Friday, January 22, 2016

20 Bewezen gezondheid en schoonheid voordelen van pistaches

Pistachenoten zijn knapperige noten vol gezonde voedingsstoffen. Een handvol pistachenoten in uw dagelijkse voeding zijn genoeg om je gezond en weg uit uiteenlopende ziekten te houden. Ze bevatten overvloedige vezels, eiwitten, vitamine C, zink, koper, koolhydraten, kalium, ijzer, calcium en vele essentiële mineralen. De aanwezigheid van antioxidanten en mono-onverzadigde vetzuren helpt de balans het lipidepaneel. Je kunt het ook consumeren in geroosterde vorm of strooi de gemalen pitten op een van uw favoriete desserts. Het zal niet alleen uw eten smakelijk, maar geven je ook een gezonder lichaam. Hier is de lijst van enkele voordelen van pistachenoten gezondheid, die je nog niet zouden weten.

Voordelen van de Gezondheid van pistaches

1. beheert uw gewicht

Pistachenoten zijn de beste keuze voor mensen die willen om gewicht te verminderen. Het is laag verzadigde vetten en calorieën niveaus. Ook is een rijke bron van vezels, die het hunkeren naar voedsel op afstand houdt en branden extra calorieën in je lichaam.

2. houdt uw hart gezond

Pistachenoten rijke bron van onverzadigde vetzuren en antioxidanten die goed cholesterol in het lichaam te bevorderen en LDL (low-density lipoprotein) verlagen. Inname van deze gezonde noot versterkt het hart zenuwen.

3. Verbetert Digestive System

De aanwezigheid van voedingsvezels in pistachenoten verbetert de werking van het spijsverteringskanaal. Het verhoogt de groei van goede darmbacteriën, waardoor de vertering verbetert. Het heeft ook andere voedingsstoffen, zoals koper, mangaan, vitamine B6 en fosfor, die ook helpt bij een goede spijsvertering.

4. Werkt als een afrodisiacum

Pistachenoten zijn verpakt met lustopwekkende eigenschappen die kunnen kruid omhoog uw seksleven door het verhogen van de bloedstroom in de geslachtsorganen. Honderd gram pistachenoten dag gedurende enkele weken kan een aantal seksuele stoornissen, zoals erectiestoornissen te behandelen.

5. Controls Blood Sugar Level

Pistachenoten zijn rijk aan fosfor, welk type-2 diabetes voorkomt. Het handhaaft de bloedsuikerspiegel door het afbreken van de grotere eiwitmoleculen in kleinere aminozuren. U kunt eten een paar pistachenoten per dag om je suikerspiegel op peil te houden.

Opmerking: Diabetische patiënten moeten niet eten gezoet pistachenoten, omdat ze suiker in uw bloed kan toenemen.

6. Treats Anemie

Pistachenoten hebben een hogere hoeveelheid koper, waardoor ze beter in staat om ijzer te absorberen uit voedingsmiddelen maakt; dus helpt bij het bestrijden bloedarmoede omstandigheden in je lichaam. Bovendien is ook rijk aan vitamine B6, die hemoglobine tellen en de hoeveelheid zuurstof in het bloed verhoogt.

7. Activeer hersencellen

Als je probeert om de mentale alertheid van uw kind te verbeteren, geef hem dan een handvol van deze moer. Deze droge vrucht heeft veel vitamine B6 die helpt produceren voldoende hoeveelheid aminozuren, die op zijn beurt, bevordert een goede transmissie van zenuwimpulsen. Deze moer verbetert ook de zuurstoftoevoer naar de hersenen cellen, verbeteren van de werking.

8. Boost Immuniteit

De aanwezigheid van vitamine B6 in pistachenoten verbetert zuurstofrijke bloedtoevoer naar het lichaam en weert vrije radicalen; thusly, protectecting lichaam uit verschillende infecties. Het verhoogt ook de productie van witte bloedcellen en voedt de lymfeklieren. Al deze kenmerken gezamenlijk stimuleren het immuunsysteem.

9. Verbetert gezichtsvermogen

Pistachenoten bevatten twee geïntegreerde carotenoïden - genaamd luteïne en zeaxanthine, die vrije radicalen bestrijden. Ze beschermen uw ogen tegen oxidatieve stress en schadelijke UV-straling. Bovendien vermindert het risico op maculadegeneratie, die gezichtsverlies kan leiden. Chomp een handvol pistachenoten dagelijks om je ogen bloeiend te houden.

10. Fights off Cancer

De aanwezigheid van caroteen, vitamine B6, fyto-chemicaliën, vetzuren en polyfenolische antioxidanten in pistachenoten helpen vrije radicalen af te weren. Het is verpakt met gamma-tocoferol, een stof die het lichaam beschermt tegen verschillende soorten kanker, zoals longkanker, borstkanker, prostaatkanker, etc.

11. Verbetert de stoelgang

De dieetvezels aanwezig pistachenoten regulariseren de colon functies en dus verbeteren stoelgang. Het geeft verlichting van constipatie en voorkomt een opgeblazen gevoel. Echter, je moet niet deze noot te veel eten, als het kan uw spijsvertering kunnen verstoren.

12. Heilzaam voor zwangere vrouwen

De rijkdom van ijzer en vitamine B6 maakt pistachenoten een gezonde aanvulling op de voeding van elke zwangere vrouwen. Het helpt om de bloeddruk en bloedsuikerspiegel onder controle; voorkomt misselijkheid, bloedarmoede, ochtendmisselijkheid, enz. Hebben aanzienlijke hoeveelheid pistachenoten op dagelijkse basis om de voordelen ervan maken.

13. Werkt als een Energy Booster

Pistachenoten zijn een enorme massa van energie moleculen. In feite, een honderd gram pistachenoten bevat 570 calorieën. Het is ook rijk aan vele voedingsstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten, voedingsvezels en vetten, samen met de vitaminen en mineralen, zoals zink, ijzer, calcium en magnesium. Al deze zorgen voor je lichaam een enorme hoeveelheid energie en kan stimuleren op te geesten als niets anders.

14. Controls Bloeddruk

Hypertensie of hoge bloeddruk vereist veel zorg, samen met bepaalde voorzorgsmaatregelen. Pistachenoten heeft een lage niveau van natrium en een hoog niveau van kalium, die de controle van de bloeddruk helpt.

Opmerking: Je moet niet eten gezouten pistachenoten, als het natriumgehalte in uw lichaam kan toenemen.

15. Vermindert Ontsteking

De aanwezigheid van vitamine A en E in pistachenoten vermindert ontsteking veroorzaakt door elke medische aandoening. Het is dus verstandig om pistachenoten in uw dagelijkse voeding, als u lijdt aan een kleine ontstekingsziekte.

16. Heilzaam voor Klieren

De adequate toevoer van bloed bevordert een goede werking van de klieren, zoals de milt, thymus, etc. Deze klieren scheiden hormonen die essentieel zijn voor ons lichaam. Dus, eet een paar pistachenoten elke dag om uw klieren gezond te houden.

17. Voorkomt Misselijkheid en duizeligheid

Het kan de behandeling van duizeligheid en misselijkheid, want het heeft grote hoeveelheden ijzer; vandaar verhoogt hemoglobine en RBC tellen. Om deze redenen, het helpt afweren vele ziekten, zoals bloedarmoede, slapeloosheid, duizeligheid enz. Dus de volgende keer, als je het gevoel een beetje duizelig, maar snack op een handvol pistachenoten.

Schoonheid Voordelen van pistaches

18. Versterken Haar en bevordert hun groei

Pistachenoten bevatten vetzuren die de haargroei bevorderen, en de aanwezigheid van biotine in het voorkomt haaruitval. Het voedt en hydrateert ook haarfollikels die haar flexibiliteit te verhogen en versterken van de strengen van haar. Ze zijn ook een van de beste remedies om gespleten haarpunten te genezen.

19. Voorkomt Aging

De olie aanwezig in deze droge vruchten werkt als verzachtend middel voor de huid en remt het verouderingsproces. Het beschermt je huid tegen schadelijke UV-stralen en biedt hij de juiste voeding, verjonging van de huid te maken kijken jonger.

20. Hydrateert droge huid

Als je een droge huid hebt dan pistachenoten zijn het beste om te worden toegevoegd in uw dieet. De aanwezigheid van verzadigde vetten verhoogt vocht in je huid. U kunt ook gebruik maken van pistachenoten olie gemengd met een vervoerder olie, om uw huid te voeden. Het hydrateert de huid en maakt het gladder.

Je zou ook graag

2 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment