Thursday, January 14, 2016

37 Wonderful Home Remedies voor Donkere handen en voeten

Uw handen en voeten zijn de eersten die om opgemerkt te worden door iedereen die je ontmoet, maar een of andere manier zijn ze ook het meest over het hoofd gezien onderdelen. Wij nemen speciale zorg van de huid van ons gezicht, maar de constante blootstelling aan stof, vervuiling, en de zon eist zijn tol op onze handen en voeten. We maken gebruik van de beste van de zonnebrandcrème lotions om de verduistering van de huid te voorkomen, maar de zon heeft niemand sparen. Er zijn allerlei huid lichter crèmes op de markt beschikbaar, maar ze bevatten meestal een veel schadelijke chemicaliën en bleekmiddel. Toch kunnen bepaalde natuurlijke huismiddeltjes u te helpen bij het verkrijgen van schone en eerlijke handen en voeten zonder een fortuin te besteden. Hier hebben we hieronder enkele van de beste home remedies voor whitening handen en voeten.

Home Remedies to Get Fair Handen en Voeten

1. Orange Peel

Dit is een van de beste home remedies voor eerlijke handen en voeten. Drogen sommige sinaasappelschillen in het zonlicht. Eenmaal volledig opgedroogd, stamp ze fijn in een sapcentrifuge en op te slaan in een mason jar. Voeg wat melk om het tot een dikke pasta te maken. Reinig uw handen en voeten met water en deze pasta toe te passen op de huid. Laat het werk voor 20 minuten. Daarna was het af met koud water. Doe het drie keer per week voor de beste resultaten.

2. Rauwe melk

Rauwe melk is een van de gemakkelijkste en meest effectieve oplossingen voor handen en voeten teint fair te maken. Het bevat melkzuur die dode huidcellen verwijdert dode huidcellen. Dit zuur is ook een natuurlijk bleekmiddel die helpt lichter de huid geleidelijk. Rauwe melk doordringt in de huid en reinigt grondig. Ook is een goede vochtinbrenger. Was uw handen en voeten met water. Dompel een wattenschijfje in rauwe melk en dep het op je handen en voeten. Het zal het vuil te verzamelen van uw huid. Neem nu wat rauwe melk in je handpalmen en masseer het zachtjes op je voeten en handen. Laat uw huid absorberen gedurende 20 minuten. Spoel het af met gewoon water. Herhaal deze dagelijks om de gewenste resultaten te krijgen.

3. komkommer

Komkommer heeft een koelend effect dat nuttig zonnebrand genezen. U kunt verse plakjes komkommer wrijven op je donkere delen van de huid. Doe het voor 5 minuten en laat nog eens 10-15 minuten te laten de huid absorbeert het sap. Wassen met water.

Als alternatief, meng een eetlepel elk van citroensap en komkommer sap. Breng het op je huid en wacht 15-20 minuten. Gebruik koud water om het af te wassen. Herhaal het dagelijks.

Of, voeg een paar druppels van honing aan een geraspte komkommer. Doe dit masker op de donkere delen van de huid. Spoel het af met water na 15-20 minuten. Voer het twee keer per dag.

4. gram bloem

Gram bloem zit vol met veel voedingsstoffen die je huid gezond te houden en terug te geven zijn natuurlijke textuur. Het verwijdert ook overtollige olie van je huid. Combineer bloem en rozenwater gram tot een dikke pasta te maken. Smeer het op je huid en was het uit met koud water, zodra het droog wordt.

Als alternatief, combineren twee eetlepels elk van bloem en melk gram, een theelepel kurkuma poeder, en een halve theelepel citroensap. Meng naar behoren en een jas van het toe te passen op je handen en voeten. Na het wassen, zal het een stralende teint te geven.

5. Honey

De huid bleken eigenschappen van honing, behandelen de ongelijkmatige teint. Meng een eetlepel elk van honing, citroensap, en melkpoeder en roer goed tot een pasta te maken. Spoel uw handen en voeten met water en dep het droog. Nu, gelden deze pasta op de donkere delen van de huid. Laat het 20 minuten en was het later af.

Als alternatief kunt u ruwe honing van toepassing op de donkere delen van uw huid. Wacht een paar minuten en dan was het af met koud water. Herhaal het dagelijks.

6. Potato

Aardappel heeft natuurlijke huid bleken eigenschappen. Het is echt effectief in het verminderen pigmentatie op uw huid. Gewoon wrijf verse plakjes aardappel op je huid, 10 minuten wachten, en dan was het af met lauw water.

Of anders, extract vers sap van een aardappel en toe te passen direct op uw huid. Het zal je direct resultaat geven.

7. Almond

Neem een paar amandelen en week ze in het water 's nachts. In de ochtend, maken een pasta na het verwijderen van hun huid. Voeg een theelepel elk van bloem en melk gram en een paar druppels citroensap aan. Masseer deze pasta op je handen en voeten. Het geeft je een eerlijker huidskleur bij regelmatig gebruik te geven.

Of anders, gebruiken amandelolie op uw huid. Verwarmen indirect door het plaatsen van de kom met amandelolie in heet water. Masseer deze olie direct op de huid gedurende 15-20 minuten. Neem vervolgens een weefsel om de overtollige olie te verwijderen door voorzichtig te drukken op de huid. Doen dit dagelijks in het begin en geleidelijk te reduceren tot een keer per week later.

Let op: Mensen die allergisch zijn voor olie amandel moet voorkomen dat het gebruik van deze remedie.

8. Havermout

Havermout helpt bij het verwijderen dode huidcellen en bevordert de groei van nieuwe huidcellen. Bovendien verbetert het je huidskleur. Meng 2 eetlepels havermout met elk van de wrongel en citroensap één el. Meng alle ingrediënten goed tot een pasta te maken. Toe te passen op de getroffen gebieden van de huid. Na 15 minuten was het af met verse water. Voer het regelmatig voor twee weken.

Als alternatief, maak een dikke pasta van één theelepel van gepoederde havermout, een paar druppels citroensap en een snuifje kurkuma poeder. Breng dit masker op je huid en wachten tot het te droog te krijgen. Spoel het af met zoet water. Doe het dagelijks om je huidskleur te verbeteren.

9. Tomaat

Tomaten zijn natuurlijke huid-bleken en whitening agent die de pH-waarde van uw huid in evenwicht. Aldus maakt het helderder Door de productie van overtollige olie. Breng de pulp van een kleine tomaat aan uw huid na het raspen het. Of anders, wrijf haar slice. Wacht tot het droog is. Vervolgens wast u uw huid met vers water.

Als alternatief, voeg een paar druppels citroensap tot een eetlepel tomatensap. Breng dit mengsel op de aangetaste delen van de huid. Spoel het na een paar minuten.

Of anders, voeg pulp van een kleine tomaat 2 eetlepels yoghurt. Laat gedurende 10 minuten na het aanbrengen van het aan uw huid. Was het af met gewoon water.

Een andere optie is om vier eetlepels karnemelk toe te voegen aan 2 eetlepels van tomatensap. Toepassen op uw huid met behulp van een watje. Was het uit na 30 minuten. Het helpt verminderen van de zonnebrand.

10. Rose Water

Rose water reinigt je huid diep. Meng 2 eetlepels glycerine en 3 eetlepels borax poeder met 2 kopjes rozenwater. Zwabberen dit mengsel op je handen en voeten. Afwassen uw huid met zoet water na 20 minuten.

Als alternatief, voeg een paar druppels rozenwater tot vier eetlepels gram bloem. Giet het water in om een fijne pasta te maken. Breng deze pasta op handen en voeten. Was het af zodra het droogt.

11. Yoghurt

De aanwezigheid van melkzuur in yoghurt maakt een effectief bleekmiddel. Smeer het op de getroffen gebieden. Laat het gedurende 10-15 minuten en spoel daarna af. dagelijks gebruik van het zal uw teint te verbeteren.

Als alternatief kunt u honing toe te voegen aan de yoghurt voor de effecten ervan te verbeteren.

12. Kurkuma

Kurkuma balanceert de hoeveelheid melanine in je huid. Zo verbetert uw teint. Maak een dikke pasta van kurkuma en melk room. Breng het op je benen en handen. Laat het drogen voor een paar minuten en spoel af met lauw water. Het is zeer effectief voor de huid bleken bij regelmatig gebruik.

Als alternatief, meng kurkuma poeder en olijfolie tot een fijne pasta te maken. Breng een dun laagje van deze pasta om uw handen en voeten. Was het uit na 10 minuten. Doe het driemaal per week om de resultaten te zien.

Let op: Vermijd directe blootstelling aan de zon na het gebruik van kurkuma remedie op uw huid als het kan de huid smet.

13. Papaya

Het heeft bleken eigenschappen die direct een gloed op je huid. Schil een papaya en wrijf de binnenzijde van de huid op de donkere gebieden. Was uw huid met koud water en dep ze droog met een zachte doek.

Voeg een kopje citroensap tot een gepureerde rijpe papaja. Breng dit mengsel op uw huid en masseer zachtjes. Wacht 30 minuten voordat het af te wassen met koud water. U zult merkbare resultaten te zien na het gebruik ervan een keer per week, regelmatig.

14. Kokosolie

Kokosolie is een geweldige vochtinbrengende crème voor je huid. Het heeft ook de huid bleken eigenschappen. Meng een paar druppels citroensap tot twee eetlepels virgin kokosolie. Breng dit mengsel op je huid met behulp van een watje. Spoel het af met lauw water na een kwartier.

Notitie:

1) Doe het voor het slapen gaan voor het beste resultaat.

2) Breng zonnebrandcrème, terwijl buiten in het zonlicht na het gebruik van deze remedie.

15. Vinegar en Zout

Azijn is een goede whitening-agent, terwijl zout zal helpen exfoliëren uw huid. Vul een bad helft met lauwwarm water. Voeg een theelepel steenzout en een halve theelepel azijn aan. Geniet van je voeten in het voor 10 minuten. Dan, scrub je voeten voorzichtig met een zachte borstel. Daarna wast uw voeten met behulp van gewoon water. Herhaal dit regelmatig voor een paar dagen om je huidskleur lichter te maken.

Als alternatief kunt u mengen van drie eetlepels appelazijn met 2 tl bakpoeder tot een pasta te maken. Smeer het op de aangetaste huid en wacht 15 minuten. Was het af met warm water en vervolgens met koud water. Breng wat vochtinbrengende crème op je huid na het tikken het droog. Doe het of twee keer per week.

Opmerking: Verdun 2 eetlepels van ACV met een eetlepel water als je een gevoelige huid.

16. Lemon

Lemon heeft natuurlijke bleken eigenschappen. U kunt een citroen in tweeën gesneden. Strooi een snufje zout over deze helften en wrijf deze plakken op je donkere delen van de huid. Zout helpt om de dode huidcellen te verwijderen. Zo, dit mengsel geeft je een eerlijker en jongere huid. Breng een goede vochtinbrengende crème zodat uw huid niet droog te krijgen.

Let op: Na het gebruik van dit middel vermijd direct zonlicht gedurende ten minste 1-2 uur.

17. Rice Flour

Rice bevat para-aminutesobenzoic zuur dat werkt als een natuurlijke zonnebrandcrème. Neem een kopje ongekookte rijst en vermalen tot een fijn poeder. Voeg nu melk aan het. Breng deze pasta op uw huid en laat ongeveer een half uur. Spoel het af met warm water. Doe het twee of drie keer per week.

18. Eiwit

Eiwit verbetert de teint van je huid en herstelt de elasticiteit. Klop een ei en scheiden zijn witte deel in een kom. Toepassen op uw huid en laat het drogen. Dan, masseer zachtjes met natte handen. Was het af met gewoon water.

Als alternatief, meng een theelepel olijfolie en het sap van een halve citroen in het eiwit. Toepassen op uw huid en wacht 30 minuten. Spoel als na dat.

19. Onion

Ui verbetert de textuur van je huid om een grote mate. U kunt een plakje rauwe ui wrijven om donkere handen en voeten. Het zal je huidskleur lichter te maken.

Een andere optie is om een halve theelepel honing mengen met het sap van een ui. Breng het naar de getroffen gebieden van de huid. Veeg het af met een vochtige doek na het wordt gedroogd.

Opmerking: Vermijd het gebruik van rauwe ui als je een gevoelige huid.

20. Rode biet

Rode biet is echt gunstig voor uw huid. Snijd uit een rode biet en wrijf het op je huid in een cirkelvormige beweging. Was het af met behulp van een soap. Bietjes geeft u direct een gloed.

Als alternatief, meng een scheutje kurkuma met bietensap en toe te passen op de aangetaste huid. Wacht 15 minuten en afwassen daarna.

21. Pumpkin

Haal het vruchtvlees van een pompoen slice, voeg eigeel en een theelepel melk aan het. Coat je ledematen met dit masker en laat het drogen. Gebruik een vochtige katoenen bal om het schoon te maken. Het geeft je heldere en frisse huid direct.

22. Aluin

Aluin heeft bleken eigenschappen die helpen verlichten uw huid toon. Neem een paar kristallen van aluin en stamp ze tot een fijn poeder te maken. honing aan toe te voegen en meng goed. Breng dit mengsel op je donkere huid. Wacht ongeveer een uur of totdat het droogt. Afspoelen met schoon water.

23. Saffron

Saffraan is een bekende stof voor gebruik voor de huid lichter. Het is ook handig als uw nemen intern. Voor plaatselijk gebruik, meng een paar strengen van saffraan tot een theelepel melk room. Laat het gedurende een uur om zich te goed te doorweekt. Roer het mengsel goed na dat. Reinig uw handen en voeten met vers water en deze crème toe te passen op de handen en benen. Wacht 15-20 minuten. Spoel het af met warm water.

Als alternatief, voeg melk en een paar strengen van saffraan aan sandelhout poeder. U kunt ook nog wat rozenwater tot een pasta te maken. Breng dit naar behoren op uw huid. Was het uit na 20 minuten.

Notitie:

1) Als je een vette huid, moet slagroom worden vervangen door gewone melk in de eerste remedie.

2) Gebruik geen rozenwater in de tweede oplossing als u een droge huid hebt.

24. Wortel

Wortel helpt de behandeling van zonnebrand en dus geeft een gelijkmatige en lichtere huidskleur. U kunt een peeling masker te maken voor een eerlijker huid. Was een geschilde wortel met schoon koud water. Snijd deze in kleine stukjes en stamp ze fijn tot een pasta te maken. Verhit gelatine in een beetje water en zet de kachel wanneer het wordt gesmolten. Voeg wortel pasta samen met citroensap en honing aan. Maak een glad deeg door het mengen van alle ingrediënten goed. Zet het in de koelkast gedurende 20 minuten. Breng het naar behoren op uw huid. Laat uw huid absorbeert het voor een half uur. Schil van dit mengsel zachtjes uit je het af met zoet water en dep ze droog.

25. Kool

Rasp een rauwe kool om het sap te extraheren, voeg honing en een snufje kurkuma poeder aan. Nu, meng het met een eventueel bindende medium als voller's aarde, gram bloem of rijst poeder. Laat het regelen voor 10 minuten. Breng deze pasta op de donkere huid. Spoel het af met normale water na het wordt gedroogd uit. Droogdeppen en gebruik vochtinbrengende crème op je huid.

Als alternatief, meng gemalen koolbladeren met een theelepel honing en 1/4 theelepel gist opgelost in water. Smeer het op uw huid en wacht 15 minuten. Veeg het af met een natte watje.

26. Radijs

Radijs is een natuurlijke bleekmiddel dat helpt lichter de huidskleur. U kunt geraspte radijs of het sap toe te passen op de donkere delen van uw huid. Het zal witter niet alleen uw huid, maar ook mee-eters en sproeten te verwijderen.

27. Mushroom

Paddestoel bevat vitamine D die zonnebrand behandeling en de aanwezigheid van kojiczuur helpt bij het fungeert als een huid lichter. Neem een paar champignons en week ze in sesamolie. Gebruik deze gegeleerde olie op je huid om de toon te verlichten. Was het af met gewoon water na een paar minuten.

28. Avocado

Avocado kan je huidskleur lichter en zachter maken op hetzelfde moment. Neem een rijpe avocado. Schep het vlezige deel en prak het goed om een pasta te maken. Nu, voeg een eetlepel honing en 2 eetlepels van de melk aan het. Meng de ingrediënten goed en toe te passen op de aangetaste huid. Was het uit na een uur. Gebruik hem regelmatig om een eerlijker teint te krijgen.

Of anders, kunt u meng een gepureerde tomaat met de pulp van een avocado. Na het aanbrengen van het op uw huid, laat het ongeveer een half uur. Daarna was het af met warm water.

Herbal Remedies te maken Handen en Voeten Fair Naturally

29. Aloe Vera

Aloë vera kan uw oorspronkelijke huidskleur herstellen. Het kan dus de behandeling van hyperpigmentatie, helpt te genezen donkere vlekken. Uittreksel frisse gel uit de bladeren van de aloë vera plant. Breng het op je handen en voeten en wachten op ongeveer een half uur. Was het af met koud water. Doe het tweemaal per dag voor een week.

Notitie:

1) Mensen die een allergie met aloë vera hebben, moeten niet gebruiken.

2) Zorg ervoor dat u niet direct stap in het zonlicht na het gebruik van aloë vera op de huid. Bedek het gebied waar u de gel hebt toegepast.

30. Sandalwood

Sandelhout fungeert als een huid lichter middel. Je kunt het gebruiken met een ander bleekmiddel dat is citroen. sap van een halve citroen toe te voegen aan vier theelepel van sandelhout poeder en een beetje water tot een pasta te maken. Smeer het op de donkere delen van uw huid. Afwassen, zodra het helemaal droog is.

Als alternatief, meng een eetlepel elk van sandelhout poeder en amandelpoeder. Maak een pasta en toe te passen op uw huid. Doe het regelmatig om een verschil in uw teint te zien.

Of anders, kunt u de melk toe te voegen aan sandelhout poeder en toe te passen op de aangetaste donkere huid. Was het uit na het wordt gedroogd.

Opmerking: Gebruik geen citroen op de littekens of acne als het heeft adstringerende eigenschappen.

31. Kamille

Kamille is een van de magische kruiden voor de huid. U kunt kamille bloemen of kamille thee zakjes te gebruiken voor een gezichtsbehandeling stoom. Het kan uw huid witter te maken.

Of anders, kook kamille bloemen en laat het afkoelen voor bepaalde tijd. Zeef dit mengsel en geniet van je handen en voeten in het.

Opmerking: Vraag uw dermatoloog voordat u deze remedie.

32. Mierikswortel

Het is een natuurlijke bleekmiddel die wonderen kan doen om je huidskleur. Rasp een mierikswortel, voeg een halve theelepel elk van azijn en citroensap aan. Giet 3 druppels rozemarijn etherische olie in dit mengsel. Roer en toe te passen op de donkere huid zacht. Was het na een paar minuten.

Als alternatief, maken een pasta met geraspte mierikswortel en yoghurt. Wrijf het op je huid en spoel het af met water.

Notitie:

1) Vermijd contact van dit kruid aan uw open wonden.

2) Gebruik dit kruid niet gebruiken zonder te vragen uw dermatoloog.

33. Lady's Mantle

Dit kruid staat bekend om zijn huid lichter eigenschappen. Uittreksel vers sap uit de bladeren, genieten van een katoenen bal erin, en dep het op uw donkere huid. Laat het gedurende 20 minuten en daarna, spoel het af met water.

Let op: U moet dit niet gebruiken voordat de raadpleging van een dermatoloog.

34. Bearberry

Beredruif helpt bij het verbeteren van de textuur van uw huid. Voeg 5-10 druppels Beredruif extract naar uw normale lotion of crème. Breng het op je handen en voeten om de resultaten te zien.

Als alternatief, voeg glycerine en water om de Beredruif extract en verdun het goed. Smeer het op de donkere gebieden van uw huid. Spoel het af na het verlaten voor een paar minuten.

35. Mulberry

Moerbei remt de productie van het enzym tyrosinase die melanine vormt. Vandaar het gebruik van dit kruid geeft blekend effect op de huid, waardoor het helderder. U kunt moerbei extract gebruiken samen met uw lotion om een lichtere huidskleur te krijgen. Doe het tweemaal per dag.

Opmerking: Raadpleeg uw dermatoloog voor het gebruik van dit kruid.

36. Zoethout

Glabridine een actieve verbinding in drop vermindert de productie van melanine en behandelt de gebruinde huid veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zon. Steile zoethout in het gekookte water. Na enige tijd, stam dit afkooksel en genieten van een katoenen bal erin. Breng een laag van het op de donkere delen van de huid. Laat het 's nachts en afwassen in de ochtend met behulp van gewoon water.

Als alternatief, meng een kleine komkommer in een molen, voeg een paar druppels van zoethout extract, één eetlepel elk van citroensap, sandelhout plakken en tomatensap om deze pasta. Roer goed om alle ingrediënten goed te mengen. Verspreid deze pasta op uw huid. Zodra het droogt, afspoelen met schoon water. Doe het tweemaal per week.

37. Salomo's Seal en Wild Strawberry

Beiden werken efficiënt om je huidskleur lichter te maken. Steile verse wilde aardbei bladeren met zegel van Salomo in heet water. Laat het afkoelen voor enige tijd en vervolgens stam. Gebruik de splash van deze kruiden water op de donkere delen van de huid dagelijks om betere resultaten te verkrijgen.

do's

Scrubben je huid regelmatig om de dode cellen te verwijderen en krijgen een jonger uitziende huid.

Gebruik suiker om uw huid te exfoliëren. Dan geniet je hand in warm water om een schoner en eerlijker huid te krijgen.

Test een remedie op een kleiner stukje van uw huid voordat het naar het grotere gebied.

Gebruik zonnebrandcrème voordat je stapt in het zonlicht.

Drink 8-10 glazen water per dag om je lichaam en de huid ontgiften.

Blijf stress-vrij.

Heeft regelmatig sporten.

Bedek altijd uw handen en voeten aan schadelijke zonnestralen te vermijden.

don'ts

Niet uit te stappen in de zon na het gebruik van bleekwater op je huid.

Vermijd het gebruik van te veel van cosmetica op uw huid omdat het de huid kan beschadigen.

Vermijd het gebruik van agressieve producten om je huid gezond te houden.

21 september 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment