Friday, January 22, 2016

20 Beneficial Lemon Volgelaatsmaskers voor mooie huid

Lemon is een klein prachtig ingrediënt dat wordt gebruikt in tal van culinaire bereidingen, sappen, smoothies, mousses, etc. Deze vrucht heeft tal van toepassingen die gebruik als een korte termijn conserveringsmiddel voor gesneden fruit, een reinigingsmiddel, medicinale toepassingen omvatten, in aromatherapie , enz. het heeft ook een veel schoonheid voordelen als gevolg van de vele verbindingen die aanwezig zijn in het. Citroen verrijkt met vitamine C die collageen produceren, citroenzuur dat helpt acne en puistjes, kalium en luteïne die vrije radicalen, foliumzuur, koper, calcium, magnesium, zink bestrijden, enz citroen is een van de belangrijkste component in de meeste gezichtsmaskers en producten. U kunt verschillende gezichtsmaskers te maken thuis met behulp van citroen als het belangrijkste ingrediënt en zich te ontdoen van een aantal huidproblemen zonder de noodzaak om naar een dermatoloog of de uitgaven voor dure cosmetica. Probeer een aantal van hen hieronder:

1. citroensap, eiwit en Brown Sugar

Dit gezicht pack is een natuurlijke peeling. Bruine suiker in dit pakket helpt bij het verwijderen dode huidcellen en eiwit zorgt voor extra uitstraling en gloed aan uw huid. Meng 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels bruine suiker (of fijne witte suiker) en een ei wit in een kom. Scrub je huid voorzichtig met dit mengsel gedurende 5 minuten. Laat het nog 10 minuten en afwassen met regelmatig tot lauw water.

2. Honing, Aloe En Citroen Face Mask

Honing is een zeer goede exfoliant die ervoor zorgt dat je huid zacht en glad. Het behandelt ook en geneest droge huid. Dit gezichtsmasker vermindert merken en elimineert puistjes. Voeg citroen, honing en aloë in gelijke delen in een kom en breng het mengsel op je gezicht. Doe het elke dag. In plaats van het wassen van je gezicht met een gezicht te wassen, dan kunt u dit mengsel gebruiken. Herhaal dit proces regelmatig om betere resultaten te krijgen.

3. honing, etherische olie, citroen en melk

Dit pakket is voor alle huidtypes en is een natuurlijke huid lichter pak. voeg 1 eetlepel honing, enkele druppels van elke essentiële olie van uw keuze, 1 eetlepel melkpoeder en 1 eetlepel citroensap in een kom en geef ze een goede roer. Breng dit voorbereide pakket op je gezicht en hals, laat gedurende 15-20 minuten en spoel af met koud water. U kunt een vochtinbrengende crème achteraf gebruiken.

4. Komkommer Juice, tomaat, sandelhout en Citroen

Als u wilt uw huid lichter te maken, kunt u dit masker te gebruiken met een zeer eenvoudige bereiding. voeg 1 eetlepel van komkommer sap, 1 eetlepel tomatensap, 1 eetlepel van sandelhout poeder en 1 eetlepel citroensap in een kom en maak een gladde pasta. U kunt meer citroensap toe te voegen als je huid vettig citroen helpt absorberen olie uit de huid. Breng deze pasta op je gezicht na het reinigen met water. Laat de pasta op je gezicht gedurende 15-20 minuten en afwassen later met koud water.

5. Lemon, amandelolie en honing

Dit is een andere prachtige citroensap gezichtsmasker. Als u wilt om zich te ontdoen van rimpels, meng een paar druppels amandelolie, 1 eetlepel honing en een paar druppels citroensap. Breng dit mengsel op je gezicht, het vermijden van de ogen en laat het zitten voor 15 minuten. Afwassen met lauw water.

Opmerking: U kunt dit mengsel toe te passen rond je ogen om zich te ontdoen van fijne lijntjes, maar zorg ervoor dat het niet te laten in je ogen.

6. Aardappelen en citroensap

Aardappelen zijn rijke bronnen van vitamine C. Het is een effectieve remedie voor het verwijderen van hyperpigmentatie en donkere vlekken. Het helpt bij het verbeteren van de huid toon en de verlaging van de donkere kringen rond de ogen. Het helpt ook om zich te ontdoen van de zon-tan zoals het vaak wordt genoemd als een zelfgemaakte gezicht voor de vette huid. Voor dit gezichtsmasker, knijp een citroen in een kom gevuld met fijn geraspte aardappel (1/2 middelgroot), veranderd in een soepele pulp. Breng het mengsel al rond je gezicht, met uitzondering van het gebied rond de ogen. Laat het verblijf voor 20 minuten en dan was het af met lauw water.

7. Fuller's Earth En Citroen

Dit is prachtig masker voor de vette huid en voor de huid lichter. Fuller's aarde poeder heeft uitstekende olie-absorberende eigenschappen. Voor dit, alles wat je hoeft te doen is mix 2 eetlepels van de aarde van de Fuller's poeder met 1 eetlepel citroensap. Zorg ervoor dat er geen klontjes moet blijven. Breng dit over je hele gezicht en hals. Laat het 15 minuten rusten voor het wassen.

Tip: U kunt ook rozenwater toe te voegen in dit masker met de rest van de ingrediënten.

8. Citroen en eiwit

Eiwit en citroen gezichtsmasker is een bekend gezicht pack voor vlekkeloze huid. Het is één van de meest gevierde citroen gezichtsmasker voor acne. Ei bevat veel essentiële verbindingen, vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor een gezonde en jonger uitziende huid. Voor dit gezichtsmasker, sloeg een eiwit tot het schuimig wordt. Sap van een halve citroen in het ei, toe te passen op je gezicht en hals zachtjes inmasseren (mond en ogen te vermijden). Laat het gedurende 30 minuten en spoel af met koud water achteraf.

9. Lemon, tomaat en haver

Dit is een andere prachtige verpakking voor het verwijderen van tan. Tomaten hebben natuurlijke stoffen die helpen in de huid lichter en melanine groei wordt voorkomen door vitamine C aanwezig in citroen. Allereerst fijngemalen sommige havermout om een poeder te maken. Voeg 2 eetlepels van dit poeder tot 1 eetlepel tomatensap en ½-1 eetlepel citroensap en voor te bereiden een fijne pasta. Met de hulp van een applicator of blusher borstel, breng dit op je gezicht en hals. Laat het gedurende 15-20 minuten en spoel het af met koud water later.

10. Komkommer, Rose Water En Citroen

Dit is een perfecte gezicht pack voor het verwijderen van zondag Tan als het de perfecte combinatie van komkommer en citroen bevat. De toepassing van dit masker om de andere dag zal u een perfecte, tan-vrije huid te geven. Komkommer bevat silica die de huid verjongt en verwijdert ongewenste markeringen van de huid. Hiervoor mengen sommige komkommer tot een fijne pasta. Om het, voeg 1 eetlepel rozenwater en 1 eetlepel citroensap. Breng deze oplossing op je duidelijk gezicht. Laat het blijven gedurende 10 minuten en spoel het daarna af met koud water. Pas alle moisturizer hoog in SPF daarna aan het zure effect van citroen op je gezicht te verminderen.

11. Yoghurt, Tomaat En Citroen Masker

Yoghurt bevat citroenzuur dat is een geweldige bron voor de zon tan en vlekken van uw gezicht te verminderen. Tomatensap, daarentegen, heeft adstringerende eigenschappen samen met de verbindingen die de huid natuurlijk lichter. Deze zelfgemaakte pakket zou de pigmentatie en de donkere vlekken uit je zon gebruinde huid te verminderen. Voor dit masker, moet je 2 eetlepels tomatenpuree, 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel yoghurt. Meng ze goed en breng een laag van dit mengsel op je gezicht. Houd het voor 30 minuten. Controleer als het helemaal droog is, zo niet, houd het voor bepaalde tijd meer en was het daarna af met koud water.

Let op: Dit is een dun masker en kunnen morsen. Zorg ervoor om oude kleren te dragen.

12. Citroen En Aloë Vera Mask

Aloë Vera bevat veel stoffen zoals mineralen, aminozuren en enzymen die nuttig zijn voor de gezondheid en huid. Haar schoonheid voordelen worden gebruikt in veel cosmetica en zijn helende eigenschappen worden gebruikt in medicijnen sinds leeftijden. Dit masker is voor elk huidtype en doet wonderen voor de gevoelige huid en voor het verwijderen van tan. Neem 1 eetlepel van aloë gel en voeg 2-3 druppels citroensap aan. Breng het op je gezicht en masseer zachtjes gedurende 5 minuten. Laat het nog een paar minuten en was later af. U zult het verschil direct merken.

13. Lemon Peel En Melk Masker

Neem een eetlepel citroenschil poeder of als je het niet hebt, gewoon rasp de schil van een citroen. Om het, voeg 1 eetlepel van rauwe melk en maak een fijne pasta. Als u gebruik maakt geraspte schil, gebruik blender tot een gladde pasta te maken. Breng het voorbereide mengsel op je gezicht en laat het drogen. Afwassen met gewoon water en vochtinbrengende crème. U kunt het mengsel een week van toepassing twee keer naar het looien te verminderen en de huid lichter te maken.

Let op: Breng het mengsel om een klein deel van uw huid eerst te controleren of de lemon pasta is niet te hard voor je huid.

14. Lemon, groene thee en kurkuma Masker

Kurkuma is een natuurlijke antiseptische en heeft huid lichter en anti-inflammatoire eigenschappen die nuttig zijn bij het minimaliseren van littekens, het bestrijden van acnes en andere huidproblemen zijn. Groene thee is rijk aan antioxidanten en is een natuurlijke UV beschermer die helpt bij het voeden van de huid en rimpels te bestrijden. Het enige wat u hoeft te doen is, voeg 2 eetlepels van gebrouwen groene thee, een snuifje kurkuma en een halve theelepel vers geperst citroensap in een kom. Meng ze goed en toepassen op je gezicht met behulp van een watje. Laat het drogen gedurende 3 minuten en herhaal. Na het aanbrengen van de pasta gelijkmatig, laat het blijven gedurende 10 minuten en dan was het af en dep je gezicht droog.

Opmerking: Als de kurkuma vlekken je gezicht een beetje (waarschijnlijk met deze hoeveelheid), gebruik dan een suiker scrub om het te verwijderen.

15. kaneel, honing, nootmuskaat en Citroen Masker

Kaneel veel antioxidanten, vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor onze huid omdat zij helpen voorkomen dat de vernietiging van onze cellen. Om een masker moet je 2 theelepels citroensap, ½ theelepel kaneelpoeder, ½ theelepel nootmuskaat poeder en 1 theelepel honing hebben voor te bereiden. Meng alle ingrediënten tot een gladde pasta te bereiden en breng een dun laagje op je gezicht. Houd het voor 30 minuten. Spoel het masker met lauw water en hydrateren indien nodig. Draag het masker twee keer per week, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Let op: Dit masker kan in het starten van 5 minuten van de applicatie te verbranden. Als u het branden niet kan weerstaan, was dit dan in 10 minuten.

16. Baking Soda, Tea Tree Oil En Citroen Masker

Tea tree olie bestaat uit verbindingen zoals nerolidol, cineole, viridiflorol, enz., Die verantwoordelijk zijn voor antimicrobiële eigenschappen van deze olie zijn en daarom is deze dient als een prachtige lemon gezicht pack voor acne en de littekens. Om het masker te bereiden, meng 2 eetlepels zuiveringszout, de helft van citroen uitgeperst en 2-3 druppels tea tree etherische olie. Breng dit op je gezicht gedurende 10 minuten en was later af. Doe dit twee keer per week voor zichtbaar resultaat.

Let op: Als je een gevoelige huid hebt dan kun je water toevoegen om het effect van bicarb minimaliseren.

17. citroensap, zure room and Honey

Zure room helpt vormen bindweefsel dat de huid ondersteunt en vergrendelt het vocht in de huid. Daarom is het een uitstekende ingrediënt voor de behandeling van ruwe droge huid. Om dit geweldige citroen en honing gezichtsmasker, samen met zure room, meng 1 eetlepel citroensap met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels zure room. Breng het mengsel op je gezicht het verlaten gebieden rond je ogen. Laat het verblijf voor 20 minuten en daarna goed spoelen met gewoon water. Hydrateren indien nodig.

18. citroensap, Rose Water, kurkuma en gram bloem

Dit gezicht pack zal niet alleen verwijderen van de ongewenste tan, maar zal ook fleuren de huidskleur. Voor de voorbereidingen vindt u enkele druppels citroen extract, 4-5 druppels rozenwater, een snuifje kurkuma poeder en 2 eetlepels gram bloem nodig. Meng alle ingrediënten in een kom en maak een pasta. Breng een dun laagje van deze pasta op je gezicht verlaten gebieden rond de ogen. Afwassen met lauw water na 15-20 minuten als het droogt en dep droog het gezicht met een zachte handdoek daarna.

19. Avocado, Kalk En Honing

Avocado bestaat uit foliumzuur en multivitaminen zoals vitamine C, B6, A en E. Het helpt reinigt de onzuiverheden in het gezicht en zorgt voor extra hydratatie. Om avocado en citroen gezichtsmasker voor de vette tot gemengde huid te maken, mash halve rijpe avocado in een kom en toe te voegen half eetlepel vers citroensap en 1 eetlepel honing. Meng goed tot een dikke pasta te vormen en dit toepassen op je gezicht gedurende 15-20 minuten. Afwassen met regelmatig tot lauw water later.

20. Lemon, gram bloem en yoghurt

Dit is een ander gezicht masker voor ruwe, doffe en droge huid. U kunt dit pakket toe te passen om de andere dag om zachte en gezonde huid te krijgen. Voor het bereiden van dit masker, neem 4 eetlepels gram bloem en het, voeg 1 eetlepel yoghurt en 1 eetlepel citroensap en een snufje kurkuma als een extra ingrediënt. Maak een gladde pasta (je kunt meer yoghurt om de gewenste consistentie te bereiken toe te voegen). Breng de verpakking op je gezicht het verlaten van de gebieden rond je ogen. Laat het zitten voor 15-20 minuten voordat het af te wassen.

do's

1. Breng moisturizer na het toepassen van citroensap op je gezicht als het is zuur in de natuur en kan je huid uitdrogen.

2. Voer een allergietest voor elk ingrediënt die u gebruikt.

3. Verwijder de make-up en reinigen van het gezicht voor het aanbrengen van elk gezicht masker.

4. Doe dragen van een zonnebrandcrème met een hoge SPF, want citroen is zuur in de natuur en kan uw huid gevoelig voor de UV-stralen te maken.

don'ts

1. Niet van toepassing citroensap rechtstreeks op open wonden op de huid. Het kan een branderig gevoel veroorzaken.

2. Niet uit te gaan in de zon zonder de juiste maatregelen na het aanbrengen van citroen op uw huid.

3. Niet deze maskers regelmatig toe te passen; het kan uw huid uitdrogen.

4. Gebruik geen bleekmiddel of agressieve chemicaliën op je huid.

5. overgebleven gezichtsmasker niet redden; het niet goed te houden.

6 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment