Aloe vera bestaat uit ingrediënten die helpen controleer de jeuk veroorzaakt als gevolg van netelroos. (16)

Knijp de gel van aloë vera blad, en toe te passen direct op de huid. Laat het zoals het is voor ongeveer 30 minuten. Spoelen met koud water. Oefen deze gewoonte twee keer per dag voor een gezonde huid.

15. Red Alder Bark

Deze schors is zeer krachtig om zich te ontdoen van de kasten. Wrijf de Red Alder schors extract direct op de huid verzachtend effect.

Als alternatief kunt u de schors en de bladeren in heet water voor ongeveer 10 minuten steil en de thee per dag te drinken, zo vaak als mogelijk is voor goede resultaten. Of anders, gebruik dan deze afkooksel op het getroffen deel. (17)

16. Groene Thee

Groene thee bevat catechine-extract dat helpt verlichten de irritatie van de huid. (18) (19)

Consumeer de gebrouwen thee gemaakt van bladeren 2-3 keer per dag. honing toe te voegen voor een betere smaak. Hebben het dagelijks naar de frequentie van de spreuken te verminderen.

17. Licorice Root Tea

Thee gemaakt van zoethoutwortel helpt kalmeren de ontsteking veroorzaakt als gevolg van netelroos. Trekken gedurende 15 minuten om thee te maken en voeg de honing naar zijn smaak te verbeteren. Drink het een keer per dag om positieve effecten te verwerven. (20)

Opmerking: Dit is niet aan te raden voor mensen die op diabetes medicijn

18. Witch Hazel

Het is vooral bekend om samentrekkende eigenschappen. Kortom, het vernauwt de huid bloedvaten en maakt het moeilijker voor het lichaam om histamine die de toestand verergert vrij te geven. (21)

Breng de toverhazelaar lotion of crème op het getroffen gebied van de huid, laat het op een paar minuten en dan was het af voor de beste resultaten.

19. Ginger

Het vermindert de plotselinge stroom van bloed in capillairen, door de natuurlijke anti-histamine en anti-inflammatoire eigenschappen. Zo voorkomt het optreden van bijenkasten. (22)

Laat dit in de vorm van gember thee of gember knalt, waar u kunt genieten van de hele dag.

20. Kamille Thee

Aangezien stress te vaak wordt beschouwd als een reden voor de korf aanval. Het is aangeraden om kamille thee, die bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen te drinken. (23)

Brouwsel kamille laat gedurende 10 minuten, en voeg suiker of honing om de smaak van thee te verbeteren. Het drinken van 3-5 kopjes per dag te helpen stress te verlichten.

21. Mint

De huidige in mint antioxidanten kalmeren de branderig gevoel en het verminderen van irritatie. Kook een kopje water en steile twee theelepel muntblaadjes (vers) in het voor een paar minuten. Zeef de oplossing en bewaar het in de koelkast. Nu, spoel het ontstoken met deze gekoelde oplossing 3-4 keer per dag.

Menthol verkregen van mint is zeer nuttig om zich te ontdoen van de kasten als het heeft kalmerende werking op de huid. (24)

22. Basil

Antihistaminicum eigenschappen van basilicum, behandelen de kasten efficiënt. Het wordt ook gebruikt voor andere huidziekten. (25)

Crush gedroogde blaadjes basilicum en voeg warm water aan. Bedek het met een deksel en laat het afkoelen. Gebruik een watje en dep het op het getroffen gebied.

23. Tijm olie

De antibacteriële eigenschappen tijm olie gebruikt voor de behandeling van de kasten. (26)

24. Tea Tree olie

Deze olie wordt tropisch gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Breng het rechtstreeks op de huid jeuk en ontsteking te verminderen. (27)

do's

Als de aandoening verlengt langer dan een maand benadering medische hulp voordat het ernstiger.

Oefen meditatie en yoga om stress op afstand te houden en de kans op het krijgen aangevallen door urticaria minimaliseren.

Identificeer uw uitlokkende factoren en ze te vermijden. (28)

Na het nemen van een bad, gelden smeren room, vochtinbrengende crème of vaseline voor een rustgevend effect, terwijl je huid nog mals. (29)

Eet mager en biologische voedingsproducten.

Solliciteer Calamine lotion op de jeukende huid. Het vermindert de allergische reactie van het lichaam en onderschept de lekkage van histamine in de bloedbaan. (30) (31)

don'ts

Vermijd eieren, noten, soja, verwerkte voedingsmiddelen, melk en andere zuivelproducten die allergische reacties kan veroorzaken.

Zich te onthouden van vleesproducten met overtollig vet inhoud.

Do warme douches niet nemen. (32)

Blijf uit de buurt van direct zonlicht.

7 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment