Monday, January 18, 2016

33 Verbazingwekkende Home Remedies To Get Rid van koortsblaasjes

Koortsblaasjes of koorts blaren zijn pijnlijk, branden irriterende stoffen die worden veroorzaakt door het herpes simplex type 1 virus. Ze worden doorgaans gezien op of rond de mond en duurt ongeveer 7 -10 dagen genezen. Koortsblaasjes zijn besmettelijk en meestal veroorzaakt door stress, lip letsel, trauma aan de huid, cosmetische chirurgie, hormonale veranderingen, tandheelkundige behandeling, overmatige blootstelling aan zonlicht, virus dat gemakkelijk kan worden verspreid via sneden of blauwe plekken op de huid, door indirect contact, zoals met behulp van een lippenbalsem of het delen van een handdoek / zakdoek, kussen, knuffelen of nauw contact met een besmet persoon. U kunt symptomen zoals gezwollen lippen, koorts, jeuk, pijn en irritatie, hoofdpijn, zwelling van de lymfeklieren, kleine, rode blaasjes gevuld met vocht te observeren. Hier zijn een aantal prachtige home remedies om zich te ontdoen van koortsblaasjes.

Home Remedies om zich te ontdoen van koortsblaasjes

1. Volle melk

Melk helpt bij het bestrijden van de koortslip virus en zet het genezingsproces. U kunt het gebruiken in een van beide manieren:

dip gewoon een watje in koude volle melk en plaats het op uw besmette gebied gedurende 10 minuten. Herhaal hetzelfde proces een paar keer per dag totdat u verbetering.

Als alternatief, drink een glas warme volle melk na toevoeging van 1 theelepel kurkuma twee keer per dag voor de komende 7 dagen.

2. Ice

Neem een schoon washandje en wikkel een paar ijsblokjes erin. Toe te passen op de door de koortsblaasje gedurende 10 tot 15 minuten area. Voer deze procedure na elke 3 uur. Breng een citroenmelisse zalf op het gebied daarna.

3. Theezakjes

Neem een kopje gekookt water en genieten van een theezakje (zwart / groen) voor een minuut. Verwijder en laat het theezakje om af te koelen. Druk het theezakje op je koortslip voor een paar minuten en herhaal hetzelfde proces voor 5 tot 6 keer per dag tot je te ontdoen van koortsblaasjes.

4. Knoflook

Door zijn antibacteriële eigenschappen, knoflook wordt beschouwd als de beste voor de genezing van de koortslip. Crush 2-3 teentjes knoflook tot een fijne pasta te bereiden. Toe te passen op het getroffen gebied en laat het staan voor 10 tot 15 minuten. Herhaal deze procedure drie maal per dag gedurende 2 dagen.

5. Tandpasta

White tandpasta helpt efficiënte behandeling van de koortsblaasjes. U kunt tandpasta te gebruiken in een van de volgende manieren:

Dep wat witte tandpasta op uw blister en laat het staan voor een hele nacht. Later, schoon met een vochtig washandje en breng wat vaseline.

Meng een halve eetlepel zout en een theelepel witte tandpasta. Gebruik katoen deze pasta op het getroffen gebied te verspreiden voordat je naar bed. De volgende ochtend, was het met lauw water en herhaal het proces elke dag.

NB - Vermijd het gebruik van gel of gekleurde tandpasta.

6. Yoghurt

Maak een dikke pasta door het combineren van 1 kopje yoghurt, 1 ei en 1 eetlepel honing. Met behulp van een watje, gelden deze pasta op je blaren. Laat het gedurende 30 minuten en reinig het daarna met lauw water. Doe het een keer per dag. Of anders, u kunt ook een kopje yoghurt eet 2 tot 3 keer per dag.

7. Vicks Vaporub

Breng wat vicks vaporub op het getroffen gebied, zodra de blister begint weergegeven, om de jeuk voorkomen.

8. Vitamine E en C

Verhoging van de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E en C zijn, zoals rode bessen, tomaten, broccoli, rode en groene paprika's, kiwi's, groene bladgroenten, avocado's, spinazie, en volkoren. Als alternatief kunt u ook van toepassing een wattenstaafje gedoopt in Vitamine E olie om de littekens veroorzaakt door de blister te elimineren.

9. Apple Cider Vinegar

Solliciteer appelazijn rechtstreeks op de blaren, of anders meng het met wat water en consumeren. Als alternatief kunt u ook witte azijn toe te passen op uw huid besmette gebied met behulp van een watje.

10. vaseline

Vaseline op de blister, zodat ze zacht blijven en genezen met een hogere snelheid.

11. Honey

Breng wat honing direct op de lippen of de tong te krijgen verlichten van de pijn. Daarnaast bestuurt ook infectie.

12. Grapefruit Seed

Voeg 2-3 druppels grapefruit zaad extract en een aantal aloe vera sap in een kop en dep het op de blister.

13. Onion

Neem een rauwe ui, snijd de kleine stukjes en masseer het op uw koortsblaasjes. Het voorkomt blaren erger.

14. pruimensap

Om enige verlichting van de pijn veroorzaakt door koorts blaren te krijgen, was uw mond met wat vers pruimensap. In plaats daarvan kunt u het toepast op de geïnfecteerde huid met een watje.

15. Reishi en Astragalus

Breng een mengsel van astragalus en Reishi paddestoel aan de koortsblaasjes genezen. Bovendien kunt u ook verspreid 600 mg van Reishi poeder pasta op het getroffen deel.

16. Tabel Salt

Vochtige je vingers in het water en wrijf een snufje keukenzout op hen. Druk nu op de blister met uw vingers voor een paar minuten. U kunt ook genieten van een katoenen bal in heet water, voeg wat zout op het en toe te passen op de aangetaste huid twee keer per dag voor de komende 3 dagen.

17. Baking Soda

Meng wat zuiveringszout in water tot een pasta te maken. Toe te passen en laat het op gedurende 5 minuten. Was het uit en het uitvoeren van deze remedie of twee keer per dag.

NB - Was uw handen grondig na het gebruik van deze remedie.

18. Lysine

Meng 1 g vitamine C, 1 g lysine en 1 gram flavonoïden en verbruiken 5 keer per dag. Of neem 1000 mg capsule van lysine driemaal per dag gevolgd door een glas sap.

Opmerking: Raadpleeg een arts voor de dosering, zoals hoge dosering van lysine ernstige aandoeningen kan veroorzaken.

19. Cornstarch Paste

Neem een kleine kom en zet 1 eetlepel maïzena. Voeg wat zoet water tot een pasta. Breng het op uw blister voordat je het hooi hit. De volgende ochtend, was dit dan voorzichtig met water.

20. Alcohol

Neem een katoenen bal en laat deze in alcohol. Nu, deppen op het getroffen gebied. Het zal eerst branden, maar geeft effectieve resultaten.

21. Petroleum Jelly

Gebruik vaseline op koortslip als het voorkomt dat de infectie zich verspreidt en houden de huid vochtig.

22. Waterstofperoxide

Solliciteer waterstofperoxide in beide richtingen:

Dompel een katoenen bal in 3% waterstofperoxide-oplossing. Toe te passen op het getroffen gebied en laat het voor een paar minuten. Later, wassen met een nat washandje en dep ze droog. Doe hetzelfde 3-4 keer per dag gedurende 2-3 dagen.

Als alternatief, meng 1 theelepel van 3% waterstofperoxide en 2 verpletterd aspirines tot een pasta te maken. Gebruik een watje om dit voorbereide pasta toe te passen op de blister. Na 2 tot 3 minuten, was het af met lauw water. Doe het een keer per dag voor niet meer dan 2 dagen.

Herbal Remedies om Treat koortsblaasjes

23. Tea Tree Oil

Om de koortslip genezen snel, gebruik deze kruidenolie. Meng een deel van tea tree olie in drie delen water. Breng deze oplossing voor uw blister met de hulp van een katoenen bal driemaal per dag voor de komende dagen.

In plaats daarvan combineren theeboomolie en olijfolie in gelijke hoeveelheden. Voeg wat eucalyptusolie en drie keer per dag toepassen gedurende 4-5 dagen.

24. Zoethout

Meng 1 eetlepel zoethoutwortel poeder in 1/2 theelepel water tot een dikke pasta te bereiden. Breng het op het besmette gebied met behulp van een wattenstaafje. Laat het maar voor een paar uur en toe te passen 3-4 keer per dag om koortslip te genezen.

Bovendien kunt u ook consumeren supplementen of zoethoutwortel thee om snel hulp te krijgen.

NB - Gebruik dit middel niet gebruiken als u een hoge bloeddruk

25. Rabarber en Sage Cream

Een ander krachtig middel voor de behandeling van koortsblaasjes is de combinatie van rabarber en salie crème.

26. Echinacea

Neem een zak van Echinacea thee en plaats het in een mok. Voeg 1 kopje vers gekookt water overheen. Dek af en laat het steil voor 10 minuten. Druk op de zak om het sap te halen en toe te passen op uw blister.

27. Lemon Balms

De antivirale eigenschappen van citroenmelisse helpt voorkomen koorts pijnlijke uitbraken. U kunt crèmes die citroenmelisse op het getroffen gedeelte bevatten toe te passen.

Als alternatief kunt u thee bereiden van gedroogde citroenmelisse of de verse bladeren toe te voegen aan smoothies en salades.

28. Aloe Vera

Uittreksel beetje gel uit een blad aloë vera en toe te passen op uw koorts blister met uw vinger. Als het droog is, wassen met lauw water en maak hem schoon met een zachte handdoek. Doe het meerdere keren per dag gedurende 3 tot 4 dagen.

29. Vanilla

Dompel een wattenschijfje in pure vanille-extract tot het volledig verzadigd raakt. Dep het op het besmette gebied. Houd de wattenschijfje voor ongeveer een minuut. Doe het 4 keer per dag.

30. White Tea

Sinds, witte thee is geladen met antivirale eigenschappen; Vandaar dat het helpt uit te schakelen het herpesvirus, voorkomt koortslip uitbraken.

31. Witch Hazel

Pak een wattenschijfje en laat deze in 1 theelepel van de toverhazelaar. Breng het direct op de blister en laat het op. Voer dezelfde procedure 1-2 keer per dag.

32. salieblaadjes

Neem een handvol salieblaadjes en steile ze in heet water. Zeef de oplossing en verbruiken driemaal per dag.

Als alternatief kunt u gedrenkt theezakjes op het getroffen gebied te plaatsen gedurende 15 minuten om de effectiviteit van dit middel te verhogen.

33. pepermuntolie

Was eerst de blister met wat vers water. Daarna genieten van een katoenen bal in het water en vervolgens duik in de pepermuntolie. Dep het op het getroffen gebied. Doe het twee keer per dag en gaan door tot het niet meer nodig is.

do's

Verander je tandenborstel na uw koortsblaasje volledig is verdwenen.

Oefening, het uitvoeren van yoga, mediteren of probeer aromatherapie.

Beperk de inname van zout, vetten en alcohol.

Verhoging van de consumptie van peulvruchten, volkoren vezels, fruit, groenten, en eiwitrijk voedsel.

Verhoging van de inname van voedingsmiddelen rijk aan zink.

Van toepassing zonnebrandcrème op je gezicht.

Was uw handen regelmatig.

don'ts

Raak de blister als het kan zich verspreiden naar andere delen van het lichaam, zoals de kin of ogen.

Vermijd zoenen of knuffelen, het delen van tandenborstels, drinkbekers, scheerapparaten, handdoeken, zilverwerk, eetgerei of andere items van een besmet persoon.

Vermijd blootstelling aan zon.

Vermijd inname van geraffineerde suiker, chocolade en noten.

Niet consumeren voedsel hoog in arginine, zoals noten, tarwe, chocolade, enz.

19 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment