Thursday, January 21, 2016

48 Effectieve smering Home Remedies tegen te gaan Vaginale droogheid

Vaginale droogheid is een veel voorkomend probleem in de meerderheid van de vrouwen die de menopauze hebben bereikt. Het kan echter gebeuren met een vrouw van elke leeftijd. Daling van oestrogeenniveaus of dunner worden van de vaginawand leidt tot vaginale infectie, waardoor zaken als droogheid veroorzaakt. Deze daling kan een gevolg van de bevalling of borstvoeding geven, bestraling, chemotherapie of chirurgische verwijdering van de eierstokken zijn. Intense jeuk, vaginale afscheiding, pijn en lichte bloeden tijdens de geslachtsgemeenschap, brandend gevoel bij het plassen, zijn de primaire symptomen van vaginale droogheid (1). Het vermindert ook de elasticiteit van de vaginale wand, wat nog meer problemen. Bacteriële en schimmelinfecties wordt gezegd dat de belangrijkste oorzaak van vaginale droogheid. Andere oorzaken zijn allergie, douchen of het ontbreken van het voorspel voor de geslachtsgemeenschap. Dus in het geval je denkt aan hoe je vaginale smering te verhogen, hebben we al een aantal effectieve home remedies voor vaginale droogheid die wonderen zou werken! Neem een kijkje op hen.

Home remedies voor vaginale smering

1. Lijnzaad

Lijnzaad hebben vele voordelen voor de gezondheid met inbegrip van de behandeling van vaginale droogheid. Lijnzaadolie wordt beschouwd als zeer effectief bij de behandeling van de aandoening omdat het helpt verhogen oestrogeen niveaus als gevolg van de aanwezigheid van fyto-oestrogenen, waardoor smering van de vagina (2) vergroting. Maal de lijnzaad en strooi het op smoothies, ontbijtgranen, salades, yoghurt of enig ander voedsel punt van uw keus.

2. Soy

Verbindingen in sojabonen, evenals, sojaproducten kan de oestrogeenspiegel verrassend wandelen. Als soja wordt toegevoegd aan het dieet, zou enige verlichting ervaren van de symptomen van vaginale droogte. Rijk aan fyto-oestrogenen, eiwitten, calcium, isoflavonen, foliumzuur, calcium, ijzer, mineralen en vitaminen, zou soja helpen omgaan met vaginale droogheid, nachtelijk zweten en opvliegers (3). Probeer consumeren 25gms van soja in een dag om de merkbare resultaten te zien. Voedingsmiddelen zoals sojabonen, sojanoten, sojamelk, tofu, enz. Kan gebruikt worden om de inname van soja te verhogen.

3. Fish

Vis bevat omega-3 die zeer nuttig in het verminderen van de symptomen van vaginale droogheid (4) (5). Eet een ingeblikte tonijn of een zalmfilet om die te verhogen en de kans op vaginale droogheid te verminderen. Er wordt aangenomen dat vis helpt aanzetten stimulatie van vaginale gebied, hetgeen leidt tot natuurlijke smering.

4. Vitamine B Complex

B-complex vitaminen zijn nuttig om de dagelijkse benadrukken dat een reden voor droogte in de vaginale gebied (6) zou kunnen verlichten. Deze vitaminen kunnen bevorderen de vorming van rode bloedcellen, die de vagina gesmeerd doordat zij bloed houdt. Zij neigen bijnieren en het immuunsysteem ook stabiliseren.

Daarnaast kan vitamine B12 vaginale droogheid verminderen door recycling het bloed. Vitamine B 12 die in de voeding kan worden opgenomen of als supplement, omdat het helpt verlichten vaginale droogheid symptomen bij vrouwen.

5. Vitamine E

Vitamine E immuunsysteem stimuleren en anti-oxidant eigenschappen en is zeer effectief bij de behandeling van vaginale droogte (7). Vaginale zetpillen als aan de binnenkant van de vagina, de behandeling van het probleem en bieden genoeg smering dat wrijving verlicht tijdens de geslachtsgemeenschap.

6. Vitamine A

Dit is een vitamine wat gunstig is voor de behandeling van droog in de vagina. Om vaginale droogheid natuurlijke bestrijding moet zetpillen vitamine A in de vagina geplaatst. Vitamine A helpt de elasticiteit van slijmvliezen te handhaven. Het zorgt ervoor dat je vaginale wand en verlicht de droogte. U kunt voedsel zoals wortelen, zoete aardappelen, groene bladgroenten, gedroogde abrikozen, mango's, rundvlees lever, vis, paprika, etc. verbruiken (8) De aanbevolen dagelijkse dosis vitamine A is 15 mg.

7. Warm Water Bath

Een goede warm water bad in de ochtend zou in de loop van de dag voorkomen opvliegers. Dit is zeker een zeer goede natuurlijke remedie om te gaan met vaginale droogheid. Probeer het toevoegen van badzout om het als het u zeker een zeer ontspannen ervaring zou geven.

Opmerking: Gebruik geen geparfumeerde zeep, deodorants en douchegels omdat ze irritatie in het vaginale gebied (9) kan veroorzaken.

8. Oefening

Oefening is iets dat je gezond kunt houden en de stress op hetzelfde moment te verminderen. U kunt cardiovasculaire oefening doen gedurende 20 minuten per dag om uw hormoonspiegels in evenwicht te brengen. Kegel is ook een goede mogelijkheid om de sensatie in het vaginale gebied te bevorderen. Het versterkt ook je vaginale spieren naar de smering te verbeteren.

9. Fenegriek

Fenegriek is zeer effectief bij de behandeling van vaginale droogte. Het helpt bij het herstel van de oestrogeenspiegel in het lichaam en geeft de natuurlijke verlichting van de aandoening. Deze zaden produceren een oestrogeen-achtig effect dat toename van vaginale smering (10) helpt. Neem een theelepel fenegriek zaden en laat deze in het water 's nachts. Nu, drink dit water in de ochtend.

Een andere optie is om een theelepel fenegriek zaden kook om een glas water gedurende 15 minuten. Laat het afkoelen en dan drinken. Verbruiken eenmaal per dag om de symptomen van vaginale droogte te verlichten.

NB - Zwangere vrouwen of vrouwen met hormoon-gerelateerde ziekten of borstkanker moet vermijden.

10. Kokosolie

Kokosolie is een gezond vet dat herstelt het natuurlijke niveau van vocht bij het lichaam. U kunt dit gebruiken als een smeermiddel of als aanvulling voor de behandeling van de aandoening. Het is een grote bron van vitamine E (11) die gunstig is voor de afscheiding van vocht in het vaginale weefsel nature promoten. Neem virgin kokosolie en toepassen op je vagina. U kunt zelfs gebruik maken van eetbare kokosolie te maken want het is zeer veilig. Kokosolie als vaginaal glijmiddel zou niet alleen houden de vagina gesmeerd maar zou ook een verbetering van de elasticiteit.

11. Olijfolie

Samen met andere voordelen voor de gezondheid, olijfolie is rijk aan vitamine E en helpt vrouwen zich meer jeugdige (12). De aanwezigheid van fenolverbindingen zoals hydroxytyrosol en oleuropein geef het een hydraterende werking. Deze olie kan de voeding worden toegevoegd of kan direct gebruikt worden in de vaginale wand ter vermindering droog. Solliciteer olijfolie over de vagina. Het masseren van de vagina met olijfolie is een goede optie, omdat het perfect verjongt geïrriteerde, droge weefsels en houdt de droogte op de baai.

12. Kurkuma

Dit is een effectieve zelfgemaakte vaginaal glijmiddel behandeling droog. Kurkuma is bekend om zijn antimicrobiële eigenschappen die bacteriën en andere microben (13) te doden en de vagina te beschermen tegen infectie. Neem kurkuma plakken en meng het met melk. Breng daarna dit mengsel op de vagina voor het beste resultaat.

13. Sesame Oil

Het is de beste vaginaal glijmiddel. Sesamolie is zeer effectief tegen vaginale droogheid. Neem een bal van katoen en dompel het in sesamolie. Breng daarna het op vaginale wand en gedurende een week. Dit is zeker een geweldige manier van het verstrekken van vaginale smering.

14. Hydrate Yourself

Vaak dehydratatie leidt tot vaginale droogheid. Voldoende water moet dagelijks worden geconsumeerd. Drink ongeveer 8-10 glazen water per dag (14). Het zou de slijmlaag en vaginale holte vochtig te houden, en te spoelen de gifstoffen uit je lichaam.

15. lauw water en bicarbonaat

De beste manier van reinigen van de vagina met de verdunde oplossing van lauw water en bicarbonaat Enkele van de onderzoekers is bicarbonaat verhoogt de pH van de vagina, die verder kan versterken de infectie (15). Het mengsel helpt zich te ontdoen van de jeuk en droogte. Meng 2 tl bakpoeder in een kopje lauw water. Reinig het vaginale gebied, genitale lippen, binnenste schaamlippen en schaamlippen met deze mix. Het zou zeker bieden u de broodnodige hulp.

16. Curd

Curd bevat probiotica die worden beschouwd als 'gezond' of 'goede' bacteriën voor vaginale gezondheid (16) zijn. Het helpt de pH-evenwicht in de vaginale holte. Probiotica zijn een goede manier om de vaginale afscheiding en het houden van het gebied gezond. Studies hebben aangetoond dat de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan probiotica helpen bij het bestrijden na de menopauze en pre-menopauzale symptomen en zijn een goede manier om het gebied goed gesmeerd.

17. Smell Bananenbrood

Sommige voedingsmiddelen zoals bananen brood activeren seksuele drang in het lichaam. Probeer en ruik banaan brood voordat je naar bed met uw echtgenoot. Ruiken dit brood helpt boost smering in de vagina. U hoeft niet te consumeren, maar ruiken is het genoeg.

18. L-arginine

Probeer het supplement L-arginine is een aminozuur (17). L-Arginine leidt tot een verbetering van de bloedtoevoer naar het genitale gebied door verwijden van de bloedvaten. Een natuurlijke component verhoogt de smering, de droogte verder vermijden.

19. Koud water

Water is een zeer effectieve thuisbehandeling te beginnen. Soms wordt vaginale jeuk veroorzaakt als gevolg van hitte. In dergelijke gevallen kan koud water helpen omgaan met brandende en jeuk. U kunt een koud kompres gebruiken voor de verdovende effect.

20. Apple Cider Vinegar

Apple Cider Vinegar is bekend om zijn anti-schimmel (18) en antibacteriële eigenschappen en is een populaire remedie voor vaginale jeuk. Het helpt bij het handhaven van een alkalisch milieu in de vagina, waarbij u wordt geholpen zich te ontdoen van slechte bacteriën. Voeg 1 eetlepel appelazijn tot 1 kopje water. Kook en water en laat het afkoelen volgens de kamertemperatuur. Nu, spoel de vagina dit water tweemaal per dag.

21. Boorzuur

Omdat een anti-schimmel middel, boorzuur is zeer effectief voor vaginale infectie (19). Het bestrijdt alle soorten schimmelinfecties, waaronder die in het vaginale gebied. In principe boorzuur is een antiseptische en indien gebruikt voor het reinigen van de vagina, het helpt herstelt de pH. Boorzuur komt in capsulevorm die moet rechtstreeks in de vagina worden ingebracht. Deze capsules kunnen thuis worden gedaan door het vullen van lege gel capsules met boorzuur poeder.

NB - Doe het niet verbruiken intern als het is een gif.

22. Knoflook

Knoflook behoort tot de top home remedies voor vaginale droogheid, te wijten aan de antibiotica en anti-bacteriële eigenschappen (20). Neem een teentje knoflook, schil het en plaats deze in de vagina en laat het 's nachts. Het zal de infectie in het vaginale gebied te bestrijden en kalmeert de jeuk ook.

U kunt ook gebruik maken van knoflookolie voor het doel. Meng een paar druppels van knoflook olie met een theelepel van vitamine E olie. Na goed mengen toe te passen op het vaginale gebied. Wacht 10-15 minuten voordat het af te wassen met warm water.

23. Zeezout

Zeezout is bekend dat microben groei met inbegrip van schimmels en bacteriën (21) te regelen. Het heeft een aantal zeer goede anti-bacteriële eigenschappen en behandelt infecties effectief. Voeg 1 eetlepel zout tot ongeveer 2 kopjes water en was de vagina met dit.

Of, giet een half kopje zeezout aan het badwater. Zitten in dit water gedurende 10 minuten om de verlichting van de jeuk te krijgen veroorzaakt als gevolg van droogte.

Meng een paar druppels elk van kamille, rozemarijn, lavendel, tijm en essentiële oliën. Voeg een theelepel zeezout aan. Giet dit mengsel in een fles en vul deze met water. Gebruik het om je vagina te spoelen gedurende tenminste 2-3 keer per dag.

24. Avocado

Avocado's bevatten gezonde vetten die helpen om de vaginale wand goed gesmeerd en sterk (22). Zij zijn bronnen van kalium en B6, die beide verhogen het verlangen naar geslacht. Of je kunt ze rauw te consumeren of maak wat lekkere recepten uit de avocado's. Dit zou zeker het vergroten van uw libido. U kunt ook gebruik maken van avocado-olie als het is rijk aan vitamine E en vitamine A. Het is beter dan andere processen of chemische basis oliën.

25. zoete aardappelen

Zoete aardappelen zijn rijk aan vitamine A, die de baarmoeder en vaginale wand sterk (23) houdt. Het stimuleert het lichaam voor de productie van geslachtshormonen, houdt je energiek. Vitamine A helpt ook het genereren van geslachtshormonen, en zo de vagina blijft energiek en gezond.

26. Noten en zaden

Noten en zaden bevatten oliën en vitamine E (24). Beide zijn vrij essentieel voor een goed gesmeerd vagina. Omdat ze rijk aan vitamine E, verhinderen zij vaginale droogheid. Pompoenpitten en amandelen zijn rijk aan zink, die helpt bij het reguleren van de menstruele cyclus en bestrijdt jeuk. Ze zijn ook rijk aan vetzuren, die de vaginale smering te bevorderen.

27. Dark Chocolate

Donkere chocolade is rijk aan magnesium en antioxidanten die de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen (25) te stimuleren. Met een betere doorstroming, is de vaginale gezondheid toegenomen, wat leidt tot betere seksuele verlangen en bevrediging.

Herbal remedies voor vaginale smering

28. Aloe Vera Gel

Aloë vera gel is een effectieve huis remedie voor vaginale smering. Aloe een natuurlijke moisturizer zou droogheid en jeuk te verminderen rond het gebied (26). U kunt een mengsel van melk en aloë vera gel dat is heel nuttig te gebruiken.

Als alternatief kunt u toepassen wat aloë vera gel in de buurt van de vaginale opening.

Of, drink een kopje aloë vera sap om de symptomen te verminderen.

29. Comfrey

Het consumeren van smeerwortel helpt om smering. Het kalmeert het probleem van droogte en jeuk. Smeerwortel gels en zalven kunnen worden toegepast in de buurt van de vaginale opening. Het bevat een chemische stof genaamd allantoïne die nieuwe celgroei in de vagina ondersteunt.

Notitie:

1) Langdurig gebruik van smeerwortel wordt niet gesuggereerd omdat het leidt tot het risico van ophoping van Pyrrolizidine alkaloïden, waardoor de lever (27) te beschadigen.

2) Doe het niet van toepassing op beschadigde huid

30. Zilverkaars

Zilverkaars is een effectieve kruidensupplement dat beschouwd wordt vaginale droogte te verlichten. U kunt zelfs het in combinatie met andere kruiden. Wordt een fyto-oestrogeen kruid, zoals dong quai, toont een soortgelijk effect (28). Zilverkaars werkt perfect voor de behandeling van symptomen van de menopauze, opvliegers en vaginale droogheid.

31. Tea Tree Oil

Tea tree olie is vrij kostbaar in het genezen van vaginale droogheid vanwege zijn antibacteriële eigenschappen (29). Met behulp van deze olie zou helpen u de moeite van verminderde smering verslagen in de vagina door het doden van de bacteriën veroorzaken droogte. Masseer de binnenste schaamlippen, genitale lippen en vaginale opening met tea tree olie. Het zou helpen om de symptomen te verlichten met gemak.

32. Dong Quai

Dit is een kruid dat is zeer effectief bij de behandeling van het probleem van vaginale droogte. Bij gebruik in combinatie met chasteberry, zilverkaars en Siberische ginseng, dit kruid helpt de opvliegers en andere symptomen van de menopauze

33. Wild Yam

Wild Yam, een kruidenextract helpt verlichten symptomen van de menopauze en vaginale droogheid (30). Wilde yam kan in de vorm van capsules of extract worden geconsumeerd. In het algemeen moet de dosis worden gemengd met water en verbruikt. Herstelt het vocht en elasticiteit van het vaginale weefsel.

Let op: Omdat de dosering is voor iedereen anders, is het goed om te overleggen met een zorgverlener.

34. Motherwort

Motherwort komt uit de mint familie (31). Het kruid is zeer effectief bij vrouwen met vaginale droogheid. Het verhoogt de elasticiteit van de vaginale wand en stimuleert de bloedsomloop. Het verschaft ook verlichting van andere menopauzale symptomen zoals angst en opvliegers.

35. Sepia

Een andere effectieve kruidenmiddel voor vaginale droogheid is Sepia. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verlichten van symptomen van zwaarte, jeuk, droogheid, verdriet, prikkelbaarheid en opvliegers. Dit kruid kan ook genezen brandende pijnen met druk- en melkwitte afscheiding in de vagina (32).

NB: Heeft u een woord met uw huisarts met betrekking tot de dosering.

36. Gingko Biloba

Gingko Biloba is een zeer goede kruid dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angst (33). Het helpt je om met de vaginale droogheid probleem door het aanpakken van de onderliggende oorzaken.

37. Ginseng

Ginseng jaren gebruikt voor de behandeling van diverse aandoeningen, waaronder menopauze (34). Het helpt om wanden van de vagina gezond en soepel, waardoor voorkomen van pijn, scheuren en droogte. Het verlicht ook symptomen zoals opvliegers, humeurigheid, en slapeloosheid.

38. Chasteberry

Aangezien nu jaren Chasteberry haar effectiviteit bij de behandeling van menopausale moeilijkheden ondervonden door de aanwezigheid van fyto-oestrogenen (35). Het perfect gaat met symptomen zoals vaginale droogheid, milde depressie, zweten en opvliegers. Het kan alleen of in combinatie met kruiden zoals zilverkaars en dong quai gebruikt. Het is bekend om perfect stabiliseren hormoonspiegels.

39. Dandelion

Paardebloem bladeren helpen bij vaginale smering. Voor de voorbereiding van deze infusie, mix ½ oz van gedroogde Dandelion bladeren in kokend water. Laten koken gedurende 10 minuten. Consumeer 3 kopjes op een dagelijkse basis. Als u het nemen van supplementen, beperken tot dagelijkse 3000mg.

40. Gotu Kola

Gotu Kola helpt ook verlichten vaginale droogheid door het balanceren van de oestrogeenspiegel (36). Voor het bereiden van een infuus, voeg ½ tot 1 theelepel gedroogde kruiden in 1 kopje warm water voor 10 minuten. Drink 2 kopjes op een dagelijkse basis. Voor het verminderen van de bittere smaak, voeg citroen of honing aan. Als het wordt geconsumeerd in een supplement vorm beperken tot 500 mg per dag.

41. Oat Straw

Zelfs Oat Straw bevordert vaginale smering door het verbeteren van de circulatie. Voor de voorbereiding van deze, meng 1 theelepel kruid met een kopje water. Breng het aan de kook gedurende 10 minuten. Verbruiken als een tonic, 3 keer per dag. Als het wordt gebruikt in een tintvorm neemt 30 druppels driemaal daags.

42. Oak Gall

Oak Gall is gebruikt door de Egyptenaren sinds al jaren. Het kruid is bekend voor het herstellen van de gezondheid van de vaginale wand, door het herstel van vocht. Extracten van deze kruiden bevatten natuurlijke antiseptische die helpt bij het elimineren van symptomen zoals jeuk, vaginale geur en abnormale vaginale afscheiding die wordt veroorzaakt door infectie. Het kruid heeft samentrekkende eigenschappen die helpen bij het verstevigen en het aanscherpen van de vaginale spieren, het herstel van de vaginale toon en elasticiteit (37).

43. Gou Teng

Dit kruid is in principe gevonden in de Indiase, Chinese en Centraal-Aziatische jungles. Het is bekend om zijn krachtige adstringerende eigenschappen (38) en is effectief bij de behandeling van slijmerige afscheiding.

44. Pueraria Mirifica

Dit kruid is het meest vaak gevonden in Thailand. Het bevat een hoge concentratie van fyto-oestrogenen die de "Bartholon 'klieren te stimuleren in de vagina herstel van natuurlijke smering en loslaten oestrogeen. Dit kruid herstelt effectief vaginale sterkte, elasticiteit en weefselgroei (39).

45. Calendula

Deze plant is zeer effectief tegen vaginale droogheid. Calendula olie kalmeert het vaginale weefsel. Het voert antimicrobiële activiteit, die infecties (40) te voorkomen. Kortom, deze olie is een geweldige vochtinbrengende crème, en het verzacht het vaginale gebied, waardoor de pijn verminderen.

46. Rode Klaver

Stengels, bloemen en bladeren van rode klaver bevatten phytoestrogenic isoflavonen zoals biochanine, formononetine, genisteïne en daidzen die helpen omgaan met menopauzale klachten zoals vaginale droogheid en atrofie (41). Dit kruid helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie naar de genitaliën en is bekend voor het verhogen van baarmoederhalsslijm, die helpt om vaginale droogheid te helpen.

47. Rose etherische olie

Rose olie is zeer rustgevend en helpt bij het gezond weefselregeneratie. Het gaat over vaginale droogheid probleem, door het verminderen van symptomen zoals irritatie en droogte. Masseer het zachtjes allemaal via je vagina naar rustgevende effect te krijgen. Als andere essentiële oliën, kan goed worden gebruikt in de aromatherapie (42), wat gunstig is bij de behandeling van vaginale droogte.

48. Cape Kamille

Een perfecte essentiële olie voor patiënten van vaginale droogheid. Het helpt te kalmeren symptomen van vaginale droogheid, vermindert jeuk, ondersteunt cellulaire regeneratie

do's

Praat met je partner als je schamen. Hij zou u een comfortabel gevoel.

Draag comfortabele onderkleding om jeuk te voorkomen. Om voldoende lucht passage kiezen voor katoenen kleding te krijgen.

Oefening regelmatig aan de hormonale niveau in je lichaam te behouden.

Raadpleeg uw arts indien de klachten aanhouden.

Gebruik een smeermiddel om het proces van geslachtsgemeenschap verlichten.

don'ts

Gebruik geen agressieve douchegels of soaps zoals ze irritatie in het vaginale gebied kan veroorzaken. Ze kunnen ook veranderen van de natuurlijke pH-niveau en verbeteren van de droogte.

Niet drinken of roken als tabak of alcohol kunnen laden van uw lichaam met giftige stoffen. Zij kunnen ook belemmeren het zuurstofgehalte en de circulatie van het bloed.

Verminder de inname van cafeïne ook.

Zeg nee tegen 'Douchers' of 'reinigingsmiddelen' zoals ze de vaginale droogheid kan verergeren.

Zeg 'nee' tegen het gebruik van chemische producten.

2 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment