Friday, January 8, 2016

13 Home Remedies To Get Rid Of Carpenter Bees

Die ½ "ronde gaten in onafgewerkte, zachte, vochtige of droge bossen, meubilair voor buiten en dekken duidelijk aan te geven dat uw huis is besmet door de timmerman bijen. Zij zijn de grootste inheemse bijen in de Verenigde Staten, met uitzondering van de hommel koninginnen

Deze bijen niet eten hout; In plaats daarvan maken ze een broedgebied in hen. Hoewel deze insecten zijn niet agressief, maar kan grote schade aan uw tuin en meubels veroorzaken. Ook de mannelijke timmerman bijen agressief rond mensen wanneer ze het gevoel van een snelle beweging, zoals - zwaaiend met de hand in de lucht, en kunnen steken Verschillende chemische producten zijn beschikbaar in de markt, maar hoe zich te ontdoen van de timmerman bijen in een niet -toxic manier? Hier zijn een aantal huismiddeltjes die u zullen helpen weg te doen met deze overlast in een eco-vriendelijke manier.

Home Remedies om Carpenter Bees controle

1. Stofzuiger

Door gebruik te maken van de kleinste mondstuk van uw stofzuiger, kunt u gemakkelijk te ontdoen van de timmerman bijen uit het hout. Neem een stofzuiger en zet het over de openingen of gaten en opzuigen van de bijen. Als het vacuüm is niet sterk, zul je nooit in staat zijn om ze eruit te komen. Deze oplossing werkt het beste wanneer het nest is vrij nieuw. Voor de beste resultaten, zou de beste tijd om dit te verhelpen uit te voeren in de avonduren als de bijen in hun nest tijdens deze uren en zal niet in staat zijn snel te verplaatsen. Stofzuigen is een effectieve methode om zich te ontdoen van bijen en wespen (1).

2. Noise

Het klinkt misschien vreemd, maar werkt magie. Carpenter bijen kunnen niet tolereren lawaai, dus maak lawaai om zich te ontdoen van hen. Het opzetten van een boom box of klankkast naast hun woningen aan te moedigen om weg te vliegen. Deze oplossing is zowel veilig als probleemloos.

3. Petrol

Sproeien diesel of benzine in de holen zal de bijen doden. Omdat ontvlambaar, kan uw huid beschadigen, dus wees voorzichtig tijdens het gebruik. Draag een N-95 ademhalingsapparaat, handschoenen en een veiligheidsbril terwijl spuiten benzine in de holen. Als u gebruik maakt van een spray fles, etiket het toen en zet het opzij voor het gebruik van benzine-pas in de toekomst.

4. Blokkeer de Gaten

Deze oplossing is bijzonder handig voor mensen die de nawerkingen die worden veroorzaakt door het sproeien van insecticiden gruwel. Het sluiten van alle openingen en vermeldingen uit hun nest kunnen blijken te zijn een effectieve stap om zich te ontdoen van de timmerman bijen. Gebruik staalwol voor dit doel, omdat zij niet in staat zal zijn om te graven door middel van staalwol. U kunt ook gebruik maken van kalefateren en stopverf te maken (2, 3). Gaten moeten worden geblokkeerd in de nacht als volwassene houtbijen actief foerageren overdag (4). Maar het is beter om de tunnel met een bestrooide stekker van koper gaas of staalwol te blokkeren omdat volwassen bijen uit door ondiepe kalefateren of stopverf kan komen (5).

5. Bij Sprays

Dit is een van de meest traditionele methoden houtbijen elimineren. Gebruik de winkel koopt sprays en spuit het direct in het nest als je voelt dat de timmerman bijen in het nest. Bedek het gat met behulp van duct tape voor 24 uur na het sproeien. Verwijder de tape en herhaal het proces als elke andere activiteit wordt opgemerkt binnen de tunnel (6). Zorg ervoor dat u alle op het product vermelde instructies te volgen en draag de beschermende uitrusting, voor instance- handschoenen en een veiligheidsbril, om uw huid (7) te bewaken.

6. Vinyl Siding

Nog een andere effectieve manier om houtbijen de buurt van uw huis te houden is met behulp van vinyl gevelbeplating om uw huis beschermd. Vinyl gevelbeplating een niet-houten oppervlak niet kan worden beschadigd door deze insecten (8, 9).

7. Boorzuur

Boorzuur dient als een gif voor de bijen. Spuiten boorzuur in de gaten van de houtbijen, teneinde de larven te doden voordat ze uitkomen (10).

8. Aerosol Carburateur Cleaner

Spuit aerosol carburator op de bijen of hun holen (11, 12). Het is zeker geen zacht product te worden gebruikt voor het uitroeien van houtbij, maar het is het meest effectieve middel. Het is verkrijgbaar in verschillende types - sommige soorten kan effectief zijn in het doden van hen direct in hun hol, terwijl de anderen hun huizen onbewoonbaar zal maken (13).

Let op - Houd de stofzuiger uit de buurt van uw ogen of het gezicht; Lees de voorzorgsmaatregelen en draag bescherming voor uw eigen veiligheid.

Als alternatief kan spuitbussen direct worden gespoten in hun holen. Na een of twee dagen sluit de ingang gat met plastic of hout dichtingsmassa (14, 15).

9. Badminton Rackets

In het voorjaar seizoen, timmerman bijen vliegen rond, op zoek naar holen om eieren te leggen of te voeden hun larven. Dit betekent dat ze zeer actief 2-3 weken. Maak gebruik van tennis of badminton racket om ze te breken. De volgende voor de hand liggende extra optie na hen het raken is om stap op hen (met schoenen aan, natuurlijk).

10. Citrus Spray

Squirt citrus spray op de getroffen gebieden. Kijk voor een citrus-gebaseerde spray die speciaal is ontworpen voor houtbijen of u kunt zelfs het op uw eigen. Neem een van de citrusvruchten zoals citroen, sinaasappel, grapefruit, of limoen, en laat het aan de kook in een ondiepe pot geheel gevuld met water. Neem nu een spuitfles en vul deze met de bereide citrus oplossing. Spuit het op de gaten van de timmerman bijen.

Net als andere insecten, timmerman bijen hebben ook een natuurlijke afkeer naar citrus olie (16).

11. amandelolie

U kunt ook gebruik maken van amandelolie of amandelessence te maken, met het oog op de houtbijen (17) af te weren.

12. diatomeeënaarde

Draag je handschoenen en vul de holen gemaakt door de timmerman bijen met enkele diatomeeënaarde Het is medisch bekend om de insecten te doden en drogen ze uit. Nu, sluit de gaten met behulp van stopverf. Diatomeeënaarde is een tijdelijke oplossing van het wegwerken van houtbijen (18, 19).

Zorg ervoor dat u niet de handschoen te gebruiken voor andere doeleinden; ofwel ze weg te gooien of bewaar ze voor de volgende keer. Aan het einde, spoel je handen met water en zeep.

13. Paint

Carpenter bijen niet hout eten, ze graven van de tunnels voor onderdak. Het is gemakkelijk om ongeverfd objecten zoals deuren, ramen, dak dakranden, gordelroos, leuningen, etc. Daarom graven, zouden alle outdoor houten oppervlakken van uw huis worden geschilderd om bij besmetting (20, 21) te verminderen. Hoewel de bijen vallen alle houten oppervlakken, wordt aangenomen dat ze op meer voorkeur onbehandeld hout (22, 23). Gebruik een goede kwaliteit exterieur primer en twee lagen toe te passen voor een betere bescherming (24). Olieverven kan ook worden gebruikt om houtbijen weg te houden (25).

14. Gebruik Natural afstotend

Alles wat je nodig hebt is een beetje van lavendel olie, jojoba-olie, citronella olie en tea tree olie. Meng ze allemaal en giet dit mengsel in een sprinkler. Spuit deze natuurlijke insectenwerend middel op de gebieden waar u wilt dit ongedierte te vernietigen.

Al deze oliën hebben insectenwerende eigenschappen (26).

15. Hardwood

Gebruik van hardhout kan ook voorkomen houtbijen aanval, de structuur van het hout is complexer vergeleken met naaldhout. Eiken, essen, kersen, esdoorn zijn enkele van de populaire typesMake gebruik van dit hout in plaats van naaldhout meubelen (27) te maken.

16. Pyrethrum nevel

Pyrethrum, ook wel bekend als Tanacetum is een bloem met natuurlijke insecticide eigenschappen. U kunt de spray om houtbijen doden. Draag handschoenen, beschermende kleding, een veiligheidsbril en een gasmasker op insecticide stof en bijensteek (28) te voorkomen.

do's

Zodra de bijen verdwijnen, vervang alle beschadigde hout (29, 30).

Houd alle houten armaturen goed onderhouden en geschilderd, met name de kwetsbare gebieden (31, 32).

Houd een oogje op nieuwe gaten en blokkeren ze zo snel mogelijk (33, 34).

Probeer om de voortplantingscyclus te stoppen. Het doden van de reproductie vrouwtjes of volwassene bijen is niet alleen genoeg is; u moet ook de bijen larven te vernietigen in hun holen, zodat ze niet reproduceren en start de volledige dreigende cyclus weer opnieuw.

U kunt ook druk behandeld hout te gebruiken voor het maken van outdoor meubelen (35).

don'ts

Vermijd het gebruik van verboden pesticiden. Ze zijn verboden als zij vreselijk voor u en de gezondheid van uw kinderen zou kunnen zijn. Bovendien kan het verschillende ernstige milieuproblemen veroorzaken.

Draag afscherming kleding tijdens het gebruik van elke maatregel of bij het hanteren van deze houtbijen, omdat ze je (36) kan pijn doen.

Ik heb het grootste deel van de in dit artikel genoemde remedies geprobeerd.

Ik geëlimineerd mijn Carpenter Bee probleem wanneer ik een vlinder net gekocht.

Het is heel gemakkelijk om ze te vangen in het net.

Zodra ze zijn draai ik het al snel om te voorkomen dat ze te ontsnappen en vervolgens spuit de boosdoener met timmerman bee spray (het doodt bij contact), of ik verdrinken ze.

Mijn probleem is nu gewoon het vullen van de oude gaten.

Ik blijf het net handig, maar hebben geen bijen in weken gehad.

Je zou ook graag

5 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment