Friday, January 29, 2016

32 Easy Home Remedies om zich te ontdoen van artritis snel

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/10 /

Artritis is een ernstige aandoening met betrekking tot gewrichtsontsteking. Het wordt vaak gevonden bij oudere mensen. Factoren die leiden tot pijn in de gewrichten onder meer genetische make-up, eerdere verwondingen, infecties of allergische reacties, fysiek veeleisende baan, obesitas en auto-immuunziekte. Mensen die artritis ervaring symptomen zoals zwelling van de gewrichten en ernstige pijn, roodheid, verlies van gezamenlijke functie, stijfheid van gewrichten, verlies van eetlust, en spierstijfheid. Deze pijn kan worden verlicht grotendeels via medicatie, lichaamsbeweging en spanningsvermindering. Toch hebben we een lijst van enkele effectieve huismiddeltjes die u zullen helpen op voorwaarde zich te ontdoen van artritis

Home remedies voor artritis

1. Apple Cider Vinegar

Voeg een theelepel elk van appelazijn en honing in een kopje warm water. Consumeer dit mengsel op dagelijkse basis in de ochtend tot verlichting van artritis pijn te krijgen.

2. Ginger

U mag gember gebruiken voor de behandeling van artritis in een van de volgende manieren:

Schillen, snijden en eten rauwe gember op dagelijkse basis samen met elke maaltijd.

U kunt ook gember olie regelmatig toe te passen voor de behandeling van reumatoïde artritis.

Of anders, slijpen 6 theelepels karwijzaad, 6 theelepels gedroogde gember, en 3 theelepels zwarte peper. Verbruiken 1/2 theelepel van dit mengsel met water drie keer per dag.

3. Kurkuma

Voeg 1 theelepel kurkuma poeder in een glas warme melk of drinken verse kurkuma sap elke dag voor het slapen gaan.

Bovendien kunt u ook verbruiken 500mg tot 1000 mg van kurkuma capsules driemaal per dag.

4. Epsom Salt

In een half kopje warm water, Meng citroensap en Epsom zout in gelijke hoeveelheden. Meng zowel de ingrediënten behoren. Schrokken 1 theelepel van dit mengsel twee keer per dag, een in de ochtend en een ander voordat je slaapt.

In plaats daarvan, weken in warm bad water met toegevoegde 2 kopjes Epsom zout.

5. Cinnamon

Neem een kopje warm water; voeg 1 eetlepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder. Consumeer dit mengsel elke ochtend op een lege maag voor een paar dagen.

Als alternatief kunt u ook voor te bereiden een pasta van honing en kaneel en wrijf het zachtjes op het getroffen gebied om artritis te voorkomen.

6. Visolie

Consumeer 1-2 theelepels van visolie per dag; of anders, hebben visoliesupplementen op een lege maag in de ochtend.

7. Lemon

Neem een glas warm water en voeg twee theelepel citroensap en een theelepel honing in het. Drink het twee keer per dag om je lichaam te ontgiften.

8. Kersen

Consumeer 8-10 blik, bevroren of verse kersen per dag. Bovendien kunt u kersensiroop bereiden door koken sommige kersen in water voor een paar minuten. Drink het voor de komende maanden.

9. Alfalfa Zaden

Bereid een gezonde kopje thee door toevoeging van 1/2 tot 1 theelepel alfalfa zaden in een kop kokend water. Simmer het vuur en laat het staan voor 20 - 30 minuten. Stam, en drinkt thee twee keer per dag gedurende 2-3 weken.

Daarnaast kunt u ook consumeren alfalfa capsules per dag.

10. Magnesium Supplementen

Omdat het een belangrijke bron voor botmineralisatie, magnesium geneest artritis voor een belangrijk deel. Het transformeert de cellulaire gebeurtenissen die ontstekingen veroorzaken. Eet magnesium capsules elke dag om hulp te krijgen van artritis pijn.

11. Bernagie

Het consumeren van 1 theelepel bernagiezaadolie op dagelijkse basis is een van de beste natuurlijke remedies voor artritis. Afgezien van dit, kunt u ook masseren het getroffen gebied met bernagiezaadolie te genezen artritis in de knie.

12. Extra Virgin Olive Oil

Neem 2-3 eetlepels extra vergine olijfolie en masseer het op je pijnlijke gewrichten twee keer per dag.

13. Oefening

Probeer eenvoudige oefeningen, zoals gaan voor een wandeling dagelijks, of het uitvoeren van joint-gerichte oefeningen.

14. Pectine en druivensap

Voeg 1 eetlepel vloeibare pectine in 8 oz. druivensap. Deze oplossing drinken 1-2 maal per dag.

NB - Deze remedie kan tot een week of twee voor de gevolgen ervan te laten zien.

15. Juniper Berry Tea

Neem een mok en voeg 1 eetlepel gedroogde jeneverbessen aan. Giet 1 kop kokend water overheen. Laat het mengsel steil voor ongeveer 20 minuten. Stam, en consumeren kop 1 van deze oplossing tweemaal daags. U kunt optellen wat honing indien nodig.

NB - Probeer dit niet te verhelpen als u zwanger bent.

16. Wortelen

Neem een kom, rasp een wortel, knijp wat citroensap en verbruiken in gestoomd of ruwe vorm.

17. Fenegriek Seeds

Geniet van ongeveer een theelepel fenegriek zaden in schoon water voor de hele nacht. De volgende ochtend, verwijder het water en eet de zaden.

18. Uien

Uien zijn verpakt met joint-kalmerende voedingsstoffen en vitamine C-gehalte voorkomt artritis pijn. Eet verse uien om uw immuunsysteem te verbeteren of kook ze met verse kruiden voor een extra smaak.

19. Golden Rozijnen & Gin

Neem een ondiepe schaal en voeg een kop van gouden rozijnen. Nu, bedek de schaal met jenever. Verder dekmantel voor de schotel met de hulp van een handdoek en bewaar deze op een donkere plaats totdat alle gin is verdampt. Het zou ongeveer 2 weken. Verbruiken 9 rozijnen op dagelijkse basis.

20. Green Gram

Geniet van 3 eetlepel groene gram in 250 ml water voor een nacht. De volgende ochtend, aftappen het water en voeg 2 geperste knoflook naar groen gram. Voeg een snufje zout en peper naar smaak en dan eet een handvol van deze mix twee keer per dag.

21. Zwarte Komijn

In een glas water, meng 2 theelepels zwarte komijn. Breng het mengsel aan de kook en verder koken tot het mengsel reduceert tot ¾ van de oorspronkelijke hoeveelheid. Laat de oplossing afkoelen op kamertemperatuur en dan drinken voordat je elke dag te slapen en 's ochtends vroeg.

22. Mosterd Olie

In een pan, neem 1 kopje mosterd olie en voeg 10 gram kamfer. Verhit de olie tot de kamfer volledig vloeibaar gemaakt. Laat het afkoelen en dan massage uw gewrichten voorzichtig met dit warme olie.

23. Zaden van de venkel

Neem een mortier en een stamper. Nu, verpletteren 1 theelepel venkelzaad in. Zet deze geplette zaden in een kopje en voeg wat warm water. Bedek het mengsel met een deksel en laat het steil voor 10 minuten. Drink dit voorbereid thee twee of drie keer per dag.

24. sesamzaad

Neem een kopje water en steile sommige zwarte sesamzaadjes 's nachts. De volgende ochtend, drink dit water samen met de geweekte zaden.

Als alternatief kunt u ook strooi er wat sesamzaadjes poeder op een van uw favoriete gerecht.

25. Juice

Diegenen die lijden aan reumatoïde artritis, drinken bepaalde sappen die rijk aan anti-inflammatoire componenten zeker voor hen. Consumeren sappen uit broccoli, peterselie en spinazie; wortelen, appels en gember; ananas. Als u last heeft van artrose, drinken groentesappen gemaakt van tomaten, aardappelen, paprika's en aubergines.

26. Acupunctuur / Electro-acupunctuur

Acupunctuur kan zeer nuttig zijn voor patiënten die lijden aan artritis, in het bijzonder voor het verlichten van pijn als gevolg van osteoarthritis.

27. Hot / Cold Therapie

Neem een warme douche voor lang of bad in de ochtend of gebruik maken van elektrische dekens en verwarming pads zo heet therapieën. Gedurende de dag, kunt u koud packs gelden voor onmiddellijke verlichting van de pijn van de symptomen van artritis.

28. Cayenne Zalf

Neem een kopje olie (eventuele) en meng drie eetlepels cayennepeper poeder. Verwarm het mengsel in een bain-marie gedurende 10 minuten op een middelhoog vuur. Voeg de helft kopje geraspte bijenwas en roer het goed om het volledig te smelten. Nu zet dit mengsel in de koelkast voor tien minuten. Klop het en plaats het in de koelkast voor de volgende 15 minuten. Hou het in een glazen pot. Breng het dagelijks om wat hulp te krijgen.

Opmerking: Gebruik deze binnen 10 dagen.

Herbal Remedies voor artritis

29. Rummelasse Drink

Verhit een kopje verse water. Wanneer het water warm wordt, voeg een eetlepel rummelasse. Drink dit mengsel elke dag tot de pijn is verdwenen.

30. Dandelion Leaves

Neem een kop kokend water en voeg 1 theelepel gedroogde of 3 theelepels verse paardenbloem bladeren. Zeef en drink dit voorbereid thee twee keer per dag.

31. White Willow Tea (de oorspronkelijke aspirine)

Kook een kopje water. Nu, sudderen het vuur en meng 2 theelepels afgestoken of in poedervorm witte wilgenbast. Laat het mengsel te zitten voor 10 tot 15 minuten en verwijder deze vervolgens uit het vuur. Steile nog eens 30 minuten en drinkt oplossing tweemaal per dag. U kunt citroen of honing toe te voegen als je het gevoel dat de drank is bitter.

32. Pepermunt en Eucalyptus Oil

Meng 5 tot 10 druppels elk van eucalyptus en pepermuntolie. Voeg 1-2 eetlepels basisolie (olijfolie of druivenpitolie), om de oplossing te verdunnen. Masseer je gewrichten met deze olie en bewaar de rest van de olie in een donkere glazen fles uit de buurt van de zon.

do's

Get voldoende slaap.

Eet veel vers fruit zoals sinaasappels, appels, papaya, druiven etc.

don'ts

Vermijd oefeningen zoals rennen, springen, lopen op oneffen oppervlakken, lopen voor lange afstanden zonder rust, onderlichaam stretching breaks en high-impact aerobics.

Vermijd sporten zoals basketbal en tennis.

Niet worden benadrukt.

Zeg 'nee' tegen kruidig en gefrituurd voedsel.

Vermijd overconsumptie van yoghurt, koffie, thee, witte suiker, alcohol, cacao en chocolade.

Niet roken.

Je zou ook graag

13 september 2016

3 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment