Saturday, January 30, 2016

DIY Homemade Berry Lip Stain

Lip vlek heeft een belangrijke plaats in elk meisje make-box. Lip vlek blijft meestal voor een langere periode dan een gewone lipstick. Bovendien is het smudge proof en waterdicht; Daarom moet je niet opnieuw toe te passen het constant gedurende de dag. Lip vlekken kijken meer glamoureuze dan lipsticks, en geven een subtiele touch aan je uiterlijk. Lip vlekken gekocht van de markt kunnen uitdrogen uw lippen maken ze er meer schrale en schilferige. Dat is waarom; Het is raadzaam om te gaan voor de natuurlijke zelfgemaakte Ones.

Hier is het recept om uw eigen chemische-vrije berry lip vlek te bereiden thuis. Het is heel gemakkelijk te bereiden, en u zult zeker de liefde van haar kleur en smaak.

ingrediƫnten:

instructies:

Stap 1- Magnetron al de drie berries- frambozen, bramen, aardbeien en, tot ze zacht en zacht geworden.

Stap 2 Vervolgens neem ze uit de magnetron en prak ze goed om hun sap te extraheren. Gebruik de achterkant van een lepel of een elektrische mixer te persen uit het sap van de bessen.

Stap 3 Voeg olijfolie of zoete amandelolie in de gestampte bessen.

Stap 4 Vervolgens zeef het sap uit de bessen met de hulp van kaasdoek of koffie filter.

Stap 5- Breng de inhoud in een schone en luchtdichte pot.

DIY zelfgemaakte Berry Lip Stain is klaar om te schitteren op je lippen!

Tip: Aangezien dit lip vlek wordt gemaakt van verse bessen met geen conserveringsmiddelen, is het aangeraden om het op te slaan in een koelkast om het veilig en fris te houden.

Hoe toe te passen?

U kunt gewoon toepassen van deze lip vlek met behulp van een wattenstaafje of een lip borstel. En, ter wille van het toevoegen van meer Sheen, breng dan een lip gloss eroverheen. Als u gebarsten of schilferige lippen, zal lip vlek flakiness meer op de voorgrond te maken. Daarom is het aan te raden om eerst scrubben je lippen, en post die, lip vlek toe te passen over je lippen. Exfoliating zal ook je lippen zachter en gladder.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment