Friday, January 22, 2016

19 Home Remedies To Get Rid van Gophers

Hoe ontmoedigend het is om te zien uw tuin wordt vernietigd door deze gruwelijke Gophers? In het bijzonder, Gophers voeden alleen op planten, en je kunt niet eens voorstellen dat de omvang van de ravage die deze beestjes kunnen aanrichten in uw gazon. Dus, al je emoties opzij en woede een oorlog tegen deze ongedierte, met het oog op uw mooie gazon / tuin te redden van het krijgen vernietigd. Hoe zich te ontdoen van de Gophers? Er zijn verschillende home remedies om Gophers te verdrijven uit je tuin en bescherm uw honderden dollars aan plantage. Laten we eens kijken.

Home Remedies om te gaan met Gophers

1. Soft snoep of kauwgom

Het gebruik van lijm of diverse andere zachte snoepjes is uitgegroeid tot een van de meest populaire methoden om gopher beheersen. Leg zacht snoep of kauwgom in de gopher gat. Waarschijnlijk zal de laatste maaltijd als de gopher opeet (1, 2).

Deze oplossing wordt gebruikt door veel mensen te behandelen Gophers. Maar volgens Rex Marsh, gewervelde ongediertebestrijding specialist bij UC Davis, toen hij dit middel gebruikt het merendeel van de Gophers enige ontwikkelde een zoetekauw (3).

2. Noise

Lawaai kan Gophers bang te maken, maar deze oplossing is bedoeld voor de gebieden waar de Gophers zijn een incidenteel probleem, niet een permanente bedreiging (4).

3. Pet Waste

Een andere populaire manier om zich te ontdoen van de Gophers is met behulp van PET-afval. In plaats van weg te gooien uw hond kak en strooisel kat in het afval, gebruiken om gopher tunnels en terpen te blokkeren.

4. Planten

Euphorbia lathyris, die in de volksmond bekend staat als Gopher wolfsmelk ", wordt gezegd dat ondergrondse burrowers zoals Gophers beheersen. Deze planten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in bijna alle kwekerijen. Grow deze plantensoort allen door uw tuin, in het bijzonder in gebieden waar gophers worden gevonden. Of anders, kunt u gele narcis, ricinus en goudsbloem planten zoals Gophers niet kan verdragen met de geur en smaak van deze planten (5, 6).

Let op: Er is geen geldig bewijs voor het gebruik van dit middel (7).

5. Draagbare Radio

Dit Gopher afstotend klinkt misschien vreemd om een aantal mensen, maar het helpt bij het wegwerken van deze varmints. Maak gebruik van een batterij aangedreven draagbare radio en zet het in een hersluitbaar zakje zodat het te beschermen tegen vocht. Zet de radio aan het houden van het volume laag en plaats het in die gebieden waar de Gophers creëren meer problemen. Gophers hebben de neiging om deze plek te verlaten in een paar dagen, en als je merkt dat ze terugkomen, zet het dan weer.

Deze methode is tijdelijk en het is bedoeld voor de gebieden waar Gopher problemen zijn niet op lange termijn (8).

6. Vergiftigingen

Gif is een uiterst effectieve en populaire werkwijze voor het besturen gopher. Als u huisdieren of kinderen hebt, wees dan zeer voorzichtig tijdens het gebruik van deze methode. U kunt een groot aantal gifstoffen in de markt die goed zijn voor gopher controle zijn te vinden. Zinkfosfide strychnine en zijn twee van dergelijke vergiften die worden gebruikt als populaire gopher vergiften (9, 10).

Strychnine is een van nature gif dat wordt gemengd met graan. Open een hole met behulp van bezemsteel, schop of porren een staaf in gopher tunnel en strychnine toepassing met de hand in de tunnel. Het is ook mechanisch uitgevoerd in zwaar geteisterd grote terrein. De mechanische aas applicator zorgt voor een kunstmatige hol en plaatst kleine hoeveelheden strychnine aas om de drie voeten naar beneden. Gophers ontdek deze nieuwe hol en eet de aas als ze zijn fel territoriaal (11, 12). Andere gif dat kan worden gebruikt is een anticoagulans aas algemeen diphacinone. Een massief blok van graan, was en diphacinone wordt gemaakt en geplaatst in gopher tunnel, wat resulteert in het doden van Gophers zoals ze verbruiken. Volgens een onderzoek in Sonoma Land, deze methode met 70% tot 80% van de Gophers na 3-9 maanden van behandeling (13, 14).

U kunt ook een aas met behulp van 4 liter groenten zoals wortelen, zoete aardappelen, suikerbieten of pastinaak maken; Natuurlijke gif strychnine, 1/8 oz. en 1/80 oz. sacharine. Plantaardige moet worden gewassen en uitgelekt. Snijd ze ongeveer 1 inch lang en 1/2 inch plein. Mix en droog saccharine en strychnine in een vijzel of gerecht. Giet dit mengsel op vochtig groenten (15).

7. Scents

Gophers verafschuwen de geur van geuren. Vis geur is een van de meest populaire onder hen. Dus, wanneer je gaat voor de visserij de volgende keer of hebben een aantal overgebleven restjes, dan plaatst u de stukjes binnen of in de buurt van de tunnel (s) van de gopher in uw gazon.

8. Castor Oil Repellent

Direct beschikbaar castor olie is een zeer populaire remedie om Gophers afstoten (16). Het gebruik ervan is wetenschappelijk bewezen in het oosten van de Verenigde Staten. Het geeft de mollen diarree wanneer gegeten. En als gevolg dat ze vertrekken de behandelde land op zoek naar een nieuwe habitat. Om afstotende bereiden, meng 1/4 kopje ongeraffineerde castor olie en 2 eetlepels van een afwasmiddel. Nu verdunnen dit mengsel met een snelheid van 2 eetlepels van de oplossing tot 1 liter water. Spuit dit mengsel op de gopher getroffen gebied (17, 18).

U kunt ook planten ricinusboom om zich te ontdoen van de Gophers van gazons en tuin (19).

9. Burrow Detonators / Blasters

Burrow blasters / ontstekers of Gas explosieven behoren tot de meest populaire methoden voor de volledige verwijdering van Gophers. Deze hol blasters gebruik van een mengsel van zuurstof en propaan om ongedierte die bestaan in verschillende geheime tunnels te elimineren te maken in het bijzonder. Deze techniek zorgt ervoor dat longbloeding in grondeekhoorns en doodt hen (20, 21). Propaan gas wordt gebruikt in diverse apparaten ongedierte, sommige van deze inrichtingen zijn bedoeld om hen te doden controle, terwijl andere zijn ontworpen om produceert harde geluiden op het ongedierte (22) schrikken.

Deze methode heeft een aantal letsel, dus voorzichtig te zijn tijdens het gebruik van deze techniek (23).

10. Coffee Grounds

Als u een koffie verslaafde, dan zal deze remedie de eenvoudigste voor je. Strooi de gebruikte koffiedik in de gopher openingen. Nu, bedek de gaten met grond. Bovendien, verspreid bepaalde gronden rondom de tuin.

Een van de tuinman gebruikte 500 pond koffie terrein in een klein gebied. Hij merkte dat er geleidelijke afname gopher bevolking, maar deze oplossing ook tot stikstof uitputting van de bodem (24).

11. Gopher Manden

Gebruik een gopher mand groenten en tal van andere planten te planten. Deze manden bestaan uit kippengaas dat helpt bij het beschermen van de jonge wortels tot ze volledig vastgesteld.

U kunt of kopen deze manden van farm supply centers of kinderdagverblijven of ze kunnen ook thuis gemaakt worden. Gebruik een dubbele laag van 1-inch mesh kippengaas. Dit wordt gebruikt voor struiken en bomen die vereisen dat de bescherming alleen tijdens jong. Laat genoeg ruimte om wortelontwikkeling mogelijk te maken. Voor planten die bescherming op lange termijn nodig heeft, manden gemaakt van ½-inch mesh hardware doek kan worden gebruikt. Grotere gebieden kunnen worden beschermd met de metro gopher hek. Maar dit is een tijdelijke oplossing als gopher zijn in staat om dieper graven dan 24 inch. Ter bescherming van bovengrondse delen van kleine installaties, zijn een liter plantaardige containers of plastic buizen gebruikt (25, 26).

12. Droger Sheets

De droger platen worden gebruikt door veel mensen om te gooien in hun kleren voor sponsachtige, aangenaam ruikende wasserij. Deze platen kunnen worden gebruikt als gopher middel. Gophers verafschuwen de geur van sterke geuren die aanwezig zijn in droger vellen. Dit is een goedkope manier om de gopher probleem op te lossen. Plaats gewoon een paar droger vellen in de gopher gaten en bedek ze met grond.

13. Gas of Uitlaat van Voertuigen

De uitlaat van de auto bevat koolmonoxide die schadelijk is voor de Gophers. Dus, gebruik maken van uitlaatgassen van uw voertuig en overspoelen de tunnel van de Gophers mee. Sluit een leiding naar de motor uitlaat en plaats deze in de tunnel. Verpak grond rond de buis en overspoelen de gehele tunnel netwerk 3 minuten. Deze methode staat bekend als DL Exhaust Rodent Control (PERC) (27).

Burrow ontsmettingsmiddelen zoals aluminiumfosfide en ontvlambare gaspatronen, zijn ingeschreven voor de controle van de pocket Gophers. De ontsmettingsmiddelen mag niet worden gebruikt in gebieden, zijn zij slechts bedoeld voor gebruik in gopher tunnels (28).

14. Trillende Stakes

Het gebruik van trillende stakes beangstigt zowel mollen en Gophers. Over het algemeen zijn deze palen volledig in de grond gedreven; bijgevolg blijven ze onzichtbaar. Of anders, ze hebben een gazonornament dat de projecten uit de grond, net als een windmolen. Dergelijke windmolen type vibrerende stakes trillen als gevolg van windenergie, dus geen batterij nodig. Stakes dat volledig in het terrein zijn vast gebruik maken van batterijen. Graaf een gat en zet de trillende belang in het. Daarna zet de bodem rondom het gat tot de brandstapel strak in beslag genomen. Zorg ervoor dat je geen hamer of direct te duwen een vibrerende staak in de grond.

Gophers niet bang gemakkelijk. Dit is vanwege hun regelmatige blootstelling aan lawaai en trillingen van netwerk apparatuur, voertuigen en rondlopende personen (29, 30).

15. Verhoging Watervoorziening

Deze methode om Gophers af te weren is bekend als overstroming. Giet 5 liter emmers water in gopher tunnel of u kunt ook gebruik maken van de slang. Het zal niet de ongedierte doden maar zal ze dwingen hun holen (31, 32) verlaat.

16. Afname Voedselvoorziening

In het algemeen, Gophers voeden met groene vegetatie, dus als uw erf of tuin geen groen en kleine heesters bevat; ze zullen verhuizen naar andere gazons die vruchtbaarder (33) zijn. Gophers vinden het onaantrekkelijk om de ongunstige leefomgeving te bezoeken, verwijder dan ook gopher voedselbronnen van gazons en tuinen aan de bevolking (34) te verminderen.

17. Mothballs

Met behulp van mottenballen is een andere manier om de Gophers weg te houden van uw tuin. Leeg een aantal ballen in de gopher opening en wikkel het met een kunststof om de geur van de kogels intact. Zodra ze de geur van naftaleen (mottenballen) zullen ze het huis (35) vertrekken.

Dit is een tijdelijke oplossing en nuttig voor de gebieden waar er minder Gopher bevolking (36).

18. Vallen

Plaats gopher vallen in de tunnels of doorgangen van een actieve gopher heuvel. Graven in de berg of heuvel, en zet de val diagonaal in de tunnel. Wikkel het met behulp van een zwarte kunststof vel of jute zodanig dat er geen licht in de opening reikt. Zodra je ze val, laat ze in een afgelegen plaats van waaruit zij niet meer terug kunnen komen.

Diverse gopher vallen zijn verkrijgbaar bij de boerderij aanbod winkels. De Macabee soort val is één van hen, die wordt gebruikt in de belangrijkste tunnel, in de buurt van verse hoop activiteit (37, 38).

19. Tabasco Sauce

Meng 1 theelepel tabasco, ½ kop castor olie en een paar druppels pepermuntolie in 1 kopje water. Goed schudden. Dompel katoenen ballen in deze emulsie en leg ze in de gopher gaten. Het zal de Gophers weg te houden van uw tuin.

20. Uitsluiting

Deze techniek is zeer nuttig om pocket Gophers te verlichten. Het maakt gebruik van een eenvoudige methode van het begraven van gegalvaniseerd metaal hardware doek om tuinhekken (39).

21. Jalapeno paprika

Een andere effectieve remedie om Gophers af te weren is door de invoering van jalapenopeper binnen 4 inch van de locatie waar ze zijn invasie (40).

22. Predators

Een nestelen kerkuil pair is te vinden om te eten 500 Gophers per jaar. Roofdieren zijn de gemakkelijkste manier om Gophers te controleren.

23. Wormwood Tea

Zeer nuttig bij het voorkomen gopher besmetting. Alles wat je nodig hebt is ½ pond Artemesia bladeren en 6 pinten water. Hak deze bladeren en breng het aan de kook in 2 pinten water. Na het koken, sudderen de oplossing gedurende 1/2 uur, waardoor water op hetzelfde niveau. Dan, stam van de oplossing en voeg 1 liter zoet water. Nu kunt u deze vloeistof onderkant van bladeren spuiten.

Gebruik de oplossing direct na bereiding.

24. knoflook en rode chilipoeder

Deze sterk ruikende poeder is een eenvoudige manier om zich te ontdoen van de Gophers. Maak deze knoflook vuur spuiten met behulp van 1 eetlepel plantaardige olie, 2-3 bollen knoflook, 12 hete chilipepers, 3 spuit vloeibaar wasmiddel en 7 kopjes water. Meng alle ingrediënten, stam door middel van mousseline doek en vul het in een spuitfles. Spuiten van het mengsel in de tuin en gazons zal Gophers afstoten (41).

do's

Houd een huisdier in huis om ze te verjagen.

Draag handschoenen tijdens het gebruik van de bovenstaande remedies die de bouw van een val te betrekken, afstotende etc.

De tunnel netwerken van Gophers zijn breed en met elkaar verbonden als ze zijn knaagdieren en te reproduceren snel. Besmette gebieden zijn over het algemeen meer vatbaar voor re-besmetting, omdat de nieuwe Gophers altijd graag die oude archaïsche tunnel netwerken te gebruiken. Dus, hou een oogje op verse gopher gaten en snel te maken een beweging om ze te verdrijven (42).

don'ts

Raak giftige dingen die je in dienst op Gophers direct met je handen.

5 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment