Friday, January 29, 2016

26 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van bacteriële vaginose

Bacteriële vaginose is een van de mildste vaginale infecties die worden veroorzaakt door de onbalans tussen de goede en slechte bacteriën in de vagina. Dit is niet ernstig probleem, omdat het weg verdwijnt op zijn eigen. Enkele veel voorkomende oorzaken van bacteriële vaginose zijn onder het roken van sigaretten, alcohol, veelvuldig wassen, douchen, onveilig vrijen, meerdere seksuele partners, langdurige menstruatie, slechte hygiëne, ongezonde voeding, met behulp van synthetische slipje, het dragen van nauwsluitende kleding, spiraaltje (spiraaltje), het gebruik van intra-uteriene hulpmiddelen voor anticonceptie, en het gebruik van deodorants of geparfumeerde wast rond vagina.

Particulieren kunnen symptomen zoals roodheid in de vagina, jeuk in het vaginale gebied, vieze en onaangename geur uit de afvoer, branderig gevoel tijdens het plassen, ontlading stijgt na coïtus of de menstruele cyclus, en zware witachtige of grijze afscheiding met visgeur uit de vagina. Hier is een lijst van enkele effectieve huismiddeltjes om zich te ontdoen van bacteriële vaginose.

Home remedies voor bacteriële vaginose

1. Apple Cider Vinegar

Apple Cider Vinegar is een uitstekende behandeling voor bacteriële vaginose. Zure karakter azijn verhoogt vaginale zuurgraad waardoor bacteriële infecties genezen. (1)

Voeg eenvoudig 1-2 kopjes appelazijn aan uw bad en ontspannen in het voor ongeveer 20 minuten. Droog uw vaginale gebied voorzichtig. Herhaal dit minstens één keer per dag tot je verbetering.

2. Knoflook

De schimmelwerende en antibiotische eigenschappen van knoflook houden van de slechte bacteriën op de baai. (2) (3) (4)

U kunt consumeren knoflook in een van de volgende manieren:

Neem 3-4 knoflookteentjes en plet ze. Verdeel de puree van knoflook op het besmette gebied en laat het 20 minuten staan. Later, was je vagina met lauw water. Voer deze bacteriële vaginose thuisbehandeling eenmaal per dag.

Neem een stukje teentje knoflook en wikkel het in gaas. Plaats het in je vagina en laat het op voor de exacte 30 minuten. Voer deze procedure een keer per dag totdat u volledige hulp te krijgen van deze ziekte.

Of anders, het beste alternatief is om rauwe knoflook consumeren of voeg het in uw dagelijkse voedsel.

3. Chilled Milk

Neem wat gekoelde melk in een kom en geniet van een tampon in. plaatst u deze nu in je vagina en bewaar deze voor 1 tot 2 uur. Later, verwijderen. Voer deze remedie eenmaal per dag. (5)

4. Kokosolie

Sinds wordt kokosnoot vol met antibacteriële en antivirale eigenschappen; het helpt doden de kiemen veroorzaken bacteriële vaginose. (6)

Gebruik kokosolie in beide richtingen:

Breng wat organische kokosolie rechtstreeks op het besmette gebied driemaal per dag.

Of anders, dompel een tampon in biologische kokosolie en plaats het in je vagina. Laat het staan voor een paar uur. Verwijder de tampon en was besmette gebied grondig met lauw water. Herhaal dit proces eenmaal per dag.

Als alternatief kun je ook een aantal kokosolie in toe te voegen aan uw dagelijkse maaltijden tijdens het koken te versnellen het uitharden.

5. Theezakjes

Thee bevat polyfenolen die anti inflammatoire aard, dus het helpt om vaginale ontsteking veroorzaakt door bacteriën te verminderen. (7)

Geniet theezakje in lauw water gedurende 10 - 15 minuten. Nu, houd het in de koelkast voor een paar minuten tot hij is afgekoeld. Dan toe te passen op de buitenkant van de geïnfecteerde huid om snel hulp te krijgen van jeuk. Herhaal deze remedie 3-4 keer per dag gedurende enkele weken.

6. Waterstofperoxide

Combineer 3% waterstofperoxide en water in gelijke hoeveelheden. Geniet van een tampon en toe te passen in de vagina. Verwijder het voor een half uur. (8)

7. Yoghurt

U kunt yoghurt te gebruiken in een van de volgende manieren:

Neem wat yoghurt en genieten een wattenschijfje in. Breng het op de geïnfecteerde huid en laat het staan voor ongeveer een half uur. Reinig het grondig met zoet water en herhaal hetzelfde proces driemaal per dag.

Als alternatief, dompel een tampon in yoghurt, toe te passen op het getroffen gebied en laat het 1 tot 2 uur. Herhaal deze procedure twee keer per dag.

Of anders, gewoon eet half kopje yoghurt op dagelijkse basis totdat alle symptomen volledig zijn verdwenen. (11)

8. Boorzuur

Solliciteer boorzuur zetpillen in je vagina. Het zal zeker doet wonderen in het genezen van de kwaal. (12) (13) (14) (15)

Om uw eigen boorzuur zetpillen te maken, vul 500 mg boorzuur in een 0 en kleinbedrijf gel capsule.

9. Foliumzuur

Het eten van voedsel dat foliumzuur bevat houdt individuen beschermd tegen problemen in verband met bacteriële vaginitis. Dus, verhoging van de consumptie van donkere bladgroenten, avocado, asperges, broccoli, spinazie in uw dagelijkse voeding. (16) (17)

10. koud kompres

Dompel een schone doek in koud water en breng het op het besmette gebied om hulp te krijgen van de zwelling, roodheid en irritatie. (18)

11. Black Walnut

Gewoon toepassen van een tinctuur van zwarte walnoot om zich te ontdoen van bacteriële vaginose. Alternatief, teneinde BV behandelen consumeren supplementen zwarte walnoot elke dag om het ongemak waaraan deze infectie. Zwarte walnoot is antibacterieel daarom geneest bacteriële vaginose. (19)

12. Vruchtensappen

Eet citrusvruchten of drinken sappen bereid uit cranberry, bosbessen, grapefruits, citroenen, sinaasappelen of aan de infectie af te weren. Deze vruchten hebben een hoog gehalte aan antioxidanten (20)

Herbal remedies voor bacteriële vaginose

13. Golden Seal

Alleen van toepassing een tinctuur ervan om het probleem snel te genezen. Het versterkt het immuunsysteem en vermindert bacteriële acties.

14. Cedar olie en zout

In een bad gevuld met warm water, voeg een paar druppels van cederhout olie en een snufje zout. Zitten in dit water voor een korte periode van tijd om de roodheid te verminderen, en branderig gevoel. (24)

15. Tree Oil Tea

Tea tree olie is antibacterieel karakter daarom wordt gebruikt om bacteriële vaginose genezen. (25) (26) (27)

Neem een kleine kom gevuld met warm water en voeg een paar druppels tea tree olie Was je vagina met deze oplossing. Voer deze remedie een keer per dag gedurende maximaal 3 -4 weken.

Als alternatief, zet 3 kopjes witte azijn en 3 druppels tea tree olie in uw bad gevuld met lauw water. Zitten in het bad gedurende een half uur en voert deze oplossing gedurende 1 tot 2 maanden vereist.

16. Echinacea

Een andere eenvoudige bacteriële vaginose huis remedie is Echinacea supplement te nemen, teneinde de infectie snel genezen. Het stimuleert het immuunsysteem en helpt het lichaam strijd tegen virussen en bacteriën. (28)

Notitie

Vermijd het gebruik van Echinacea, als u allergisch bent voor planten zonnebloem zijn.

Raadpleeg een arts voor de dosering.

17. Oregano Olie

De anti-inflammatoire eigenschappen van oregano-olie remt vaginose veroorzakende bacteriën. (29)

Een andere geweldige bacteriële vaginose behandeling is het gebruik van een mengsel van 3 druppels oregano olie en 1 eetlepel olijfolie op het getroffen gebied. Nu, laat het voor de volgende 2 uur. Voer deze oplossing ten minste eenmaal per dag.

Bovendien, neem een glas lauw water en voeg 3 druppels oregano olie. Drink deze oplossing twee keer op dagelijkse basis voor een paar maanden.

18. Fenegriek Seeds

De mier inflammatoire eigenschappen van fenegriek maken het een ander beste remedie voor de behandeling van bacteriële vaginose. (30)

In een glas water, genieten van 2 eetlepels van fenegriek zaden en laat het voor de hele nacht. De volgende ochtend, drink dit mengsel op een lege maag. Voer deze remedie elke dag voor maximaal een maand.

Neem een kop vol yoghurt, voeg 1 theelepel fenegriek poeder en verbruiken twee keer per dag.

Neem een kop warme water, meng 1 theelepel fenegriek zaden en laat het 5 minuten. Stam, voeg wat honing en drink het 2 tot 3 keer per dag.

19. Kurkuma Poeder

Kurkuma is een antibacterieel middel. (31)

Voeg 1 theelepel kurkuma poeder in een glas gevuld met warme melk. Roer goed en drink het op dagelijkse basis.

20. Indian Lilac (margosa verlaat)

Neem een pan, voeg een handvol margosa bladeren, en verwarm het voor 3 minuten. Plet ze tot een fijn poeder te vormen zodra ze afkoelen. Voeg 2 theelepel dit poeder met water tot een pasta. Nu, gelden deze pasta rond en in de vagina, het herhalen van hetzelfde proces tweemaal daags.

De antimicrobiële eigenschappen van de Indiase Lilac nuttig blijken in het genezen van bacteriële vaginose. (32)

21. Calendula Tea

Kook calendula bladeren in wat water calendula thee te bereiden. Neem nu een schone doek en laat deze in de voorbereide thee. Wrijf dit doek voorzichtig in je vagina om verlichting van irritatie en roodheid te krijgen veroorzaakt door bacteriële infectie. (33)

22. Tracheal

Meng 1 theelepel van deze gedroogde kruiden in heet water. Steil voor 10 minuten en verbruiken voordat je het hooi hit.

U kunt deze afkooksel gebruiken om af te wassen vaginale kanaal als het eenmaal is afgekoeld.

23. Aloe Vera

Sinds, aloë vera is geladen met een aantal therapeutische eigenschappen, is het sterk aanbevolen voor de behandeling van BV. (34)

Knijp verse aloe vera gel uit deze kruideninstallatie en toe te passen op het getroffen gebied. Het kalmeert het brandende gevoel en geneest de infectie snel. Samen met de toepassing ervan, kunt u ook een kopje verse aloe vera sap te drinken per dag.

24. Cat's Claw

claw Cat's vernietigt de schadelijke bacteriën, terwijl actieve bestanddelen genoemd oxindool alkaloïden aanwezig in Cat's Claw versnellen het genezingsproces. (35) (36) (37) (38)

Opmerking: De consumptie van Cat's Claw wordt niet aanbevolen voor borstvoeding en zwangere vrouwen.

25. Aroma Oils

Combineer abrikozenpitolie, mirre olie en lavendelolie. Breng dit mengsel vaak op het vaginale kanaal te vertragen de bacteriële actie. Deze oliën zijn verpakt met antibacteriële eigenschappen die effectief infectie te behandelen. (39) (40)

26. Afkooksel van Triphala Powder

Bereid een afkooksel van triphala, ficus racemosa, neem schors, en ficus reigiosa Meng wat borax poeder en het reinigen van de besmette gebied met deze oplossing 3 keer per dag om hulp te krijgen van de branderig gevoel in de vagina.

Triphala heeft uitstekende anti-inflammatoire activiteiten die helpt om zich te ontdoen van de infectie. (41)

do's

Voer yoga en ga voor ochtendwandeling regelmatig (44)

Als u lijdt aan deze ziekte, regelmatig uw ondergoed te veranderen en was ze met antibacteriële zeep.

Als u gebruik maakt van een bad te maken, zorg ervoor dat u regelmatig schoon te maken.

Om je vagina schoon te maken, was het buitengebied met zachte zeep die geen parfum bevatten. (45)

Eet fruit zoals appels, granaatappel, papaya, en muskus meloenen.

Verhoging van de consumptie van ghee en koemelk.

Hebben voldoende vitamine E.

Loop geen onnodig cosmetica niet in het genitale gebied.

Draag geen nylon ondergoed of strakke kleding. (46) (47)

Shun het drinken van alcohol en koude dranken. (48)

Vermijd de inname van verzadigde vetten zoals reuzel, boter, volle melk, rood vlees, en koekjes.

Vermijd het gebruik van suikerhoudend voedsel, met inbegrip van chocolade, wit brood, kaas, zuivel, en pudding.

Vermijd overmatige vasten of een dieet.

Niet al te eten gebakken en vettig eten.

Zweten moeten worden vermeden. (54)

vorige artikel

17 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment