Monday, January 25, 2016

16 Home Remedies To Get Rid Of Static Cling In Kleren

Voelt u zich vaak geïrriteerd als je kleren vasthouden aan je lichaam? Of de stof van je outfits vaak wordt gebracht met een aantal bizarre vermogen, terwijl je probeert om het af te trekken uit de droger? Waarom doen kleren stelletje samen of een ritje met je benen zonder duidelijke reden? Het kan waarschijnlijk door de opwekking van statische elektriciteit bij kleding gewreven tegen het lichaam. Kortom, wanneer twee stoffen bij elkaar blijven als gevolg van tegengestelde elektrische ladingen, dit mechanisme wordt genoemd als statische vastklampen. Dit kan zich voordoen als er wrijving tussen twee materialen die elektrisch isolerend of wanneer de omringende lucht droog. Polyester, work-out kleding, en sokken zijn de belangrijkste stoffen die deze statische vastklampen produceren. Hoe mooi je jurk zou zijn, maar statisch vastklampen kan je je ongemakkelijk in een menigte voelen. Neem een kijkje op deze goedkope huismiddeltjes om zich te ontdoen van statische vastklampen uit kleding.

Home remedies voor Static Cling in Clothes

1. Voorkom Static Cling met Safety Pin

Om statische lading weg te nemen, Tuck een veiligheidsspeld aan de binnenkant zoom van je kleren. Wordt gemaakt van metaal, een veiligheidsspeld ontlaadt de statische vastklampen in je jurk, en werkt als een aarding apparaat. Afgezien van dit, volg deze remedie tijdens het gebruik van een droger.

2. Gebruik vochtige handdoek

Als kleding tegen elkaar wrijven in de droger, produceren ze statische lading. Het plaatsen van een vochtige handdoek of doek in de droger en drogen op de laagste warmte instelling zal de kans op het produceren van statische elektriciteit te verlagen.

3. Hang Dry

Maak je eigen kleding lijn of krijgen een opknoping rack om uw kleding ergens buiten waar het zonlicht en de lucht van uw kleding kan drogen drogen. Na het wassen van de kleren, hang ze op dergelijke kleding lijnen. Op deze manier kleding zal niet wrijven tegen elkaar om statische elektriciteit te produceren. (1)

4. Was Synthetische stoffen Afzonderlijk

Stoffen zoals nylon en polyester moeten worden gewassen en apart gedroogd want zij zijn de belangrijkste boosdoeners van statische elektriciteit. Wanneer deze worden gewassen afzonderlijk zullen ze niet in rekening brengen ieder ander kledingstuk; en dus statisch vasthouden helemaal niet ontwikkelen. (2)

5. Homemade Wasverzachter

Met behulp van azijn is een effectieve manier om uw stof te verzachten en te verminderen statische lading in de wasserij ook. Maak gebruik van azijn tijdens het wassen van kleren. Toevoegen bij de spoelcyclus. De sterke geur van azijn wordt automatisch verdwijnen zodra de kleren droog.

Een andere manier om dezelfde tactiek proberen is - spray wat azijn op een stuk washandje en zet het in in de droger samen met de andere kledingstukken. Dit zal omgehakt de kans op statische elektriciteit. De azijn geur zal verspreiden weg na de kleren te krijgen droog.

Bicarbonaat kan ook worden gebruikt als wasverzachter. (3)

6. Zeep Nuts

Doe wat zeep moer bessen in mousseline doek en gooi ze in de wasmachine samen met de andere kleren. Ze worden verpakt met saponinen die een natuurlijk surfactant (4) (5)

Bovendien, als zeepnoten worden gewassen samen met alle andere kleren alle statische lading wordt geabsorbeerd en kleding worden kostenvrij door de antistatische eigenschappen.

7. Aluminium Ball

Rol een aluminium plaat in een bolvorm en voeg deze toe aan de droger, samen met kleding. Dit alles zal de statische vastklampen absorberen en de kleding vrij van het te houden. Het is een echt effectief truc om de ontwikkeling van statische lading in kleding te voorkomen. (6)

8. Metal Hanger

Slip kleding die de statische lading door een metalen hanger. Wanneer kleding niet zal worden gewreven tegen elkaar, zullen ze niet om eventuele statische elektriciteit te produceren. (7)

Bovendien kunt u ook draaien de draad hanger over de kleding die je draagt.

9. Wol Dryer Balls

Deze kleine balletjes absorberen het vocht uit de kleren in de droger en het handhaven van een vochtige omgeving; en daardoor verminderen statische elektriciteit. Als u uw kleren van elkaar gescheiden te houden en op te laden gratis, plaats een paar van zulke ballen in de machine. (8)

10. Moisturizing Lotion

Wrijf wat vochtinbrengende lotion over je handen en benen voor het dragen van nylon en synthetische kleding te statisch kleven te voorkomen. Het bevochtigt het huidoppervlak en wendt kleding van vasthouden aan je huid.

11. luchtbevochtiger

Bevochtiger wordt gebruikt om vochtigheid in een ruimte of een bepaald gebied te vergroten. (9)

Maak gebruik van luchtbevochtiger tot het genereren van statisch kleven in droge atmosfeer. Dit zal het leefmilieu temperen; en dus zal uw kleding niet aan elkaar plakken als gevolg van droogte in de omgeving.

12. Hair Spray

Maak gebruik van haarlak en in plaats van water om je haar te stellen, zal het ook helpen bij het vermijden van het probleem van de statische vastklampen.

Als alternatief, sprays die de statische naar beneden kan houden zijn ook beschikbaar op de winkels. Dergelijke statische sprays verhogen hygroscopisch (-vocht aantrekt) stof die op zijn beurt de elektrische ladingen neutraliseert.

Ook gebruik maken van conditioner, zoals het anti statische ingrediënten bevatten. (10)

13. Damp Rag

Plaats een stuk vochtige doek in de droger eind droogcyclus. Het zal al het vocht uit kleding, maar nog steeds de omgeving van de droger vochtig; en dus verminderen statische lading.

14. Droger Sheets

Houd wat droger lakens handig, en wrijf ze wanneer kleren vasthouden aan elkaar of aan het lichaam. Dit is een instant quick fix voor degenen die zijn geïrriteerd met vastklampen kledingstukken, zoals het effect van statische elektriciteit vermindert. (11) (12)

15. Touch geaard metalen

Raak een geaard metalen, zoals waterleidingen, of lantaarnpaal of een lepel om de statische electriciteit te elimineren uit je kleren en haren. Aangezien metaal een goede geleider voor elektriciteit, zal alle lading richting van metaal; en dus, maak je vrij van de plotselinge kleine schokken van statische lading. (13)

16. Bal van het tennis

Gooi een tennisbal in de droger en laat het churn samen met andere kleren. Deze methode is zeer effectief bij het opvangen van de statische lading van de kledingstukken die door droog plaatsvinden.

do's

In plaats van rubber zolen, schoenen met leren schoenen.

Indien mogelijk hebben luchtbevochtiger in de wasruimte om de lucht vochtig te houden. (14)

Spray fijne nevel gedestilleerd water op de kleding na het komt uit de droger.

Gebruik houten of rubber kammen in plaats van plastic degenen.

Droog de kleren waar direct zonlicht benadering, in plaats van droger.

niet doen

Niet meer dan volledig droog de kleding, omdat dit de statische elektriciteit in kleding kan verhogen.

2 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment